Σελίδα 61 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Ενταξει δε λεω... απλα μου τι σπανε μερικοι που το παιζουν μαγκες... και εγω κανω ετσι και αλλως... ολο μαγκια οπως μου ειπε ενας αγωνιζομενος και καλα εκεινη τι μερα στι σερρες... re c με εκληνες το δρομο δε μπορουσα να σε περασω... 600αρι αυτος και στην ευθεια καταλαβαινεις τον εκανα ακομα πιο μεγαλη διαφορα... του λεω σωπα ρε φιλε... τι θα κανω εγω δλδ να σου αναψω και τα αλαρμ να περασεις?? τι εδωσα 45 ευρω για να κανω στην ακρη... αμα εισαι πιο γρηγορος απο μενα περνα με.. ετσι δεν ειναι? εντομεταξυ εγω δεν εκανα καμια κινηση να τον κλεινω κανονικα στις γραμμες μου πηγαινα...

Αυτος δλδ τωρα ειναι μλκς η οχι...?
    αμα εκανες διαφορα στην ευθεια κ σε εφτανε στη στροφη τοτε μπορει ρε οντως να τον εκλεινες.. αλλα αν ειχε τοσο προβλημα μπορουσε να σε αφηνε να φυγεις κ να συνεχιζε, ναι ειναι μλκια να τσαμπουκαλευεται αγωνιζομενος ιδιωτες τωρα δν ξερω κ τι ακριβως παιχτηκε τεσπα αν βλεπεις κ συ κανενα τετοιο αστον να περασει γιατι θα ξερει κ γραμμες που θα τις δεις αμα τον ακολουθησεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    αμα εκανες διαφορα στην ευθεια κ σε εφτανε στη στροφη τοτε μπορει ρε οντως να τον εκλεινες.. αλλα αν ειχε τοσο προβλημα μπορουσε να σε αφηνε να φυγεις κ να συνεχιζε, ναι ειναι μλκια να τσαμπουκαλευεται αγωνιζομενος ιδιωτες τωρα δν ξερω κ τι ακριβως παιχτηκε τεσπα αν βλεπεις κ συ κανενα τετοιο αστον να περασει γιατι θα ξερει κ γραμμες που θα τις δεις αμα τον ακολουθησεις.
    Τετιοι μαλακες μου τη σπανε το παιζουνε μαγκες... τι παει να πει δε μπορουσα να σε περασω... αμα ητανε ετσι να παω σε αγωνες να μιν αφηνω κανεναν να με περναει να βγω πρωτος

Οπως λεει και ο Βαλε αντικτ μπορουσες να τον αφησεις να περασει πρωτος και να παρακολουθησεις τις γραμμες του, σιγουρα θα εβγαινες κερδισμενος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
    Οπως λεει και ο Βαλε αντικτ μπορουσες να τον αφησεις να περασει πρωτος και να παρακολουθησεις τις γραμμες του, σιγουρα θα εβγαινες κερδισμενος
    Τις μαθαινω και μονος μου δε πειραζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Ναι οντως μπαινει με πιο πολα χλμ... αλλα χανει στις εξοδους...

τυχερε εγω μεχρι τις 9 θα ειμαι

Με ποιον θα μαλωνω τωρα... εφυγε και ο τιταν

Eλα μωρη κουλοΜαρια που πηγες και μου κρυφτηκες στις Σερρες την Κυριακη που

ανεβηκα Θεσσ.

Τετιοι μαλακες μου τη σπανε το παιζουνε μαγκες... τι παει να πει δε μπορουσα να σε περασω... αμα ητανε ετσι να παω σε αγωνες να μιν αφηνω κανεναν να με περναει να βγω πρωτος

ναι αλλα δεν θα ειχες και 400cc παραπανω απο τους αλλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s

σωστος +1

υγ. τη εγινε Μeni0s αλλαξαμε "εργαλιο" καλοταξιδο και παντα ορθιος

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    ΤΙ γελας ρε κουλαδι... για πες μας τι χρονο κανεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    Eλα μωρη κουλοΜαρια που πηγες και μου κρυφτηκες στις Σερρες την Κυριακη που

ανεβηκα Θεσσ.

Γιατι δε πηρες τηλ ρε κουλαδι φοβηθηκες μι σε πατησω απο πανω με το Ρ1 σου

Ναι οντως μπαινει με πιο πολα χλμ... αλλα χανει στις εξοδους...
    Γρηγόρη μη παίζεις ξερόλας εδώ και μετά πετάς τέτοιες κοτσάνες!!!

Στις εξόδους είναι που κερδίζει το 600!

Γιατί τα 600 μπορούν να ανοίξουν άφοβα το γκάζι στην έξοδο χωρίς να φοβάται οτι θα υπερστρέψει το μηχανάκι του και θα καταλήξει σε highside...

TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Δε μιλάω για σένα προσωπικά...

Αλλά υπάρχουν πολλοί τύποι που δεν μπορούν να κρατήσουν σταθερή καμπή γραμμή στη στροφή με αποτέλεσμα ή να ανοίγουν τη γραμμλη τους ή να την κλείνουν! Και βλέποντάς τους πόσο επικύνδυνα απρόβλεπτοι είναι δεν έχεις κότσια να τους περάσεις!

Και εκτός αυτου όταν το μόνο ασφαλές σημείο για να τους περάσεις είναι η ευθεία... εκεί ανοίγουν το γκάζι τέρμα και αν έχεις κανένα 600 άστο!
    Αν έχεις 1000 πρέπει να είσαι καλύτερος στα φρένα αλλά πάλι με τη ψυχή στο στόμα!

ΤΙ γελας ρε κουλαδι... για πες μας τι χρονο κανεις
    Ρε γρηγόρη χαλάρωσε με τους χρόνους οι μισοί εδω μέσα σε πατάνε στις στροφές και στη πίστα ειδικά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Γρηγόρη μη παίζεις ξερόλας εδώ και μετά πετάς τέτοιες κοτσάνες!!!

Στις εξόδους είναι που κερδίζει το 600!

Γιατί τα 600 μπορούν να ανοίξουν άφοβα το γκάζι στην έξοδο χωρίς να φοβάται οτι θα υπερστρέψει το μηχανάκι του και θα καταλήξει σε highside...

Αυτο που σου λεω εγω αγωνιζομενος το ειπε .... τεσπα...

Εγω παντως το ειδα και στην πραξη... οτι μετα τι στροφη εκει που αρχιζει και σηκωνεται το μηχανακι ανοιγης γκαζι και περνας χαλαρα ενα 600...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Ρε γρηγόρη χαλάρωσε με τους χρόνους οι μισοί εδω μέσα σε πατάνε στις στροφές και στη πίστα ειδικά!

Και που το ξες δλδ οτι με πατανε με εχεις δει ι ξερεις τι χρονο κανω

Ολα τα ξερετε εσεις ρε γμτ....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ