Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
( Για φτυσιμο ημαστε ολοι μας...! )
![]()
...
![]()
...
Σε είδα Allst@rf έξω από το καζίνο, πριν κανα μισάωρο, πήγαινες απέναντι στην καντίνα... Τι κόρνες, τι φωνές, τι αναστροφή έκανα για να έρθω μπροστά σου... όλο κοίταγες το αυτοκίνητο μήπως μπει κανείς μέσα....τι διάολο... διάτρητος ήμουν?
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕΣ? Γκαβέ...
![]()
ΥΓ. Ημουν με το κουτί...![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Σε ειδα παππου......Στις 7μιση το πρωι....
Αμεσως μετα απο στροφη στην Μπελογιαννη στην Νικαια ....
Στο ρευμα μου , στην μεση του δρομου και με την πλατη γυρισμενη προς εμενα......
Αφου σε απεφυγα στην κυριολεξια στον ποντο ( βγαινοντας στο αντιθετο ρευμα και σταματωντας καθετα σε αυτο...)
Πηδηξα απο την μηχανη Τρομοκρατημενος και ετοιμος να εκτοξευσω οτι μπινελικι εχω μαθει στην ζωη μου...
Και τι να δω....
Εναν απελπισμενο ( σχεδον εκλαιγε ) ΤΥΦΛΟ παππου που με το μπαστουνακι προσπαθουσε να βρει τον δρομο του.....
" Βοηθησε με παιδι μου... Εχω χασει το πεζοδρομιο εδω και ωρα και δεν με βοηθαει κανεις..."
Πληρης Αδιαφορια ( απο τον λιγοστο κοσμο που υπηρχε στο πεζοδρομιο ) και απο τα αυτοκινητα-μοτο που απλα σε παρεκαμπταν.....
![]()
ΜΕ ψυχοπλακωσες βραδυατικα.......... Ποσο ζωα εχουμε γινει ρε γαμωτο...........
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σε είδα Allst@rf έξω από το καζίνο, πριν κανα μισάωρο, πήγαινες απέναντι στην καντίνα... Τι κόρνες, τι φωνές, τι αναστροφή έκανα για να έρθω μπροστά σου... όλο κοίταγες το αυτοκίνητο μήπως μπει κανείς μέσα....τι διάολο... διάτρητος ήμουν?
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕΣ? Γκαβέ...
![]()
ΥΓ. Ημουν με το κουτί...![]()
![]()
φτιάξτε και άλλη μια ενότητα ρε μοντς...
"σε άκουσα..."
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εχθες το βραδυ κατα τις 23:30,καναμε ολη την Ποσειδωνος παρεα (απο Γλυφαδα εως Κηφισο)&τρωγομασταν ασχημα.εσυ με το ΧΤ660,εγω με το cb-1...
Εκπληξη πρωτη:το ειχες μαμα. Εκπληξη δευτερη:πηγαινες καλα&στις
παρατεταμενες&αυτο φαινοταν οταν σταματαγαμε στα φαναρια&τσεκαρα τα λαστιχα σου. . .εστριβες!!
Απορια 1η:στα ποσα σκανε αυτα τα μπουρδελα?πηγαιναμε με καμια 160αρα&εβλεπα οτι τραβαγε. . .
Απορια 2η:γιατι ανοιγες στα φαναρια?αφου εβλεπες οτι μου εκανες 3 μηχανακια&μετα σε μαζευα&σε περναγα.
Διαπιστωση 1η:εκανες μαλακια που ανοιξες με το GΤ-R.120000 αμαξι,πιστευες οτι το'χες?θα σε πατουσε μολις βρεθηκες μπροστα του&ευτυχως που πατησε φρενο.
Διαπιστωση 2η:δεν θα ειχες καμια ελπιδα αν δεν ημουν δικαβαλος.(τα λαστιχα που χριζουν αντικαταστασης εδω&3000χλμ,δεν τα λογιζω για δικαιολογια). Διαπιστωση 3η(&τελευταια):πρεπει να εφαγες τρελη ηττα που δεν μπορουσες να ξεφυγεις απο 400αρι 20ετιας δικαβαλο! γενικα παντως ωραια ηταν&περασε γρηγορα η ωρα!![]()
![]()
Διακρίνω έναν εκνευρισμό στο γράψιμό σου. Τι έγινε μας κέρασε τσαγάκι και λουκούμι το Yamapa και ήταν χονΔρό το μύγδαλο???
ΕΕ Σταύρο???
Να το πας στον μάστορα το μοτόρι για ροϊκή και πες του ότι σε πατάνε τα μονοκύλινδρα ...
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εδώ χρειάζεται ενότητα 'Σε είδα αλλά δεν με είδες!'Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
![]()
φτιάξτε και άλλη μια ενότητα ρε μοντς...
"σε άκουσα..."
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
σε ειδα dirtgirl να περιμενεις στο φαναρι (αλλα δε θυμαμαι σε ποιο φαναρι![]()
)
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Οχι ολοι Κωστα.Εσυ πχ εκανες το αυτονοητο (για αλλες εποχες).Οι υπολοιποι ας το θυμομαστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
[/B]
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
μπα...κανενας εκνευρισμος Βασιλακη..Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Διακρίνω έναν εκνευρισμό στο γράψιμό σου. Τι έγινε μας κέρασε τσαγάκι και λουκούμι το Yamapa και ήταν χονΔρό το μύγδαλο???
ΕΕ Σταύρο???
Να το πας στον μάστορα το μοτόρι για ροϊκή και πες του ότι σε πατάνε τα μονοκύλινδρα ...
:rotflmao: :rotflmao:
δεδομενων των συνθηκων ειμασταν (και το λεω γιατι καβαλουσε και η Χρυσα) αξιοπρεπεστατοι!![]()
ειχε καινουργιο 660, ηταν μονοκαβαλος και γενικα φαινοταν οτι πηγαινε καλα. στις στροφες ειμασταν ροδα-ροδα και στις ευθειες μετα τα 170 του ξεμακραινα...
αλλα οπως και να το κανεις το δικαβαλο, ειναι δικαβαλο, οσο καλος στην συμπεριφορα και να ειναι ο πισω...εχει καθετες γραμμες τραμ η Ποσειδωνος, τυφλα σημεια και εκει πρεπει να υπολογιζεις και τον συναναβατη σου...![]()
καλα δεν το συζηταμε να ημουν μονος μου..θα επαιρνε ενα τετοιο και θα με αγναντευε καθως ανοιγομουν μπροστα...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:
ειχε καινουργιο 660, ηταν μονοκαβαλος και γενικα φαινοταν οτι πηγαινε καλα. στις στροφες ειμασταν ροδα-ροδα και στις ευθειες μετα τα 170 του ξεμακραινα...
καλα μαλακα...εσυ σκοτωσες ολο το χωριο....
![]()
![]()
![]()
![]()
και ολα αυτα στο πιστακι τις Ποσειδωνος ε???
![]()
![]()
![]()
![]()
δλδ για να καταλάβω...άμα ήσουν μόνος πόσα θα έπιανες με το σεμπέ?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μετα τα 170 του ξεμακραινα...
Του έχει βάλει ο ερασιτέχνς βελτιωτής μοτέρ από V-strom.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δλδ για να καταλάβω...άμα ήσουν μόνος πόσα θα έπιανες με το σεμπέ?
με 2α τα έκανε όλα αυτά....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
οι ταχυτητες που συζηταμε ειναι σε μιλια ετσι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οι ταχυτητες που συζηταμε ειναι σε μιλια ετσι?![]()
Σε αστρονομικές μοναδες / δευτερόλεπτο :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Σε αστρονομικές μοναδες / δευτερόλεπτο :wacko:
Η γνωστή από παλιά warp speed
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.