Σελίδα 61 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Live2ride Προβολή μηνύματος
    Απορώ δηλαδή γιατί ολόκληρη yamaha χάλασε τον χαρακτήρα της μηχανής στο νέο μοντέλο για να σταματήσει "τη βάρκα στο γιαλό" ενώ μπορούσε απλά να δώσει οδηγίες στις αντιπροσωπίες για κατάλληλες πιέσεις, sag ανάλογα το βάρος του υποψηφίου αγοραστή αν και εφόσον εκείνη την στιγμή που αγοράζει είναι γεμάτος ή έχει πάει τουαλέτα πιο πριν.

οτι να ναι

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    το μακρυτερο ψαλιδι το κανει πιο ηρεμο, προβλεψιμο και τουριστικο.
    γενικοτερα η γιαμαχα αποφασισε να δωσει παραπανω εμφαση στο τουρινγκ, βελτιωσε 2-3 πραγματακια οπως τις χουφτες, την σελα και τον σχεδιασμο/λειτουργεια της ζελατινας.

επισης εκανε ακομα πιο smooth και ομαλη την αποκριση του γκαζιου αποτι το προηγουμενο μοντελο. το τιμονι το μικρυνε αρκετα περιπου 10 ποντους.

στην εκδοση gt εχει εγχρωμη οθονη (απο ρ1-μτ10), καλυτερο αμορτισερ πισω, σιφτερ και cruise control.
    βεβαια οι βαλιτσες για σοβαρο τουρισμο ειναι πολυ μικρες παροτι πανεμορφες, και η αναρτηση η εμπρος στο απλο μοντελο παραμενει μουφα. οσον αφορα το gt πηρε την προηγουμενη αναρτηση του γυμνου 2017, με αποσβεση συμπιεσης στην μια μποτα μεν... μουφα υδραυλικα γενικοτερα και πολυ soft ελατηρια ..... δυστυχως δεν εβαλε την βελτιωμενη του γυμνου 2018 που εχει high-low compression damping (απο το r6). η βελτιωση στην συμπεριφορα της αναρτησης υφισταται αλλα δεν ειναι αυτο που θα επρεπε να ειναι συμφωνα με κατοχους και της προηγουμενης γενιας αλλα και ριβιου απο δημοσιογραφους και περιοδικα.
    εν ολιγοις, το απλο μοντελο κατ εμε ειναι αχρηστη αγορα γιατι ουσιαστικα αγοραζεις ενα ιδιο μηχανακι με διαφορετικο μονο ψαλιδι ουσιαστικα και ζελατινα-τιμονι.
    Το GT έχει ρύθμιση απόσβεσης συμπίεσης και στα δύο καλάμια, όσο για αυτό που λές για την αγορά του απλού δεν συμφωνώ μαζί σου, πήρα το απλό μετά από πολύ σκέψη, προτίμησα να πάρω το απλό και την διαφορά των 2000€ στην τιμή να το ρίξω σε ohlins μπρός πίσω και το μηχανάκι να πάει σε άλλο πλανήτη ,από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρουν οι έγχρωμες οθόνες και τα θερμαινόμενα γκρίπ, οσο για τις βαλίτσες των 22lit. μοίαζουν πιό πολύ νεσεσέρ για καλυντικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Το GT έχει ρύθμιση απόσβεσης συμπίεσης και στα δύο καλάμια, όσο για αυτό που λές για την αγορά του απλού δεν συμφωνώ μαζί σου, πήρα το απλό μετά από πολύ σκέψη, προτίμησα να πάρω το απλό και την διαφορά των 2000€ στην τιμή να το ρίξω σε ohlins μπρός πίσω και το μηχανάκι να πάει σε άλλο πλανήτη ,από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρουν οι έγχρωμες οθόνες και τα θερμαινόμενα γκρίπ, οσο για τις βαλίτσες των 22lit. μοίαζουν πιό πολύ νεσεσέρ για καλυντικά.
    το γραφω φιλε αποσβεση συμπιεσης... η αλλη λεγεται επαναφορας... τα υδραυλικα ειναι ΓΤΠΚ. Αν εχεις αποοφασισει να κρατησεις το μηχανακι πανω απο 3 προς 5 χρονια επενδυσε οπως πολυ καλα λες και βαλε μπρος πισω αναρτηση και ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ. trust me.... εχω μπρος πισω full ohlins και ειχα επισης πισω Nitron ntr3 πιο πριν.... τα θερμαινομενα ειναι εξαιρετικα. το κοστος πολυ χαμηλο οποτε δεν ειναι κατι τρομερο (150 ευρω) μπορεις να τα βαλεις οποτε γουσταρεις.
    επισης το σιφτερ της γιαμαχα ειναι σκληρο και αργο στις αλλαγες, αν βαλεις αφτερμαρκετ καμια σχεση πολυ καλυτερο!

Παλαιό μέλος
    το γραφω φιλε αποσβεση συμπιεσης... η αλλη λεγεται επαναφορας... τα υδραυλικα ειναι ΓΤΠΚ. Αν εχεις αποοφασισει να κρατησεις το μηχανακι πανω απο 3 προς 5 χρονια επενδυσε οπως πολυ καλα λες και βαλε μπρος πισω αναρτηση και ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ. trust me.... εχω μπρος πισω full ohlins και ειχα επισης πισω Nitron ntr3 πιο πριν.... τα θερμαινομενα ειναι εξαιρετικα. το κοστος πολυ χαμηλο οποτε δεν ειναι κατι τρομερο (150 ευρω) μπορεις να τα βαλεις οποτε γουσταρεις.
    επισης το σιφτερ της γιαμαχα ειναι σκληρο και αργο στις αλλαγες, αν βαλεις αφτερμαρκετ καμια σχεση πολυ καλυτερο!
    το εχω ακουσει για το σιφτερ! οντως ειναι λιγο ΓΤΠΚ ε? κριμα ρε γαμωτο. αφτερμαρκετ τι σιφτερ προτεινεις και τι κοστος εχει? θελει και προγραμματισμο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    shifter...
    στο tracer...

για ποιο λογο ακριβως? για να μην χαθουν δεκατα στο γυρολογιο?

και οχι τιποτα αλλο...μετα δυσανασχετειτε και στραβωνετε (οι κατοχοι) που εχει αρχισει η καζουρα για την υπεργαματη τελικη του διαπλανητικου μηχανακιου σας...και σε λιγο θα αρχισουν και τα στριψιματα με τα γονατα κατω και τα τσαγιασματα σε ss....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Live2ride
    Interstellar!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    shifter...
    στο tracer...

και οχι τιποτα αλλο...μετα δυσανασχετειτε και στραβωνετε (οι κατοχοι) που εχει αρχισει η καζουρα για την υπεργαματη τελικη του διαπλανητικου μηχανακιου σας...και σε λιγο θα αρχισουν και τα στριψιματα με τα γονατα κατω και τα τσαγιασματα σε ss....
    Γίνεσαι κακός, οι πιλότοι των διαπλανητικών δρομολογίων SS ας είναι πιο συγκρατημένοι.....Για μηχανάκια μιλάμε και όχι ποιός την έχει μεγαλύτερη....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Γίνεσαι κακός, οι πιλότοι των διαπλανητικών δρομολογίων SS ας είναι πιο συγκρατημένοι.....Για μηχανάκια μιλάμε και όχι ποιός την έχει μεγαλύτερη....
    τις λεξεις "διαπλανητικο", "shifter" και "tracer" τις βαζετε στην ιδια προταση εσεις οι κατοχοι....και μετα ειμαι εγω ο κακος που εχω μεν ss αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τετοιες λεξεις για το μηχανακι μου...μαλιστα...
    keep going..in a far far away galaxy...

shifter...
    στο tracer...

καλα ρε μαστορα, για τσιλ λιγουλακι γιατι την εχεις δει λιγο περιεργα.... σιφτερ δηλαδη πρεπει να φορανε μονο τα σουπερμπαικ? δεν ειπαμε να το γυρισουμε και σε αγωνιστικο πατερνννννν.....
    καμια καζουρα δεν εχει αρχισει, οσοι ασχετοι με το θεμα σχολιαζουν για την τελικη της μηχανης ας πιστευουν οτι θελουν.... δηλαδη τι περιεργο αναφερθηκε. μπραβο στην γιαμαχα που με ενα κινητηρα διαμαντι με ενα απλο τιμιο ΦΠΕ και χωρις τους περιοριστες ταχυτητας μπορει το μηχανακι να εχει μια καλη ταχυτητα κοντερισια...
    στην αρχη δεν πιστευαν την αναφορα στην ταχυτητα, μολις ανεβηκε το βιντεο το γυρισαμε στην πραγματικη ταχυτητα και στο κλεψιμο του κοντερ.... και στην παραινεση να αναβασουμε φωτο-βιντεο απο gps... λες και ειναι το τοσο σημαντικο θεμα.... εν πασει περιπτωσει για να σου απαντησω (αν και δεν θα επρεπε) σε αυτο, στην κοντερισια ταχυτητα των 264 το gps με εφαρμογη κλειδωνει στα 243 πραγματικη... do the maths... (περιπου 8%).

και ναι το μηχανακι μια χαρα στριβει και σε πιστα και στον δρομο με knee down. εδω με γονατο στριβουν τα γελαδια τα gs1200....

τις λεξεις "διαπλανητικο", "shifter" και "tracer" τις βαζετε στην ιδια προταση εσεις οι κατοχοι....και μετα ειμαι εγω ο κακος που εχω μεν ss αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τετοιες λεξεις για το μηχανακι μου...μαλιστα...
    keep going..in a far far away galaxy...
    φιλαρακο το διαπλανητικο ηταν εκφραση... θελοντας να δωσουμε εμφαση οτι σε ενα τιμιο μηχανακι με αθλιες αναρτησεις απο το εργοστασιο το οποιο αδικειται καταφωρα λογω κακων υδραυλικων κυριως και λαθος επιλογης εμπρος ελατηριων το μηχανακι δεν λειτουργει σωστα ειδικα.... με αλλαγη στην αναρτηση γινεται ενα πολυ πολυ καλυτερο, ασφαλεστερο, ευχαριστο μηχανακι.... ελεος τα θελετε μασημενη τροφη... και εν πασει περιπτωσει τα σχολια σου δεν εχουν ουτε προσφερουν στο θεμα και την κοινοτητα τιποτα το εποικοδομητικο....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    το εχω ακουσει για το σιφτερ! οντως ειναι λιγο ΓΤΠΚ ε? κριμα ρε γαμωτο. αφτερμαρκετ τι σιφτερ προτεινεις και τι κοστος εχει? θελει και προγραμματισμο?
    στα δικα μας...
    ναι φιλε ισχυει. στην κοινοτητα μας εχουμε 2-3 περιπτωσεις καλων φιλων (ο ενας σε γυμνο μτ09 2017) και ο αλλος σε τρεισερ 2017 (ιδιο σιφτερ με το ρ1 - μτ10 και του μτ09) που αλλαξανε σε αφτερμαρκετ.
    ο ενας εβαλε την σουιτα woolich της οποιας το hardware ειναι απο την γνωστη και φουλ αξιοπιστη cordona (push-pull strain gauge) και ο αλλος εβαλε απο το πολυ οικονομικο και value for money shifting control (τσεχικη νομιζω)....
    πολυ πιο αμεση λειτουργια και ευκολια στο ποδι...
    εγω προτεινω cordona περιπου στα 250 ή αλλιως shifting control sta 170. προγραμματισμο εφοσον εχεις 2017 και μετα προσαρμοζεις την φυσα και ναι θες προγραμμα. παρτο αποφαση και στειλε μου πμ να σε κατευθυνω αναλογα.... αν βαλεις προγραμμα και δεν εχεις αποφασισει για σιφτερ οπου πας και καταληξεις απο πλευρας μαστορα-βελτιωτη ΦΤΙΑΞΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΦΥΣΣΑ αναμονη για το σιφτερ να εισαι Plug and play (δεν θυμαμαι ετος μηχανης που εχεις, τα 2017 και μετα εχουν αναμονη)

καλα ρε μαστορα, για τσιλ λιγουλακι γιατι την εχεις δει λιγο περιεργα.... σιφτερ δηλαδη πρεπει να φορανε μονο τα σουπερμπαικ? δεν ειπαμε να το γυρισουμε και σε αγωνιστικο πατερνννννν.....
    καμια καζουρα δεν εχει αρχισει, οσοι ασχετοι με το θεμα σχολιαζουν για την τελικη της μηχανης ας πιστευουν οτι θελουν.... δηλαδη τι περιεργο αναφερθηκε. μπραβο στην γιαμαχα που με ενα κινητηρα διαμαντι με ενα απλο τιμιο ΦΠΕ και χωρις τους περιοριστες ταχυτητας μπορει το μηχανακι να εχει μια καλη ταχυτητα κοντερισια...
    στην αρχη δεν πιστευαν την αναφορα στην ταχυτητα, μολις ανεβηκε το βιντεο το γυρισαμε στην πραγματικη ταχυτητα και στο κλεψιμο του κοντερ.... και στην παραινεση να αναβασουμε φωτο-βιντεο απο gps... λες και ειναι το τοσο σημαντικο θεμα.... εν πασει περιπτωσει για να σου απαντησω (αν και δεν θα επρεπε) σε αυτο, στην κοντερισια ταχυτητα των 264 το gps με εφαρμογη κλειδωνει στα 243 πραγματικη... do the maths... (περιπου 8%).

και ναι το μηχανακι μια χαρα στριβει και σε πιστα και στον δρομο με knee down. εδω με γονατο στριβουν τα γελαδια τα gs1200....
    ειδες τι παιχτηκε τωρα?
    εγω εγραψα 5 λεξεις...εσυ 300...

ειναι ξεκαθαρο το ποιος θιγεται και ποιος προσπαθει ΠΟΛΥ να αποδειξει πραγματα και καταστασεις...

και ναι, για να σου απαντησω, σιφτερ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ (και οχι "πρεπει να φορανε") μονο τα superbikes γιατι ειναι ενα πολυ συγκεκριμενο part που βοηθαει μονο σε πολυ συγκεκριμενες καταστασεις δλδ την πιστα και το κατεβασμα του γυρολογιου...και εννοειται οτι all around μηχανακια οπως ειναι το tracer δεν το χρειαζονται...

το οτι η μαμα εταιρεια το εβαλε σαν στανταρ εξοπλισμο δειχνει οτι εχει ψυχανεμιστει τον κοσμο που το αγοραζει και παει να κανει πωλησεις σαν να ειναι το σουπερ γαμαουα μηχανακι που μπαινει και πιστα αμα λαχει και τα γ@μαει οΥλα...

οποτε τσιλ εσυ γιατι μαλλον εσυ την εχεις δει περιεργα...

υ.γ. ειχες πει για 7,8% καποια στιγμη...τωρα εγινε 8%...
    Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 05/08/2018 στις 10:45.

φιλαρακο το διαπλανητικο ηταν εκφραση... θελοντας να δωσουμε εμφαση οτι σε ενα τιμιο μηχανακι με αθλιες αναρτησεις απο το εργοστασιο το οποιο αδικειται καταφωρα λογω κακων υδραυλικων κυριως και λαθος επιλογης εμπρος ελατηριων το μηχανακι δεν λειτουργει σωστα ειδικα.... με αλλαγη στην αναρτηση γινεται ενα πολυ πολυ καλυτερο, ασφαλεστερο, ευχαριστο μηχανακι.... ελεος τα θελετε μασημενη τροφη... και εν πασει περιπτωσει τα σχολια σου δεν εχουν ουτε προσφερουν στο θεμα και την κοινοτητα τιποτα το εποικοδομητικο....

ε, βεβαια...αμα βρεθει καποιος να σας χαλασει το ονειρο λεγοντας οτι δεν υπαρχει λογος το μηχανακι σας να φοραει σιφτερ, δεν εχει να προσφερει κατι στο θεμα και στην κοινοτητα...

εχω ψοφησει στο γελιο...

Παλαιό μέλος
    shifter...
    στο tracer...

Έλα ρε συ Σταύρο, δεν πάει έτσι. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο μηχανάκι του. Εσύ είχες ρίξει τόσα λεφτά στο XR και πάλι ένα μαμά ΚΤΜ θα περνούσε από πάνω σου. Δε σημαίνει πως ήταν πεταμένα λεφτά, αυτό ήθελες αυτό έκανες.

Δε λέω πως βλέπω κάποια χρησιμότητα του quickshifter σε τέτοιες μηχανές, προφανώς όχι. Αλλά δε χρειάζεται να κοροϊδεύουμε κιόλας, στον καθένα ό,τι αρέσει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Έλα ρε συ Σταύρο, δεν πάει έτσι. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο μηχανάκι του. Εσύ είχες ρίξει τόσα λεφτά στο XR και πάλι ένα μαμά ΚΤΜ θα περνούσε από πάνω σου. Δε σημαίνει πως ήταν πεταμένα λεφτά, αυτό ήθελες αυτό έκανες.

ακυρο Πετραν...μαμα ΚΤΜ ΔΕΝ περνουσε απο πανω μου...ρωτα και τον Blitzer που ειχε το duke 690...
    επισης εγω τα εριξα σε ουσιαστικη βελτιωση...φρενα, αναρτησεις, μοτερ...και στην τελικη ενα τετοιο μηχανακι θα ειχε λογο να βαλει σιφτερ...
    αν δεις σιφτερ σε v-strom τι λογικη θα ειχε?

Δε λέω πως βλέπω κάποια χρησιμότητα του quickshifter σε τέτοιες μηχανές, προφανώς όχι. Αλλά δε χρειάζεται να κοροϊδεύουμε κιόλας, στον καθένα ό,τι αρέσει.

δλδ να μην πω οτι δεν εχει λογο υπαρξης ενα τετοιο ματζαφλαρι σε μια τετοια μηχανη? δεν το καταλαβαινω? την αποψη μου λεω...η οποια παρεπιπτοντως ειναι και σωστη και συμφωνεις και εσυ...
    δλδ αν θελει ο αλλος να βαλει βαλιτσα στο ss...να πουμε "αα...αφου ειναι χρησιμη η βαλιτσα, ας την φοραει και το ss και ας του γ@μαει την αεροδυναμικη και ας κουναει στα 270..."
    Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 05/08/2018 στις 12:32.

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •