Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
εγω λεω να πας με τη βεσπα τον ξερει και το δρομο
και για τις 2 βεσπες που εχουμε στην οικογενεια, εχει πεσει απαγορευτικο για μενα....και ΜΟΝΟ για μενα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
εγω λεω να πας με τη βεσπα τον ξερει και το δρομο
και για τις 2 βεσπες που εχουμε στην οικογενεια, εχει πεσει απαγορευτικο για μενα....και ΜΟΝΟ για μενα...![]()
Τρουπη, 99% θα έρθω, δεν δουλευω
Αρκει να με ξυπνησεις εγκαιρως
![]()
![]()
![]()
Σοβαρα μιλάω, βάλε με μέσα
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
ρε παλικαρια ολα καλα και αγια........
..... αλλα μηπως μπορει καποιος να μου θυμησει που ειναι τα μακντοναλντς στην εθνικη??![]()
μετα τα πρωτα διοδια θα το δεις στο δεξι σου χερι.Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
ρε παλικαρια ολα καλα και αγια........
..... αλλα μηπως μπορει καποιος να μου θυμησει που ειναι τα μακντοναλντς στην εθνικη??![]()
μιλαμε παντα για εθνικη οδο Αθηνων-Λαμιας. μην πας σε καμια Αθηνων-Κορινθου...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
να!
ο σταυρος για παραδειγμα.παει με μηχανη, γυρναει με φορτηγο.να μη δειξουμε κατανοηση???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παρακαλω ρε![]()
![]()
![]()
αν δεν γυρισει με το περιπολικο
![]()
![]()
ελπιζω να ερθω κι εγω!
θέλω...
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αν είναι και αύριο σαν σήμερα,μας βλέπω να κολυμπάμε κι ώλας.Γαμώ τις μέρες έχει!!!!!
Να αγαπάς τους εκθρούς σου
κατα πως παει το πραγμα...... μαλλον ετσι θα ειναι!!
οποτε απο εξοπλισμο να εχετε: παντελονι, μπουφαν, μασκα, βατραχοπεδιλα....
Μη μασάς!Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
...............
εγω εχω ενα YBR 250!
.................
καθως το καλοκαιρι σκοπευω να παω λευκαδα με αυτο μηχανακι, και πρεπει να συνηθηζω σε μεγαλες διαδρομες!!![]()
Το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι το έκανα πήγαινε-έλα Λευκάδα Σ/Κ με Honda SL 175!![]()
Τέλεια ήταν!![]()
Υ.Γ.: Ήταν βέβαια και Honda το μηχανάκι...![]()