είμαστε μαζόχες τι να κάνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε ακομα ασχολειστε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είμαστε μαζόχες τι να κάνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε ακομα ασχολειστε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή η μόνη εναλλακτική του ήταν να παίξει Β' Αγγλίας, επειδή η ΑΕΚ παίζει Ευρώπη κι επειδή τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζει ο άνθρωπος σε μία καλή σεζόν για να μπορέσει να ανακτήσει λίγο από οτ χαμένο έδαφος!Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Ρε παιδιά Γκούντιοσεν (ή όπως διάολο γράφεται) η ΑΕΚ????![]()
![]()
![]()
Μπράβο τους!!
πως τον έψησε πραγματικά απορώ, δεν το περίμενα όπως οι περισσότεροι!!!
Παρόλα αυτά είναι πολύ μεγάλο όνομα και προσωπικά πολύ συμπαθής. Νομίζω ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα έχει πρόβλημα, αρκεί βέβαια να τον βοηθάει και το παιχνίδι της ομάδας του.
Είναι από τις μεταγραφές που γίνονται κυρίως για το εφέ, αλλά μπορούν να αποδειχτούν χρυσάφι. Πάντως καθαρά ποδοσφαιρικά δεν είναι η τόσο μεγάλη μεταγραφή που θέλουν να μας παρουσιάσουν.
Θα δείξει αν κι έχω ξενερώσει τόσο πολύ με όλους αυτούς τους ξεφτίλες που πλέον ούτε καν διαβάζω τί κάνουν οι ομάδες. Νομίζω ότι όλος ο -σοβαρός- κόσμος έχει ξενερώσει εξ ου και οι χαμηλές πωλήσεις σε διαρκείας...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
κυρίως για το εφέ,
ρε συ...τι εφφέ και ξεεφφέ....
ΓΑΜΩ τις μεταγραφες....και μπραβο τους
Επειδή η μόνη εναλλακτική του ήταν να παίξει Β' Αγγλίας, επειδή η ΑΕΚ παίζει Ευρώπη κι επειδή τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Ελπίζει ο άνθρωπος σε μία καλή σεζόν για να μπορέσει να ανακτήσει λίγο από οτ χαμένο έδαφος!
Παρόλα αυτά είναι πολύ μεγάλο όνομα και προσωπικά πολύ συμπαθής. Νομίζω ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα έχει πρόβλημα, αρκεί βέβαια να τον βοηθάει και το παιχνίδι της ομάδας του.
Είναι από τις μεταγραφές που γίνονται κυρίως για το εφέ, αλλά μπορούν να αποδειχτούν χρυσάφι. Πάντως καθαρά ποδοσφαιρικά δεν είναι η τόσο μεγάλη μεταγραφή που θέλουν να μας παρουσιάσουν.
Θα δείξει αν κι έχω ξενερώσει τόσο πολύ με όλους αυτούς τους ξεφτίλες που πλέον ούτε καν διαβάζω τί κάνουν οι ομάδες. Νομίζω ότι όλος ο -σοβαρός- κόσμος έχει ξενερώσει εξ ου και οι χαμηλές πωλήσεις σε διαρκείας...
++++
![]()
Φίλε βάσει πρόσφατης απόδοσης ο παίκτης δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δες και τον πίνακα του Στούμπι.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε συ...τι εφφέ και ξεεφφέ....
ΓΑΜΩ τις μεταγραφες....και μπραβο τους
Φυσικά αυτό δε λέει και πολλά γιατί συγκρίνοντας το πού έπαιζε και το πού πάει η διαφορά είναι χαώδης! Θεωρητικά και στο 50% να παίξει φτάνει. Τώρα το αν όλα αυτά βγουν και στο γήπεδο ούτε ο ίδιος ο παίχτης το ξέρει.
Το εφέ έχει να κάνει με την προσπάθεια το αγαμίδη να πάρουν μπρος τα διαρκείας που έχουν (έτσι διάβασα) κολλήσει στις 5.500, αριθμός μάλλον τραγικός για ομάδα επιπέδου ΑΕΚ.
Είπα ότι σαν όνομα είναι μεγάλη μεταγραφή και πολύ θα ήθελα να τον δω να παίζει με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Φυσικά όλα αυτά είναι subject to τί θα κάνει, γιατί ο κόσμος ξεχνάει εύκολα!!!
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
Φίλε βάσει πρόσφατης απόδοσης ο παίκτης δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δες και τον πίνακα του Στούμπι.
ενταξει....οτι να ναι.....
μετα κοροιδευουμε τους αλλους οτα απαξιωνουν μεταγραφες.......
οτι ναναι
ο γκουντγιονσεν ειναι παικτουρα και ΓΑΜΩ τις μεταγραφες και ΜΠΡΑΒΟ στην αεκ που τονπηρε.
τελος
Φίλε βάσει πρόσφατης απόδοσης ο παίκτης δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δες και τον πίνακα του Στούμπι.
Φυσικά αυτό δε λέει και πολλά γιατί συγκρίνοντας το πού έπαιζε και το πού πάει η διαφορά είναι χαώδης! Θεωρητικά και στο 50% να παίξει φτάνει. Τώρα το αν όλα αυτά βγουν και στο γήπεδο ούτε ο ίδιος ο παίχτης το ξέρει.
Το εφέ έχει να κάνει με την προσπάθεια το αγαμίδη να πάρουν μπρος τα διαρκείας που έχουν (έτσι διάβασα) κολλήσει στις 5.500, αριθμός μάλλον τραγικός για ομάδα επιπέδου ΑΕΚ.
Είπα ότι σαν όνομα είναι μεγάλη μεταγραφή και πολύ θα ήθελα να τον δω να παίζει με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Φυσικά όλα αυτά είναι subject to τί θα κάνει, γιατί ο κόσμος ξεχνάει εύκολα!!!
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΡΕ...........
Έπρεπε νά ρίξουμε τό βάρος στό 24χρονο .........ΤΑΛΕΝΤΟ...!!
Πού τό στείλατε..........καί τώρα τό ξαναπληρώσατε 850+ μπόνους
γιά 3 χρόνια καί 400 στόν περρούκα....!!
ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ............ΑΛΛΑ
ΠΟΥΝΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ....??
Κλύσμα μέ τό Βιτόλο....!!
Έξαγριωμένα τά Παόκια,καί ήρθε ό έρωτας.....:rotflmao: :rotflmao:
Έφτυσε ή ΑΕΚ τό ταλέντο πού δέν καταλαβαίνω γιατί είναι καλύτερο
άπό τό Λεονάρντο..........ΚΑΙ
μάπα ό Ίσλανδός τής Μπάρτσα,Τσέλσυ ,Φούλαμ......!!!![]()
Άκου πονεμένο Παόκι......
Όλοι οί Βόρρειοι πάνε γιά πλάκα μέχρι τά 35...!!
Είναι θέμα νοοτροπίας.
Μέλμπεργκ, γιά παράδειγμα,είναι άκόμα πολύ καλός.
Έν πάσει περιπτώσει......
Έμείς τόν Ίσλανδό............κι έσείς τόν Γεωργιάδη πού διώξατε πρίν 4-5 χρόνια...!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...........ΣΤΟ ΛΑΟ...!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
μπλα μπλα μπλα
Διάβασε τί γράφω, βάλε το μυαλό που σου έχει απομείνει να δουλέψει και μετά πάρ' το πάλι από την αρχή.
Πολύ μικρή νοοτροπία έχεις. Πιο πολύ για γαύρος κακής κοπής μου κάνεις...
Κι άμα δε γουστάρεις Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ. Άκουσες ιδεάρχη μου;
![]()
![]()
Καλά ρε μλκ ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις; Πού ακριβώς τον απαξίωσα; Που είπα ότι θα τον ήθελα στην ομάδα μου ή ότι είναι μεγάλο όνομα;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ενταξει....οτι να ναι.....
μετα κοροιδευουμε τους αλλους οτα απαξιωνουν μεταγραφες.......
οτι ναναι
ο γκουντγιονσεν ειναι παικτουρα και ΓΑΜΩ τις μεταγραφες και ΜΠΡΑΒΟ στην αεκ που τονπηρε.
τελος
Απλά λέω ότι είναι μεταγραφή ρίσκου γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια έβαλε 9-10 γκολ. Εγώ φταίω που αυτός τόσα έβαλε; Μπορεί να τον βολέψει και να παστελώνει συνέχεια, μπορεί και να γίνει το ανάποδο. Την απαξίωση δεν βλέπω!
Μλκ δεν πάτε καλά ώρες-ώρες κι άντε τον άλλον τον έχει βαρέσει η ζέστη, οι ιδέες και το προχωρημένο της ηλικίας, εσύ τί σκάλωμα έφαγες;
![]()
Καλά ρε μλκ ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις; Πού ακριβώς τον απαξίωσα; Που είπα ότι θα τον ήθελα στην ομάδα μου ή ότι είναι μεγάλο όνομα;
Απλά λέω ότι είναι μεταγραφή ρίσκου γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια έβαλε 9-10 γκολ. Εγώ φταίω που αυτός τόσα έβαλε; Μπορεί να τον βολέψει και να παστελώνει συνέχεια, μπορεί και να γίνει το ανάποδο. Την απαξίωση δεν βλέπω!
Μλκ δεν πάτε καλά ώρες-ώρες κι άντε τον άλλον τον έχει βαρέσει η ζέστη, οι ιδέες και το προχωρημένο της ηλικίας, εσύ τί σκάλωμα έφαγες;
ξερω γω?? γαμισε τα![]()
![]()
![]()
ουτε μια αντιπαραθεση της προκοπης δεν κανουμε![]()
![]()
![]()
![]()
Διάβασε τί γράφω, βάλε το μυαλό που σου έχει απομείνει να δουλέψει και μετά πάρ' το πάλι από την αρχή.
Πολύ μικρή νοοτροπία έχεις. Πιο πολύ για γαύρος κακής κοπής μου κάνεις...
Κι άμα δε γουστάρεις Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ. Άκουσες ιδεάρχη μου;
![]()
ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ .......ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ...??
Θά μάς πείς τί έγινε μέ Βιτόλο...??
Ή....λα...λα...λα....λα.....
υγ. Φιλαράκο,......έμείς τόν Ίσλανδό τόν πήραμε γιά νά άποδώσει στό 20%.....!!
Έσείς θά πάρετε ποτέ παίκτη πού έπαιζε πρίν 2 χρόνια σέ Μπάρτσα
Τσέλσυ καί ήταν ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ....??
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ....
Τό βεληνεκές τής όμάδας σου είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ γιά νά τραβήξει τό ένδιαφέρον
ένός τέτοιου παίκτη.
Έξ ού καί ή χολή πού έβγαλες στήν πρώτη σου φράση...!!
ΔΙΟΤΙ............
ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ............κ.λ.π....κ.λ.π....
Τέταρτος καί καταιδρωμένος ήσουν πάντα καί παντού ,σέ Έλλάδα καί Εύρώπη.
Μέ τή χειρότερη ΑΕΚ τών τελευταίων έτών καί......
ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΑ ΡΟΥΦΗΞΕΣ......!!!
Άν έγώ μοιάζω μέ γαύρο,τί νά πείς έσύ βρέ..........ΓΑΥΡΕ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ...!!
Μέ τούς ύπεργολάβους προέδρους..:rotflmao:
Μάγκα μου μή λές αύτή τή λέξη......γιατί αύτόματα σέ όποιον ξέρει άπό ποδόσφαιρο
κατευθείαν έρχεται στό μυαλό του ό συνειρμός........άπό τήν έποχή τού
Δαβουρλή καί τού Στέφα μέχρι τή χρυσή έπταετία μέ τούς Παπαπέτρους....!!!
ΕΧΕΤΕ ΚΡΙΘΕΙ..............ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....!!
Έπιτέλους ,άν έχεις νά άντιπαραθέσεις κάτι...........στά λεγόμενα μου,
μήν καταφεύγεις στή φτυνιάρικη λύση τού κολλητού...!!
Άφήνω τήν κουβέντα καί πιάνω τόν άντίπαλο μέ χαρακτηρισμούς τού τύπου
ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ...!!
Όποιος καί νά διάβαζε τό κείμενο σου τό συμπέρασμα πού θά έβγαζε είναι
πώς έκπέμπει ....ΖΗΛΙΑ,ΚΑΚΙΑ,καί ΑΠΟΡΡΙΨΗ σέ πρώτη φάση.
Ναί μέν άλλά .......
Ένώ άν είχες τή γενναιότητα όπως περιέργως έπέδειξε ό φίλος σου θά παραδεχόσουν
πώς τέτοιες μεταγραφές σέ μιά στιγμή πού τό ποδόσφαιρο μας περνάει
τήν χειρότερη του φάση είναι... ΚΟΣΜΗΜΑ γιά τήν Έλλάδα...!!
Αύτό θά έπρεπε νά είναι τό συμπέρασμα κάθε ύγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου,όπαδού...!!!
Άντί γιαυτό πρόβαλες ότι μάς ήρθε ένας παίκτης πού..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...!!
Ή πρώτη σου φράση.
Άν ρέ μάγκα δέν ήταν στή δύση του καί ήταν στό 100% θαρχόταν στή μπανανία..??
Ή μάς τό λές γιά νέο αύτό..??
Ό άνθρωπος πήρε τά λεφτά τού Μπλάνκο...!!
Τί λές άνεβάζει έπίπεδο τήν ΑΕΚ έστω καί στό πάγκο νά κάθεται τά μισά μάτς..??
Άξίζει όσο ό Μπλάνκο..??
Θά βάλει 6-7 γκόλ...??
Θά γίνεται τό έπίκεντρο όπου πάει ή ΑΕΚ νά παίξει σέ Έλλάδα καί έξωτερικό..??
ΟΧΙ..............ΤΟ ΞΕΡΩ...!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑΧΑΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ , ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ...!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
en tw metaxu mantepste se pia omada pige ws eleutheros o Epstain ....
:a13: :a13: :a13: :a13:
Μιλάς εσύ για χαρακτηρισμούς και δεν ντρέπεσαι; Εσύ που έλεγες δεξια κι αριστερά τον έναν μαλάκα και τον άλλον πούστη και μόλις σου απαντούσαν άρχιζες τις κωλοτούμπες και τα "φιλικά τα λέω"... Κι άντε να λες μαλάκα τον "κολλητό" σου (ακούς Γιώργη;Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
η γνωστή κασσέτα) πάει κι έρχεται αλλά το τί έχεις πει και σε πόσους τα έχεις πει άστο καλύτερα!
Δεν πιάνουν αυτά πλέον! Όση ανοχή σου έχουν δείξει εδώ μέσα (και δεν είναι μόνο ένας) έχει εξαντληθεί και πλέον ότι και να γράφεις απλά δεν λαμβάνεται υπόψην, γιατί δεν είναι το τί λες (που σε πολλά είμαι μαζί σου) αλλά το πώς το λες και το έχεις κάνει πολλές φορές, όχι μια και δυο.
Ναι δεν είσαι γαύρος. Παπαρήγα είσαι που είτε για παιδεία, είτε για ταξί, είτε για σκατά να μιλάει λέει τα ίδια (καπιταλίσμός, λαός, σχέδια, ιμπεριαλισμός, ΗΠΑ κλπ κλπ). Το ίδιο κάνεις κι εσύ, χωρίς καν να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τί γράφει ο άλλος παρά μόνο ξεκινάς και τσαμπουνάς τα ίδια και τα ίδια.
Δεν είδες τί έγραψα κι άρχισες τις απίστευτου επιπέδου παπαριές και περιμένεις να ασχοληθώ και στα σοβαρά μαζί σου;
Κάτσε με τις ιδέες σου λοιπόν και πίστευε ότι θέλεις. Δημοκρατία έχουμε άλλωστε. Απλά δεν πείθεις πλέον κανέναν... Βέβαια μπορείς πάντοτε να κάνεις και μία ΕΝΣΤΑΣΗ!
Over and out.-
![]()
file sorry....alla egw den se vrizw ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
τον "κολλητό" σου (ακούς Γιώργη;)
![]()
![]()
![]()
![]()