Αγία Ιωάννα της Ασίζις η Ζωή...και αυτοί θα αποφασίσουν για το μέλλον μας....
Αγία Ιωάννα της Ασίζις η Ζωή...και αυτοί θα αποφασίσουν για το μέλλον μας....
Αυτη δεν εκανε παρεα με τον Αγιο Φραγκισκο της Λοραινης;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι σας κάνει εντύπωση; Αυτό που θα ήθελε να είναι έχει στην μπλούζα.
Αναρχική Θεογκομενα που ανάβει τσιγάρο με μολότοφ.
Αντί αυτού, είναι Θεομπαζο, και γλύφει τους σταλινοαποτυχημενους συνδικαλιστές.
Το έγραψε εχθές ο Captain, αλλά δεν το σχολίασε κανένας, παρόλο που έχει γραφτεί εδώ μέσα πολλές φορές. Όλη η υποτιθέμενη στρατηγική της διαπραγμάτευσης, στηρίχτηκε στην συμπερασματική λογική, πως είναι κότες και αν απειλήσουν με grexit θα μασήσουν για να περνούμε φράγκα προς αναδιανομή.
Ένας εκβιασμός θεωρητικων καφενεδων, που ήρθε να προστεθεί στην υποκλητική μέθοδο των άλλων καφενεδων, με τις εθνικές στρατηγικές της βδομάδας και αν...
Όντως έχει γραφτεί πολλές φορές, όντως το ξαναέγραψε χθες ο κάπταιν, και όντως δε σχολιάστηκε (απ'όσο θυμάμαι).
Αλλά και τί να σχολιαστεί?
Τί σχόλιο μπορεί να κάνει κάποιος σε μια τέτοια υπόθεση/σε ένα τέτοιο επιχείρημα/σενάριο/συμπέρασμα/όπως θες πες το?
Δε λέω αν θα δώσει κάποιος thumbs up ή thumbs down.
Πιθανόν να έγινε αυτό.
Θέλει πολλά κιλά μλκίας βέβαια για να νομίζεις ότι θα χεστούνε πάνω τους αν απειλήσεις με grexit (εκτός κι αν είμαστε εμείς οι ηλίθιοι και υπάρχει κάτι που δε βλέπουμε ή δεν ξέρω γω τί άλλο σκοτεινό σενάριο), αλλά ναι οκ, δεν αποκλείεται.
Αν είχαν άλλο leverage κακώς δεν το χρησιμοποίησαν, γιατί το συγκεκριμένο είναι για γέλια.
Και ξαναρωτάω εγώ (καλά εσύ μή με βαρέσεις, σου έχω ζαλίσει τα @@και μου έχεις απαντήσει κιόλας), είχαν/θα μπορούσαν να έχουν κάποιο leverage?
Όπως το βλέπω κι από τα όσα μπορώ να γνωρίζω εγώ, όχι.
Οπότε, 2 κι 7 τους μοίρασαν όπως πάντα, ε κι αντί να πούνε πάσο όπως λέγανε οι προηγούμενοι, είπαν να δοκιμάσουν να μπλοφάρουν σε μιλημένο παιχνίδι.
Ηλίθιο μεν, αλλά το δοκιμάσαμε κι αυτό να μην έχουμε να λέμε.
Συριζαίοι ρε πστη μου. νομίζουν ότι βρίσκονται σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.
ο άλλος με τη πράσινη μπλούζα τι την έχει σηκωμένη τη γροθιά; τσε γκεβάρα το παίζει;
του έμεινε κουσούρι από τότε που κατέβαινε φοιτητής στις διαδηλώσεις της κνε;