Πως να κάνουμε σχόλιο δίχως να δώσουμε spoiler; Κάποιοι ίσως να μη το έχουν δει ακόμα.
Πως να κάνουμε σχόλιο δίχως να δώσουμε spoiler; Κάποιοι ίσως να μη το έχουν δει ακόμα.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
ε όσοι δε το εχουν δει ακομα ειναι αξιοι της μοιρας τους :P
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ειναι σοι της δρακομανας και θα αναστηθει..... γενικα ξενερωτο τελος δε μου ειπε κατι φοβερο και ουτε μας αφησε με τιποτα αποριες τρομερες και προσμονη για την επομενη σεζον..... Αυτη η σειρα μας εχει συνηθισει σε πολυ βαρβατες πλοκες ισως γιαυτο! Η *ουτανα η Σερσει πηρε αυτο που της αξιζε και αυτο πιστευω το περιμενανε πολλοι! Εχουν βαλει πολλα ενσημα Σερσει Αρια και Χιονης για να αφησουν τον Χιονη ετσι!![]()
Δεν εχει νοημα να τα διαβασεις γιατι εχει παρει ηδη αλλη τροπη η σειρα οποτε ακρη δε θα βγαλεις! Οσο για το διαικπερεωτικη εχει απολυτο δικιο! Σε μια συζητηση με φιλο που εχει την ιδια πορωση καταληξαμε στο συμπερασμα οτι η επομενη σεζον θα ειναι η φοβερη και εκανε απλα μια "απαραιτητη" κοιλια φετος!
Οι καλύτεροι ήταν σήμερα όσοι έβριζαν στο facebook διότι διάβασαν spoilers από τους άλλους χρήστες ενώ έπρεπε να τηρηθεί σιγή ιχθύος σε όλο το διαδίκτυο διότι κάποιοι περιμένουνΕ ρε αλήτεςΕ να τελειώσει όλη η σειρά για να τηνΕ δούνΕ όληνΕ μαζί μονοκοπανιά και τους το χάλασανΕ...
Μόλις είδα τα δύο τελευταία επεισόδια. Το προτελευταίο έσπειρε. Στο Φινάλε μου ' ρθε ταμπλας. Άλλο περίμενα να γίνει και άλλο έγινε. Α ρε μπασταρντ τι σου 'μελλε να παθεις.
Υ.Γ.
Winter is coming ρε κουφάλες προδότες.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Ξες τι με κάνει εντύπωση; Αν αποφάσισαν να το κάνουν κάτι άλλο γιατί βόλευε τηλεοπτικά, γιατί να μην του δώσεις λίγο δράση, λίγο κατιτίς. Δεν σου λέω να το κάνεις Game of Spartacus αλλά ρπμ, αυτό το πράγμα ήταν πιο αργό και από την ΛάμΠΣη. Κάτι δεν πάει καλά... (Άσε που δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει κρατάμε τον τίτλο των βιβλίων και το σενάριο είναι ότι βγάλει η κοιλιά μας).
Ναι βασικά πιο αρχαιοελληνικό από το "τρώμε τον σωτήρα μας" γιατί έτσι μας βολεύει πιά δεν έχει.
Έτσι λένε και τα έκτακτα δελτία καιρού, βροχές χαλάζια και white walkers από απόψε το βράδι ή από αύριο κατιτίς...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Η κυρία μου συμπαθούσε τον Γιάννη Χιόνη...τη δόλια
Προσπαθω να της το φέρω απέξω απέξω (δεν το έχει δει) γιατί στο ματωμένο γάμο είχε πάθει βαριάς μορφής κατάθλιψη για 3-4 μέρες![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
και δηλαδης ρε φιλοι θα μεινουμε ενα χρονο παλι στα ιδια... τι εγινε με το ετσι και το γιουβετσι και ουτε τα βιβλια θα βοηθανε. ΜΠΙΝΙΑ.