Κρατα τη ντιζα για την επιστροφηΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Νομίζεις αντέχω για παραπάνω;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κρατα τη ντιζα για την επιστροφηΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Νομίζεις αντέχω για παραπάνω;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εσύ απαγορεύεται να ανέβεις στο αεροπλάνο..... πορδ@λ@ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Θα κάνεις το Παρίσι - Τρεβύζο ,Κολιάτσου-Σύνταγμα:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πρέπει να είναι "υψηλόστροφη" η αεροσυνοιδός πάντως για να καπνίζει η πίπα....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μόλις οι αεροσυνοδοί αρχίσουν να διανέμουν και smokless πίπες, πουλάω την μηχανή κι αρχίζω τα ταξίδια....
![]()
![]()
![]()
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Fly by wire?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κρατα τη ντιζα για την επιστροφη![]()
![]()
![]()
![]()
Πληρης απαγορευση του ιντερνετ στους υπαλληλους των τραπεζων που κατα περιεργο τροπο εχουν αποψη για ολα και εχουν φτασει στα 30.000 μυνηματα.
Απορω πως ειναι μπροστα ο μακις305, αφου τελευταια τον εχει φαει η μουγκα.
.
Καλα, δουλευεις ή εισαι σε αδεια?![]()
ε, αφου ειναι clutch without wireΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Fly by wire?![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μα γιατί?Το after burner βοηθά στην απογείωση,και τα επιβατηγά δεν έχουν!!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ απαγορεύεται να ανέβεις στο αεροπλάνο..... πορδ@λ@ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ο νΤρούπερ στην αεροπορία δεν ήταν; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Πρέπει να είναι "υψηλόστροφη" η αεροσυνοιδός πάντως για να καπνίζει η πίπα....![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι στο γραφείο.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εν αναμονή αυριανου μιτινγκ με τον νεοαφιχθεντα μεγάλο που θα αποφασίσει για πολλά![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρωμαικές αυτοκτονίες μετά....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πληρης απαγορευση του ιντερνετ στους υπαλληλους των τραπεζων που κατα περιεργο τροπο εχουν αποψη για ολα και εχουν φτασει στα 30.000 μυνηματα.
.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Θατο
αφήσουμε
στις
31
σελίδες
?
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
.
![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Αυτό το είχα δει στην Αγγλία και είχα μείνει μαλάκας. Και το εφάρμοζαν με αυστηρότητα όχι οι αρχές αλλά ο ίδιος ο κόσμος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και εδώ ο νόμος για την σχετική ρύθμιση προς απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους.
http://www.yyka.gov.gr/ministry/graf...is-apagoreysis
Και κάτι πολύ σημαντικό που μπορεί κάποιος να κάνει καταγγελία και νομίζω προσωπικά οτι δεν έχει τύχει ίδιας προβολής.
Με είχε πλησιάσει τότε ένα κοριτσάκι και μου ζήτησε να της πάρω τσιγάρα και την κοίταγα καλά καλά. Της λέω γιατί δεν πας μόνη σου. Δεν θα μου δώσει λέει απαγορεύεται είμαι μικρή![]()
Πήγα και της πήρα ο βλάκας.
Είναι όπως μάθει κανείς τελικά. Σε άλλες χώρες το εφαρμόζουν γιατί δεν έχουν και επιλογές.
Από λόγια δεν καταλαβαίνουν πολλοί από ξύλο όμως όλοι. Πως δηλαδή σταμάτησαν στην Αγγλία οι χουλιγκανισμοί στα γήπεδα? Τους γαμήσανε κανονικά. Άμα εδώ εφαρμοστεί ο νόμος να δω ποιός θα κάνει τον έξυπνο να ανάβει τσιγάρα. Γιατί μόνο μαλάκας θα είναι.
καλα η αλλη μαλακια στην αγγλια ειναι τα αυτοματα μηχανηματα πωλησης τσιγαρων,κανεις δεν ζητασει ταυτοτητα σε αυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Αυτό το είχα δει στην Αγγλία και είχα μείνει μαλάκας. Και το εφάρμοζαν με αυστηρότητα όχι οι αρχές αλλά ο ίδιος ο κόσμος.
Με είχε πλησιάσει τότε ένα κοριτσάκι και μου ζήτησε να της πάρω τσιγάρα και την κοίταγα καλά καλά. Της λέω γιατί δεν πας μόνη σου. Δεν θα μου δώσει λέει απαγορεύεται είμαι μικρή![]()
Πήγα και της πήρα ο βλάκας.
Είναι όπως μάθει κανείς τελικά. Σε άλλες χώρες το εφαρμόζουν γιατί δεν έχουν και επιλογές.
Από λόγια δεν καταλαβαίνουν πολλοί από ξύλο όμως όλοι. Πως δηλαδή σταμάτησαν στην Αγγλία οι χουλιγκανισμοί στα γήπεδα? Τους γαμήσανε κανονικά. Άμα εδώ εφαρμοστεί ο νόμος να δω ποιός θα κάνει τον έξυπνο να ανάβει τσιγάρα. Γιατί μόνο μαλάκας θα είναι.