Σελίδα 60 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1050555657585960616263646570110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Μέλος, σκέτο
    Είδα στους καθρέπτες μου πρωί-πρωί τα «βελτιωμένα» φώτα σου, έτοιμος για διαπλανητικό ταξίδι με το V-strom. Έφτασες δίπλα και σου τα έδειξα εκνευρισμένος, είπα πως είναι ντροπή να κυκλοφορείς έτσι αλλά εσύ είχες όρεξη για τσαμπουκά στις 8 το πρωί, μάλλον δεν είχες καλή νύχτα, πρέπει να κοιμάσαι περισσότερο, ή να πίνεις λιγότερο καφέ. Με ακολούθησες αρκετά με φωνές και ξερογκαζιές για να κάνω τι, να σταματήσω να παίζουμε ξύλο; 10 χρονών είσαι; Τράβα το δρόμο σου και να θυμάσαι πως τον μοιράζεσαι και με άλλους, πρέπει να σέβεσαι και να υποχωρείς.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thePrince Προβολή μηνύματος
    Είδα στους καθρέπτες μου πρωί-πρωί τα «βελτιωμένα» φώτα σου, έτοιμος για διαπλανητικό ταξίδι με το V-strom. Έφτασες δίπλα και σου τα έδειξα εκνευρισμένος, είπα πως είναι ντροπή να κυκλοφορείς έτσι αλλά εσύ είχες όρεξη για τσαμπουκά στις 8 το πρωί, μάλλον δεν είχες καλή νύχτα, πρέπει να κοιμάσαι περισσότερο, ή να πίνεις λιγότερο καφέ. Με ακολούθησες αρκετά με φωνές και ξερογκαζιές για να κάνω τι, να σταματήσω να παίζουμε ξύλο; 10 χρονών είσαι; Τράβα το δρόμο σου και να θυμάσαι πως τον μοιράζεσαι και με άλλους, πρέπει να σέβεσαι και να υποχωρείς.
    Είδα και γω τον τύπο με το κόκκινο BMW F800GS για το ίδιο διαπλανητικό ταξίδι στη Μάρνης προς Μεταξουργείο. Πέρα από το εκτυφλωτικό xenon σε απλό αρύθμιστο φανάρι που έριχνε μέχρι τον 1ο όροφο των κτιρίων στο κέντρο, είχε αναμμένα και τα προβόλια ομίχλης με xenon και αυτά μέσα αντί της απλής αλογόνου. Σου κανα νόημα οτι μέσα στη πόλη δεν έχει νόημα και τυφλώνεις τους πάντες. Στην αρχή ξίνισες λίγο αλλά μετά έσβησες τουλάχιστον τα πλαινά προβολάκια. Τέλος πάντων.

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα φίλε ντελιβερά να με ρωτάς αν το πουλάω...σου άρεσε μπαγάσα...καλούς δρόμους να έχεις και μην ξεχνάς το κράνος..

αμήχανο μέλος Το avatar του/της koufou
    σε ειδα φιλε παποβιε να βγαινεις απ τα αριστερα σε καθετο ενω ειχες κοκκινο ενω εγω ερχομουν με το κουτι χαλαρος και ειχα πρασινο.... κι εσυ με ειδες αλλα στ' αρχιδια σου, ευτυχως που σου κορναρα και μαζευτηκες γιατι αλλιως μπορει και να ειχαμε ιστοριες μες στην νυχτα
    Τελευταία τροποποίηση από koufou; 13/02/2014 στις 15:52.
    Ταχύτητα για ζωή

Σε είδα πριν λίγο ξαπλωμένο και αιμόφυρτο στη Ποσειδώνος στο ύψος του Ιππόδρομου με κατεύθυνση Γλυφάδα, να σου προσφέρουν ότι μπορούσαν οι γιατροί του ΕΚΑΒ αλλά τελικά να κουνάνε το κεφάλι με λύπη. Κράνος ρε παιδιά ΚΡΑΝΟΣ ΓΑΜΩ!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Σε είδα πριν λίγο ξαπλωμένο και αιμόφυρτο στη Ποσειδώνος στο ύψος του Ιππόδρομου με κατεύθυνση Γλυφάδα, να σου προσφέρουν ότι μπορούσαν οι γιατροί του ΕΚΑΒ αλλά τελικά να κουνάνε το κεφάλι με λύπη. Κράνος ρε παιδιά ΚΡΑΝΟΣ ΓΑΜΩ!
    το ίδιο είδα και εγώ, ξέρεις αν το παιδί φόραγε κράνος ή όχι ;
    εύχομαι να μην ήταν αυτό που φαινόταν

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    το ίδιο είδα και εγώ, ξέρεις αν το παιδί φόραγε κράνος ή όχι ;
    εύχομαι να μην ήταν αυτό που φαινόταν
    Δε μπόρεσα να σταθώ πολύ γιατί ήμουν στο αντίθετο ρεύμα. Κοκκάλωσαν και τα 2 ρεύματα και πέρναγα αργά με διήθηση και μπόρεσα να αντιληφθώ το σκηνικό γιατί όπως ανέβηκα την υπόγεια της Ποσειδώνος με τέτοια κίνηση νόμιζα οτι είχε γίνει στο δικό μου ρεύμα. Δε φορούσε κράνος γιατί ήταν από τα πρώτα πράγματα που κοίταξα αν υπήρχαν γύρω.
    Είχε σταματήσει και ένας με scooter της DHL δίπλα στο παλικάρι και εκείνος το ίδιο με σκυμμένο κεφάλι με αυτό που έβλεπε. Κανένας άλλος δε πλησίαζε γιατί η εικόνα ήταν σκληρή. Δεν νομίζω να μπορούσε να γίνει κάτι. Μου κανε εντύπωση που δεν είδα κάποιο άλλο αυτοκινητο ή μηχανή με ζημιές και δε μπορώ να υποθέσω τι έγινε.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Δε μπόρεσα να σταθώ πολύ γιατί ήμουν στο αντίθετο ρεύμα. Κοκκάλωσαν και τα 2 ρεύματα και πέρναγα αργά με διήθηση και μπόρεσα να αντιληφθώ το σκηνικό γιατί όπως ανέβηκα την υπόγεια της Ποσειδώνος με τέτοια κίνηση νόμιζα οτι είχε γίνει στο δικό μου ρεύμα. Δε φορούσε κράνος γιατί ήταν από τα πρώτα πράγματα που κοίταξα αν υπήρχαν γύρω.
    Είχε σταματήσει και ένας με scooter της DHL δίπλα στο παλικάρι και εκείνος το ίδιο με σκυμμένο κεφάλι με αυτό που έβλεπε. Κανένας άλλος δε πλησίαζε γιατί η εικόνα ήταν σκληρή. Δεν νομίζω να μπορούσε να γίνει κάτι. Μου κανε εντύπωση που δεν είδα κάποιο άλλο αυτοκινητο ή μηχανή με ζημιές και δε μπορώ να υποθέσω τι έγινε.
    μαζί πρέπει να ήμασταν...
    ας ευχηθούμε ότι καλύτερο

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    μαζί πρέπει να ήμασταν...
    ας ευχηθούμε ότι καλύτερο
    http://www.inewsgr.com/13/tora-sovar...-travmatia.htm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σε είδα AristidisZ χθες στο Πασαλιμάνι Δε με ξέρετε αλλά από τις φωτογραφίες σας, αναγνωρίζω τις φάτσες αρκετών από εδώ

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα να παραβιαζεις stop, να κλεινεις τον δρομο & να καθεσαι σαν να μην τρεχει τπτ.......
    προσέχουμε για να έχουμε!...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα να παραβιάζεις STOP οδηγέ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ που κουβαλάς παιδάκια κάθε μέρα!!! Όταν πριν λίγο καιρό είχε εμπλακεί σχολικό του ίδιου ακριβοθώρητου ιδιωτικού νηπιαγωγείου σε τροχαίο, τα πουλημένα τοπικά ΜΜΕ είχαν σπεύσει να διευκρινήσουν ότι για το ατύχημα δεν ευθυνόταν ο οδηγός του σχολικού. Φαντάζομαι πως και σήμερα εάν έπεφτα πάνω του θα έφταιγα εγώ ή ο ήλιος ή κάτι άλλο άλλα όχι ο οδηγός του σχολικού...

σε είδα νεο τζι ες..... είσαι άσχημο......

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Σε είδα φάκελε με τα σήματα του David Silvers να φτάνεις από την Αγγλία σε 3 μέρες! Άντε να έρθει κι ο άλλος από το Wemoto, μπας και ξανακαβαλήσω κάποια στιγμή...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα ΤΟΥΜΠΑΝΕ με τη ΒΑΡΚΑΝΤΕΡΑΡΑ σου με τα ξενον σου λες και εισαι ουφο και αφοτου με περασες φιμε τζαμι στην πινακιδα και απο κατω ακριβως κοκκινη λεντοταινια να περναει με τον αριθμο της πινακιδας σου λες και εισαι φαρμακειο!!! ελιωσα στα γελια ρε τσιρκο!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε