Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 106

Θέμα: Απόψεις για το Honda cbr954rr

Καλημέρα...

Επειδή μετά το τράκο είμαι πάλι στο ψάξιμο και περιμένω πως και πως το τέλος του μήνα να ξαναοδηγήσω...

Τα 929/954 αλλά και τα CBR600F είναι στην κορυφή της λίστας. Για φέτος είχα υπολογίσει να πάρω ένα SS και να κρατούσα το πιστό σκυλί Bandit για τα καθημερινά και να σταματήσω να του ελαφραίνω γραμμάρια στις πίστες, τώρα ελλείψει χρημάτων για δύο "νέες" μηχανές θα πρέπει να πάρω -βραχυπρόθεσμα- μόνο μία και να με βολέψει και για τη δουλειά και για τα κέφια (Παρασκευή Χαλκιδική ή Σέρρες με επιστροφή Κυριακή βράδι/Δευτέρα πρωί ας πούμε) χωρίς να χρειάζεται ο Trooper μετά να με ισιώσει... Να μπορεί να πάει και ένα ΣΚ κάπου με την κοπελιά και να μην με χωρίσει στο Σχηματάρι
    Έχω δει και του Sniper και του Skordas τις αγγελίες, έχω δει και μερικές ακόμα στο car.gr και στο automoto, και σιγά σιγά μετράω διαθέσιμα χρήματα θα αρχίσω τα τηλέφωνα...

Υποτίθεται λοιπόν ότι αυτά τα τρία είναι "άνετα" χωρίς να ξέρω τι σημαίνει άνετο SS γιατί δεν έχω οδηγήσει, "ευρύχωρα", με καλή προστασία από τον αέρα... Ουσιαστικά έχω κάνει χιλιόμετρα μόνο με το bandit και λίγες χιλιάδες με το Ζ750 αλλά το γυμνό δεν μπαίνει στην ίδια εξίσωση έτσι και αλλιώς... Σίγουρο είναι επίσης ότι όταν με το καλό ξεκαθαρίσει το θέμα δικαστήριο/αποζημίωση θα πάρω ένα "κανονικό" στρητ και το SS θα μείνει μόνο για τα γούστα.

Είμαι στο 1,87, 95 κιλά. Το θέμα "άλογα" το θεωρώ μη σοβαρό, έχουν όλα περισσότερη δύναμη από όση θα χρειαστώ ποτέ. Αλλά στα ίδια -περίπου- χρήματα, το 954 αντί για CBR600F, είναι πειρασμός... Το 929 είναι φτηνότερο, αλλά μου αρέσει και αυτό πολύ. Και φίλος κάτοχος επιμένει "ξέχνα το 954 κάνει μόνο για πόλεμο, 929 ή 600F"...

Μια που τα οδηγείτε, νομίζω ότι είστε οι καλύτεροι να με διαφωτίσετε λιγάκι στο θέμα της χρήσης... Και αν τελικά ψάχνω τα λάθος πράγματα σε λάθος μοτοσικλέτα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Καλημέρα...

Επειδή μετά το τράκο είμαι πάλι στο ψάξιμο και περιμένω πως και πως το τέλος του μήνα να ξαναοδηγήσω...

Τα 929/954 αλλά και τα CBR600F είναι στην κορυφή της λίστας. Για φέτος είχα υπολογίσει να πάρω ένα SS και να κρατούσα το πιστό σκυλί Bandit για τα καθημερινά και να σταματήσω να του ελαφραίνω γραμμάρια στις πίστες, τώρα ελλείψει χρημάτων για δύο "νέες" μηχανές θα πρέπει να πάρω -βραχυπρόθεσμα- μόνο μία και να με βολέψει και για τη δουλειά και για τα κέφια (Παρασκευή Χαλκιδική ή Σέρρες με επιστροφή Κυριακή βράδι/Δευτέρα πρωί ας πούμε) χωρίς να χρειάζεται ο Trooper μετά να με ισιώσει... Να μπορεί να πάει και ένα ΣΚ κάπου με την κοπελιά και να μην με χωρίσει στο Σχηματάρι
    Έχω δει και του Sniper και του Skordas τις αγγελίες, έχω δει και μερικές ακόμα στο car.gr και στο automoto, και σιγά σιγά μετράω διαθέσιμα χρήματα θα αρχίσω τα τηλέφωνα...

Υποτίθεται λοιπόν ότι αυτά τα τρία είναι "άνετα" χωρίς να ξέρω τι σημαίνει άνετο SS γιατί δεν έχω οδηγήσει, "ευρύχωρα", με καλή προστασία από τον αέρα... Ουσιαστικά έχω κάνει χιλιόμετρα μόνο με το bandit και λίγες χιλιάδες με το Ζ750 αλλά το γυμνό δεν μπαίνει στην ίδια εξίσωση έτσι και αλλιώς... Σίγουρο είναι επίσης ότι όταν με το καλό ξεκαθαρίσει το θέμα δικαστήριο/αποζημίωση θα πάρω ένα "κανονικό" στρητ και το SS θα μείνει μόνο για τα γούστα.

Είμαι στο 1,87, 95 κιλά. Το θέμα "άλογα" το θεωρώ μη σοβαρό, έχουν όλα περισσότερη δύναμη από όση θα χρειαστώ ποτέ. Αλλά στα ίδια -περίπου- χρήματα, το 954 αντί για CBR600F, είναι πειρασμός... Το 929 είναι φτηνότερο, αλλά μου αρέσει και αυτό πολύ. Και φίλος κάτοχος επιμένει "ξέχνα το 954 κάνει μόνο για πόλεμο, 929 ή 600F"...

Μια που τα οδηγείτε, νομίζω ότι είστε οι καλύτεροι να με διαφωτίσετε λιγάκι στο θέμα της χρήσης... Και αν τελικά ψάχνω τα λάθος πράγματα σε λάθος μοτοσικλέτα.
    Μια που τα εχω καβαλήσει και ειμαι στο υψος σου, λιγο πιο ψηλός, ξέχασε το αν το θέλεις και για συνεπιβάτη, touring κι ετσι.
    Το 929 ειναι σαφώς πιο άνετο απο το 954 και πιο ήρεμο στην οδήγηση. Το 954 ειναι πραγματικό Fireblade, πιο απόλυτο, με κορυφαία φρένα και μπορεί να σταθεί σε μια πίστα δίπλα σε ενα σύγχρονο μια χαρά.
    Το 929 με υποχωρήσεις, μπορεί να το εχεις και για touring, αλλά οχι δικάβαλος.

Με CBR600F σε βλέπω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Καλημέρα...

Αφου λες οτι θελεις SS για τα γουστα, δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις το 929.
    Εχουμε παρομοιες διαστασεις πανω κατω και το μονο θεμα του 954 σε ταξιδι ειναι η κλιση των γονατων και του αυχενα (οπως σε ολα τα SS). Σε σχεση μαλιστα με το 929 (που δεν εχω οδηγησει) νομιζω οτι το 954 εχει τα κλιπ-ον λιγο πιο ψηλα. Συνεπιβατης μονο αν ειναι μικροσωμος και αντεχει στα τζι.

Νομιζω αυτο που θα επρεπε να σκεφτεις (αν δεν το εχεις ηδη κανει) ειναι το κατα ποσον η θεση οδηγησης SS σε βολευει. Η γνωμη μου ειναι οτι το πιο απολυτο σε αυτες τις μηχανες δεν ειναι ουτε τα αλογα ουτε οι γεωμετριες, αλλα η θεση οδηγησης. Ειναι πολυ πιθανο να αγορασεις τετοια μηχανη και να αναπολεις το ποσο ευκολα εστριβες το Ζ. Δεν ειναι τυχαιο που τα γυμνα γινονται μοδα. Ειναι πολυ πιο ευκολα (και γρηγορα) στην οδηγηση για το 95% των αναβατων. Τα SS ξεδιπλωνουν τις αρετες τους οταν πας πανω απο 150, μεχρι εκει ομως πραγματικα τα παλευεις αν επιδιωκεις γρηγορες αλλαγες κατευθυνσης (και δεν εχεις αναλογη εμπειρια).

Οποτε θα σου προτεινα, σε περιπτωση που δεν εχεις χιλιομετρα σε SS να πας καμια βολτα με κανα φιλο να δεις περι τινος προκειται, πριν αγορασεις.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πέρα από τα "προβλήματα" που αναφέρουν οι πιο πάνω, το κυρίως θέμα με τα SS είναι ότι πιάνουν πολλά χλμ εξαιρετικά γρήγορα....

Αν έχεις συνηθίσει σε μηχανή γυμνή ή πιο χαλαρή, ειδικά στην αρχή θα πηγαίνεις (με το SS) με 200ρες και θα νομίσεις ότι πας με 120-130...... Κι όταν πλησιάσει η ώρα της στροφής ή των φρένων το καταλαβαίνεις.....

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρεις μηχανάκι να δοκιμάσεις αλλά μάλλον δεν είσαι για SS.....

Ασε που οι συγκρίσεις που κάνεις είναι ακυρες..... CBR600F με 929/954..... όταν λέμε καμία σχέση εννοούμε ΕΝΤΕΛΩΣ καμία σχέση....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Amyroykai, εχεις σκεφτει για κανα Τuono? Με τα χρηματα σου παιρνεις gen1 και αν βαλεις κανα δυο ακομα μεγαλα χτυπας και gen2. Θα ταξιδεψεις πιο ανετα και θα το 'εχεις' στη πιστα πολυ περισσοτερο απο ενα SS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ασε που οι συγκρίσεις που κάνεις είναι ακυρες..... CBR600F με 929/954..... όταν λέμε καμία σχέση εννοούμε ΕΝΤΕΛΩΣ καμία σχέση....
    έχοντας οδηγήσει τα μοντέλα, θα συμφωνήσω

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukaiΠαρασκευή Χαλκιδική ή Σέρρες με επιστροφή Κυριακή βράδι/Δευτέρα πρωί ας πούμε) χωρίς να χρειάζεται ο Trooper μετά να με ισιώσει... Να μπορεί να πάει και ένα ΣΚ κάπου με την κοπελιά και να μην με χωρίσει στο Σχηματάρι
    ξέχνα τα 929/954 για τέτοια πραγματα ... ειδικά 2κάβαλο, εκτός και αν η κοπελιά είναι πιστοποιημένη ironbutt και ανεκτική λόγω τρελού έρωτα

θα κάνεις συμβιβασμό... ή θα πείς ότι γουστάρεις περισσότερο να βγάζεις γούστα σε trackdays οπότε θα πας για 954 ή θα δώσεις προτεραιότητα σε sport-touring χαρακτήρα και θα πας σε 600F. To οποίο παρεμπιπτόντως θα σου φανεί εντελώς παιχνίδι εφόσον είσαι 1,87, 95 κιλά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ..... και θα πας σε 600F. To οποίο παρεμπιπτόντως θα σου φανεί εντελώς παιχνίδι εφόσον είσαι 1,87, 95 κιλά.
    To οποίο βέβαια είναι λίγο βαρύτερο (2kg) από το 954

Η "καθημερινή" χρήση, είναι: Αφίδνες-Εθνική Οδός-Αττική Οδός>>Δουλειά... Κέντρο δεν μπαίνω συχνά. Αν πάω για δουλειά το πρωί και το απόγευμα για ένα καφέ ας πούμε, θα κάνω μια 200άρα χιλιόμετρα την ημέρα αλλά σε ανοιχτό δρόμο. Το γαμώτο με το γυμνό είναι ότι πάνω από τα 130 μου σπάει τα νεύρα ο αέρας ενώ το σουζουκάκι ειδικά με τη μεγάλη ζελατίνα πήγαινε συνέχεια με 180 και δεν με ζάλιζε τίποτα. Υπομονή για να οδηγώ γυμνό όλη μέρα δεν έχω, οπότε δεν μου κάνει. Άσε που 2-3 φορές που το πήρα με την Κατερίνα και πήγαμε ημερήσια εκδρομή με το forum, με κούρασε στο ταξίδι ο αέρας. Που να κάνω 1200 χιλιόμετρα σε τριήμερο...

Νίκο & Γιάννη το ότι δεν έχουν σχέση σαν γκάζια/φρένα/αναρτήσεις κλπ το έχω καταλάβει. Αλλά όταν σκέφτομαι τι παίρνω αν αποφασίσω να στριμωχτώ μέχρι 4 χιλιάρικα, αυτά προκύπτουν. Το 600F είναι σίγουρα ένα πολύ καλό all round, κάνει τα πάντα όλα με έναν καλό συμβιβασμό, πάει και στο δρόμο και σε track days πολύ καλύτερα από αυτό που είχα... Μπούστας δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ, αλλά αφού κατάφερνα και διασκέδαζα με το bandit, θα περνάω πολύ καλύτερα με οποιοδήποτε από τα τρία. Το θέμα μου είναι πρακτικό: Αν γίνεται να ζήσω με ένα από τα μεγάλα για ένα-ενάμιση χρόνο ας πούμε (μέχρι να το συμπληρώσω), με καθημερινή χρήση για τα πάντα όλα, χωρίς να βλαστημάω την ημέρα που το αγόρασα 28 μέρες το μήνα και να το ευλογάω τις άλλες 2 στα Μέγαρα... Και από ότι κατάλαβα και από εσάς και από τον Άρη δεν γίνεται μάλλον...

Η "καθημερινή" χρήση.....
    Ο καθένας με τα γούστα του... έχω γνωστό που έχει κάνει ένα Κ9 παπί.....

όλοι μας παραπάνω λέμε την γνώμη μας, δωρεάν....

Το ξέρω και σας ευχαριστώ πολύ

Τέτοιο μαζοχισμό δεν τον έχω, ανέβηκα από περιέργεια στο Κ8 του Trooper πέρυσι στην ετήσια σταματημένο και πόνεσα και μόνο στη σκέψη ότι έκανε τόσα χιλιόμετρα έτσι... Απλά υποτίθεται ότι τα παλιότερα χιλιάρια ήταν πολύ πιο όρθια και πιο "μεγάλα" σαν fairing και τρίγωνο αναβάτη, για αυτό και τα σκέφτηκα σαν εναλλακτική.

Fazer 1000 Gen1? Ταξιδευει, στριβει και εχει 125 αλογα στο τροχο.

Ακομα ως πρωην κατοχος thunderace εχω να πω τα καλλιτερα γι αυτο, ταξιδευει δε με δευτερο ατομο τελειως απροβληματιστα.

Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά αρκετό βάρος και πολύ χαμηλό, θα βρίσκει όσο εύκολα έβρισκε και το bandit, για αυτό το ξέχασα και είπα CBR600F ή 9ΧΧ

Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά αρκετό βάρος και πολύ χαμηλό, θα βρίσκει όσο εύκολα έβρισκε και το bandit, για αυτό το ξέχασα και είπα CBR600F ή 9ΧΧ
    Pardon?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    giati den koitas τοτε fazer 1000?

to θεωρω εντελως λαθος να παρεις μια μηχανη για της 3-4 φορες το χρονο που θα μπεις μεγαρα(σιγα την πιστα:rotflmao: )

εναλλακτικα αμα θες φερινγκ, μπορεις να πας σε βεφα800, ΧΧ που τα δινουν φτηνα πλεον και δε σπαει/δε χαλαει, μπουσα...και αυτο ευρωπη...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ducati st3

yper του δεοντος σπορ, θα κανει ολα τα χατηρια σου στη γρηγορη οδηγηση, ανετο τοσο ωστε να ταξιδευεις ολη μερα δικαβαλος, παιρνει και βαλιτσες και πας ανετος...και αμα θες πιστα, βγαζεις τις βαλιτσες και μπαινεις οπως εισαι...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF