Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
1
4 Παραδεχομαι οτι φορας ολη την στολη...
γιατι και γω αυτα κανω μερικες φορες (με το παπι ομως που το σωνεις πιο ευκολα και παει μονο 80 εκει που τα κανω)
Φοράς ολόσωμη με το παπί?![]()
1
4 Παραδεχομαι οτι φορας ολη την στολη...
γιατι και γω αυτα κανω μερικες φορες (με το παπι ομως που το σωνεις πιο ευκολα και παει μονο 80 εκει που τα κανω)
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
2 Εχεις ξεσελωσει πολυ...(τουλαχιστον να το κανες και ωραια)
3 Η κλιση της μηχανης....δεν λεγεται καν κλιση....(ειδικα για τοσο ξεσελωμα)
=============================
για το 2 ----μπορει να ειναι το οδηγικο του στυλ αυτο,και ο toni elias ξεσελωνει πολυ ,δεν παει να πει οτι κανει λαθος
για το 3--------δεν ξερουμε αν η φοτο ειναι τραβηγμενη οταν βρισκεται το παληκαρι στο κεντρο της στροφης,μπορει να ειναι στην εισοδο της στροφης
Αυτο καταλαβες εσυ??Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αλλα και ετσι να ταν με τις μαλακιες που κανουμε δεν θα ταν σωστο??
Και δεν ειναι για κοροιδία αυτα που κανουμε και θα ταν η ολοσωμη αν φορουσαμε?
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
2 ειπα για την συγκεκριμενη κλισηΑρχικά δημιουργήθηκε από hlektronio
2 Εχεις ξεσελωσει πολυ...(τουλαχιστον να το κανες και ωραια)
3 Η κλιση της μηχανης....δεν λεγεται καν κλιση....(ειδικα για τοσο ξεσελωμα)
=============================
για το 2 ----μπορει να ειναι το οδηγικο του στυλ αυτο,και ο toni elias ξεσελωνει πολυ ,δεν παει να πει οτι κανει λαθος
για το 3--------δεν ξερουμε αν η φοτο ειναι τραβηγμενη οταν βρισκεται το παληκαρι στο κεντρο της στροφης,μπορει να ειναι στην εισοδο της στροφης
3 αν απο την εισοδο ειχε βγει αντιθετο τοτε πρεπει να πηγε στην αλλη ακρη του αντιθετου που οση ορατοτητα και να χεις δεν το κανεις
Αυτο καταλαβες εσυ??
Αλλα και ετσι να ταν με τις μαλακιες που κανουμε δεν θα ταν σωστο??
Και δεν ειναι για κοροιδία αυτα που κανουμε και θα ταν η ολοσωμη αν φορουσαμε?
Κοροϊδία είναι να κάθεσε και να λες μαλακίες σε κάποιον επειδή είδες μια φωτογραφία!![]()
Ε μα τα ζηταει με τετοια φωτο που βαζει....Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Κοροϊδία είναι να κάθεσε και να λες μαλακίες σε κάποιον επειδή είδες μια φωτογραφία!![]()
Τεσπα απο πλευρα μου εληξε..τελος!
φιλε μου σουζουκακια που εισαι μαγκακι γεια σου!καταρχην η στροφη ειναι στον αγιο τελειως πεταλο μιλαμε,μερα μεσημερι με τον ηλιο να καταβασιλευει με συνεπεια πολυ μειωμενη προσφυση και ενα μηχανακι δεκατριων χιλιαδων εχω μαθει να μην ρισκαρω τοσο πολυ......τωρα εσυ με το παπι ξαπλωσε κιολλας πιο πολυ πιστευω θα κλαψεις τη στολη![]()
Αφου ξερεις οτι γλυστραει πολυ και ειναι και πεταλο και εχει και ζεστη τι πας να μπεις στη στροφη?Αρχικά δημιουργήθηκε από mouts
φιλε μου σουζουκακια που εισαι μαγκακι γεια σου!καταρχην η στροφη ειναι στον αγιο τελειως πεταλο μιλαμε,μερα μεσημερι με τον ηλιο να καταβασιλευει με συνεπεια πολυ μειωμενη προσφυση και ενα μηχανακι δεκατριων χιλιαδων εχω μαθει να μην ρισκαρω τοσο πολυ......τωρα εσυ με το παπι ξαπλωσε κιολλας πιο πολυ πιστευω θα κλαψεις τη στολη![]()
Και εβαλες να σε βγαλουν και φωτο?
Αν δεν ηθελες να ρισκαρεις δεν θα μπαινες καθολου οχι να χεις μπει με ξεσελωματα και αντιθετα ρευματα.
Δεν ειμαι μαγκακι απλα ειχα τα κοτσια να πω αυτο που σκευτηκα που πολλοι θα το χουν σκευτει.
Α οσο και για τα 13000......ε ενταξη μεχρι τα 18 τα 20 τα 24 τα 29 τα 37 και ας μην μιλησουμε και για τα 62000 του desmo εχει λιγο διαφορα.....βασικα ειναι απο τα πιο φτηνα μηχανακια που μπορεις να παρεις (και εγω αυτο θα παιρνα εννοειτε δεν το κατακρινω απλα οχι οτι ειναι και ακριβο σαν μηχανακι)
Και οσο για το αν εχω παπακι η μηχανη.....πολλοι θα θελαν να χαν παρει την μηχανη μου καινουρια της κουτας στα 16 που την πηρα εγω...
Τεσπα εγω ειπα οτι δεν σε κατακρινω απλα σχολιασα οτι ειδα.Αντε γεια.![]()
αυτη η στροφη ειναι το πρωτο μου ξυσιμο γι"αυτο ειχα την καυλα για φωτο,οσο για το αντιθετο ρευμα τι εχει να λεει δεν σε καταλαβαινω,στη στροφη ανοιγεσαι..κλεινεσαι!βασικα δεν με απασχολει.καλα εκανες κ ειπες αυτο που ειδες απλα με τον τροπο σου ακουστηκες λιγο εξυπνακιας.δεν παιζει προβλημα απο μενα!![]()
και αν ειχα desmo δεν θα με ενδιεφερε αν θα επεφτα κ θα ειχα εξοδα για να την ξαναφτιαξω!!!
στειλε κ συ καμια δικια σου ρε VALE![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Αφου ξερεις οτι γλυστραει πολυ και ειναι και πεταλο και εχει και ζεστη τι πας να μπεις στη στροφη?
Αν δεν ηθελες να ρισκαρεις δεν θα μπαινες καθολου οχι να χεις μπει με ξεσελωματα και αντιθετα ρευματα.
Δεν ειμαι μαγκακι απλα ειχα τα κοτσια να πω αυτο που σκευτηκα που πολλοι θα το χουν σκευτει.
Α οσο και για τα 13000......ε ενταξη μεχρι τα 18 τα 20 τα 24 τα 29 τα 37 και ας μην μιλησουμε και για τα 62000 του desmo εχει λιγο διαφορα.....βασικα ειναι απο τα πιο φτηνα μηχανακια που μπορεις να παρεις (και εγω αυτο θα παιρνα εννοειτε δεν το κατακρινω απλα οχι οτι ειναι και ακριβο σαν μηχανακι)
Και οσο για το αν εχω παπακι η μηχανη.....πολλοι θα θελαν να χαν παρει την μηχανη μου καινουρια της κουτας στα 16 που την πηρα εγω...
Τεσπα εγω ειπα οτι δεν σε κατακρινω απλα σχολιασα οτι ειδα.Αντε γεια.[/QUO
καλησπερα και απο μενα , παιδια για να μην τρελαθουμε φυσικα και τα 13000 ειναι πολλα , οχι για την συγκεκριμενη μηχανη αλλα σαν απολυτο νουμερο και μιλαω για τον μεσο πολιτη ( που νομιζω οτι οι περισσοτεροι εκει ανηκουμε ) . Eγω χρεωθηκα 9500 χιλιαρικα για το μωρο και το προσεχω σαν τα ματια μου . Φιλε suzukakia μηπως ησουν στον Παπασταυρου στην Καλλιροης την Δευτερα που μας περασε ?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
Οχι......δεν ημουνΑρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Αφου ξερεις οτι γλυστραει πολυ και ειναι και πεταλο και εχει και ζεστη τι πας να μπεις στη στροφη?
Τεσπα εγω ειπα οτι δεν σε κατακρινω απλα σχολιασα οτι ειδα.Αντε γεια.[/QUO
καλησπερα και απο μενα , παιδια για να μην τρελαθουμε φυσικα και τα 13000 ειναι πολλα , οχι για την συγκεκριμενη μηχανη αλλα σαν απολυτο νουμερο και μιλαω για τον μεσο πολιτη ( που νομιζω οτι οι περισσοτεροι εκει ανηκουμε ) . Eγω χρεωθηκα 9500 χιλιαρικα για το μωρο και το προσεχω σαν τα ματια μου . Φιλε suzukakia μηπως ησουν στον Παπασταυρου στην Καλλιροης την Δευτερα που μας περασε ?
καλημερα φιλαρακι το μηχανακι σου ειναι το χοσβαρνα 125 που εισαι στα βιντεο?μας κοροιδευεις μου φαινεται:a029: εσυ δηλ που εχεις τραβηξει σε πιστα βιντεο τι δειχνεις?γιατι δεν βλεπω κατι καλο ουτε καν πλαγιασμα δε λεγετε αυτο οχι στριψιμο!για να καταλαβεις κατι κ γω ειχα ενα TTR 600 motard κ εκανα τετοια......πλεον τα πραγματα σοβαρευουν.......μια απλη τουμπιτσα κ τα φερινγκ μου ειναι πιο ακριβα απ΄το μηχανακι σου:a019:
Δεν ειναι 125.Αρχικά δημιουργήθηκε από mouts
καλημερα φιλαρακι το μηχανακι σου ειναι το χοσβαρνα 125 που εισαι στα βιντεο?μας κοροιδευεις μου φαινεται:a029: εσυ δηλ που εχεις τραβηξει σε πιστα βιντεο τι δειχνεις?γιατι δεν βλεπω κατι καλο ουτε καν πλαγιασμα δε λεγετε αυτο οχι στριψιμο!για να καταλαβεις κατι κ γω ειχα ενα TTR 600 motard κ εκανα τετοια......πλεον τα πραγματα σοβαρευουν.......μια απλη τουμπιτσα κ τα φερινγκ μου ειναι πιο ακριβα απ΄το μηχανακι σου:a019:
Ειναι 250 4τ με κοντα 40 αλογα τωρα πια.
Ειναι με enduro αναρτησεις και φρενα,πισω λαστιχο λογο του μεγεθους της ζαντας δεν μπορει να μπει καν λαστιχο μαλακο και καλο.Εχω μια μαπα δηλαδη.
Ασε που απο το βιντεο δεν φαινετε οσο φαινετε απο την ''φωτογραφια'' σου που φαινετε ξεκαθαρα.
Ελα οποτε θες να στο δωσω και αν κανεις τον χρονο που κανω εγω ,τοτε δεν θα ξαναμιλησω.
Και για να δουμε λιγο το θεμα GSRX
Ειναι ενα μηχανακι που η το παιρνεις και του βαζεις πολυεστερικα τυπου αγωνιστικα πλαστικα που και να πεσεις δεν σε νοιαζει και πολυ και μπαινεις σε καμια πιστα.
Η το παιρνεις για ταξιδια (δεν νομιζω γιατι δεν ειναι ταξιδιαρικο)
Η αλλιως το παιρνεις και πας για καφε και για να ανοιξεις σε καμια ευθεια που δεν φοβασαι μην πεσεις απο το πλαγιαρισμα.Για μουρη δηλαδη.
Τωρα να το παρεις και με τα μαμα πλαστικα που ναι οντως πανακριβα να πας να ''στριβεις'' σε γλυστερα μερη και να λες μετα οτι δεν θες να πεσεις γιατι δεν εχεις ορεξη να δινεις λευτα για πλαστικα πρωτη φορα το ακουω.
Οποτε αποφασισε πρωτα και συ ο ιδιος τι θες απο ενα μηχανακι η αν εχεις παρει το σωστο μηχανακι για την δουλεια που το θες (για μουρη καλο ειναι) και μετα
ελα να με βρεις να μου πεις τι κανω εγω με τα μηχανακια μου....που τουλαχιστον ξερω τι ψαχνω
Και οσο για το μηχανακι μου το κανα πλεον enduro.
Και τελος οσον αφορα τα βιντεα ,μακαρι αν βαζες και συ βιντεο απο πιστα με το μηχανακι που εχεις.....αυτο το γαματο μηχανακι που το 90% αυτων που το χουν παρει το χαραμιζουν...
ασε ψηλε πηγαινε παρε καμια μηχανη πρωτα κ μετα ελα να συζητησουμε.τωρα για ποιο λογο πηρα τη μηχανη μην σε απασχολει,εγω τα εσκασα.....μπορει να την πηρα σε συνδιασμο ολων αυτων που ειπες.εσυ δηλ. γιατι βαζεις να σε τραβανε βιντεο χωρις λαστιχο?αστο ρε φιλε μαλακια ειναι να χαλαμε τις καρδιες μας,αν καποτε παρεις superbike ελα να μου κανεις μαθηματα απλα μην λες διαφορα ειδικα οταν δεν ασχολεισαι καν με το συγκεκριμενο αντικειμενο.καλη καρδια φιλε![]()
![]()
![]()