etsi nai kanoume douleia
apla kai katanohta pragmata
thnx tha to tsekaro
etsi nai kanoume douleia
apla kai katanohta pragmata
thnx tha to tsekaro
επιτελους ηρθε η ωρα,με το ζορι δουλευει το istick tc40w.
evic-vtc mini η evic vtwo mini?
για πεστε να το παραγκειλω....
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
καμια διαφορα. ουτε στην τιμη εχουν μεγαλη διαφορα απεξω.
Τελευταία κάνω διάλειμα από τους επισκευάσιμους και πήρα το παρακάτω Kabuki
https://www.fasttech.com/product/3870800
ωραίο πράμα είναι, ουσιαστικά ναυτίλος (ίδιες αντιστάσεις), σε ωραιότερη μορφή και πιό καλό, για εμένα, άτμισμα.
Αέρηδες φούλ ρύθμιση, τσιγαρίσιο και όλα καλά.![]()
PFC
ρε παληκαρια ο fumytank 3 "καλος" αλλα λιγος,μεχρι το μεσημερι εχθες και τον αδειασα.
καμια προταση για καλουτσικο τσιγαρισιο με μεγαλο δοχειο,με τον subtank mini που ειχα σε δυνατη μερα τον αδειαζα αργα το απογευμα.
και κατι ακομα,ξαναδουλεψα για λιγο τον sub εχθες καποια στιγμη και εχει πιο σφιχτη ρουφηξια απο τον fumytank 3,με κλειστους αερηδες και οι 2?![]()
@balakia Top τσιγαρίσιος = Κayfun,phenomenon.
Δε κατάλαβα ακριβως τι εννοείς μετα.Εφόσον εχεις τον subtank τι πρόβλημα υπάρχει;
Σε άλλα νεα,πήρα εναν ντρίπερ σήμερα και δε λβέπω καθραρά λπέον τπ πηλκτρολωγιο
Φίου φίου φι φι φίου
Επειδη ο subtank,βαρια βαρια στο δευτερο φουλαρισμα,γεμιζει υγρο στο ακροστομιο και απο καποιο σημειο και μετα μου ερχεται στο στομα,μου ειπε ο μαγαζατορας οτι το κανει επειδη ατμιζω τσιγαρισια και δεν ενδυκνειτε για τσιγαρισιο ατμισμα.
Ετσι πηρα τον αλλο και τον γεμιζω 2 φορες την μερα και με βλεπω για 3.
Ο subtank είναι με επισκευάσιμη ή με έτοιμη κεφαλή?
Sent from me using a computer.
ο balakia εχει τον μινι.
επειδη ειχα τον σαμπτανκ τον κανονικο παιρνει και επισκευασιμη και ετοιμη και με διπλη αντισταση. δεν ξερω αν γινεται στον μινι.
Γιαννης
Καλημέρα
@virus και ο μίνι ακριβώς όπως το βυτιο είναι στο deck. Έχει και rta κομμάτι.
@Balakia αν είναι αραιό το υγρό σου, αν έχει wfi (water for injection), αυτό προκαλεί εύκολα συνήθως το spit back. Αν είναι πολύ ανοιχτές οι σπειρες της αντίστασης πάλι έχεις εύκολο spit back. Αν έχεις υπερτροφοδισια, πάλι έχεις εύκολο spitback. Αν το βαμβάκι είναι χαλαρό, πάλι έχεις εύκολο spitback.
Δεν βγάζω εύκολα άκρη ψαχνοντας οπότε ας δούμε αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία:
Μπορούμε να πάρουμε το ΗΤ μαζί μας σε πτήση, πόσες μπαταρίες και μέχρι ποια ποσότητα υγρών;
Δεν μιλάω για χρήση μέσα στο αεροπλάνο, αδιάφορο μου είναι. Αν μπορούμε να το έχουμε μαζί μας είναι η ερώτηση.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
http://vaping.gr/index.php/topic,710.765.html ποστ #767 μπας και βγάλεις άκρη
Φίου φίου φι φι φίου