Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 91

Θέμα: Παρατράγουδα παρέλασης 25/3

Επειδη ειμαι απο αλβανια και μπορει ατομα απο δω να μην το γουσταρουν αυτο δεκτο
    μπορει ατομα να εχουν αλλες αποψεις δεκτο
    μπορει αν ειμαι κοντα στα 19 και δεν με νοιαζουν και πολυ(βεβαια με πληγωνουν)
    αλλα το 5χρονο παιδακι π πηγε να δει παρελαση και επειδη ετυχε να γεννηθει σε αλλη χωρα να ακουει αυτα τα πραγματα Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙ ΜΟΥ...ΟΧΙ
    ενω ζω εδω και αγαπω ισαξια την ελλαδα με την αλβανια (χωρις να σημαινει αυτο οτι θελω να το παιξω ελληνας) γιατι να με βγαζουν κατι που δεν ειμαι?γιατι να εχω μια ταμπελα που δεν διαλεξα που μου προσδιδει χαρακτηριστικα που απεχθανομαι?γιατι να δωσω θαρος σε τετια ατομα που με μια απλη εντολη η ελλαδα ζει ξανα χουντα?και γιατι να τα επικροτω κ ολας?

νωμιζω πως η μερες ειρινης τελειωνουν γαμω την αμερικη και το κοσοβο!!
    Here she comes a ridin,Well burning down the street.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ρε συ Hillbilly ξέρεις τί μ αρέσει; Που λες γαμώ την Αμερική και avatar στο όνομά σου έχεις τη σημαία του αμερικανικού Νότου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hillbilly
    Επειδη ειμαι απο αλβανια και μπορει ατομα απο δω να μην το γουσταρουν αυτο δεκτο
    μπορει ατομα να εχουν αλλες αποψεις δεκτο
    μπορει αν ειμαι κοντα στα 19 και δεν με νοιαζουν και πολυ(βεβαια με πληγωνουν)
    αλλα το 5χρονο παιδακι π πηγε να δει παρελαση και επειδη ετυχε να γεννηθει σε αλλη χωρα να ακουει αυτα τα πραγματα Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙ ΜΟΥ...ΟΧΙ
    ενω ζω εδω και αγαπω ισαξια την ελλαδα με την αλβανια (χωρις να σημαινει αυτο οτι θελω να το παιξω ελληνας) γιατι να με βγαζουν κατι που δεν ειμαι?γιατι να εχω μια ταμπελα που δεν διαλεξα που μου προσδιδει χαρακτηριστικα που απεχθανομαι?γιατι να δωσω θαρος σε τετια ατομα που με μια απλη εντολη η ελλαδα ζει ξανα χουντα?και γιατι να τα επικροτω κ ολας?

νωμιζω πως η μερες ειρινης τελειωνουν γαμω την αμερικη και το κοσοβο!!
    Γιατι πολυ απλα φιλε μου αμα ακουσεις και τα συνθηματα που φωναζουν στον UCK θα φριξεις...

μην τα μπερδευεις...πολεμικες μηχανες ειναι και τα δυο...αυτη ειναι η "δουλεια" τους.

μπορει φετος να μην ειχε μηχανοκινητα αλλα ολα αυτα τα πυραυλια και τα μπαζουκας που μοστραρονται σε ολες τις παρελασεις του κοσμου δεν τα εχουν για την ανασταση...

αυτα που χειροκροτανε ειναι επι της ουσιας εργαλεια μαζικου θανατου...τωρα αν ειναι για αμυνα η για επιθεση λιγη σημασια εχει, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...

αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπορεις να κατηγορησεις εναν πυραυλο γιατι ειναι...πυραυλος...

Παλαιό μέλος
    Επειδη ειμαι απο αλβανια και μπορει ατομα απο δω να μην το γουσταρουν αυτο δεκτο μπορει ατομα να εχουν αλλες αποψεις δεκτο μπορει αν ειμαι κοντα στα 19 και δεν με νοιαζουν και πολυ(βεβαια με πληγωνουν) αλλα το 5χρονο παιδακι π πηγε να δει παρελαση και επειδη ετυχε να γεννηθει σε αλλη χωρα να ακουει αυτα τα πραγματα Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙ ΜΟΥ...ΟΧΙ ενω ζω εδω και αγαπω ισαξια την ελλαδα με την αλβανια (χωρις να σημαινει αυτο οτι θελω να το παιξω ελληνας) γιατι να με βγαζουν κατι που δεν ειμαι?γιατι να εχω μια ταμπελα που δεν διαλεξα που μου προσδιδει χαρακτηριστικα που απεχθανομαι?γιατι να δωσω θαρος σε τετια ατομα που με μια απλη εντολη η ελλαδα ζει ξανα χουντα?και γιατι να τα επικροτω κ ολας? νωμιζω πως η μερες ειρινης τελειωνουν γαμω την αμερικη και το κοσοβο!!
    Εχεις απολυτο δικιο ως αναφορα στο παιδι και σε ολους οσους ειναι απο καποια χωρα αλλη

δε νομιζεις ομως πως κι εσυ με την τελευταια προταση σου αναπαραγεις τον ιο αυτο που λεγεται φασισμος κι εχθρα???

Δεν εχει σημασια ποιος το ξεκιναει σημασια εχει να τελειωσει...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σοβαρά τώρα,επειδή άλλο ένα thread εκτροχιάστηκε από τον αρχικό του σκοπό όπως κατά κόρον συμβαίνει πλέον σε αυτό το πάλαι ποτέ μοτοσυκλετιστικό φόρουμ μήπως να κλειδωθεί ή να διαγραφεί το παρόν; ο φίλτατος gandalf είχε μια απορία για το ΣΟΤ,από εκέι περάσαμε σε άλλες ατραπούς...ΚΕΑΠ,σχολή ικάρων,εξομοιωτές και παιχνίδια PC,παρέλαση,ΟΥΚ,ρατσισμός...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Δεν θυμάμαι ποιος.. αλλά το είχε πει περίπου έτσι

"Η καλύτερη επίτευξη ειρήνης είναι η προετοιμασία για πόλεμο"
    "To secure peace is to prepare for war" - James Hetfield - Don't tread on me, 1991

:P
    Life begins at 45°.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Σοβαρά τώρα,επειδή άλλο ένα thread εκτροχιάστηκε από τον αρχικό του σκοπό όπως κατά κόρον συμβαίνει πλέον σε αυτό το πάλαι ποτέ μοτοσυκλετιστικό φόρουμ μήπως να κλειδωθεί ή να διαγραφεί το παρόν; ο φίλτατος gandalf είχε μια απορία για το ΣΟΤ,από εκέι περάσαμε σε άλλες ατραπούς...ΚΕΑΠ,σχολή ικάρων,εξομοιωτές και παιχνίδια PC,παρέλαση,ΟΥΚ,ρατσισμός...
    indeed.. :rotflmao:

ΥΓ Τώρα είδα το video με την παρέλαση. Θεωρώ τουλάχιστον ντροπή το να ακουστούν αυτά σε ένα δημοκρατικό κράτος που σέβεται (?) τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό, είτε αυτοί είναι έλληνες είτε όχι. Δεν είναι τυχαίο σίγουρα και δεν πάρθηκε η απόφαση από 10-20 κελευστές..

Προφανώς δεν υποστηρίζω ότι στη μη πολιτική ζωή πρέπει να τραγουδάνε το μικρό μου πόνυ.. αλλά η παρέλαση ήταν πραγματικά ντροπή...
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    "To secure peace is to prepare for war" - James Hetfield - Don't tread on me, 1991

:P
    Αποφασίστε ρε.. Μεταξύ μας νόμιζα ότι το είχε πει ο Colin Powel.. αλλά έκανα το κοροϊδο μη φάω ντομάτες..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω λεω παντως στην επομενη παρελαση και αν και εφοσων συμμετασχουν μηχανοκινητα, να τα φτιαξουμε ολα ετσι, για να νομιζουν οι γειτονες "φιλιες" χωρες οτι αμα γινει τσαμπουκας θα τους ριξουμε σοκολατα, φραουλα και φυστικι

peace-love-friendship

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ice cream truck.jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	78,1 KB 
ID:	193627

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Αποφασίστε ρε.. Μεταξύ μας νόμιζα ότι το είχε πει ο Colin Powel.. αλλά έκανα το κοροϊδο μη φάω ντομάτες..
    Εγώ από MetallicA ξέρω, αυτό σκέφτηκα :P

Με λίγο ψάξιμο, πάντως, βρήκα αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Si_vis_pacem,_para_bellum
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    ΚΔΟΑ ρεπουστημου ΚΔΟΑ.....

Αντε γιουργια στα φυλακια να μαζεψουμε αυτια....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Ρε συ Hillbilly ξέρεις τί μ αρέσει; Που λες γαμώ την Αμερική και avatar στο όνομά σου έχεις τη σημαία του αμερικανικού Νότου
    χαχα η σημαια ειανι κατι που συμβολιζει κατι διαφορετικο για τον καθενα...απλως γουσταρω την αμερικανικη υφηλιο και οχι την αμερικανικη πολιτικη.....γουσταρω jack,blues,country,alabama texas,cowboys,stoner,surf και λιπα χαζα αλλα καμια σχεση με της μακακιες των yankees...

τεσπα στο θεμα μας...αλλο επειδηξη υσχιως αλλο υβριστικα συνθηματα...
    δεν ξερω τι πεζει με το κοσοβο και λιπους στρατους γιατι ολοι στο ιδιο καζανι τους βαζω (ναι γουσταρω και hippies χαχαχα) αλλα οτι βλεπω το συχαινωμε....

και επισης σε καπια φαση προσεξτε το που αρχιζουν και παιδια και φωναζουν τα συνθηματα με τους ΟΥΚ...:hypnotize

πφφφφ πραγματικα με βλεπω να αγοραζω enduro να μενω στο δασος...κατι σαν τον hippie sto freebird

ΥΓ οπιος δεν εχει δει το freebird να παει να το δει...αξιζει..

α και δεν αναπαραγω φασισμο επειδη βριζω αυτους που πιστευω θα ειναι υπαιτιοι για εναν ακομη πολεμο..
    Here she comes a ridin,Well burning down the street.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ο προβληματισμος στο βιντεο του ΜΙΚΕ ειναι ο κοσμος που ακουγωντας αυτα τα πραγματα συνεχιζει να χειροκροταει
    ακριβως αυτό...

αντε οι αλλοι είναι στρατόκαυλοι....ο υπόλοιπος απλός ηλίθιος πολίτης τον κανανε τόσο χαζό τα ΜΜΕ που χειροκροτάει χωρις να ακούει, να καταλαβαίνει τι χειροκροτάει????

ή επιβραβεύει !!!

http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ρε παιδιά μην τα βάζετε με τις ειδικές δυνάμεις ….

Από τα σπλάχνα τους έχουν βγει ΑΞΙΑ τέκνα της πατρίδος όπως ο …Πλευρης και ο …Βουλγαρακης …..
    Ειδικά ο δεύτερος , εκτός από τον κλεφτοπόλεμο , έμαθε και το ….κλεφτοκλέψιμο…

Επίσης , εδώ και 65 χρόνια που έχουν ιδρυθεί οι Ε.Δ. έχουν να επιδείξουν μεγάλες …επιτυχίες , κυρίως στην διασφάλιση της δημοκρατίας της εθνικής κυριαρχίας και του συντάγματος …..

Σήμερα , αποτελούνται από στρατοκ@βλους ανεγκέφαλους μισθοφόρους ,που θα σκότωναν και την …μανα τους αν το λενε οι διαταγές …(και είναι περήφανοι γι αυτό)…
    Οι έφεδροι το βλέπουν σαν μια πύλη εισόδου για μια …λαμπρή καριέρα στο Ελληνικό δημόσιο στο «τιμημένο» σώμα των ειδικών φρουρών κ.λ.π.

Όσοι πάνε μόνο για την αδρεναλίνη , υπάρχουν δεκάδες άλλα πράγματα που μπορούν να τους την προσφέρουν και ταυτόχρονα να είναι ελεύθεροι πολίτες…

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    chris1980...

τα ίδια πράγματα λέμε όλοι ρε αδερφέ... απλά έχει πλάκα να τους βλέπεις να σοκάρονται , όταν ακούνε ειδικές μονάδες δράσης να λένε τέτοια άσματα που είναι πασίγνωστο οτι υπάρχουν και λέγονται , τουλάχιστον εντός τοιχών. Σίγουρα δεν επιτρέπεται (απο το Σύνταγμα ακόμα) να λέγονται τέτοια σε παρέλαση , αλλά δεν είναι δα και σοκαριστικό.

Και επαναλαμβάνω... που να δείτε τι λένε οι Ε.Δ. των "γειτόνων" μας.

Gandalf

μάγε...δεν σοκαριζόμαστε....

δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να τα ακούμε ...κατανόησε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά τους.
    δεν μας εκφράζουν και δεν τα ασπαζόμαστε οπότε και δεν γουστάρουμε να τα ακούμε ....θέλεις δημόσια σε εθνική εορτη ότι θες όπως θες πάρτο

αυτοί μπορεί να το φωναζουν και μεσα στα σπίτια τους..στα @@ μας...εκει δεν μπορούμε να κανουμε τπτ..

το τι κάνουν οι γείτονες παλι δεν μας ενδιαφερει...ας λένε ότι θέλουν. Και εκει πάλι θα υπάρχουν κα΄ποιο που δεν θα τα γουσταρουν και κάποιοι που θα καυλώνουν με αυτά....ε και???είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό

και τελευταίο...δεν τιθεται θέμα σοκ...αλλα θέμα δεν τα γουσταρουμε....ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκδρομη 25/4 αποηχος......αποβροχο θα ηταν καλυτερα!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 16:11
  2. ekdromi 25/4 ston poro meta broxis - no1
    από monstermind στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 15:19
  3. Η ημερομηνια της εκδρομης εκλεισε στις 25/4....
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2004, 11:34
  4. Θεσσαλονίκη 25-28 Μαρτίου
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:06
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 21:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε