Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 133

Θέμα: γερανόσ και μετα πυρά

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Είμαι περίεργος για το πώς θα επιστραφούν τα χρήματα...ταχ/κές επιταγές ή κατάθεση σε λογ/μό...?

Εσύ πώς τα θες??? Και τι χαίρεσαι?? Έχεις πολλά να εισπράξεις??:rotflmao:
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Με βάση τους νόμους, απαγορεύονται τα παρκόμετρα, οι χώροι ελεγχόμενης στάθμευσης, οι κάρτες στάθμευσης μονίμων κατοίκων, οι διαγραμμίσεις και όλες οι υπόλοιπες μαλακίες των εκάστοτε δήμων.
    Οπουδήποτε δεν υπάρχει σήμα του Κ.Ο.Κ που να απαγορεύει τη στάθμευση, επιτρέπεται η στάθμευση για όλους ανεξαιρέτως χωρίς χρήματα & ότι άλλο ζητάν τα ραμόλια των δήμων.
    συμφωνουμε οτι τα παραπανω πρεπει να υπαρχουν

αν οχι υπο την αιγιδα του εκαστοτε Δημου
    υπο την επιτηρηση της τροχαιας?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    συμφωνουμε οτι τα παραπανω πρεπει να υπαρχουν

αν οχι υπο την αιγιδα του εκαστοτε Δημου
    υπο την επιτηρηση της τροχαιας?

Γιατί συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρχουν? Υπάρχουν σήματα του Κ.Ο.Κ τα οποία δείχνουν που επιτρέπεται το παρκάρισμα και που όχι.
    Όλα τα υπόλοιπα είναι λαμογιές των δήμων για να βγάζουν φράγκα.
    Ότι δικαίωμα έχεις εσύ να παρκάρεις έξω από το σπίτι σου, (αν δεν υπάρχει πινακίδα του Κ.Ο.Κ που να το απαγορεύει), το ίδιο δικαίωμα έχω και εγώ και ο οποιοσδήποτε, ακόμα και αν μένω σε άλλη πόλη.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
    Εσύ πώς τα θες??? Και τι χαίρεσαι?? Έχεις πολλά να εισπράξεις??:rotflmao:
    Όχι πολλά.

Αλλά μπορεί να φτάσουν για κανά μετάχειρο μηχανάκι.

Ότι δικαίωμα έχεις εσύ να παρκάρεις έξω από το σπίτι σου, (αν δεν υπάρχει πινακίδα του Κ.Ο.Κ που να το απαγορεύει), το ίδιο δικαίωμα έχω και εγώ και ο οποιοσδήποτε, ακόμα και αν μένω σε άλλη πόλη.
    Το γεγονός οτι τα αυτοκίνητα ειναι πολλά και ΔΕΝ χωράνε το λαμβάνουμε καθόλου υπόψιν μας;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το γεγονός οτι τα αυτοκίνητα ειναι πολλά και ΔΕΝ χωράνε το λαμβάνουμε καθόλου υπόψιν μας;
    Αυτό θα πρέπει να το λάβει υπόψιν του, αυτός που το αγοράζει. Σε τι άλλο επίπεδο θα πρέπει να το λάβουμε υπόψιν μας?
    Αν είναι, να μη μεταφέρονται με αυτά, αφού έτσι όπως το κάνουν τα κοράκια των δήμων δε θα μπορούν να παρκάρουν.
    Μη τους δίνουμε και δίκιο τώρα...Ξέρουμε ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί & θα τους δώσουμε και δίκιο...?

Το γεγονός ότι μονάχα στο δρόμο που μένω υπάρχουν τουλάχιστον 10 οικογένειες με τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ (που να μπαινοβγαίνεις τώρα καημένε) ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, λέει πράμα για το πόσο έχουμε ξεπέσει ηθικοπνευματικά μπλιό;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Γιατί συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρχουν? Υπάρχουν σήματα του Κ.Ο.Κ τα οποία δείχνουν που επιτρέπεται το παρκάρισμα και που όχι.
    Όλα τα υπόλοιπα είναι λαμογιές των δήμων για να βγάζουν φράγκα.

μιλαω για μετρα του Κ.Ο.Κ. δηλαδη ψηφισμενα,
    δεν λεω να τα παιρνει ο ΔΗμος αυτο προφανως ειναι λαλακια

1ον) θελω να σταθω στον Καρτα κατοικων.

Γραφουν πολλοι οτι δεν υπαρχει χωρος να παρκαρουν.
    Οι κατοικοι και αυτοι εχουν το ιδιο προβλημα και πρεπει να μπορουν να παρκαρουν κοντα στο σπιτι τους και οχι 1 ωρα με τα ποδια μακρια. Οπως πολλοι εδω μεσα λενε θελω να παρκαρω εξω απο το μαγαζι μου/σπιτι μου,
    προφανως το ιδιο θελουν και οι κατοικοι

2ον) διαγραμισεις χωροι ελεγχομενης σταθμευσεις κλπ κλπ δεν εχουν λογω υπαρξης?
    υποτιθετε πως αυτα ειναι σχεδιασμενα απο συγκοινωνιολογους με σκοπο την εξυπηρετηση της κινησης και της ζωης(σε αλλες χωρες προφανως),

δεν μπορουμε λοιπον να τα καταργησουνε ολα ετσι απλα
    ισως θελουν καινουργια μελετη ολα στην ελλαδα, απο πινακιδες φαναρια Κ.Ο.Κ αλλα οχι καταργηση
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

μιλαω για μετρα του Κ.Ο.Κ. δηλαδη ψηφισμενα,
    δεν λεω να τα παιρνει ο ΔΗμος αυτο προφανως ειναι λαλακια

1ον) θελω να σταθω στον Καρτα κατοικων.

Γραφουν πολλοι οτι δεν υπαρχει χωρος να παρκαρουν.
    Οι κατοικοι και αυτοι εχουν το ιδιο προβλημα και πρεπει να μπορουν να παρκαρουν κοντα στο σπιτι τους και οχι 1 ωρα με τα ποδια μακρια. Οπως πολλοι εδω μεσα λενε θελω να παρκαρω εξω απο το μαγαζι μου/σπιτι μου,
    προφανως το ιδιο θελουν και οι κατοικοι

2ον) διαγραμισεις χωροι ελεγχομενης σταθμευσεις κλπ κλπ δεν εχουν λογω υπαρξης?
    υποτιθετε πως αυτα ειναι σχεδιασμενα απο συγκοινωνιολογους με σκοπο την εξυπηρετηση της κινησης και της ζωης(σε αλλες χωρες προφανως),

δεν μπορουμε λοιπον να τα καταργησουνε ολα ετσι απλα
    ισως θελουν καινουργια μελετη ολα στην ελλαδα, απο πινακιδες φαναρια Κ.Ο.Κ αλλα οχι καταργηση

O K.O.K αναφέρει ξεκάθαρα που επιτρέπεται το parking και που όχι. Δεν κάνει διαχωρισμό στο ποιος θα παρκάρει, που μένει και άλλες τέτοιες παπάτζες των δήμων.
    Ορίζει ότι όπου υπάρχουν τα ανάλογα απαγορευτικά σήματα δεν επιτρέπεται η στάθμευση, καθώς επίσης και σε μερικά άλλα σημεία όπως πχ οι διαβάσεις πεζών.
    Δεν αναφέρει τίποτα για μόνιμους κατοίκους και σχετικές πίπες. Ο κάθε μόνιμος κάτοικος οπουδήποτε ας έκανε γκαράζ, και όχι παράνομο μαγαζάκι που το νοικιάζει & να παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο.
    Ποιος σου είπε ότι είναι βγαλμένες μελέτες από συγκοινονιολόγους? Για ψάξε διάβασε άρθρα, πως ψηφίζονται μέσα στα δημοτικά συμβούλια τα μέτρα, λες και είναι δικό τους χωράφι.

O K.O.K αναφέρει ξεκάθαρα που επιτρέπεται το parking και που όχι. Δεν κάνει διαχωρισμό στο ποιος θα παρκάρει, που μένει και άλλες τέτοιες παπάτζες των δήμων.
    Ορίζει ότι όπου υπάρχουν τα ανάλογα απαγορευτικά σήματα δεν επιτρέπεται η στάθμευση, καθώς επίσης και σε μερικά άλλα σημεία όπως πχ οι διαβάσεις πεζών.
    Δεν αναφέρει τίποτα για μόνιμους κατοίκους και σχετικές πίπες. Ο κάθε μόνιμος κάτοικος οπουδήποτε ας έκανε γκαράζ, και όχι παράνομο μαγαζάκι που το νοικιάζει & να παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο.
    Ποιος σου είπε ότι είναι βγαλμένες μελέτες από συγκοινονιολόγους? Για ψάξε διάβασε άρθρα, πως ψηφίζονται μέσα στα δημοτικά συμβούλια τα μέτρα, λες και είναι δικό τους χωράφι.

τους νομους μαικ εγω καταλαβαινω οτι τους επικαλουμαστε οποτε μας βολευει
    και οποτε δεν μας βολευει λεμε τι νομοι ειναι αυτοι
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

τους νομους μαικ εγω καταλαβαινω οτι τους επικαλουμαστε οποτε μας βολευει
    και οποτε δεν μας βολευει λεμε τι νομοι ειναι αυτοι

Άσχετο.

Εδώ μιλάμε ότι μας δουλεύουν και μας βάζουν να πληρώσουμε για κάτι για το οποίο με βάση το νόμο και έχουμε πληρώσει και δικαιούμαστε & το ΣΤΕ έχει αποφασίσει ότι δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν.
    Αν αγόρι μου κάποιος είναι παράνομος με βάση τους νόμους ας το γράψουν. Όλους όμως, όχι με διακρίσεις ή με το σκεπτικό από που θα τσιμπήσουν πιο πολλά (όπως πχ με τους γερανούς και τα μηχανάκια στην Αθήνα). Είδες πουθενά να λέω κάτι άλλο?

Μη λέμε τώρα γενικά αποφθέγματα. Οι δήμοι, δεν έχουν κανένα έννομο δικαίωμα να ορίζουν διαγραμμίσεις, παρκόμετρα & άλλες παρόμοιες πίπες. Υπάρχουν ξαναγράφω για τελευταία φορά, σήματα του Κ.Ο.Κ. Ας κόψουν κλήσεις με βάση αυτά.

.+-

Άσχετο.

Εδώ μιλάμε ότι μας δουλεύουν και μας βάζουν να πληρώσουμε για κάτι για το οποίο με βάση το νόμο και έχουμε πληρώσει και δικαιούμαστε & το ΣΤΕ έχει αποφασίσει ότι δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν.
    Αν αγόρι μου κάποιος είναι παράνομος με βάση τους νόμους ας το γράψουν. Όλους όμως, όχι με διακρίσεις ή με το σκεπτικό από που θα τσιμπήσουν πιο πολλά (όπως πχ με τους γερανούς και τα μηχανάκια στην Αθήνα). Είδες πουθενά να λέω κάτι άλλο?

Μη λέμε τώρα γενικά αποφθέγματα. Οι δήμοι, δεν έχουν κανένα έννομο δικαίωμα να ορίζουν διαγραμμίσεις, παρκόμετρα & άλλες παρόμοιες πίπες. Υπάρχουν ξαναγράφω για τελευταία φορά, σήματα του Κ.Ο.Κ. Ας κόψουν κλήσεις με βάση αυτά.

.+-
    ρε μαν, καταρχας

σε υπαρχουσες απαγαορευτικες πινακιδες του Κ.Ο.Κ Ρ70
    παει ο δημος και εξασφαλιζει καρτες για τους μονιμους κατοικους
    ". Για όσους σταθμεύουν σε θέσεις κατοίκων που θα σημαίνονται με την πινακίδα Ρ-70 χωρίς να έχουν το ειδικό σήμα κατοίκου στο αυτοκίνητό τους θα επιβάλλεται το πρόστιμο που προβλέπει ο ΚΟΚ για την παράβαση της συγκεκριμένης πινακίδας και το οποίο είναι σχεδόν εξαπλάσιο του προστίμου για μη πληρωμή ή υπέρβαση του επιτρεπόμενου χρόνου στάθμευσης."

Με λιγα λογια, ειναι απο τον ΚΟΚ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗς ΣΤΑΘΜΕΥΣΗς
    http://www.glavopoulos.gr/kok/k4r61_70.php δες εδω την πινακιδα P70

εκει λοιπον που δεν μπορεις ετσι και αλλιως να παρκαρεις εσυ και γω που δεν μενουμε εκει, μπορει ο κατοικος.
    δεν το θεωρω κακο,
    και ακομα και ετσι να μην ηταν(δηλαδη χωρις πινακιδα του κοκ να εδιναν προτεραιοτητα στους κατοικους)
    ο Κατοικος ΠΡΟΦΑΝΩς εχει δικαιωμα να παρκαρει κοντα στο σπιτι του, αφου το κρατος δεν του εχει εξασφαλισει χωρο,
    προσπαθει με αυτον τον τροπο να "επαναρθωσει"

Το αν επρεπε να ειχαν φτιαχτει παρκινγκ στην οικοδομη χαιρω πολυ
    Πολλα επρεπε να ειχαν γινει στην ελλαδα, αλλα δεν μπορεις να ζητας τωρα να παρκαρει ο κατοικος μιση ωρα απο το σπιτι του,

Και μιλαω για το οποτε θελετε θυμαστε τους νομους, γιατι εδω ακουγοντε αποψεις,
    δεν μπορω να παρκαρω εξω απο το μαγαζι μου,
    5 λεπτα απο τη δουλεια μου,
    το αφηνω παρανομα
    και σας φταιει που ο κατοικος θελει να παρκαρει εξω απο το σπιτι του.

Ενα αυτο, 2ον,
    ξαναγραφω,
    ο γερανος που ειναι και το θεμα της συζητης, και κραζετε 3 σελιδες, ειναι στον Κ.Ο.Κ
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αυτό θα πρέπει να το λάβει υπόψιν του, αυτός που το αγοράζει. Σε τι άλλο επίπεδο θα πρέπει να το λάβουμε υπόψιν μας?
    Αν είναι, να μη μεταφέρονται με αυτά, αφού έτσι όπως το κάνουν τα κοράκια των δήμων δε θα μπορούν να παρκάρουν.
    Μη τους δίνουμε και δίκιο τώρα...Ξέρουμε ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί & θα τους δώσουμε και δίκιο...?

Βρε μλκ ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτός που τα αγοράζει τα αυτοκίνητα

Κι όταν λέω ΕΜΕΙΣ εννοω τους κατοικους των πόλεων στο συνολό τους στους οποίους απευθυνονται τα μέτρα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ρε μαν, καταρχας

σε υπαρχουσες απαγαορευτικες πινακιδες του Κ.Ο.Κ Ρ70
    παει ο δημος και εξασφαλιζει καρτες για τους μονιμους κατοικους
    ". Για όσους σταθμεύουν σε θέσεις κατοίκων που θα σημαίνονται με την πινακίδα Ρ-70 χωρίς να έχουν το ειδικό σήμα κατοίκου στο αυτοκίνητό τους θα επιβάλλεται το πρόστιμο που προβλέπει ο ΚΟΚ για την παράβαση της συγκεκριμένης πινακίδας και το οποίο είναι σχεδόν εξαπλάσιο του προστίμου για μη πληρωμή ή υπέρβαση του επιτρεπόμενου χρόνου στάθμευσης."

Με λιγα λογια, ειναι απο τον ΚΟΚ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗς ΣΤΑΘΜΕΥΣΗς
    http://www.glavopoulos.gr/kok/k4r61_70.php δες εδω την πινακιδα P70

εκει λοιπον που δεν μπορεις ετσι και αλλιως να παρκαρεις εσυ και γω που δεν μενουμε εκει, μπορει ο κατοικος.
    δεν το θεωρω κακο,
    και ακομα και ετσι να μην ηταν(δηλαδη χωρις πινακιδα του κοκ να εδιναν προτεραιοτητα στους κατοικους)
    ο Κατοικος ΠΡΟΦΑΝΩς εχει δικαιωμα να παρκαρει κοντα στο σπιτι του, αφου το κρατος δεν του εχει εξασφαλισει χωρο,
    προσπαθει με αυτον τον τροπο να "επαναρθωσει"

Το αν επρεπε να ειχαν φτιαχτει παρκινγκ στην οικοδομη χαιρω πολυ
    Πολλα επρεπε να ειχαν γινει στην ελλαδα, αλλα δεν μπορεις να ζητας τωρα να παρκαρει ο κατοικος μιση ωρα απο το σπιτι του,

Και μιλαω για το οποτε θελετε θυμαστε τους νομους, γιατι εδω ακουγοντε αποψεις,
    δεν μπορω να παρκαρω εξω απο το μαγαζι μου,
    5 λεπτα απο τη δουλεια μου,
    το αφηνω παρανομα
    και σας φταιει που ο κατοικος θελει να παρκαρει εξω απο το σπιτι του.

Δεν υπάρχουν πουθενά απαγορευτικές πινακίδες που αναφέρεις. Υπάρχουν οι κλασικές, απαγορεύεται το παρκάρισμα & εκεί ο δήμος, ζητάει να έχεις κάρτα. Παρανομεί δηλαδή δις.
    Επίσης στα @@ μου ο μόνιμος κάτοικος. Ας είχε προβλέψει, όπως ορίζει ο νόμος να έχει γκαράζ & όχι όπως έγραψα από πριν μαγαζιά παράνομα. Αφού προτίμησε τα μαγαζιά αντί για πάρκινγκ ας παρκάρει & στην άλλη πόλη. Όχι να του διορθώνουμε και τη μαλακία του. Όλοι είναι ίσοι και έχουν το ίδιο δικαίωμα αφού πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας.
    Επίσης είναι σαφές ότι δε διαβάζεις αυτά που γράφονται. Οι δρόμοι δεν ανήκουν στους δήμους ώστε να ορίζουν αυτοί τις ταμπέλες τους και τα σχετικά.

Άλλα ντάλα μες στο γάλα.

Βρε μλκ ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτός που τα αγοράζει τα αυτοκίνητα

Κι όταν λέω ΕΜΕΙΣ εννοω τους κατοικους των πόλεων στο συνολό τους στους οποίους απευθυνονται τα μέτρα.

Ρε Ηλία, ΕΜΕΙΣ λοιπόν ας δεχτούμε τις συνέπειες της πράξης μας & ας ζήσουμε με αυτό. Δε μπορούμε να ζητάμε να επανορθώσουν άλλοι για εμάς επειδή πήγαμε και στοιβαχτήκαμε όλοι σε μια πόλη ή επειδή πήραμε τανκς.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF