Σελίδα 61 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671111161 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Χμμμμμ, για να δουμε, εχουν ιδιο πλαισιο, ιδιο συστημα κινησης βαλβιδων, ιδιο μοτερ (οχι τα εσωτερικα) στα sbk....

ΕΝΩ ΤΑ ΓΙΑΠΑΝΕΖΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ;;;

Και σοβαρα τωρα: αμφιβαλλει κανεις οτι τα Ducati παραγωγης ειναι οτι πιο κοντινο κυκλοφορει σε αγωνιστικο μηχανακι;;;
    Το μούλτι ή το μονστερ έχουν ίδιο μοτέρ με το αγωνιστικό Ducati??
    Εσύ μιλάς για 999 και 1098 που κοστίζουν έτσι κι αλλιώς περισσότερα!!!

Εξάλου αν πάρεις ένα Ιαπωνικό και το "φτιάξεις" μπορεί να σου κάτσει και λιγότερα και να είναι και καλύτερο από 1098!!! (εκτός από ομορφιά ) όπως έλεγε και ένα παιδί λίγες σελίδες ποιό πίσω που το έκανε πράξη...

Chris

Να παρεις ενα τζαμπαν για την δυναμη του μοτερ ψηλα (τονιζω το ψηλα!!!) παει καλα...

...λες θα κανω υπομονη με το μηδεν πλαισιο-φρενα-αναρτησεις κλπ...
    καλά ότι θές λές!!! Πές μου ΕΝΑ Ιαπωνικό street ή ss το οποίο ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ να έχει ΜΗΔΕΝ πλαισιο-φρενα-αναρτησεις ... ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!

...να παρεις μηδεν πλαισιο-φρενα-αναρτησεις ΚΑΙ μηδεν απο μοτερ, εεεεεεεε αυτο παραπαει...........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Στα περιοδικά για το FMX λένε ότι έχει πολύ καλές αναρτήσεις και στήσιμο, αλλά τί ξέρουν αυτοί μωρέ!!!
    Ρε Σάκη τράβα πάρε κάνα Ducati Hypermotard, δώσε εκεί 12000 ρε παλιοτσιγκούνη να ξεχωρίζεις!! Πήγες και πήρες το FMX με 5500 ...σα δε ντρέπεσαι!!!

Chris

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΙ ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και λετε για την μουρη του μουλτι μετα...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...................

ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;

Δικαιούσαι να πείς ότι δεν σου αρέσει, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για οποιοδήποτε μηχανάκι να λές ότι έχει μούρη πιο άσχημη από του μούλτι!!

Βγήκε νόμος λέμε ρε πού ζήτε...

Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Το μούλτι ή το μονστερ έχουν ίδιο μοτέρ με το αγωνιστικό Ducati??
    Εσύ μιλάς για 999 και 1098 που κοστίζουν έτσι κι αλλιώς περισσότερα!!!

Εξάλου αν πάρεις ένα Ιαπωνικό και το "φτιάξεις" μπορεί να σου κάτσει και λιγότερα και να είναι και καλύτερο από 1098!!! (εκτός από ομορφιά ) όπως έλεγε και ένα παιδί λίγες σελίδες ποιό πίσω που το έκανε πράξη...

Καταλαβαινεις τι εννοω...προφανως τα αεροψυκτα μοτερ διαφερουν πολυ απο τα αγωνιστικα...αν και το ντεσμο ειναι ιδιο σχεδιαστικα...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Δικαιούσαι να πείς ότι δεν σου αρέσει, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για οποιοδήποτε μηχανάκι να λές ότι έχει μούρη πιο άσχημη από του μούλτι!!

Βγήκε νόμος λέμε ρε πού ζήτε...

Και ομως τα καταφερε η μαμα χοντα...

Καταζητειται τηγανι που εσιαξε την μουρη του νεου σι μπι αρ...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

καλά ότι θές λές!!! Πές μου ΕΝΑ Ιαπωνικό street ή ss το οποίο ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ να έχει ΜΗΔΕΝ πλαισιο-φρενα-αναρτησεις ... ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!

...
    Δεν μιλαω για σσ... αν και συγκρινομενα με τα ιταλικα, πως να το κανουμε, υστερουν...
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

...
    Στα περιοδικά για το FMX λένε ότι έχει πολύ καλές αναρτήσεις και στήσιμο, αλλά τί ξέρουν αυτοί μωρέ!!!
    Ρε Σάκη τράβα πάρε κάνα Ducati Hypermotard, δώσε εκεί 12000 ρε παλιοτσιγκούνη να ξεχωρίζεις!! Πήγες και πήρες το FMX με 5500 ...σα δε ντρέπεσαι!!!

...
    Α ενταξει αμα το ειπαν τα περιοδικα παω πασο... και τι ειπαν λοιπον για το φμχ οτι ειναι το πιο καλοστημενο ον οφ του κοσμου και οτι ειναι ταμαμ για πιστα???

Αυτο που σου λενε ειναι οτι το μηχανακι για τα λεφτα του ειναι μια χαρα, δεν εχω αντιρρηση σε αυτο, αλλα καβαλα το και μετα καβαλα το Hypermotard και ελα να μου πεις μετα πως ενιωσες...

Και για να μην νομιζεις οτι τα λεω για να τα λεω, εγω ειχα τι ντι εμ 900 (αναγνωρισμενο μηχανακι που εχει πουλησει τρελα) και νομιζα οτι καβαλαω καναπε με ροδες, αλλου το μπροστα αλλου το πισω, με μια απορια ημουνα συνεχεια, στριβω τωρα, γλυστραω, τι σκατα κανω...
    Με το "ασχημο" μουλτι απλα ξερω καθε στιγμη τι γινεται, φρεναρω και δεν νιωθω τα καλαμια να τσακιζουν, φρεναρω και σταματαει το μηχανακι, ανοιγω υπο κλιση και απλα επιταχυνει δεν κανει τσαλιμακια κλπ κλπ

σσ δεν ειχα ποτε μου καθοτι δεν χωραω αλλα αυτα που εχω καβαλησει δεν μου αρεσαν καθοτι νεκρα χαμηλα και μετα τρελα ανεξελεγκτη...οποιος λοιπον ειναι μαγκας και τα παει τα 160 αλογα του Ι4 τζαμπαν μπραβο του αλλα οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) δεν...

εξαρταται ο καθενας τι θελει, να το πηγαινουν το μηχανακι ή να τους πηγαινει...

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Α ενταξει αμα το ειπαν τα περιοδικα παω πασο... και τι ειπαν λοιπον για το φμχ οτι ειναι το πιο καλοστημενο ον οφ του κοσμου και οτι ειναι ταμαμ για πιστα???

Αυτο που σου λενε ειναι οτι το μηχανακι για τα λεφτα του ειναι μια χαρα, δεν εχω αντιρρηση σε αυτο, αλλα καβαλα το και μετα καβαλα το Hypermotard και ελα να μου πεις μετα πως ενιωσες...
    Εννοείται σε σύγκριση πάντα με τα λεφτά του, μην λέμε και ότι θέλουμε! Απλά δεν είναι όλοι σε φάση να δίνουν 10000+ ευρά για μηχανή!

Και για να μην νομιζεις οτι τα λεω για να τα λεω, εγω ειχα τι ντι εμ 900 (αναγνωρισμενο μηχανακι που εχει πουλησει τρελα) και νομιζα οτι καβαλαω καναπε με ροδες, αλλου το μπροστα αλλου το πισω, με μια απορια ημουνα συνεχεια, στριβω τωρα, γλυστραω, τι σκατα κανω...
    Με το "ασχημο" μουλτι απλα ξερω καθε στιγμη τι γινεται, φρεναρω και δεν νιωθω τα καλαμια να τσακιζουν, φρεναρω και σταματαει το μηχανακι, ανοιγω υπο κλιση και απλα επιταχυνει δεν κανει τσαλιμακια κλπ κλπ
    Το δέχομαι φίλε. Αλλά μην ξεχνάς ότι το μούλτι μπορεί να είναι ψηλό αλλά είναι καθαρόαιμο στρήτ. Καλύτερα να το συγκρίνεις με στρήτ παρά με το TDM που είναι και βαρύ και όχι για πολλά στροφιλίκια...

σσ δεν ειχα ποτε μου καθοτι δεν χωραω αλλα αυτα που εχω καβαλησει δεν μου αρεσαν καθοτι νεκρα χαμηλα και μετα τρελα ανεξελεγκτη...οποιος λοιπον ειναι μαγκας και τα παει τα 160 αλογα του Ι4 τζαμπαν μπραβο του αλλα οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) δεν...

εξαρταται ο καθενας τι θελει, να το πηγαινουν το μηχανακι ή να τους πηγαινει...

Συμφωνώ! Άλλος όμως γουστάρει 160 άλογα, άλλος 60 και άλλος 6 τί να κάνουμε τώρα ο καθένας παίρνει αυτό που τον ικανοποιεί! Δεν είναι κανένας καλύτερος από τον άλλο ούτε "πιο μοτοσυκλετιστής".
    Εγώ πιστεύω ότι οι πραγματικοί μοτοσυκλετιστές (αυτοί που αγαπούν την ιδέα της μοτοσυκλέτας) γουστάρουν όλα τα μηχανάκια (φτηνά, ακριβά, γρήγορα, αργά κ.τ.λ) επειδή ακριβώς μπορούν να δούν τον σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκε το καθε ένα απο αυτά. Γι`αυτό και ποτέ δεν θα καταλάβω πώς γίνεται κάποιος να γουστάρει Ducati και όχι Honda ας πούμε!!!

Chris

Εννοείται σε σύγκριση πάντα με τα λεφτά του, μην λέμε και ότι θέλουμε! Απλά δεν είναι όλοι σε φάση να δίνουν 10000+ ευρά για μηχανή!

Το δέχομαι φίλε....

Συμφωνώ! ...
    Γι`αυτό και ποτέ δεν θα καταλάβω πώς γίνεται κάποιος να γουστάρει Ducati και όχι Honda ας πούμε!!!

Αρχιζω να πιστευω οτι οι τζαπανοφιλοι επηρεαζεστε απο τα ξενερωτα μηχανακια που καβαλατε.....

...μα διαμαχη ειναι αυτη...

...να συμφωνεις σε ολα...

Α, και τα χοντα και τα γιαμαχα εμενα μου αρεσουν...

...στο πατο της θαλασσας...

:rotflmao:

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Καλά...ο μεν συγκρίνει το FMX με το aircondition του, ο άλλος συγκρίνει το Hypermotard με το FMX...ρε μην ψαρώνετε...πλάκα μας κάνουνε.

Δεν τα πιστεύουνε αυτά.

Και η μούρη του multi...παθιάστηκες εσύ με την μούρη του Multi. Έριξες ένα κράξιμο και το πήρες πατριωτικά το θέμα ότι ντε και καλά η μούρη του Multi είναι άσχημη.
    Ε τότε να το κάνουμε να μοιάζει σαν σφίγγα. Όπως και ΌΛΑ τα Γιαπωνέζικα.

Δηλαδή σαν σφίγγα. Όλα τα γιαπωνέζικα εμένα μου θυμίζουνε σφίγγες.
    Τι Fazer, τι R1 ολα σφίγγες είναι. Για να ξεχωρίσουνε λιγάκι μεταξύ τους τα Γιαπωνέζικα προσπαθούν να γίνουν ΌΣΟ πιο καρναβάλι όσο δεν πάει άλλο. Με tribal, με χρώματα, με τεράστιες γραμματούμπες.

Φυσικά και έχουνε τεράστια γράμματα, δεν θέλουμε να μπερδεύουνε οι ιδιοκτήτες τις μηχανές τους.

Οι Γιάπωνες...θα θέλανε να βγάλουνε ένα Multi.
    European Wannabees!!!Το πιασες?

Και τα γυμνά τους που δεν μοιάζουνε με σφίγγες μοιάζουνε με τραυματισμένες σφίγγες.

Το καινούριο B King το είδες? Πως είναι έτσι το κακόμοιρο?
    Αυτό το βλέπεις να έρχεται και νομίζεις πως έρχεται με την όπισθεν.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Καλά...ο μεν συγκρίνει το FMX με το aircondition του, ο άλλος συγκρίνει το Hypermotard με το FMX...ρε μην ψαρώνετε...πλάκα μας κάνουνε.

Δεν τα πιστεύουνε αυτά.

Και η μούρη του multi...παθιάστηκες εσύ με την μούρη του Multi. Έριξες ένα κράξιμο και το πήρες πατριωτικά το θέμα ότι ντε και καλά η μούρη του Multi είναι άσχημη.
    Ε τότε να το κάνουμε να μοιάζει σαν σφίγγα. Όπως και ΌΛΑ τα Γιαπωνέζικα.

Δηλαδή σαν σφίγγα. Όλα τα γιαπωνέζικα εμένα μου θυμίζουνε σφίγγες.
    Τι Fazer, τι R1 ολα σφίγγες είναι. Για να ξεχωρίσουνε λιγάκι μεταξύ τους τα Γιαπωνέζικα προσπαθούν να γίνουν ΌΣΟ πιο καρναβάλι όσο δεν πάει άλλο. Με tribal, με χρώματα, με τεράστιες γραμματούμπες.

Φυσικά και έχουνε τεράστια γράμματα, δεν θέλουμε να μπερδεύουνε οι ιδιοκτήτες τις μηχανές τους.

Οι Γιάπωνες...θα θέλανε να βγάλουνε ένα Multi.
    European Wannabees!!!Το πιασες?

Και τα γυμνά τους που δεν μοιάζουνε με σφίγγες μοιάζουνε με τραυματισμένες σφίγγες.

παντως τα τζαμπαν ειναι η επιτομη του διαφορετικου ...

μαλλον στις σχολες design που εχουν ασχολουνται μονο με αυτοκολητα, εχουν ενα σχεδιο για τα μηχανακια τους και καθε χρονο σπανε το κεφαλι τους ποιος θα σχεδιασει το πιο εντυπωσιακο αυτοκολητο...

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Κοίτα εδώ ρε Cartman πως μιλάς λίγο.

"Άμα πάρεις ένα γιαπωνέζικο και το φτιάξεις θα πηγαίνεις καλύτερα απο το 1098"
    Τι επιχείρημα είναι αυτό?
    Και άμα το φτιάξεις σου έρχεται 8 φορές πιο ακριβά.
    Και δεν έχεις την αξιοπιστία του μαμά.
    Και άμα φτιάξεις και το Ducati χαίρω πολύ...

"Το Μulti δεν συγκρίνεται με το TDM αλλά με Street γιατί στρίβει.."
    Επειδή δηλαδή στρίβει γαμάτα...δεν το συγκρίνουμε με TDM ε?

"Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί κάποιος να προτιμήσει ένα Ducati απο ένα Honda..."

Θες βοήθεια? Πήγαινε μία βόλτα μέχρι το Hell in Store της Πάτρας και πάρε ένα Test Ride...να δεις στήσιμο ποιοτικής μηχανής με στημμένο κινητήρα. Να δεις μία μηχανή.
    Μηχανή.ΜΗΧΑΝΉ και όχι μηχανάκι.

Για χαρακτήρα δεν μιλάω. Αν χρειάζεται να το εξηγήσεις τότε δεν θα καταλάβει ο άλλος απο μόνος του. Είτε το έχεις..είτε δεν το έχεις.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    ...
    Πηγαινε 2-3 σελιδες πισω να δεις και το καινουργιο σι μπι αρ και μετα μιλας για το ποσο ασχημο ειναι το μπι κινγκ...

Εχει φαει τηγανια στην μουρη, κανονικα ομως...
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Εγώ τι βλέπω. Όχι τι ακούω.
    Τι βλέπω.

Οι γιάπωνες κάνουνε γαργάρα...Ε βέβαια...με τα ίδια λεφτά δεν πήραμε το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό γιατί ΔΕΝ είναι αξιόπιστο, με τι μούτρα να βγούμε να πούμε ότι μας έμεινε ο Γιάπωνας.
    Την φήμη διαδίδουνε οι χιλιάδες μαστόροι γιαπωνέζικων (αφού δεν χαλάνε γιατί υπάρχουνε τόσοι?) γιατί τα χέρια τους φτάνουνε μόνο μέχρι τα γιαπωνέζικα.
    Ανταλλακτικά Ευρωπαϊκά βρίσκεις στο πι και φι όπου και να είσαι.
    Μιλάνε για αξιοπιστία τα Supersport?
    Eδω ο άλλος κοροιδεύει τον Πήγασο για τον κινητήρα του και...οδηγάει ΧΤ!!! Το ΧΤ πολύ θα ήθελε να γίνει Πήγασος. Ίδια τιμή. Το ένα ντυμένο. Για να δούμε το Tenere "ντυμένο XT" πόσο θα στοιχίζει και τι θα φοράει?

Μα οι άνθρωποι είναι μαζόχες...δεν εξηγείται αλλιώς. Θέλουνε να χρυσοπληρώνουνε τα πλαστικά τους...
    5500 το FMX. Εσύ το συγκρίνεις με το Hypermotard? Για δες και τον Πήγασο?
    550 πιο ακριβό 20 motherfucking άλογα παραπάνω, ντυμένο, τα κάνει όλα.
    Και κτήνος αξιοπιστίας.

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=11074&hl=
    http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=11139

Το V Strom δηλαδή δεν χαλάει? Θέλετε να δούμε τι προβλήματα έχει παρουσιάσει?
    Ή το TDM? Ή το TDR? Η ακόμα και το DRZ μου που του φέρομαι με το γάντι?
    Τα GSXR δηλαδή ΔΕΝ πάσχουνε απο πλαίσιο? Γνωστός μου στούκαρε με το GSXR, τελείως ασήμαντι τούμπα, ούτε πλαστικά απο scooter δεν θα ραγίζανε...και πήρε πλαίσιο.

Κάντε ότι νομίζεται.

Πηγαινε 2-3 σελιδες πισω να δεις και το καινουργιο σι μπι αρ και μετα μιλας για το ποσο ασχημο ειναι το μπι κινγκ...

Εχει φαει τηγανια στην μουρη, κανονικα ομως...

καλα απο τι honda δε περιμεναμε να βγαλει τπτ ομορφο...

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε