Σελίδα 61 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671111161 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Τα διαφορα τεστ,μοριακα ή μη,μετρανε αν εχεις τον ιο ΤΩΡΑ ή μετρανε αν εχεις περασει ΚΑΠΟΤΕ τον ιο και τωρα εχεις αντισωματα?Και αν τον περασες καποτε και εχεις αντισωματα
    1)κολλας καποιον αλλο ΤΩΡΑ?
    2)εχεις ανοσια,και αν ΝΑΙ για ποσο?

Οποιος γνωριζει -ιατρικο προσωπικο- ας πει με υπευθυνοτητα
    οι υπολοιποι ας σιωπησουν.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Ποιοι ειναι αυτοι τελως παντων?
    αυτοι που χάνουν εκατομμύρια και βλέπουν κολοσσους να ειναι με το κλειδι του λουκετου στο χέρι. αφου χρεωκοπήσουν ομως θα εχουν ελενξει τον πλυθησμο. θα τους εχουν κανουν ολους πελατες το νετφλιξ. αυτο ειναι το μεγάλο σχεδιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Εργάζομαι σε σούπερ μάρκετ και έρχομαι καθημερινά σε επαφή με 1000-1200 διαφορετικούς πελάτες, η συζυγος το ίδιο σε άλλο κατάστημα.
    Συναντάω κάθε μέρα 15 προμηθευτές που γυρίζουν καθημερινα όλη την Αττική.
    Τα 2 μου παιδιά πάνε σε διαφορετικά σχολεία και φροντιστήρια.
    Παω γυμναστήριο 2 φορές την εβδομάδα.
    Μπαίνω σε καραβι κάθε μερα μέσα έξω Κορυδαλλό-Σαλαμινα.
    Εχω υπερταση, διατατικη ανεπαρκεια, χαπ, ζάχαρο και ειμαι υπέρβαρος και μεσήλικας.
    Επίσης έχω ελαφρά μυωπία και 2 κουφαλες.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι ο ιός δεν υπάρχει.
    Εγώ λέω ότι απλα τηρώ τα βασικά μέτρα ασφαλείας από την αρχή μέχρι τώρα.

Γαμησέ τα φίλε,
    Ήθελα να σου απαντήσω κι αλλα αλλά διάβασα την απάντηση μου και με έπιασε κατάθλιψη.
    Πάω να σκαψω μια γουβα στην αυλή να μπω μέσα..
    Ιδιαιτερη προσοχη στις κουφαλες ,παντος ειδους.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Οταν θα λες για θανατους covid θα μιλας με αποτελεσματα και στατιστικα που ισχυουν και οχι λογια του αερα. Εγω σου λεω οτι 8 μηνες τωρα εχει πεθανει 1εκ αναμεσα σε τουλαχιστον 800εκ κρουσματα.Που ειναι το τοσο παραλογο θανατηφορο και καταστροφικο?Γιατι θιγονται οι προσωπικες ελευθεριες των ανθρωπων οι οικονομιες και οι εργασιες τους?Για ενα εκατομυριο ανθρωπους σε ολοκληρο το πλανητη κυκλοφορουμε ολοι σα χειρουργοι?
    Στατιστικά αξιόπιστα δεν υπάρχουν επειδή δεν ξέρουμε πόσοι θάνατοι οφείλονται στον ιό, πόσοι στην επιδείνωση του υποκειμένου νοσήματος λόγω του ιού ή αν πέθαινε ο ασθενής ούτως ή άλλως.
    Οι στατιστικές άλλωστε φτιάχνονται για να φερουν το αποτέλεσμα που θέλεις, οπότε γενικά δεν τις πολύπιστεύω.

Πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κι εδώ ισχύει ότι και με τα θαυματα:

Οποιος τα πιστεύει δεν χρειάζεται αποδείξεις.
    Οποιος ζητάει αποδείξεις, πότε δεν θα τα πιστέψει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Τα διαφορα τεστ,μοριακα ή μη,μετρανε αν εχεις τον ιο ΤΩΡΑ ή μετρανε αν εχεις περασει ΚΑΠΟΤΕ τον ιο και τωρα εχεις αντισωματα?Και αν τον περασες καποτε και εχεις αντισωματα
    1)κολλας καποιον αλλο ΤΩΡΑ?
    2)εχεις ανοσια,και αν ΝΑΙ για ποσο?

Οποιος γνωριζει -ιατρικο προσωπικο- ας πει με υπευθυνοτητα
    οι υπολοιποι ας σιωπησουν.
    Προσωπικά έκανα τεστ αντισωμάτων αν τον έχω περάσει. Στην ερώτηση μου αν τον έχω περάσει και έχω αποκτήσει αντισώματα στο μικροβιολογικό μου είπαν ότι αν τον έχεις περάσει τα αντισώματα δεν σε προστατεύουν ώστε στο μέλλον να μην κολλήσεις . Απλά ο οργανισμός θα αντιδράσει με ποιο ελαφρά συμπτώματα
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Στατιστικά αξιόπιστα δεν υπάρχουν επειδή δεν ξέρουμε πόσοι θάνατοι οφείλονται στον ιό, πόσοι στην επιδείνωση του υποκειμένου νοσήματος λόγω του ιού ή αν πέθαινε ο ασθενής ούτως ή άλλως.
    Οι στατιστικές άλλωστε φτιάχνονται για να φερουν το αποτέλεσμα που θέλεις, οπότε γενικά δεν τις πολύπιστεύω.

Πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κι εδώ ισχύει ότι και με τα θαυματα:

Οποιος τα πιστεύει δεν χρειάζεται αποδείξεις.
    Οποιος ζητάει αποδείξεις, πότε δεν θα τα πιστέψει.
    Οταν μιλαω για στατιστικες δε μιλαω για δειγματα υποθετικο ουτε μελετες περιπτωσεων. Δες στον εοδυ ποσους θανατους ειχαμε απο γριπη και ποσους απο covid. https://youtu.be/KOuaewLDJAE Ειδα και αυτο πριν καποιες μερες οπου εχει αρκετες πληροφοριες μαζεμενες και πολλες αληθειες. Αξιζει να το δεις αρκει να μην εχεις παρωπιδες. Να σημειωσω οτι ημουνα και εγω ενας ανθρωπος φοβισμενος στην αρχη αλλα με το καιρο αυτο αλλαξε ριζικα αφοτου αρχισα να ψαχνω μονος μου χωρις βεβαια να βλεπω τηλεοραση.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Ναι ,από την Τρίτη.Εγώ θέλω να μάθω τι θα ισχύει την Δευτέρα στον Νομό Ιωαννίνων πχ,πως περνάς προς Γρεβενά-Κοζάνη ας πούμε;Μόνο μέσω Εγνατίας;Θα έχει μπλόκα στις εξόδους-εισόδους ;
    εντιτ σοβαρά τώρα,Πρωθυπουργός αποκάλεσε πολίτες ''ψεκασμένους'';
    βαση αυτών που ανήγγειλε δε υπαρχει απαγόρευση μεταξύ νομων.
    https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/p...-tis-estiasis/

για όσους ταξιδέυουν επαγγελματικά όπως εγώ έχει βγεί το παρακάτω που συμπληρώνουν οι εργοδότες μέσω εργάνη
    https://www.taxheaven.gr/attachment/7400
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Διαφωνούμε μόνο στην τελευταία πρόταση.
    Δεν ρίχνουμε κάρτες επειδή διαφωνούμε με κάποιον,αυτό κατάλαβε.
    Άμα δε μπορείς πολιτισμένα, μη συμμετέχεις στην κουβέντα ρε φίλε.
    Δεν είμαστε εδώ για ξεμαλλιασμα.
    Φίλε πολιτισμένα....
    Υπάρχουν νόμοι σ αυτή τη χώρα
    Ένας απ αυτούς μιλά για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων
    Πολιτισμένα όμως επιλέγουμε να ακολουθούμε όποιους μας αρέσουν και να φιλοξενούμε
    ψευδής ειδήσεις σε δημόσιο φόρουμ
    Πολιτισμένα λοιπόν από βδομάδα πολλά νεαρά άτομα δεν θα επιστρέψουν στην δουλειά
    στην εστίαση και πολιτισμένα θα γεμίσει το καρ αγγελίες για μηχανάκια που δεν θα πουληθούν.

Πολιτισμένα ακόμα όπως μ έκρινες σε κρίνω κι εγώ και επιλέγω να μην συμμετέχω στη συζήτηση
    γιατί πολιτισμένα θεωρώ ότι η κοινή λογική βιάζεται

Δικό σου είναι το μαγαζί ή δεν είναι δεν ξέρω δεν με αφορά πιθανά να πλήρωσες κι όλας
    δεν μου πέφτει λόγος
    Τη γνώμη μου τη σχημάτισα και ευχαριστώ δεν θα πάρω

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parking Προβολή μηνύματος
    Φίλε πολιτισμένα....
    Πολιτισμένα όμως επιλέγουμε να ακολουθούμε όποιους μας αρέσουν και να φιλοξενούμε
    Πολιτισμένα λοιπόν από βδομάδα πολλά νεαρά άτομα δεν θα επιστρέψουν στην δουλειά
    στην εστίαση και πολιτισμένα θα γεμίσει το καρ αγγελίες για μηχανάκια που δεν θα πουληθούν.

Πολιτισμένα ακόμα όπως μ έκρινες σε κρίνω κι εγώ και επιλέγω να μην συμμετέχω στη συζήτηση

Δικό σου είναι το μαγαζί ή δεν είναι δεν ξέρω δεν με αφορά πιθανά να πλήρωσες κι όλας
    δεν μου πέφτει λόγος
    Το ψευδης ειδησεις προφανως το εβγαλες απο το μυαλο σου. Το οτι κλεινει η εστιαση το αποφασισανε αυτοι που χειροκτοτεις και με τοσο σθενος ακολουθεις.Πολιτισμενα καταθετω τις αποψεις μου οι οποιες ειναι διαφορετικες γιατι η κοινη γνωμη εχει γινει σταβλος με προβατα. Κατσε διαβασε εμημερωσου σφαιρικα και μετα ξαναμιλα.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Οταν μιλαω για στατιστικες δε μιλαω για δειγματα υποθετικο ουτε μελετες περιπτωσεων. Δες στον εοδυ ποσους θανατους ειχαμε απο γριπη και ποσους απο covid. https://youtu.be/KOuaewLDJAE Ειδα και αυτο πριν καποιες μερες οπου εχει αρκετες πληροφοριες μαζεμενες και πολλες αληθειες. Αξιζει να το δεις αρκει να μην εχεις παρωπιδες. Να σημειωσω οτι ημουνα και εγω ενας ανθρωπος φοβισμενος στην αρχη αλλα με το καιρο αυτο αλλαξε ριζικα αφοτου αρχισα να ψαχνω μονος μου χωρις βεβαια να βλεπω τηλεοραση.
    Ρε συ φίλε, εξήγησε μου λίγο αυτή την εμμονή με το να προδικάζεις το ποιους έχεις απέναντι ως συνομιλητές.
    Απο που προκύπτουν όσα εμμέσως προσάπτεις σε όσους συνδιαλέχτηκαν μαζί σου για το θέμα; (φοβισμένοι ανθρωποι, τηλεορασάκιδες,κλπ)
    Μήπως οι παρωπίδες δεν αφήνουν εσένα να δεις πιο ανοιχτά;
    Ντάξει καταλαβαίνω ότι εδώ είναι ιντερνετ και δε μπορούμε να ξέρουμε τον κάθε χρήστη που γράφει προσωπικά. Μπορούμε όμως να μην εξάγουμε ανυπόστατα συμπεράσματα, δεν είναι έτσι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parking Προβολή μηνύματος
    Φίλε πολιτισμένα....

δεν μου πέφτει λόγος
    Ρε άνθρωπε κόλλησες και κακώς κόλλησες.
    Δε διαφωνώ ούτε σε αυτό ούτε και στο προηγούμενο ποστ σου, επι της ουσίας.
    Κρίνε με όσο θελεις, εδώ είμαι να τα ακούσω. Να μη βρίζεις σου ζήτησα.
    σκέψου να αρχίσουν όλοι οι άγνωστοι εδώ μέσα να λένε μαλακα ο ένας τον άλλο,τι μαλακίες είναι αυτές που λεει ο τάδε και ο δείνα, τι έχει να γίνει...
    Για αυτό πήρες κάρτα και όχι γιατι διαφωνούσες με τον φεηθλες, κατάλαβε το για να προχωρήσουμε καποια στιγμή.Τα γραφω αυτα δημόσια ενώ θα μπορούσα να στα πω με ενα πμ (χωρις να χρωσταω εξηγησεις) για να το βλέπουν όλοι.

Το ψευδης ειδησεις προφανως το εβγαλες απο το μυαλο σου. Το οτι κλεινει η εστιαση το αποφασισανε αυτοι που χειροκτοτεις και με τοσο σθενος ακολουθεις.Πολιτισμενα καταθετω τις αποψεις μου οι οποιες ειναι διαφορετικες γιατι η κοινη γνωμη εχει γινει σταβλος με προβατα. Κατσε διαβασε εμημερωσου σφαιρικα και μετα ξαναμιλα.
    Παλικάρε αρχίζεις και κουράζεις με το γενικό τσουβάλιασμα. Πάρτο λίγο αλλιώς γιατί έτσι κουβέντα δεν κάνουμε.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    αυτοι που χάνουν εκατομμύρια και βλέπουν κολοσσους να ειναι με το κλειδι του λουκετου στο χέρι. αφου χρεωκοπήσουν ομως θα εχουν ελενξει τον πλυθησμο. θα τους εχουν κανουν ολους πελατες το νετφλιξ. αυτο ειναι το μεγάλο σχεδιο.
    Ενδεικτικα να αναφερω μερικους απο τους κολοσσους που λες οτι ηταν/ειναι με το κλειδι του λουκετου στο χερι και το μονο που τους ενδιαφερει αυτην την στιγμη ειναι να μην κλεισουν τα μαγαζακια τους και δεν εχουν να φανε ψωμακι τα παιδακια τους:
    Thomas Cook
    Aegean Airlines
    Lufthansa
    Ελληνες εφοπλιστες
    Η Μεκκα του νεοφιλελευθερισμου που ειναι κατα της κρατικης παρεμβασης και οι Εντεπρενερς
    Lehman Brothers
    GM motors
    Το λαθος σου ειναι οτι προσπαθεις να το εξηγησεις στον εαυτο σου βλεποντας τον καθε κολοσσο ιντιβιτζουαλι και οχι σαν ενα συστημα που δεν χρειαζονται καν κουβεντες,που απλα συνεννοειται με τα ματια.

Bonus απο εναν πολυ καλο δημοσιογραφο κατα την γνωμη μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Αλήθειες από τον Πετράκο;

Αυτή είναι η σφαιρική ενημέρωση;

Κάνε ένα κόπο, λίγο πιο πανω έβαλα ένα λινκ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να σταματήσει η παραπληροφορηση. Τσέκαρε μόνος αν ισχύουν αυτά που λέει στο βίντεο.

Μέχρι τότε όμως λυσε μία απορία. Γιατί όλοι οι συνομωσιολογοι είστε τόσο εριστικοι και χαρακτηρίζετε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε;
    Γίδια και προβατα η κοινή γνώμη;
    Έχετε σκεφτεί πως μπορεί να μην είμαστε εμείς οι χαζοί κι εσείς οι έξυπνοι, αλλά το ανάποδο;

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

και κατι που μου κανει εντυπωση
    γιατι δεν εχουμε πλεον στοιχεια απο κινα?εχει τελειωσει εκει ο κορωνοιος?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF