TRE είπες οτι θα έστελνες ένα βίντεο που στρίβεις ανοίγεις και κάνεις τεσπα...
Οχι του hopkins το δικό σου....
Στείλτο ρε να ψαρώσουμε!
:rotflmao:![]()
Στείλτο ρε να ψαρώσουμε!
Ρε σοβαρα τωρα δεν εχω ασχοληθει ποτε με video editing,και ολα αυτα που εχω ειναι γραμμενα σε DVD και δεν ξερω πως να τα κοψω-συμπιεσω κτλ...Αλλα αν προλαβω να ασχοληθω θα τα φτιαξω και θα τα ανεβασω σε κανενα rapidshare κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Στείλτο ρε να ψαρώσουμε!
Ποσο ακομα να ψαρωσεις?Εδω σε ψαρωσανε και πηγες και πηρες R1 και οχι μονο αυτο,θες να μας πεισεις οτι ειναι και το πιο γρηγορο κι'ολας...
Νεοι ρε πουστη μου...
Να βαλεις να σου δειχνει 40 μηνυματα ανα σελιδα,εγω ειμαι στη 23 ακομα....60 ΣΕΛΙΔΕΣ
και εχειιιιιιιιι ακομα ψωμι
Γρηγοριε ποιος σου ειπε οτι δεν μπορω να δωσω 19.000 ? η και 23.000 ? για να παρω ενα 1098?
Αλλα μπουρουχα Ducati δεν παιρνω,παει τερμα...
Ζητειται συναδελφος με Κ5 1000 και ορεξη για διαμαχη,προς υποστηριξην του μηχανακιου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ρε ΤΡΕ είσαι ο μόνος με Κ5 που φωνάζει οτι το μηχανάκι είναι καλό κτλ δεν σε εχουν υποστηριξει ούτε αυτοί που το έχουν το συγκεκριμένο μηχανάκι!
1 θα σου πώ σε περιμένω. _
Μονο σοβαρες προτασεις...![]()
![]()
Ama mporouses tha epernes kai de tha asxoliosuna me to k5Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ρε σοβαρα τωρα δεν εχω ασχοληθει ποτε με video editing,και ολα αυτα που εχω ειναι γραμμενα σε DVD και δεν ξερω πως να τα κοψω-συμπιεσω κτλ...Αλλα αν προλαβω να ασχοληθω θα τα φτιαξω και θα τα ανεβασω σε κανενα rapidshare κτλ...
Ποσο ακομα να ψαρωσεις?Εδω σε ψαρωσανε και πηγες και πηρες R1 και οχι μονο αυτο,θες να μας πεισεις οτι ειναι και το πιο γρηγορο κι'ολας...
Νεοι ρε πουστη μου...
Να βαλεις να σου δειχνει 40 μηνυματα ανα σελιδα,εγω ειμαι στη 23 ακομα....
Γρηγοριε ποιος σου ειπε οτι δεν μπορω να δωσω 19.000 ? η και 23.000 ? για να παρω ενα 1098?
Αλλα μπουρουχα Ducati δεν παιρνω,παει τερμα...
Καλα σοβαρα το λες αυτο τωρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ama mporouses tha epernes kai de tha asxoliosuna me to k5
Για ποιο λογο,για να κανω μοστρα?
Το μονο πραγμα που μ'αρεσει σ'αυτο το μηχανακι και γουσταρω να το ακουω ειναι ο ξηροκαμπανος...Μου εχει μεινει απωθημενο απο κατι RGV 250 οταν ημουνα πιτσιρικας....![]()
Giati einai gamato re file ta panta einai kalitera apo auta pou odigame emis frena kratimata gkazi omorfiaΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Καλα σοβαρα το λες αυτο τωρα?
Για ποιο λογο,για να κανω μοστρα?
Το μονο πραγμα που μ'αρεσει σ'αυτο το μηχανακι και γουσταρω να το ακουω ειναι ο ξηροκαμπανος...Μου εχει μεινει απωθημενο απο κατι RGV 250 οταν ημουνα πιτσιρικας....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αμα θες να το διαπιστωσεις το κανονιζουμε και με εσενα...Η Πανελληνια ειναι φετος στα Καμμενα Βουρλα,θα σας περιμενω εκει με κοκκινο γαρυφαλλο...
Ο likos600 που ειναι???likoooooo...O Μπραλος ειναι διπλα ρεεε....![]()
![]()
Τί να πώ?
πολλά άλογα βρε παιδιά αλλά δεν τα έχω δει στο δρόμο
Άντε να βρεθούμε μπας και τα δώθα έχω φέρει και σανό
![]()
Όσο για τον Μπράλο ΘΑ ΈΡΘΩ ΜΕ 100 ασθενοφόρα και 20 φορτηγά![]()
AOYYYY
Καλα,οκ....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Giati einai gamato re file ta panta einai kalitera apo auta pou odigame emis frena kratimata gkazi omorfia
Κοιτα λιγο την απλη εκδοση,οχι την S,και πες μου τι καλυτερο εχει...εδω θα'μαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
![]()
![]()
Τί να πώ?
πολλά άλογα βρε παιδιά αλλά δεν τα έχω δει στο δρόμο
Άντε να βρεθούμε μπας και τα δώθα έχω φέρει και σανό
![]()
Όσο για τον Μπράλο ΘΑ ΈΡΘΩ ΜΕ 100 ασθενοφόρα και 20 φορτηγά![]()
Σανο τα ταιζεις τα δικα σου και πανε ετσι? και δεν το'λεγες τοσο καιρο και εμεις παιδευομαστε..![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Καλα,οκ....
Κοιτα λιγο την απλη εκδοση,οχι την S,και πες μου τι καλυτερο εχει...εδω θα'μαι. [/Q
UOTE]
Re c TRE oti kai na sou pune dld esi pali ekei k5 k5 k5
Re mpas kai exeis kamia siggenia me ti suzuki poli afosiomenos re paidi mou.. i mipos exeis kamia antiprosopia suzuki kai thelis mas apodiksis oti mamaei to k5 ?![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Το οτι γαμαει το Κ5,ειναι γεγονος και δεν χρηζει αποδειξης...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Καλα,οκ....
Κοιτα λιγο την απλη εκδοση,οχι την S,και πες μου τι καλυτερο εχει...εδω θα'μαι. [/Q
UOTE]
Re c TRE oti kai na sou pune dld esi pali ekei k5 k5 k5
Re mpas kai exeis kamia siggenia me ti suzuki poli afosiomenos re paidi mou.. i mipos exeis kamia antiprosopia suzuki kai thelis mas apodiksis oti mamaei to k5 ?![]()
Θα μου πεις τωρα τι καλυτερο φοραει το 1098 απο τα R1 ας πουμε...Ειπαμε,αυτο με τα 19.000 ?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Σανο τα ταιζεις τα δικα σου και πανε ετσι? και δεν το'λεγες τοσο καιρο και εμεις παιδευομαστε..![]()
![]()
![]()
[/QU
Τα δικά μου είναι σαρκοφάγα τρώνε άλογα που περισσεύουν από τα 1000άρια![]()
για τα δικά σου θα φέρω σανόγια να .........φάμε καλλλλααααάα:o :o
AOYYYY
Το οτι γαμαει το Κ5,ειναι γεγονος και δεν χρηζει αποδειξης...
Θα μου πεις τωρα τι καλυτερο φοραει το 1098 απο τα R1 ας πουμε...Ειπαμε,αυτο με τα 19.000 ?
Mono pou einai 2kilindro... ti alo xriazete na sou po... frena poli kalitera kratimata sigoura kalitera ola auta kalitera apo to k5
Me to R1 de sigkrinis kanena xaxaxa
Kai afou les einai gegonos oti to k5 einai to kalitero mixanaki ti asxolise... afou kseris exeis to kalitero an kai se proigoumenes selides eleges oti mono einai to pio grigoro stin euthia oxi to kalitero
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
![]()
![]()
[/QU
Τα δικά μου είναι σαρκοφάγα τρώνε άλογα που περισσεύουν από τα 1000άρια![]()
για τα δικά σου θα φέρω σανόγια να .........φάμε καλλλλααααάα:o :o
Εγω τα δικα μου τα δικα μου τα ταιζω μπατζινα και πλαστο...![]()
![]()
![]()
Θα τα πουμε εκει μαλλον...![]()
:Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Εγω τα δικα μου τα δικα μου τα ταιζω μπατζινα και πλαστο...![]()
![]()
![]()
Θα τα πουμε εκει μαλλον...![]()
eyepop:![]()
![]()
![]()
![]()
AOYYYY