Σελίδα 61 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Απλα υπαρχουν και αυτοι μεσα στις συγκεντρωσεις, δε νομιζω οτι αφορα ολο το κοσμο, αλλα ενα ποσοστο που βγαζει τον Θοδωρα αληθινο, σιγουρα υπαρχει/
    Επίσης υπάρχουν οι αδιόριστοι του ΑΣΕΠ, οι Stage, οι άνεργοι των 25-35 στο 30%, οι άνεργοι έτσι κι αλλιώς γιατί κάποιοι αντί για επενδύσεις τα έκαναν ότιδήποτε άλλο (χωρίς έλεγχο απο το "κράτος"), οι συνταξιούχοι που αντι να ηρεμούν στα τελευταία τους χρόνια είναι στην πείνα κλπ κλπ κλπ

Καλό θα είναι λοιπόν, πριν αρχίζουμε και παπαγαλίζουμε κείμενα να σκεφτόμαστε λιγο και παραπέρα, και να σκεφτόμαστε και μια δεύτερη φορά ΠΟΙΟΣ τα έγραψε και ΓΙΑΤΙ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Επίσης υπάρχουν οι αδιόριστοι του ΑΣΕΠ, οι Stage, οι άνεργοι των 25-35 στο 30%, οι άνεργοι έτσι κι αλλιώς γιατί κάποιοι αντί για επενδύσεις τα έκαναν ότιδήποτε άλλο (χωρίς έλεγχο απο το "κράτος"), οι συνταξιούχοι που αντι να ηρεμούν στα τελευταία τους χρόνια είναι στην πείνα κλπ κλπ κλπ

Καλό θα είναι λοιπόν, πριν αρχίζουμε και παπαγαλίζουμε κείμενα να σκεφτόμαστε λιγο και παραπέρα, και να σκεφτόμαστε και μια δεύτερη φορά ΠΟΙΟΣ τα έγραψε και ΓΙΑΤΙ.

+1000 Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι μαζί τα φάγαμε, και κάποιοι έχουν

αρχίσει να το πιστεύουν
    Travel, Grow, Share

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Φιλε sniper,

Εσενα εψαχνα....αλλα δεν σε έβρισκα!!!!

Αρχικα,

Wtf γινεται με τα account μου? Γιατι μετά απο λιγο καιρο παθαινουν κοκομπλόκο? Ημουν ο nicket456,nicket4567,NikolasMotogr (αυτά θυμαμαι). Σου στέλνω mail και πιστέυω δεν έχεις λάβει τπτ. Αν θέλεις σβηνεις τα παλιά και κρατάω το νέο. Αν δεν υπάρχει προβλημα για το forum ...... σαν να μην στα είπα τα παραπάνω!

Για το κειμενάκι,

Εγω είμαι απόφοιτος ενός ΤΕΙ και ενός ΑΕΙ (όλα στην ώρα τους - 4 ετη) Κατα την διαρκεια των σπουδών μου δουλευα 2 δουλειες τουλάχιστον και στύριζα οικονομικα και το σπιτι μοθ και στην συνέχεια την φοιτητρια αδελφή μου (κοινώς Γ@ΜΗΘΗΚΑ στην δουλειά )

Εζησα την μέχρι τώρα ζωή μου χωρις να κλεψω-βλαψω-εκμεταλευτώ κανέναν και σε κανένα επίπεδο και πίστεύω πως είναι το μεγαλύτερο κατορθωμα μου μέχρι τώρα.

Θα μπορούσα να γράψω και πολλά άλλα μα πιστεύω το έπιασες το νόημα (Αυτά ήταν τα περι εμού)

Για το κειμενάκι............................Συμφωνώ και πιστεύω πως είναι μια καλή εικόνα της πραγματικότητας.

Πρόταση μου................................Ζήστε την ζωή σας σεβόμενοι τους δίπλα σας.

Βρείτε τι ενοχλει και φτιαχτε το.........Επανασταση γινεται στις κάλπες(μην τους ξαναβγαλεται στην βουλη)

Δεν υπάρχει κομμα να επιλέξεται...........φτιάξτε ένα.

Δεν ξερετε-δεν ειστε διατεθημένοι να εμπλακειτε σε τετοια πράγματα...........Μην διαμαρτύρεστε.

Η πορεια της ζωής ειναι κύκλος και οχι ευθυα γραμμη.

Νίκολας Μανιτσόπουλος

ΥΓ Δεν ειμαι αναρχικος-εθνικιστης-πολιτικοποιημένος.Δεν με τρέφει-εθρεψε ο μπαμπας μου.Σκεφτειτε τι πρεπει να γινει και καντετο.Πειράματα στο φλου δεν οδηγουν-οδηγησαν ποτε πουθενα.Ανοιξτε τα ματια σας και ξεχάστε τις τσεπες σας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
    Φιλε sniper,

....

Wtf γινεται με τα account μου? ....

....
    Τα account σου πάθαιναν κάτι, πιθανώς, γιατί άλλαζες email και παλιά δεν του άρεσε και πολύ αυτό..

Δεν έχω αλλάξει mail ποτέ

Εχω ένα και το αυτο απο τότε που υπάρχει το internet για μένα. Φτιάχνω μόνο για το μοτο.gr .

Δεν με πειράζει βασικα αν και με τον πρωτο λογ. του 2005 είχα ένα δεσιμο. Πιο πολύ στο είπα για να σβήσεις τα παλια να μην υπάρχουν Τεσπά.......... Πως σου φάνηκε η απαντηση μου δεν μου είπες

Το κειμενάκι μου το έστειλαν με mail ..... δεν το έγραψα εγώ ...... πηγή δεν γνωρίζω

Αυτοί που πήραν 120,000 ευρώ εφάπαξ και έργα του δημοσίου,υπερτιμημένα,έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω και έχουν πιάσει τον εξώστη..Μην ακούτε τις μαλακίες που γράφουν οι διάφοροι άγνωστοι..

....

Πως σου φάνηκε η απαντηση μου δεν μου είπες

Δεν είμαι αξιολογητής απόψεων ή/και θέσεων.

Α,

Και όσο για την φράση "μαζί τα φάγαμε" (που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση) δεν πιστεύω πως είναι και το ουσιαστικό κομματι του κειμένου.

Απλά αντιστοιχει "ποιοτικά" στο τμήμα της κοινωνιας που περιγράφει το κείμενο.

Μεταξύ μας για αστειο μου φανηκε εμενα και το postara . Δεν περιμενα απαντηση τυπου να σκεφτομαστε τι βάζουμε και τι "πραγματικα" λεει κτλ.

Μαλλον χτυπησα νευρο.

...
    Μεταξύ μας για αστειο μου φανηκε εμενα και το postara ....
    Αν και συνήθως με χιούμορ αντιμετωπίζεις καλύτερα δυσάρεστες καταστάσεις.. Δεν νομίζω ότι χωράει χιούμορ σε ότιδήποτε αφορά την κατάσταση που έχουμε βρεθεί..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγω παντως εχω πολλους γνωστους που περιεχονται στο παραπανω κειμενο και ειναι ακομα περισσοτεροι που δεν γνωριζω,ενα τεραστιο μερος της Ελλαδιτσας μας ζουσε ετσι.

Αυτο ειναι που εχει αμαυρωσει αυτη την στιγμη τους αγανακτισμενους και οταν πηγαινεις δεν ειναι δυσκολο να μην το αντιληφθεις.

Αυριο θα ειναι μια πολυ σημαντικη μερα για το συνταγμα,ειδωμεν.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Φιλε sniper,

Εγω είμαι απόφοιτος ενός ΤΕΙ και ενός ΑΕΙ (όλα στην ώρα τους - 4 ετη) Κατα την διαρκεια των σπουδών μου δουλευα 2 δουλειες τουλάχιστον και στύριζα οικονομικα και το σπιτι μοθ και στην συνέχεια την φοιτητρια αδελφή μου (κοινώς Γ@ΜΗΘΗΚΑ στην δουλειά )

Εζησα την μέχρι τώρα ζωή μου χωρις να κλεψω-βλαψω-εκμεταλευτώ κανέναν και σε κανένα επίπεδο και πίστεύω πως είναι το μεγαλύτερο κατορθωμα μου μέχρι τώρα.

Θα μπορούσα να γράψω και πολλά άλλα μα πιστεύω το έπιασες το νόημα (Αυτά ήταν τα περι εμού)

Για το κειμενάκι............................Συμφωνώ και πιστεύω πως είναι μια καλή εικόνα της πραγματικότητας.

Πρόταση μου................................Ζήστε την ζωή σας σεβόμενοι τους δίπλα σας.

Βρείτε τι ενοχλει και φτιαχτε το.........Επανασταση γινεται στις κάλπες(μην τους ξαναβγάζεται στην βουλη)

Δεν ξερετε-δεν ειστε διατεθημένοι να εμπλακειτε σε τετοια πράγματα...........Μην διαμαρτύρεστε.

Νίκολας Μανιτσόπουλος

ΥΓ Δεν ειμαι αναρχικος-εθνικιστης-πολιτικοποιημένος.Δεν με τρέφει-εθρεψε ο μπαμπας μου.Σκεφτειτε τι πρεπει να γινει και καντετο.Πειράματα στο φλου δεν οδηγουν-οδηγησαν ποτε πουθενα.Ανοιξτε τα ματια σας και ξεχάστε τις τσεπες σας.

είμαι απόφοιτος ενός ΤΕΙ και ενός ΑΕΙ στύριζα ξαναβγάζεται επιλέξεται. διατεθημένοι ευθυα

ΤΕΙ και ΑΕΙ Ε?Λιγη προσοχη παραπανω τοτε φιλε μου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αν και συνήθως με χιούμορ αντιμετωπίζεις καλύτερα δυσάρεστες καταστάσεις.. Δεν νομίζω ότι χωράει χιούμορ σε ότιδήποτε αφορά την κατάσταση που έχουμε βρεθεί..

Πωπω,δυσκολη η κλιμακτηριος ε? :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    είμαι απόφοιτος ενός ΤΕΙ και ενός ΑΕΙ στύριζα ξαναβγάζεται επιλέξεται. διατεθημένοι ευθυα

ΤΕΙ και ΑΕΙ Ε?Λιγη προσοχη παραπανω τοτε φιλε μου.

τα βγαλε στην ωρα τους .... μαλλον ,γι αυτο....

εχμ...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    .....

Βρείτε τι ενοχλει και φτιαχτε το.........Επανασταση γινεται στις κάλπες(μην τους ξαναβγαλεται στην βουλη)

Νίκολας Μανιτσόπουλος

+1
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ