Σελίδα 60 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1050555657585960616263646570110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    εσυ απο οτι εχω προσεξει,το εχεις χομπυ να ειρωνευεσαι γενικως εδω μεσα,αλλα μαλλον μονο εδω μεσα.. κοιταχτε να ηρεμησετε,
    δε νιωθεις λεμε εχω βαρεθει να διαβαζω ποστ σου που κρινουν τους παντες εδω μεσα...
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Cool

Σε είδα στους καθρέφτες μου με το KTM 990 Adv σου στη Κόνιτσα και πήγαμε παρέα μέχρι τη Νεάπολη (122km), όπου συστηθήκαμε και ήπιαμε καφεδάκι.

Εκεί μου είπες πως έρχεσαι τα τελευταία 15χρόνια στην Ελλάδα για διακοπές και το έχεις σαν τελετουργικό κάθε φορά να βάζεις γενικούς προορισμούς και να πας -χωρίς GPS- οδηγώντας μέχρι να σκοτεινιάσει. Εκεί βρίσκεις το κοντινότερο ενοικιαζόμενο, κοιμάσαι και συνεχίζεις το ταξίδι σου το άλλο πρωί.

Φίλε Paolo, έχεις πιάσει το νόημα της ζωής, να' σαι πάντα καλά όπου κι αν περιφέρεσαι και -όπως μ' έβαλες να σου υποσχεθώ- αν με βγάλει ο δρόμος τον Αύγουστο στη Βερόνα, θα έρθω να πιούμε έστω έναν espesso
    ΒΑΣΙΛΗΣ Exes: Crypton R '08 (08-11), DL 650A K9 (09-11), Versys '07(11-12), Address 125 '08 (12-12), KLX 250S '10 (12-13), XT660R '07 (13-15), Tiger 800 '11 (2011-19 ΕΟL) Current: , Sym ST200i (2015-?), Suzuki V-Strom 1000 L8 (2020-?)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    σας είδα χθες, 3 περιπτώσεις, 3 αυτοκίνητα να πετάγονται από κάθετη.

και και τις 3 φορές οδηγοί ήταν γυναίκες! τυχαίο? δεν νομίζω!

με είδα σήμερα να πηγαίνω Μάνη με τον daz και όλους τους μοτοσυκλετιστές τους χαιρέτησα.
    Μόνο ένας με 1200 τζιες ανταπόδωσε.

Τόσο μίσος για τα απρίλια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    ΕΙδα αρκετους αποψε που κατεβηκα μια βολτα στο νησι να με κοιτανε με μισο ματι ,επειδη κουβαλουσα το κρανος μου και φορουσα μπουφανακι μηχανης...Λες και εβλεπαν εξωγηινο εκαναν

Ου στ'διαλα,να μου χαθειτε....

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από shadowhunter
    Σε είδα στους καθρέφτες μου με το KTM 990 Adv σου στη Κόνιτσα και πήγαμε παρέα μέχρι τη Νεάπολη (122km), όπου συστηθήκαμε και ήπιαμε καφεδάκι.

Εκεί μου είπες πως έρχεσαι τα τελευταία 15χρόνια στην Ελλάδα για διακοπές και το έχεις σαν τελετουργικό κάθε φορά να βάζεις γενικούς προορισμούς και να πας -χωρίς GPS- οδηγώντας μέχρι να σκοτεινιάσει. Εκεί βρίσκεις το κοντινότερο ενοικιαζόμενο, κοιμάσαι και συνεχίζεις το ταξίδι σου το άλλο πρωί.

Φίλε Paolo, έχεις πιάσει το νόημα της ζωής, να' σαι πάντα καλά όπου κι αν περιφέρεσαι και -όπως μ' έβαλες να σου υποσχεθώ- αν με βγάλει ο δρόμος τον Αύγουστο στη Βερόνα, θα έρθω να πιούμε έστω έναν espesso
    Από τα πιό αξιόλογα "Σε είδα"
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Από τα πιό αξιόλογα "Σε είδα"

+990

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

με είδα σήμερα να πηγαίνω Μάνη με τον daz και όλους τους μοτοσυκλετιστές τους χαιρέτησα.
    Μόνο ένας με 1200 τζιες ανταπόδωσε.

Τόσο μίσος για τα απρίλια?
    αστους μωρε μη δουν ωραιο μηχανακι, αμεσως ζηλεια και κακο!

τα ιδια τραβαω και γω με το ybr

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δε νιωθεις λεμε εχω βαρεθει να διαβαζω ποστ σου που κρινουν τους παντες εδω μεσα...
    Δε με ξεφορτωνεστε λεω'γω? :P

Σε ειδα στην Επιδαυρο σημερα ενεα το πρωι, ασπρομαυρη στολη, ασπροκοκκινο R1. Με προσπερασες δυο φορες και διασταυρωθηκαμε δυο φορες. Οχι μονο εισαι ενας δαιμονας της ταχυτητας, μα και τελειως ατρομητος.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Reality.sys failed Το avatar του/της moruin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
    Σε ειδα στην Επιδαυρο σημερα ενεα το πρωι, ασπρομαυρη στολη, ασπροκοκκινο R1. Με προσπερασες δυο φορες και διασταυρωθηκαμε δυο φορες. Οχι μονο εισαι ενας δαιμονας της ταχυτητας, μα και τελειως ατρομητος.
    Επίτηδες θα το έκανε για να σου δημιουργήσει ψυχολογικά

Σε είδα καγκουράκο-ακράνωτε-γυαλάκι-σαγιονάρα με το beverly, μάλλον το gel στο μαλί είναι αντιcrash. Έβαλες και ξετάπωτη εξάτμιση τράβαγες και ξερογκαζιές για να κάνει σκασίματα, κάποια στιγμή θα πιάσει η μετάδοση και θα κάνεις crash test στο ζελέ.
    Computer are like air conditioners: they stop working when you open windows.

Come to the dark side.
    We have cookies.

Κώστας

Σας είδα Κυριακή απογευματάκι κατά τις 6:00, γυρνώντας απο Βουνό Παϊκο (καταρράκτες ΣΚΡΑ), καμιά 15-20 μηχανές σταματημένοι όλοι κάπου μέσα στην Αξιούπολη, φαίνετε για τσιγαράκι κλπ, σας κόρναρα και άρχισα τις χαιρετούρες. Οι περισσότεροι ανταποδώσατε και μου φτιάξατε ακόμα περισσότερο την μέρα!

Άν με έπερνε η ώρα, άνετα θα σταματούσα για να σας ρωτήσω απο πιο club/forum είστε, καθώς μου έμεινε η απορία! Δεν πειράζει, καλούς δρόμους παιδιά και πάντα να έχετε τέτοιες εξορμησούλες, έστω και μονοήμερες!

σας ειδα σημερα πολλους μηχανοβιους με λογης λογης μηχανακια να πηγαινετε προς πατρα.Οι περισσοτεροι ανταποδωσατε,καλα χλμ να εχετε ολοι.Σε ειδα και εσενα φιλε που με χαιρετησες καθως με περασες με μια σακουλιτσα (τι άλλο τζάμπο για αδιαβροχοποίηση των πραγμάτων σου(ειμαστε παντού!)
    Σε είδα βροχούλα που μας έκανες ψιλομούσκεμα...αλλά δρόσισες λιγο...χαλάλι...
    Σας είδα όλους τους Αθηναίους να βρίσκεστε σε ένα κουτάκι μεταξύ κορίνθου και ελευσίνας...πως αντέχετε...απορώ κάθε φορά

Μαύρο ER6-F δικάβαλο
    http://www.couchsurfing.org/index.html

http://www.advrider.com

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    ΕΛΕΟC ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΩΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Σε είδα ρε ξεκράνωτε καγκουροπαπόβιε με το κινητό στ αυτί να παραβιάζεις κόκκινο έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία και να βλεπω το χάρο με τα μάτια μου :a53: :a53: :a53:! Τουλάχιστον σήκωσες απολογητικά το χέρι καταλαβαίνοντας τη μαλακία σου αφού σου πάτησα μια ξεγυρισμένη κόρνα!!!

Αλλά σε είδα και σένα αμέσως μετά ούτε ένα χιλιόμετρο ποιο πάνω ρε τρισκατάρατε ξεκράνωτε με την επίσης ξεκράνωτη γκόμενα σου να στριβεις παράνομα δεξιά από την 28ης Οκτωβρίου στη Δάφνης κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται, όπου σημειωτέον ειχες και ΚΟΚΚΙΝΟ και αφού με κοψοχόλιασες ενώ έστριβα αριστερά νόμιμα με φλας και ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ στην 28ης Οκτωβρίου σου πατάω μια κόρνα κι εκεί ακουώ μέσα από το κράνος τη φράση: <ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ>; Βέβαια την έκανες στο πι και φι. Αλλά πίστεψε με ενώ έχω αντιμετωπίσει με απόλυτη ηρεμία όλα τα συμβάντα που μου έχουν τύχει στο δρόμο μέχρι στιγμής, αν το συνέχιζες δε θα δίσταζα να σου φέρω το δίκιλο Abus στην ξεκράνωτη χοντροκεφάλα σου. ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑ@ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!

ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΩ ΣΩΟΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;
    Κι όλα αυτά σε μία απόσταση 5 λεπτά από το σπίτι μου!!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
    σας ειδα σημερα πολλους μηχανοβιους με λογης λογης μηχανακια να πηγαινετε προς πατρα.Οι περισσοτεροι ανταποδωσατε,καλα χλμ να εχετε ολοι....
    Μαύρο ER6-F δικάβαλο
    Τι ώρα? Το έκανα και εγώ το κομμάτι αυτό σήμερα το πρωί.

Την τελευταία στιγμή είδα το χαρακτηριστικό φανάρι του Τενερε, έξω απ' την Άρτα πριν μπω στον περιφερειακό. Σου πάτησα την κόρνα, ελπίζω να με άκουσες. Μήπως είσαι εσύ αυτός που είχα δει και πριν μια εβδομάδα επάνω στην Εγνατία στο ύψος της Κοζάνης να ανεβαίνεις προς Θεσσαλονίκη?

Σε είδα που με κοιτούσες απ' τον καθρέπτη σου φίλε με το τριαξονικό στις στροφές στη Βάλια Κάλντα. Δεν θα σε περνούσα σε εκείνο το σημείο αν δεν το ήθελες και εσύ. Ευχαριστώ.

Σε είδα και εσένα Κρητικάτσι με την γυναίκα σου και το καινούριο σου vfr, να φοράτε τα αδιάβροχά σας (εγώ βαριόμουν) πριν τα διόδια στην Εγνατία και χάρηκα που τα είπαμε όταν βγήκαμε στα Μάλγαρα. Κράτησα και λίγο παρέα στους καθρέπτες σου εν' μέσω βροχής, για να μη βρέχονται μόνοι τους, αλλά όταν έκοψε την έκανες. Θα σε περνούσα όμως στον επόμενο ανεφοδιασμό, 18 λίτρα μόνο μωρέ?
    Ήσουν και εσύ εκεί κύριος με το v strom, σε είδα. Σε χαιρέτησα, αλλά δε σε ξαναείδα!

Χάρηκα που σας είδα Vaska και Ζεύκα! Vaska θα τα ξαναπούμε. Ζευκ σειρά σου τώρα να χαράξεις πορεία. Αν δεν είναι σκισμένος ο χάρτης δε τον θέλω.

Την είδα και την άσφαλτο από πολύ κοντά εκεί πάνω στον Ταύγετο αλλά δεν της έκανα τη χάρη, ούτε αυτή κατάφερε να με πτοήσει.

Σε είδα και εσένα ρε κολλητέ αλλά το tdm σου δεν κατάφερα να το δω με το σταντ κλειστό. Οι ρόδες κυλούν ή είναι κολλημένες?

Όσους δεν είδα ελπίζω να να σας δω την επόμενη φορά.
    Sent from me using a computer.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF