Σελίδα 61 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Ψαρούλης Το avatar του/της Sele
    Σε είδα παπόβιε 9 παρά Πειραιώς και Ιερά οδό να έχεις στουκάρει πάνω στο μπροστινό βανάκι και δίπλα στο πεσμένο παπί σου πάνω στο δρόμο να αχνίζει το σάντουιτς που μασουλούσες την ώρα που οδήγαγες, φυσικά ακράνωτος... Ευτυχώς σήμερα τη γλίτωσες και δεν χτύπησες, αλλά με αυτά τα μυαλά δε σε βλέπω καλά στο μέλλον.
    I suppose it will all make sense when we grow up

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα porsche, να κάνεις προσπεράσεις με πολλά γκάζια κι εγώ απο πίσω να σε ακολουθώ και στο τέλος να σε τσαγιώνω..

Σε είδα αντράκι με το zxr στη Λαμπράκη, κόκκινα δεν υπαρχουν στον πλανήτη σου, κράνη επίσης, τη γλιτωσες φτηνα δυο φορές σε 20 μέτρα μόνο που σε είδα... Για πινακίδες κλπ δεν συζητώ, του σατανά αυτά τα πράματα. Μόνο χαζομπαντιες που δεν τις πολυκατειχες, ξερογκαζιες και κλανια εξάτμιση... Ουγκ.

Σε είδα ολοκαίνουργιο λαδι gsa1200 κλασσικά για καφέ. Ομορφότερο και πολύ πιο μαζεμένο απ'οσο δείχνουν οι φωτο. Καλούς δρόμους.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σας είδα το πρωί στην παραλιακή της Καλαμάτας ένα τσούρμο Saxo-Rallo-106-205-VTS...
    Τιδιαλο σε εαρινή σύναξη των αγροφυλ...των καγκουραίων έπεσα;

Παλαιό μέλος
    Ειδα πολλους στη διαδρομη Γιαννενα-Πρεβεζα και με φτιαξανε.

Ολοι κυριοι ,απ'ολες τις αποψεις.

Παλαιό μέλος
    σας είδα όλους σήμερα,με το που έβγαλε ήλιο όλη με την Supersport αγκαλιά χωρίς κράνη να κόβετε βόλτες απο παραλιακή μέχρι Κρήνη ...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σας είδα κονβόι ferrari, mercedes, bmw, porsche κλπ γρήγορα και πανέμορφα, στο Λουτράκι και στην διαδρομή προς Λίμνη Ηραίου...

κ πολλές μηχανές στο δρόμο, επιτέλους!

με φτιάξατε ρε μπαγάσηδες...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Σε ειδα με το Α45 AMG να σε πλησιαζω και να ανοιγουμε απο τα 140,εγω δικαβαλος με προγραμμα Touring και χωρις να κατεβασω ταχυτητα,και να μου ανοιγεις τη διαφορα. Πολυ δυνατο το μηχανημα... Χαιρετηθηκαμε και σε παραδεχτηκα!

Α45 AMG 2000cc 360hp 45kgm

Σας είδα τρελη παρεα 40αριδες ++ με moto guzzi v7 - Triumph Thruxton - Triumph Bonneville -honda steed bobber-kawasaki z750s-harley davidson απο Χαλκιδα για Στενη Ευβοιας, αραξατε για λίγο στην Αγ. Κυριακη, ήμουν με την κορη μου και την γυναικα με το κορσακι μου και αφου χαζεβα τα μοτο μου ζητησατε να σας βγαλω φωτο στο γεφυρακι. Πολυ σας χαρηκα παντα ορθιοι μαγκες...
    aleaxzafeir

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σε ειδα στην Κορινθο κοπελια με το Fazer με το κοκκινο δερματινο, και πισω συνεπιβατιδα με ιδιο κοκκινο δερματινο;!;!!!;;!

Σε ειδα TDM παρκαρισμενο καπου κοντα στο Αττικο νοσοκομειο με σλικ λαστιχα το να εχεις TDM και να το βαζεις που και που πιστα για κανενα γυρο γιατι αυτο εχεις και θελεις να το τρεξεις σε πιο ελεγχομενο περιβαλλον να το καταλαβω, αλλα να κυκλοφορεις στο δρομο με αγωνιστικα λαστιχα (που δεν θα φτανουν ποτε σε θερμοκρασια σωστης λειτουργιας) πραγματικα δεν το πιανω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Σε είδα να παραβιάζεις STOP οδηγέ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ που κουβαλάς παιδάκια κάθε μέρα!!! Όταν πριν λίγο καιρό είχε εμπλακεί σχολικό του ίδιου ακριβοθώρητου ιδιωτικού νηπιαγωγείου σε τροχαίο, τα πουλημένα τοπικά ΜΜΕ είχαν σπεύσει να διευκρινήσουν ότι για το ατύχημα δεν ευθυνόταν ο οδηγός του σχολικού. Φαντάζομαι πως και σήμερα εάν έπεφτα πάνω του θα έφταιγα εγώ ή ο ήλιος ή κάτι άλλο άλλα όχι ο οδηγός του σχολικού...
    Καλα πριν καποιους μηνες που ειχε γινει ενα με σχολικο λεοφωρειο στην εισοδο της Κορινθου (δεν ξερω αν αναφερεσαι σε αυτο), εγινε μολις περασα απο το σημειο, και ημουν σταματημενος λιγο μετα με το που εγινε, ενας τυπος μιλουσε στο κινητο, πατησε εξω απο το δρομο στη στροφη, και εφυγε μετοπικη στο σχολιkο... πραγματικα δεν ξερω πως το ειχε καταφερει, εκει στη στροφη πρεπει να εχει 12 μετρα πλατος ο δρομος +... στην ιδια στροφη σημερα ειδα πιτσιρικα με καγκουρο-civic να βγαινει εντελως απεναντι απο Κορινθο προς Λεχαιο, τι στο καλο, τοσο κουλος πια?!?!?!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    είδα πολλούς σήμερα στην εθνική που χαιρετήσατε, καλούς δρόμους να έχετε...φοβερή μέρα η σημερινή!!!
    σε είδα κι εσένα με τη ferrari, έξω απο τον Βόλο να το ανοίγεις στο φανάρι,ωραίο ήχο έχει το άτιμο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    σε ειδα στιν επιδαυρο σημερα και πηγενες μαλλια και ειχε υγρασια τεζα ο δρομος.το νου σου

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Σας είδα, τσούρμο 20-30 μηχανών στα Λινοπεράματα να πηγαίνετε δυτικά. Μάλλον πηγαίνατε στην πίτα των "καλών κοπελιών" στο Ρέθυμνο... Αν πω ότι δεν ζήλεψα, θα είναι ψέματα. Καλούς δρόμους να έχετε! Με το καλό να φτιάξω και το δικό μου, να πηγαίνουμε και παρέα. Αν προσέξατε ένα ασημί ΜΧ5 που σας χαιρετούσε, εγώ ήμουν...

Νέο μέλος Το avatar του/της Earentil21
    Σε είδα γελάδι με αυτοκίνητο, βόδι στα δυο πόδια να μπαίνεις ανάποδα στην έξοδο Αλμυρού στην Εθνική, με αποτέλεσμα τελευταία στιγμή να κόψω και να μπω από μικροθήβες. Ρε γελοίε όταν σε μουτζώνουν μη γελάς. Θα σκοτωθούμε για πλάκα. Σας είδα να με βρίζεται ομαδόν στο δρόμο για Βόλο από Αλμυρό. Να με συμπαθάτε αλλά με 70 μπορώ και νιώθω ασφαλής με 70 θα πηγαίνω. Σε είδα και σένα στα προάστια του Βόλου να πηγαίνεις βόλτα το σκυλί με το αυτοκίνητο. Άκου, ή θα ξεκινήσεις περπάτημα ή βάλε καθετήρα στο σκυλί και τράβα το βόλτες...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε