Σελίδα 60 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 105055565758596061626364 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Γιατι δικα σου λευτα ειναι αυτα που εχουν; Αν αυτοι γινουν πλουσιοτεροι πως ακριβος γινεσαι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ εσυ φτωχοτερος;

Η κοινωνικη ανισοτητα ειναι αλλο θεμα αλλα δεν μιλαμε για αυτο...
    Ρε συ, πως προκύπτουνε αυτές σου οι διαπιστώσεις? Δηλαδή προφανώς είναι πιο έξυπνοι, πιο όμορφοι, πιο θαραλέοι, πιο μάγκες και γίνονται υπερπλούσιοι! Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον όπου είμαστε εσύ κι εγώ. Οπότε δεν μου εξηγείς τι κάνω λάθος και δεν είμαι σαν κι αυτούς.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Ρε συ, πως προκύπτουνε αυτές σου οι διαπιστώσεις? Δηλαδή προφανώς είναι πιο έξυπνοι, πιο όμορφοι, πιο θαραλέοι, πιο μάγκες και γίνονται υπερπλούσιοι! Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον όπου είμαστε εσύ κι εγώ. Οπότε δεν μου εξηγείς τι κάνω λάθος και δεν είμαι σαν κι αυτούς.
    Εδω η λιστα με τα προσωπα...
    http://www.forbes.com/billionaires/
    Δες τι δουλεια κανει ο καθενας και απο που ξεκινησε και αναλογισου τα "λαθη" σου..

Οι 15 απο τους πρωτους 20 ειναι self-made.
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 05/03/2014 στις 22:27.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Έλα ντε τι σ εμποδίζει κι εσένα να τους φτάσεις;;

Σε καπιταλΗστικό σύστημα ζούμε άλλωστε έχουμε όλοι τη δυνατότητα ανάλογα με το πόσο του κόβει του καθενός να πιάσουμε την καλή (με νόμιμη αλλά μη ηθική διαδικασία, με παράνομη και μη ηθική διαδικασία, βάλε ότι θες: από παραθυράκια φοροδιαφυγής, κολλητοί πολιτικοί, εκμετάλλευση εργατικού δυναμικού με νομοθεσίες που είναι λάστιχο υπέρ του εργοδότη ή ακόμα χειρότερα για 2 δολλάρια τη μέρα από ήλιο σε ήλιο και άμα σ αρέσει)... που ξέρεις μπορεί το μαγαζάκι σου αύριο να φτάνει το τζίρο του Λάτση

με κάτι τέτοια ταΐζονται στα μυαλά οι wanna-be αστοί επαρχιώτΑΙ και συντηρείται μια χούφτα αστών να μας πίνει το μεδούλι.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Μπογιόπουλος με Χατζηπαπάρα...κομμουνιστής με δεξιό νεοφιλελε

τελείωσαν τα μεροκάματα του ιδεολογικού πολυκομματισμού....μας χώρισαν και μας διέλυσαν και τώρα τα πίνουν παρεούλα να θυμούνται τα παλιά και να γελάνε...τώρα ενώνονται γιατί οι πολίτες τους πήραν χαμπάρι και τρέχουν να προλάβουν την νεα εποχή.Ενώνονται για να προστατεύονται και για να πουν ότι είναι προχώ δημοκράτες τελικά και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα...ακόμα και οι σφάχτες με τους τσεκουράτους...πέφτει το κοινοβουλευτικό σουπερμαρκετ που είχαν στήσει και ενώνονται για να σωθούν...

http://www.youtube.com/watch?v=v-cuq_ven1s
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 1926705_10151920183782051_317973965_n.jpg‎  

Ποταμίσια...
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 1656022_10152277521557490_384534033_n.jpg‎   1922223_737509879600983_936809473_n.jpg‎   1972527_686242298099603_182718405_n.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από Xlitos; 06/03/2014 στις 01:39.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Εδω η λιστα με τα προσωπα...
    http://www.forbes.com/billionaires/
    Δες τι δουλεια κανει ο καθενας και απο που ξεκινησε και αναλογισου τα "λαθη" σου..

Οι 15 απο τους πρωτους 20 ειναι self-made.
    Νάσουπω (μια λέξη), αν ξεκινήσω με μικρούς και εφικτούς στόχους όπως ας πούμε το να γίνω πρώτα εκατομυριούχος...το πάω καλά....!
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Απο εκατομμυριουχος σε δισεκατομυριουχος ειναι σχετικα ευκολο...
    Το να ξεκολλησεις απο την λασπη ειναι το δυσκολο.

Αμα εισαι πανω απο 30 δεν εχεις ιδεα απο οικονομικα και δεν εχεις τουλαχιστον ενα μυριο... καλυτερα μισθωτος να αγωνιζεσαι εναντια στα αφεντικα που σου πηνουνε το αιμα...

asxeto- to kserw....
    alla eipa na min anoixw neo post gia auto...

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia...i.2682452.html

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΟΚ, παιδες, φταιω κι εγω που το συνέχισα αλλά φυγαμε εντελώς αλλού.

Αν θελετε να το συνεχίσετε, μπορείτε να κάνετε σε άλλο θρεντ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Χlitos,

μην αναρωτηθείς. Θυμήσου τι έγραψες και σκέψου το ξανά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Σάλος έχει προκληθεί με τις δηλώσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης του υφυπουργού Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλου ότι η τρόικα εξυπηρετεί μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και όχι αυτά των Ελλήνων πολιτών!

ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ !!

(να πάτε κύριε... Βέγγος)

ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Χlitos,

μην αναρωτηθείς. Θυμήσου τι έγραψες και σκέψου το ξανά.
    μπορουσες να σβήσεις τους χαρακτηρισμούς αν εννουσες αυτό(τωρα είδα και τα άλλα θέματα σχετικά με τους ορους) αλλά δε πειράζει άστο θα γίνει η ίδια κουβεντα σε άλλο θρεντ κάποια στιγμη

-------------------------

Ο Καλλικράτης έγινε από τον ΓΑΠ προφανώς για ΕΟΖ και διχοτόμηση της Ελλάδας αλλά παίζει να μας βγει σε καλό...

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/sti...eia-ton-nision

http://www.youtube.com/watch?v=0iwcuH4uDzM

http://www.tovima.gr/politics/articl...ue#commentForm

Περα απο την ουσια του θεματος, την εκφραση "ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΑΝΤΑΠΕΡΓΙΑ" ποιος διεστραμενος εγγεφαλος την σκεφτηκε;
    Χαθηκαν οι λεξεις και η σοβαροτητα εδω και καιρο...

Σκανδαλο! Αν πειραξουν τους μεγαλους συνδικαλιστικους θυλακες θα καταστρεψουν τα πολιτικα φυτωρια της χωρας! Τοσοι μεγαλοι πολιτικοι τα τελευταια 25 χρονια αναδειχθηκαν απο την αγκαλια του συνδικαλιστικου κινηματος.

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03
  4. Να αγοράσω ή όχι