Σελίδα 61 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Εντός του μήνα μπαίνει πωλητήριο για την τρανσαλπ.

Από αντιπροσωπείες και επίσημα Service , από ποια εταιρεία έχετε μείνει περισσότερο ικανοποιημένοι?
    Μιλάω πάντα για επώνυμες .
    Είναι πλέον μέσα στα πολύ βασικά μου κριτήρια και αυτό και θα ήθελα να ακούσω απόψεις σας.
    Τα συνεργεία είναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη· ο καθένας θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του κι εσύ θα τα κάνεις ακόμα πιο κουλουβάχατα στο μυαλό σου.
    Θα σε προέτρεπα να μήν αγοράσεις μηχανή βάσει συνεργείου.
    Κάπου παραπάνω έγραψα ότι μπορεί να μην αγόραζα χόντα λόγω χαμηλής ποιότητας στην υποστήριξη. Η αλήθεια είναι ότι τα χόντα είναι μηχανάκια που εκτιμώ μεν, αλλά ποτέ δεν τα ερωτεύτηκα· οπότε μπορώ εύκολα να τ απορρίψω.
    Όταν όμως μιλάμε για πιο "παθιασμένα" μηχανάκια (ducati, triumph) τότε το συνεργείο, η υποστήριξη, κι όλα αυτά τα "χαρακώματα" που μας κάνουν και νιώθουμε πιο ασφαλείς με την μοτοσικλέτα που αγοράζουμε πάνε περίπατο.
    Τα 3 γιαπωνέζικα που παραθέτεις είναι καλές λύσεις.
    Και μιά χαρά υποστήριξη έχουν (όχι ότι την χρειάζονται και πολύ, και τα 3 έχουν αποδείξει την αξία και την αξιοπιστία τους).

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Τα συνεργεία είναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη· ο καθένας θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του κι εσύ θα τα κάνεις ακόμα πιο κουλουβάχατα στο μυαλό σου.
    Κάπου παραπάνω έγραψα ότι μπορεί να μην αγόραζα χόντα λόγω χαμηλής ποιότητας στην υποστήριξη. Η αλήθεια είναι ότι τα χόντα είναι μηχανάκια που εκτιμώ μεν, αλλά ποτέ δεν τα ερωτεύτηκα· οπότε μπορώ εύκολα να τ απορρίψω.
    Όταν όμως μιλάμε για πιο "παθιασμένα" μηχανάκια (ducati, triumph) τότε το συνεργείο, η υποστήριξη, κι όλα αυτά τα "χαρακώματα" που μας κάνουν και νιώθουμε πιο ασφαλείς με την μοτοσικλέτα που αγοράζουμε πάνε περίπατο.
    Και μιά χαρά υποστήριξη έχουν (όχι ότι την χρειάζονται και πολύ, και τα 3 έχουν αποδείξει την αξία και την αξιοπιστία τους).
    Τα Ιαπωνικά , με ζορίζουν μόνο από άποψη ότι φοβάμαι ότι θα τα βαρεθώ γρήγορα. Αλλά θέλω να τα δοκιμάσω για να έχω σοβαρή άποψη.
    The Dirty Harry

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Τα Ιαπωνικά , με ζορίζουν μόνο από άποψη ότι φοβάμαι ότι θα τα βαρεθώ γρήγορα. Αλλά θέλω να τα δοκιμάσω για να έχω σοβαρή άποψη.
    συζητήσεις επι συζητήσεων...... βρε συ, πανε πάρε ένα μηχανάκι που "σου αρέσει" , δεν μπορεί κάποιο απο όλα σου αρέσει περισσότερο... η ταβλα κρατάει περισσότερο (μέχρι να σου έρθει ο επόμενος χωρισμός.... )

Αν μπορείς να τιθασεύσεις το μυαλό σου απο τα μεσαία ιαπωνικα παρε το tracer700 στην έκδοση GT που είναι το πιο γεμάτο εξοπλιστικά είναι και το πιο διασκεδαστικό απο τα 3 και τέλος.

Αν δε μπορείς να τιθασεύσεις το μυαλό σου πάρε το πιο σουπερ ντουπερ που μπορείς να δώσεις(φραγκα). Έτσι ώστε να προστεθεί και το : τοσα λεφτά έδωσα κρίμα είναι να το σκοτώσω.

you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Στα του θέματος .
    Ρωτάω συγκεκριμένα, αν μια μάρκα/ αντιπροσωπεία θα προτείνατε για την παρουσία της στην χώρα μας και το δίκτυο εξουσιοδοτημένων ή επίσημων για Service ποια θα ήταν?
    Θέλω να έχω το κεφάλι μου και τον χρόνο όσο το δυνατόν πιο ήσυχο.

.
    Αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παρε μια μοτοσυκλετα που γενικα ειναι αξιοπιστη και το συνεργειο που θα την πηγαινεις να ειναι στην διαδρομη σπιτι-δουλεια, εστω με μια μικρη παρακαμψη.

Γιατι αν ειναι στην αλλη ακρη της πολης ο,τι μα ο,τι και να σου βγαλει, οσο ασημαντο και να ειναι, θα σου σπαει τα νευρα να την πας να την δουν και αν θυμαμαι καλα δηλωνεις ψειρας με την μηχανη σου.

Δεν θα σου πω για στερεοτυπα, πλεον ολα χαλανε και ειδικα αυτα που ειναι φορτωμενα με ηλεκτρονικα, για αυτον τον λογο ομως το μεγεθος του δικτυου παιζει ρολο, οπως και το ποσο κοντα σου ειναι.

Tracer 900 GT , ε;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Ρε συ αγορίνα, με όλο το σεβασμό δηλαδή, κάπου ώπα...

Καβαλάς μηχανή ένα χρόνο και κάτι ψιλά, μήπως υπερβάλλεις λίγο ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    πλεον ολα χαλανε

Αν εχει γραφτει μια αληθεια σε αυτο το νημα,ειναι αυτη
    Λιγο βελτιωθηκαν οι Ευρωπαιοι,αρκετα εχασαν οι Γιαπωνες
    και φτασαμε εδω που φτασαμε
    Στις τιμες βεβαια ανεβηκαν κ οι 2
    λιγο οι ευρωπαιοι,πολυ οι Γιαπωνες

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Αν εχει γραφτει μια αληθεια σε αυτο το νημα,ειναι αυτη
    Λιγο βελτιωθηκαν οι Ευρωπαιοι,αρκετα εχασαν οι Γιαπωνες
    και φτασαμε εδω που φτασαμε
    Στις τιμες βεβαια ανεβηκαν κ οι 2
    λιγο οι ευρωπαιοι,πολυ οι Γιαπωνες
    Έχει δόση αλήθειας αυτό αλλά υπάρχουν ακόμη παραδείγματα που επιβεβαιώνουν αυτόν τον κλασικό κανόνα. Οι περισσότερες μεγάλες μοτοσυκλέτες εξ Ανατολών συνεχίζουν να είναι περισσότερο αξιόπιστες και περισσότερο καλές κατασκευές. Δεν είναι του παρόντος να αναπτύξουμε αντίλογο για αυτό το θέμα γιατί με τα χρόνια έχω καταλάβει πως πέραν των αντικειμενικών κριτηρίων αναπτύσσουμε μέσα μας -όλοι μας- έναν τρόπο με τον οποίο βλέπουμε, συνηθίζουμε, απολαμβάνουμε συγκεκριμένες εταιρείες που έχουν ταιριάξει στη φιλοσοφία μας. Έτσι για μένα οι Made in Japan (κυριολεκτικά όμως) παραμένουν πάντα πιο αξιόπιστες όπως για έναν άλλο ισχύει για τις Made in Germany (και πάλι κυριολεκτικά).

Για να μη μείνω με το Spam να δώσω και ένα σχόλιο στον Corps...

Και από τις 7 μοτοσυκλέτες που έβαλες σε συνδυασμό με το θέμα των συνεργείων, με σκέψεις για αποδεδειγμένη αξιοπιστία (και άρα λιγότερο απαιτητική συντήρηση) και γενικά με τάση για fun to ride αλλά και εκπλήρωση επαγγελματικών μετακινήσεων ασφαλώς η μόνη μοτοσυκλέτα που μου κάθεται είναι το Tracer 9.

Δύσκολο να το βαρεθείς ( αλήθεια κατάφερες να το οδηγήσεις; ), αξιόπιστο, πλούσια ηλεκτρονικά (ειδικά όταν έρθει το Tracer 9 GT+(plus) αλλά και τσιμπημένο στα 17 χιλιάρικα. Από την άλλη στο δικό μου μυαλό φοράει έναν αρμονικό συγκερασμό μεταξύ premium μοτοσυκλετών, ικανοποίησης με μπόλικο γκάζι (σε βαθμό που σκέφτομαι αν είναι κατάλληλη για εσένα που προέρχεσαι από ΤΑ700) και διεκπαιρέωση εργασίας.

Δεν ξέρω πόσο ψηλά είναι στις σκέψεις των προτιμήσεων σου, ξέρω πως ο CP3 είναι ένας από τους καλύτερους, δυνατότερους και ποιο διασκεδαστικούς κινητήρες που έχει παράγει η Yamaha. Και το λέω αυτό έχοντας τον οδηγήσει σε όλες του τις προτάσεις (παλιά Tracer 900, MT900SP, XSR900 και νέο XSR900). Και πρόκειται για Made in Japan κατασκευή με αποδεδειγμένη αξιοπιστία στο μοτέρ.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Ρε συ αγορίνα, με όλο το σεβασμό δηλαδή, κάπου ώπα...

Καβαλάς μηχανή ένα χρόνο και κάτι ψιλά, μήπως υπερβάλλεις λίγο ;
    Καβαλάω από το 2020 και έχω διανύσει περίπου 30.000 χλμ .
    Δεν είναι θέμα υπερβολής ούτε είμαι ο πιο χεράς .
    Απλά θέλω να αγοράσω κάτι να το κρατήσω για αρκετό καιρό γιατί μου τρώει χρόνο και ενέργεια όλη η φάση πουλάω αγοράζω κλπ
    The Dirty Harry

Καβαλάω από το 2020 και έχω διανύσει περίπου 30.000 χλμ .
    Δεν είναι θέμα υπερβολής ούτε είμαι ο πιο χεράς .
    Απλά θέλω να αγοράσω κάτι να το κρατήσω για αρκετό καιρό γιατί μου τρώει χρόνο και ενέργεια όλη η φάση πουλάω αγοράζω κλπ
    Ότι καί νά πάρεις πάρτο γρήγορα ΠΡΙΝ ,τον γάμο.Μην ρωτήσεις γιατί.Χαχα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Έχει δόση αλήθειας αυτό αλλά υπάρχουν ακόμη παραδείγματα που επιβεβαιώνουν αυτόν τον κλασικό κανόνα. Οι περισσότερες μεγάλες μοτοσυκλέτες εξ Ανατολών συνεχίζουν να είναι περισσότερο αξιόπιστες και περισσότερο καλές κατασκευές. Δεν είναι του παρόντος να αναπτύξουμε αντίλογο για αυτό το θέμα γιατί με τα χρόνια έχω καταλάβει πως πέραν των αντικειμενικών κριτηρίων αναπτύσσουμε μέσα μας -όλοι μας- έναν τρόπο με τον οποίο βλέπουμε, συνηθίζουμε, απολαμβάνουμε συγκεκριμένες εταιρείες που έχουν ταιριάξει στη φιλοσοφία μας. Έτσι για μένα οι Made in Japan (κυριολεκτικά όμως) παραμένουν πάντα πιο αξιόπιστες όπως για έναν άλλο ισχύει για τις Made in Germany (και πάλι κυριολεκτικά).

Για να μη μείνω με το Spam να δώσω και ένα σχόλιο στον Corps...

Και από τις 7 μοτοσυκλέτες που έβαλες σε συνδυασμό με το θέμα των συνεργείων, με σκέψεις για αποδεδειγμένη αξιοπιστία (και άρα λιγότερο απαιτητική συντήρηση) και γενικά με τάση για fun to ride αλλά και εκπλήρωση επαγγελματικών μετακινήσεων ασφαλώς η μόνη μοτοσυκλέτα που μου κάθεται είναι το Tracer 9.

Δύσκολο να το βαρεθείς ( αλήθεια κατάφερες να το οδηγήσεις; ), αξιόπιστο, πλούσια ηλεκτρονικά (ειδικά όταν έρθει το Tracer 9 GT+(plus) αλλά και τσιμπημένο στα 17 χιλιάρικα. Από την άλλη στο δικό μου μυαλό φοράει έναν αρμονικό συγκερασμό μεταξύ premium μοτοσυκλετών, ικανοποίησης με μπόλικο γκάζι (σε βαθμό που σκέφτομαι αν είναι κατάλληλη για εσένα που προέρχεσαι από ΤΑ700) και διεκπαιρέωση εργασίας.

Δεν ξέρω πόσο ψηλά είναι στις σκέψεις των προτιμήσεων σου, ξέρω πως ο CP3 είναι ένας από τους καλύτερους, δυνατότερους και ποιο διασκεδαστικούς κινητήρες που έχει παράγει η Yamaha. Και το λέω αυτό έχοντας τον οδηγήσει σε όλες του τις προτάσεις (παλιά Tracer 900, MT900SP, XSR900 και νέο XSR900). Και πρόκειται για Made in Japan κατασκευή με αποδεδειγμένη αξιοπιστία στο μοτέρ.
    Δεν υπάρχει μηχανή ούτε για δείγμα, αναμονή 2 μηνών + και αν τύχει και στην σειρά προτεραιότητας δεν το θέλει ο προηγούμενος που δήλωσε ενδιαφέρον το παίρνεις εσύ.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Εχω και ducati και triumph και ποτε δεν ειχα προβλημα στο να βρώ ανταλλακτικα.
    Εδω Θεσσαλονική υπάρχουν πέραν του ενος αξιοπιστα συνεργεια που φτιαχνουν και ducati και triumph οποτε λογικά Αθήνα θα έχει ακόμα περισσοτερα.
    Για το θέμα επιλογής της μηχανης ουτε ο συντάκτης δεν θέλει να βγάλει ακρη.
    Καταρχας δεν ξεκινάει κανεις με τη λογική,πρεπει να αλλάξω μοτοσικλέτα γιατι την οδηγώ 2 χρονια και τη βαρεθηκα εκτος και αν εχεις
    τοσα φραγκα που δε σε νοιάζει, ομως σε αυτή την περιπτωση δεν διυλιζεις τον κωνωπα.
    Μιλαμε για μοτοσικλετες 15000 ευρώ και ανω ,για ακριβα παιχνιδια που πας σε αγορά γιατι έχεις δει πιο μοντελο σου εχει γυαλισει το σκεφτεσαι το ξανασκεφτεσαι το εχεις ερωτευτει
    και πας και το παιρνεις.
    Δε λέμε για ενα παλικάρι που κάνει ντελιβερυ και ψαχνει το πιο αξιπιστο παπι να κανει τη δουλεια του και να του καιει οσο το δυνατον λιγότερο,μιλαμε για θηρια 1000 κυβικών.
    Εκει οι γνωμες θα μετρουσαν εδώ νομιζω τζαμπα τα λετε.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Εχω και ducati και triumph και ποτε δεν ειχα προβλημα στο να βρώ ανταλλακτικα.
    Εδω Θεσσαλονική υπάρχουν πέραν του ενος αξιοπιστα συνεργεια που φτιαχνουν και ducati και triumph οποτε λογικά Αθήνα θα έχει ακόμα περισσοτερα.
    Για το θέμα επιλογής της μηχανης ουτε ο συντάκτης δεν θέλει να βγάλει ακρη.
    Καταρχας δεν ξεκινάει κανεις με τη λογική,πρεπει να αλλάξω μοτοσικλέτα γιατι την οδηγώ 2 χρονια και τη βαρεθηκα εκτος και αν εχεις
    τοσα φραγκα που δε σε νοιάζει, ομως σε αυτή την περιπτωση δεν διυλιζεις τον κωνωπα.
    Μιλαμε για μοτοσικλετες 15000 ευρώ και ανω ,για ακριβα παιχνιδια που πας σε αγορά γιατι έχεις δει πιο μοντελο σου εχει γυαλισει το σκεφτεσαι το ξανασκεφτεσαι το εχεις ερωτευτει
    και πας και το παιρνεις.
    Δε λέμε για ενα παλικάρι που κάνει ντελιβερυ και ψαχνει το πιο αξιπιστο παπι να κανει τη δουλεια του και να του καιει οσο το δυνατον λιγότερο,μιλαμε για θηρια 1000 κυβικών.
    Εκει οι γνωμες θα μετρουσαν εδώ νομιζω τζαμπα τα λετε.
    Από τι προκύπτει ότι δεν θέλω να βγάλω άκρη?
    Το αν έχω και τι έχω επίσης δεν έχει ιδιαίτερη σημασία , δεν θα το οδηγήσουμε παρέα .

Είναι η 2η μηχανή μου, βασικό μου όχημα που πηγαινόερχομαι δουλειά και το κύριο πλέον χόμπι μου.
    Για μένα είναι σημαντική η αγορά αυτή και το υπεραναλύω για να κλείσω κενά και να μάθω πράγματα που δεν θα μπορούσα να ξέρω λόγω εμπειρίας.
    Τα τόσα φράγκα ποια είναι? Τα 15000 που έχω θέσει ως Budget (που εκεί παίζουν πάνω κάτω ΟΛΕΣ οι μηχανές 800-900 κυβικά σήμερα σε καινούρια?
    Take a chill pill , μια χαρά πάει το νήμα , μην εισάγουμε αρνητικότητα λες και σου καταλαμβάνω χώρο στο Forum.
    The Dirty Harry

Παντού μετράνε οι γνώμες καί στα ακριβά καί στα φθηνά.Το ότι ο άλλος διαθέτει 15000 καί άνω δεν λέει πολλά πράγματα, διότι κανείς μας δεν γνωρίζει,με ποιους κόπους καί θυσίες τα έχει βγάλει, καί πόσο εύκολα η δύσκολα τα διαθέτει γι'αυτό που αγαπάει.Οπως καί ναχει,για αυτό είναι το φόρουμ,για να ρωτάμε και να απαντάμε.Το τι θα την κάνει ο καθένας την γνώμη, είναι δικό του θέμα και μόνον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Χάρη ακόμα παιδέυεσαι???
    Για μένα 2 είναι οι δρόμοι,ή ν2 950 ή tracer 900 gt.
    Και τα 2 με γκαζάκι και σύγχρονα που θα τα καταευχαριστηθείς!
    Και τα 2 είναι λίιιιγο υπερβολικά για τη καθημερινή χρήση χωρίς να είναι φυσικά απαγορευτικά!
    Όσο το κουβεντιάζεις χάνεις χρόνο!πχ οι 2-3 μήνες του γιαμαχα θα είχαν περάσει αν είχες βάλει παραγγελία όταν άνοιξες το θέμα!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Γενικά, το θέμα της αντιπροσωπίας και του συνεργείου είναι μία περίεργη φάση.

Ο κάθε ένας έχει θετικές και αρνητικές εμπειρίες απο κάθε ένα που έχει πάει και άμα τους ρωτήσεις όλους, δεν θα βγάλεις καμία άκρη. Όλοι θα είναι σκάρτοι και όλοι θα είναι καλοί.

Όταν είχες ξεκινήσει να κοιτάς το multi, αν δεν κάνω λάθος, σου είχα στειλει ένα πμ, στο οποίο σου είχα πεί τις δικές μου εμπειρίες και τα δικά μου "ακούσματα" όσον αφορά τα εξουσιοδοτημένα της Ducati.
    Το καλό σε αυτή τη περίπτωση, είναι οτι τα συνεργεία μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, οπότε άμα δεν σου αρέσει ο ένας, πάς στον άλλο και δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι πολύ.
    Απο αυτούς, 2 είναι που έχουν το καλύτερο όνομα.
    Εγώ έχω συνεργαστεί με τον έναν απο τους 2 και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.
    Σε κοπή πίτας που είχα πάει το 2020 με τους ντουκατέους, είχα ακούσει καλά και κακά λόγια για όλα τα εξουσιοδοτημένα... Αν έψαχνα να συνεργείο, δεν θα ήξερα πού να το πάω...
    Απο θέμα ανταλλακτικών, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Δεν έχουν κάνει ποτέ πάνω απο 1 βδομάδα (στη χειρότερη) να μου φέρουν ανταλλακτικό, ούτε έχω ακούσει ποτέ κανέναν να παραπονιέται για καθυστέρηση σε αυτό το τομέα.

Τα πράγματα είναι ίδια και για τις υπόλοιπες εταιρίες, ανεξάρτητα αν είναι ευρωπαικές, γιαπωνέζικες ή κινέζικες. (με μία επιφύλαξη στο χρόνο παράδοσης των ανταλλακτικών, τον οποίο δεν μπορώ να τον ξέρω σε άλλες εταιρίες).

Δεν θεωρώ πως είναι παράγοντας που πρέπει να σε απασχολεί για την επιλογή της μοτοσυκλέτας.
    Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες και δεν υπάρχει περίπτωση απο ένα φόρουμ να καταλάβεις ποιός είναι ο καλός και ποιός ο κακός.

Πώς μπορείς να αποφασίσεις ποιανού η άποψη είναι βάσιμη χωρίς να ακούσεις και τις 2 πλευρές?
    Αν για παράδειγμα εγώ σου πώ οτι το Χ συνεργείο είναι απατεώνες, γιατι με χρέωσαν 30€ παραπάνω απότι μου είχαν πεί αρχικά οτι θα κοστίσει μία εργασία και με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν οτι θα χρειαστεί αυτό το έξτρα κόστος αφού το είχαν λύσει, φέρνοντάς με προ τετελεσμένων, χωρίς να σου πώ οτι το μηχανάκι μου είναι 30 χρόνων και μου αντικατέστησαν 50 λαστιχοπαξίμαδα σε όλες τις βίδες των πλαστικών που είχαν γίνει πέτρες και έσπαγαν στο ξεβίδωμα, τι συμπέρασμα θα βγάλεις?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε