Καλημέρα...
Επειδή μετά το τράκο είμαι πάλι στο ψάξιμο και περιμένω πως και πως το τέλος του μήνα να ξαναοδηγήσω...
Τα 929/954 αλλά και τα CBR600F είναι στην κορυφή της λίστας. Για φέτος είχα υπολογίσει να πάρω ένα SS και να κρατούσα το πιστό σκυλί Bandit για τα καθημερινά και να σταματήσω να του ελαφραίνω γραμμάρια στις πίστες, τώρα ελλείψει χρημάτων για δύο "νέες" μηχανές θα πρέπει να πάρω -βραχυπρόθεσμα- μόνο μία και να με βολέψει και για τη δουλειά και για τα κέφια (Παρασκευή Χαλκιδική ή Σέρρες με επιστροφή Κυριακή βράδι/Δευτέρα πρωί ας πούμε) χωρίς να χρειάζεται ο Trooper μετά να με ισιώσει... Να μπορεί να πάει και ένα ΣΚ κάπου με την κοπελιά και να μην με χωρίσει στο Σχηματάρι
Έχω δει και του Sniper και του Skordas τις αγγελίες, έχω δει και μερικές ακόμα στο car.gr και στο automoto, και σιγά σιγά μετράω διαθέσιμα χρήματα θα αρχίσω τα τηλέφωνα...
Υποτίθεται λοιπόν ότι αυτά τα τρία είναι "άνετα" χωρίς να ξέρω τι σημαίνει άνετο SS γιατί δεν έχω οδηγήσει, "ευρύχωρα", με καλή προστασία από τον αέρα... Ουσιαστικά έχω κάνει χιλιόμετρα μόνο με το bandit και λίγες χιλιάδες με το Ζ750 αλλά το γυμνό δεν μπαίνει στην ίδια εξίσωση έτσι και αλλιώς... Σίγουρο είναι επίσης ότι όταν με το καλό ξεκαθαρίσει το θέμα δικαστήριο/αποζημίωση θα πάρω ένα "κανονικό" στρητ και το SS θα μείνει μόνο για τα γούστα.
Είμαι στο 1,87, 95 κιλά. Το θέμα "άλογα" το θεωρώ μη σοβαρό, έχουν όλα περισσότερη δύναμη από όση θα χρειαστώ ποτέ. Αλλά στα ίδια -περίπου- χρήματα, το 954 αντί για CBR600F, είναι πειρασμός... Το 929 είναι φτηνότερο, αλλά μου αρέσει και αυτό πολύ. Και φίλος κάτοχος επιμένει "ξέχνα το 954 κάνει μόνο για πόλεμο, 929 ή 600F"...
Μια που τα οδηγείτε, νομίζω ότι είστε οι καλύτεροι να με διαφωτίσετε λιγάκι στο θέμα της χρήσης... Και αν τελικά ψάχνω τα λάθος πράγματα σε λάθος μοτοσικλέτα.