LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ναι ναι και μετά βλέπω την κυρα του να γίνεται κυνηγός
ρωσιδοτσεχικων εργαλειοδωτριων
και μετά το κυνήγι να γυρνάει στο σπίτι του μάστρο Σπύρου για![]()
ΥΓ Ζήτω συγνώμη από το Σπύρο για τα παραπάνω σχόλια να ξέρει ότι έγιναν καλοπροαίρετε για χάρη αστειότητας μια και νιώθω μια παράξενη οικειότητα που δεν εξηγείτε διαφορετικά εκτός από το ότι εδώ και ένα 5-6 μήνο παρακολουθώ τις ανακατασκευές του και όχι μόνο τις δικές του αλλά γενικότερα όλες τις ανακατασκευές εδώ μέσα με αποτέλεσμα να νιώθω μέλος αυτής της παρέας με τα βρόμικα νύχια και του τριβινγ κλαμπ
* άσχετα αν δεν σχολιάζω συχνά (πράγμα που έχω αρχίσει να κάνω τις τελευταίες μέρες )![]()
Καλημέρα σε όλους! Είμαι φανατικός αναγνώστης και παρατηρητής(είναι το πρώτο μου μύνημα στις ανακατασκευές) των ανακατασκευών από την αρχή τους στο φορουμ! Έχω πάρει γνώσεις, έχω βελτιωθεί πάνω στην περιποίηση των εκάστοτε δίτροχων συντρόφων μου και χρωστάω ευγνωμοσύνη σε όλους τους μεγάλους ανακατασκευαστές.Θα φροντίσω να είμαι πιο ενεργός στο φορουμ από εδω και στο εξής αλλά σταμάτα ρε Σπύρο να το κάνεις αυτό.......Μην καθυστερείς.....Πρεζάκια έχουμε γίνει...Δώσε φώτο στο λαό!!!!
Τελευταία τροποποίηση από vagraz; 03/03/2013 στις 07:35.
Yamaha XT 600 2003
Yamaha Fzs 600 2003
Aprilia Atlantic 250 2006.......Όλα με τα χεράκια μου...γράσο BP και φαντασία!
Σπύρο μη κοιμάσαι ρε φίλε ... δεν αξίζει ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου... κάτσε ξύπνιος και τελείωνε τα πρότζεκτ γιατί... ε πώς να το κάνουμε αδερφάκι μου....
...ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΣΟΥ!!!![]()
αντε παλι, τα κλεισε!
![]()
δωσε φωτο να παιρνουμε γνωση ρε δασκαλε
![]()
Με τι έκλεισες τις τρύπες; Υγρό μέταλλο;
Ρε σπύρο? τα ανοίγεις και τα κλείνεις και το κάνεις να φαίνεται τόσο εύκολο λες και πατάς UNDO (Ctrl+Z) στον Υπολογιστή!
Γιατί τα έκλεισες πάλι δε μας είπες όμως...?
Η διαδικασία της αλουμινοκόλλησης είναι μόνο για να γεμίζεις αλουμίνιο? ή μπορείς και σίδερο ? αν όχι για το σίδερο τι χρησιμοποιείς μπρούτζο?(μόνο ονομαστικά τα έχω ακούσει όλα αλλά δεν έχω ιδέα τί είναι τι και πως δουλεύει)
αν έχεις χρόνο κάνε μία μικρή επεξήγηση γιατί έχω ρωτήσει πολλούς και κανένας δεν έχει ιδέα... και θα είναι καλό να μείνει εδώ