Σελίδα 61 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 1098

Θέμα: MotoGP round 18 06-08/11 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ότι πει η Ντόρνα ρε Σπυράκο, μην είσαι μλκας...
    με έβρισε, μπαν, μπαν

πουτσ@@@@@@@@@

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    με έβρισε, μπαν, μπαν

Είσαι πολύ Χόρχες ρε φίλαι...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Είσαι πολύ Χόρχες ρε φίλαι...
    όχι ρπστμ τι μου είπε τώρα το άτομο....

πουτσ@@@@@@@@@

Μέλος

σου έκανε τέτοια ποστιά!!!!!!!!!

Αυτό ξεπλένεται ή με αίμα ή με σπέρμ@

Τρικύλινδρος Διφάναρος

Καλά ρε... Μην κάνεις έτσι.... Δεν σε είπε και ..........MM !!!!!!!
    The road less travelled, is less travelled for a reason...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Sent from me using a computer.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    χμμμ.....χμμμ...χμμμ....μούμπλε μούμπλε μούμπλε που έλεγαν και στα παλιά τα κόμικ.

http://www.sdna.gr/politiko-deltio/d...lonias-apo-tin

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    χμμμ.....χμμμ...χμμμ....μούμπλε μούμπλε μούμπλε που έλεγαν και στα παλιά τα κόμικ.

http://www.sdna.gr/politiko-deltio/d...lonias-apo-tin
    Ναι οκ...τι σχέση έχει με το παρόν thread?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι οκ...τι σχέση έχει με το παρόν thread?
    Στις ανακατατάξεις που ετοιμάζονται και που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς....και του αθλητικού κύκλου στην Ισπανία. Εκτός αν δεν είσαι ενήμερος για την ποδοσφαιρική κρίση στην Ισπανία. Χορηγοί, αθλητικοί φορείς που αλληλεπιδρούν όλοι επηρεάζονται. Και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο motogp κάτι μου λέει οτι θα επηρεάσει και την στρατηγική της FIM της Dorna και όσων άλλων είναι στο παιχνίδι.

Η σχέση με τον τίτλο του thread δεν υπάρχει....θεώρησα σωστό να το βάλω ως συνέχεια της χθεσινής ημέρας αφού τελειώσαν όλα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το θέμα είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα τα σενάρια και οι απόψεις είναι πιθανά... οι αριθμοί αποδεικνύουν συγκεκριμένα πράγματα, όπως το ότι ο Lorenzo δεν πήρε το πρωτάθλημα χωρίς να το αξίζει. Το άξιζε, μη λέμε μ@λ@κίες τώρα, δεν είναι ότι το πήρε ο Χ αναβάτης από το πουθενά και χωρίς να αποδείξει ότι πάει σφαίρα.

Από την άλλη, μπορεί οι κατηγορίες του Rossi πέρι ισπανικής συμμαχίας να είναι τραβηγμένες και να εμπλέκουν και τον Lorenzo που εντελώς μαλακωδώς πήρε θέση σε όλο αυτό, ωστόσο αντικειμενικά μιλώντας, υπήρξε θεματάκι μεταξύ του doc και του μ@λ@κιστηριού... ναι, στην Μαλαισία τον έπρηξε (μόνον αυτόν όμως) ενώ άλλους τους άφηνε να περνάνε αέρας και ναι, στην Βαλένθια η μη επιθετική του στάση απέναντι στον χόρχε ήταν πρωτόγνωρη και η φούρκα του να μην αφήσει τον ομόσταυλο του να τον περάσει στο τέλος, τουλάχιστον ύποπτη.

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Το άξιζε, μη λέμε μ@λ@κίες τώρα

όποιος δεν μπορεί να δει ότι τα νούμερα και οι βαθμοί μαγειρεύτηκαν ας το γυρίσει στο κάντυ κρας ή το σκάκι.

ειδικά στον τελευταίο αγώνα τα χόντα ήταν πασιφανέστατα πιο γρήγορα, έπρεπε να έκαναν το 1-2 και η Λορενθίτα
    τρίτη. Με δίκαιο και ξεκάθαρο αγώνα ο Ρόσσι θα έπαιρνε πανάξια το πρωτάθλημα γιατί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν
    ήταν ο ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. και όποιος κατάλαβε το έπιασε τι εννοώ.

ε περιμένω τώρα κάποιον να μου κάνει παράθεση και να γράψει: "ναι και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι."
    Τελευταία τροποποίηση από Bladerunner; 09/11/2015 στις 16:53. Αιτία: Διαγραφή ανάρμοστης έκφρασης

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tomy Προβολή μηνύματος
    Ευτυχώς που δεν είπες κακή κουβέντα..
    Αν ψάχνεις κάποιον που έχει σούρει τα ατελείωτα στον Danny P μάλλον εγώ είμαι. Νομίζω πως με κάλυψαν παραπάνω για το τι σημαίνει killer (χωρίς να είναι βρώμικος) και looser.
    Κατά καιρούς έχω πει, για ποιό λόγο τον βάφτισα "φαροφύλακα" και "looser", και δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός αντίλογος.

Αν διαφωνεί κάποιος οτι είχε τεράστιες διακυμάνσεις στην απόδοση του, οτι δεν έμπαινε ποτέ σε μονομαχίες (και όποτε έμπαινε τις έχανε), πως δεν υπάρχει προηγούμενο παραμονής αναβάτη επί τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα που θα κρατάει εργοστασιακό, οτι είχε πάντα τις πλάτες της Repsol που τον επέβαλε, οτι έφαγε τρελό από τους νεοφερμένους που πήραν πρωτάθλημα με τη μία, πως όλες οι νίκες που έπαιρνε ήταν μόνο όταν έφευγε μπροστά και γεια χαρά νταν...ευχαρίστως να τους ακούσω.

Αυτό που είδα όμως, ειναι πως κάτι άλλαξε μετά το β'μισό του περυσινού πρωταθλήματος (βοήθεια από ψυχολόγο έγραψαν). Συνεχίστηκε και φέτος και αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα με την εγχείρηση που τον κράτησε εκτός, δείχνει πως έχει βρει το κλικ που χρειάζεται για να μπαίνει σε μάχες χωρίς να μασάει. Ταχύτητα έχει, πάντα είχε...είναι αστείο να το συζητάμε καν.
    Προσωπικά πάντως, τον συμπάθησα μετά το Hitting the Apex που τον είδα. Πολύ συμπαθής και ανθρώπινος χωρίς να βγάζει το στυλάκι της ντίβας του JL ή του ΜΜ και όντως εξαιρετικά άτυχος κάποιες χρονιές.

Στα + του επίσης που έδειξε άλλη ποιότητα ανθρώπου, πως δεν μπήκε στο τριπάκι των υπολοίπων να ξεκατινιαστεί με δηλώσεις και συμπεριφορές στα τελευταία γεγονότα. Μετρημένος και σοβαρός, έδειξε πως προσπαθεί να προστατεύσει το άθλημα, παρά τους συναθλητές του.

Προσπαθώ να μην είμαι κολλημένος. Και όταν αλλάζει κάτι να το βλέπω, μόνο οι βλάκες επιμένουν.

ΥΓ. Ενας επίσης σημαντικότατος λόγος που δεν μπορώ να του ρίχνω καραμούζες, είναι διότι ο φίλος μου ο Αρης (sapila racing) αγόρασε το κράνος τυ DP. Δεν μου πάει η καρδιά να τον τρολλάρω ρε γαμώτο...
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 09/11/2015 στις 16:49.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

όποιος δεν μπορεί να δει ότι τα νούμερα και οι βαθμοί μαγειρεύτηκαν ας το γυρίσει στο κάντυ κρας ή το σκάκι.

ειδικά στον τελευταίο αγώνα τα χόντα ήταν πασιφανέστατα πιο γρήγορα, έπρεπε να έκαναν το 1-2 και η Λορενθίτα
    τρίτη. Με δίκαιο και ξεκάθαρο αγώνα ο Ρόσσι θα έπαιρνε πανάξια το πρωτάθλημα γιατί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν
    ήταν ο ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. και όποιος κατάλαβε το έπιασε τι εννοώ.

ε περιμένω τώρα κάποιον να μου κάνει παράθεση και να γράψει: "ναι και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι."
    Ναι, και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατινι.
    Τελευταία τροποποίηση από Bladerunner; 09/11/2015 στις 16:53.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ......

Προσπαθώ να μην είμαι κολλημένος. Και όταν αλλάζει κάτι να το βλέπω, μόνο οι βλάκες επιμένουν.

....
    ωραίος

Να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πως ο ΜΜ έβαλε γερά θεμέλια για ΜΚας της χρονιάς. Τα υπόλοιπα είναι συζητήσιμα.
    done.

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP round 11 BRNO Česká republiky
    από Ζεύκας στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2015, 02:22
  2. MotoGP Gran Premio Βαλένθια
    από Vice στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2014, 13:35
  3. MotoGP Round 18, Valencia
    από bmwr1100gs στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 195
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2013, 10:48
  4. MotoGP Round 11 Brno České republiky
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2013, 00:39
  5. MotoGP Round 11 Brno České republiky (official fan club)
    από 7gibernau στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 00:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF