Σελίδα 61 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ευτυχώς που όταν το ρίξατε στα κίτρινα σταμάτησα να μπαίνω εδώ μέσα μέχρι να το δω.
    Sent from me using a computer.

Ακομα ρε σουπΧια; μη σπαμαρεις, βλεπε.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Εγώ θέλω να γ... εεε να "φτύσω" τη Σέρσεϊ όπως κάνουν όλοι.... οι κάτοικοι του Kings Landing...
    Αγαπάμε σέρσει! Εκείνη με το κουδούνι πιο αντιπαθητική είναι!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Εγώ έχω να πω ότι η κυρά heday πως την-ε-λένε είναι καρακορμί για τα χρόνια της και επίσης περιμένω πως και πως να σφάξει όλο το σιχαμερό παπαδαρΓιό. Στα διάλα ρπμ και στις ταινίες και στην πραγματικότητα ίδιοι είναι... Γιόγκα, κανείς;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μα και γω για αγάπη μιλώ... Έκανα και ρίμα.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ξες τι με κάνει εντύπωση; Αν αποφάσισαν να το κάνουν κάτι άλλο γιατί βόλευε τηλεοπτικά, γιατί να μην του δώσεις λίγο δράση, λίγο κατιτίς. Δεν σου λέω να το κάνεις Game of Spartacus αλλά ρπμ, αυτό το πράγμα ήταν πιο αργό και από την ΛάμΠΣη. Κάτι δεν πάει καλά... (Άσε που δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει κρατάμε τον τίτλο των βιβλίων και το σενάριο είναι ότι βγάλει η κοιλιά μας).
    Φυσικα αλλου το πανε το θεμα γιαυτο οι απανταχου πορωμενοι που εχουν διαβασει ΚΑΙ τα βιβλια εχουν τσαντιστει ταμαλα..... Αλλα ποιος χεστικε οταν μιλαμε για παραμυθακι και οχι για αληθινα γεγονοτα? χιελοου!!!!!!

Οποτε λοιπον θα αραξουμε τωρα 10 μηνες και θα περιμενουμε την προφανως γαμιστερη επομενη σεζον!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το καλύτερο πράγμα σε αυτή τη σειρά είναι ότι ξέφυγε από τα βιβλία και τώρα πλέον η σειρά περιέχει σπόιλερς για το μέλλον των βιβλίων κι έτσι μπορούμε επιτέλους να σπάμε εμείς τα νεύρα στους καθυστερημένους εεε-όχι-στα-βιβλία-δεν-υπάρχει-αυτό-και-το-άλλο-έγινε-αλλιώς. Κανείς δε νοιάζεται.

Όποιος περιμένει να δει τη σειρά ολόκληρη ή περιμένει τη γκόμενα να δουν το επεισόδιο μαζί μια βδομάδα μετά, ας πρόσεχε. Το επεισόδιο μπορεί να συζητείται τη στιγμή που παίζει. Κόψε το ίντερνετ και μη βγαίνεις από το δωμάτιο. Ή απλά σκάσε.

Τώρα απλά περιμένουμε Σάνσα/Θήον να πήδηξαν σε παχύ στρώμα χιονιού και να βγήκαν αγρατζούνιστοι, Σνόου αναστημένο από κοκκινομάλλαυπερθεάρα, Ντρόγκον να επεμβαίνει και να κάνει κεμπάμπ τους ινδιάνους/κάλασαρ... μμμ, αν το καλοσκεφτούμε δεν πέθανε και κανείς σημαντικός...
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σανσα/Ρικ έπεσαν από τα τείχη κάστρου ρε Μπλιτζ, τι να σώσει το χιόνι;
    μόνο άμα εμφανιστεί κανάς αετός από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών τους σώζει

Λες να δούμε ανάσταση του Χιόνη από τη κοκκινομάλλα; χλωμό, vallar morghullis.
    Από την άλλη η κοκκινομάλλα πίστευε στις ικανότητες του Χιόνη και ίσως να μην είναι τυχαίο ότι επέστρεψε στο Μαύρο Κάστρο.
    Είδε σε όραμα να καίγονται τα λάβαρα των Μπόλτον. Μπορεί να είναι από τον κοράκη.

Τα κοπελάτσα τα σκαρκάτσα που είναι πάνω από το Τείχος τι να έχουν απογίνει άραγε;
    λες το σακατεμένο να γυρίσει στο Γουίντερφελ να τα γαμήσε όλα; οψόμεθα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Εγώ έχω να πω ότι η κυρά heday πως την-ε-λένε είναι καρακορμί για τα χρόνια της και επίσης περιμένω πως και πως να σφάξει όλο το σιχαμερό παπαδαρΓιό. Στα διάλα ρπμ και στις ταινίες και στην πραγματικότητα ίδιοι είναι... Γιόγκα, κανείς;
    +1.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Είναι κάποιοι χαρακτήρες που δε μπορώ να δεχθώ ότι θα πεθάνουν. Namely Snow, Daenerys, Tyrion, Arya. Όλοι οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι και δε δίνω δεκάρα. Κι όχι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία για να ξέρω τί θα απογίνουν όλοι. Δηλαδή τα διαβάζω, αλλά είμαι ακόμα στο 4ο.

Ακόμα και Stannis δεν είδαμε να πεθαίνει (ναι, ξέρω, το τραβάω λίγο :P).

Η Cersei χρησιμοποίησε double στις γυμνές σκηνές, προφανώς. Λιγούρια.

Ο Bran πάει να γίνει σούπερμαν.
    Life begins at 45°.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Exontas teleiosei ola ta biblia poly prin ksekinisei i seira stin tv , kai exontas diabasei kai to teleytaio pou kykloforise tin perasmeni ebdomada, exo na po oti
    A) i sersey prepei na dosei sxima sto epimaxo - na doume se sxesi me to brazilian pos einai to Lannisterian, to targaryan to eixame dei stin arxi kai itan anekto
    B) oti oi mastoi tis an kai deixnoun simadia xalarosis einai akoma se kali katastasi
    Kai C) oti oi gloutoi tis einai akoma a'katigorias.

Den thymamai na eida kati allo xtes

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Όσοι την παίξετε με την Σέρσει θα σας ξενερώσω, όπως αναφέρθηκε κ πιο πάνω νομίζω ήταν stunt double.

Η ηθοποιός που υποδύεται την Σέρσει ήταν έγκυος κατά την διάρκεια των γυρισμάτων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Όσοι την παίξετε με την Σέρσει .........
    καλά ρε μλκς.....

χάθηκαν οι τσόντες???

πουτσ@@@@@@@@@

Όσοι την παίξετε με την Σέρσει θα σας ξενερώσω, όπως αναφέρθηκε κ πιο πάνω νομίζω ήταν stunt double.

Η ηθοποιός που υποδύεται την Σέρσει ήταν έγκυος κατά την διάρκεια των γυρισμάτων
    Έχει ουκ ολίγες ταινίες στις οποίες αποχωρίζεται τα ιμάτιά της, δεν ήταν η πρώτη, υπερβολικοί...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis

Με τον τζεημι πήγε πάλι;
    Φίου φίου φι φι φίου

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ