χμμμ.....χμμμ...χμμμ....μούμπλε μούμπλε μούμπλε που έλεγαν και στα παλιά τα κόμικ.
http://www.sdna.gr/politiko-deltio/d...lonias-apo-tin
Στις ανακατατάξεις που ετοιμάζονται και που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς....και του αθλητικού κύκλου στην Ισπανία. Εκτός αν δεν είσαι ενήμερος για την ποδοσφαιρική κρίση στην Ισπανία. Χορηγοί, αθλητικοί φορείς που αλληλεπιδρούν όλοι επηρεάζονται. Και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο motogp κάτι μου λέει οτι θα επηρεάσει και την στρατηγική της FIM της Dorna και όσων άλλων είναι στο παιχνίδι.
Η σχέση με τον τίτλο του thread δεν υπάρχει....θεώρησα σωστό να το βάλω ως συνέχεια της χθεσινής ημέρας αφού τελειώσαν όλα.
Το θέμα είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα τα σενάρια και οι απόψεις είναι πιθανά... οι αριθμοί αποδεικνύουν συγκεκριμένα πράγματα, όπως το ότι ο Lorenzo δεν πήρε το πρωτάθλημα χωρίς να το αξίζει. Το άξιζε, μη λέμε μ@λ@κίες τώρα, δεν είναι ότι το πήρε ο Χ αναβάτης από το πουθενά και χωρίς να αποδείξει ότι πάει σφαίρα.
Από την άλλη, μπορεί οι κατηγορίες του Rossi πέρι ισπανικής συμμαχίας να είναι τραβηγμένες και να εμπλέκουν και τον Lorenzo που εντελώς μαλακωδώς πήρε θέση σε όλο αυτό, ωστόσο αντικειμενικά μιλώντας, υπήρξε θεματάκι μεταξύ του doc και του μ@λ@κιστηριού... ναι, στην Μαλαισία τον έπρηξε (μόνον αυτόν όμως) ενώ άλλους τους άφηνε να περνάνε αέρας και ναι, στην Βαλένθια η μη επιθετική του στάση απέναντι στον χόρχε ήταν πρωτόγνωρη και η φούρκα του να μην αφήσει τον ομόσταυλο του να τον περάσει στο τέλος, τουλάχιστον ύποπτη.
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του...
όποιος δεν μπορεί να δει ότι τα νούμερα και οι βαθμοί μαγειρεύτηκαν ας το γυρίσει στο κάντυ κρας ή το σκάκι.
ειδικά στον τελευταίο αγώνα τα χόντα ήταν πασιφανέστατα πιο γρήγορα, έπρεπε να έκαναν το 1-2 και η Λορενθίτα
τρίτη. Με δίκαιο και ξεκάθαρο αγώνα ο Ρόσσι θα έπαιρνε πανάξια το πρωτάθλημα γιατί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν
ήταν ο ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. και όποιος κατάλαβε το έπιασε τι εννοώ.
ε περιμένω τώρα κάποιον να μου κάνει παράθεση και να γράψει: "ναι και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι."
Τελευταία τροποποίηση από Bladerunner; 09/11/2015 στις 16:53. Αιτία: Διαγραφή ανάρμοστης έκφρασης
Αν ψάχνεις κάποιον που έχει σούρει τα ατελείωτα στον Danny P μάλλον εγώ είμαι. Νομίζω πως με κάλυψαν παραπάνω για το τι σημαίνει killer (χωρίς να είναι βρώμικος) και looser.
Κατά καιρούς έχω πει, για ποιό λόγο τον βάφτισα "φαροφύλακα" και "looser", και δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός αντίλογος.
Αν διαφωνεί κάποιος οτι είχε τεράστιες διακυμάνσεις στην απόδοση του, οτι δεν έμπαινε ποτέ σε μονομαχίες (και όποτε έμπαινε τις έχανε), πως δεν υπάρχει προηγούμενο παραμονής αναβάτη επί τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα που θα κρατάει εργοστασιακό, οτι είχε πάντα τις πλάτες της Repsol που τον επέβαλε, οτι έφαγε τρελόαπό τους νεοφερμένους που πήραν πρωτάθλημα με τη μία, πως όλες οι νίκες που έπαιρνε ήταν μόνο όταν έφευγε μπροστά και γεια χαρά νταν...ευχαρίστως να τους ακούσω.
Αυτό που είδα όμως, ειναι πως κάτι άλλαξε μετά το β'μισό του περυσινού πρωταθλήματος (βοήθεια από ψυχολόγο έγραψαν). Συνεχίστηκε και φέτος και αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα με την εγχείρηση που τον κράτησε εκτός, δείχνει πως έχει βρει το κλικ που χρειάζεται για να μπαίνει σε μάχες χωρίς να μασάει. Ταχύτητα έχει, πάντα είχε...είναι αστείο να το συζητάμε καν.
Προσωπικά πάντως, τον συμπάθησα μετά το Hitting the Apex που τον είδα. Πολύ συμπαθής και ανθρώπινος χωρίς να βγάζει το στυλάκι της ντίβας του JL ή του ΜΜ και όντως εξαιρετικά άτυχος κάποιες χρονιές.
Στα + του επίσης που έδειξε άλλη ποιότητα ανθρώπου, πως δεν μπήκε στο τριπάκι των υπολοίπων να ξεκατινιαστεί με δηλώσεις και συμπεριφορές στα τελευταία γεγονότα. Μετρημένος και σοβαρός, έδειξε πως προσπαθεί να προστατεύσει το άθλημα, παρά τους συναθλητές του.
Προσπαθώ να μην είμαι κολλημένος. Και όταν αλλάζει κάτι να το βλέπω, μόνο οι βλάκες επιμένουν.
ΥΓ. Ενας επίσης σημαντικότατος λόγος που δεν μπορώ να του ρίχνω καραμούζες, είναι διότι ο φίλος μου ο Αρης (sapila racing) αγόρασε το κράνος τυ DP. Δεν μου πάει η καρδιά να τον τρολλάρω ρε γαμώτο...![]()
Να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πως ο ΜΜ έβαλε γερά θεμέλια για ΜΚας της χρονιάς. Τα υπόλοιπα είναι συζητήσιμα.
done.