Τον αντικατοπτρισμό του Κουασιμόδου σε ποτάμι με 8 μποφώρ εννοάς;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιώργοοοοο...να σού πω ρε παιδί....
Αυτή η μηχανή τών γκολ,η κορμάρα,ο τρεις φορές υποψήφιος για όσκαρ...έπαιζε σήμερα ρε συ;:rotflmao:![]()
![]()
Τον αντικατοπτρισμό του Κουασιμόδου σε ποτάμι με 8 μποφώρ εννοάς;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιώργοοοοο...να σού πω ρε παιδί....
Αυτή η μηχανή τών γκολ,η κορμάρα,ο τρεις φορές υποψήφιος για όσκαρ...έπαιζε σήμερα ρε συ;:rotflmao:![]()
![]()
Κοίτα να δεις φίλε μου που το μυαλό ολωνώνε πάει στον Καραγκούνη.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τον αντικατοπτρισμό του Κουασιμόδου σε ποτάμι με 8 μποφώρ εννοάς;![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Έχω σταματήσει εντελώς να ασχολούμαι πια γι'αυτό δεν ξέρω, μίλησες και για Όσκαρ και την πάτησα μάλλον..Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Κοίτα να δεις φίλε μου που το μυαλό ολωνώνε πάει στον Καραγκούνη.![]()
![]()
Αλήθεια, υπάρχει κι άλλος υποψήφιος στον Παναθηναϊκό δηλαδή; Δραματική σχολή άνοιξε ο δάσκαλος;![]()
Μα πού ζεις χρυσή μου;Το ΤΑΧΙ 4 δεν το είδες;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αλήθεια, υπάρχει κι άλλος υποψήφιος στον Παναθηναϊκό δηλαδή; Δραματική σχολή άνοιξε ο δάσκαλος;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Τώρα είναι που αποσυντονίστηκα τελείως, άντε να καταλάβω αν μιλάς για τη Γαλλική ταινία ή για το ταξιγκέρλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μα πού ζεις χρυσή μου;Το ΤΑΧΙ 4 δεν το είδες;:rotflmao::rotflmao:
Την ταινία!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τώρα είναι που αποσυντονίστηκα τελείως, άντε να καταλάβω αν μιλάς για τη Γαλλική ταινία ή για το ταξιγκέρλ...:rotflmao:
moto perpetuo
hasta luego.
Tην είδα αλλά πάει καιρός..!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Την ταινία!![]()
Ε μα μ' έσκασες πια!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Tην είδα αλλά πάει καιρός..!![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Α μπράβο, αυτός που μπήκε με το ταξί στο γήπεδο!:rotflmao:
Άργησε αλλά ξύπνησε το γίδι![]()
![]()
σπυροπουλος λετο χαζεψαν τους αμυντικους της στουρμ, οχι οτι ειναι και τιποτα αμυντικοι της προκοπης,
τα γαυρακια δεν φτουρισαν αποψε, περιμεναν να βγουν να κραξουν αλλα δεν τους εκατσε..,
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε Γιάννο να σε ρωτήσω κάτι...
Ο Μπάγεβιτς δεν σάς άρεσε.Λίγος ο Μπάγεβιτς,άτολμος ο Μπάγεβιτς,δεν κάνει για Ευρώπη ο Μπάγεβιτς,το μπούλο ο Μπάγεβιτς.
Και φέρατε τον Μπιγκόν που ήτανε πολύς και καραμπουζουκλής.Το μπούλο κι ο Μπιγκόν,το μπούλο κι όσοι άλλοι ήρθαν μετά.
Ρε συ...μπας και δε φταίν οι προπονητές και τόσα χρόνια ο θείος(που τον θυμήθηκες μετά 13 συναπτά έτη)σάς παραμυθιάζει με τούς παιχταράδες και την ομαδάρα πού'χει φτιάξει;
Και ξέρεις,δεν είναι και δύσκολο πράγμα να παραμυθιάσεις τον οπαδό.Κάνεις μια-δυο μεταγραφές αεροδρομίου,τσιμπάς δημοσιογράφους και διαιτησία και τέλος.
Στην Ελλάδα η συνταγή αυτή είναι δοκιμασμένη και λίρα εκατό λέμε.Στα ίδια χνάρια δεν βαδίζει κι ο Πατέρας άλλωστε;
Νταξ,όσοι έχουν άποψη και λίγες γνώσεις,δε μασάνε.Η πλέμπα όμως μασάει και παραμασάει.
Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑ φάτους δάγκες!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
την απάντηση την έδωκα ρε Βαγγελη,σε παραπάνω απο μια απαντήσεις.
μήπως νομίζεις ότι μας άρεσε το στόρυ με τους προπονητές?
και κάνεις λάθος.εγώ τουλάχιστον,δε τον "θυμήθηκα" τώρα που οι μαλακίες του εχουνε παραχοντρύνει.
θα σου δώκω μόνο ένα παραδειγμα.
όταν πολλοί στο άκουσμα της μεταγραφής του Ριβάλντο το '04 είπανε "μπράβο στον Κόκκαλη" (γιατί ντάξει μην κοροϊδευόμαστε,δεν είχαμε ξαναδεί τέτοιο μέγεθος στην Ελλάδα),εγώ γύρισα και είπα στους φίλους "ρε τον πούστη τον Κόκκαλη,θα βουλώσει τα στόματα ολωνών τώρα".
αν θες με πιστεύεις,αλλά τον Κόκκαλη τον κράζω απο πριν τη χρονιά με το Δούρο.03 ή 04 νομίζω.
ο λόγος?
σύγκρινα την πορεία της Λυόν μετά την αναμέτρηση μας το 2000,με την μέχρι τότε δική μας.
ότι ο θείος είναι λάθος όμως,δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε αβανταδόρους και λαμόγια τύπου Μπάεβιτς.
πες μου εσύ ποιον προπονητή ξέρεις να έχει γραφείο Τύπου?εκείνη η Ζαρκάδι,Γελαδι,Αντιλόπη,πως σκατα τη λέγαν τελος πάντων,βάραγε υπερωρίες να πούμε.
ή ξέρεις κανενα αλλο που να έχει ένα, στρατό κοντυλοφόρων να του γλύφουν και τις πατούσες με τα "έγκριτα" ρεπορτάζ?
η προπονητάρα με το που έσκασε μύτη,άφησε πάγκο τον πρώτο σκόρερ του προηγούμενου πρωταθλήματος!!!ο Ζιοβάννι τότε με το Δούρειο,είχε πετύχει καμιά 30αρια γκολ (αν όχι παραπάνω).αλλά του "πιο πετυχημένου προπονητή" δε του έκανε ούτε αυτός ο παιχταράς και σκόρερ, αλλά ούτε κι ο Καστίγιο που επίσης την προηγουμενη χρονιά είχε βγάλει μάτια.
είχε βλέπεις το δικό του παιδί το Γιαννάκη να κοιμάται αγκαλιά με τη φανέλα του βασικού.το Γιαννάκη που κόντεψαμε να βγάλουμε καρκίνο με τη μαλακία που τον έδερνε.για να μη μιλήσω για τα λοιπά δικά του παιδιά (λέγε με Μίλος Μάριτς,Ιβάν Ρέζιτς,...κι ο κατήφορος συνεχίζει).αν τον έπαιρνε,και το Ριβάλντο πάγκο θα τον είχε.
ο μίστερ "είμαστε πλήρης" που ταυτόχρονα "δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου" μη χέσω.
μη ακούω λοιπόν για το Μπάεβιτς και πόσο ευγνώμονας θα πρέπει να είμαι.ας καθόταν στα αυγά του και ας έμενε με τις σχετικά καλές αναμνήσεις των 90'ς.εχουν περάσει τόσα χρόνια,και ακόμα τσαντίζομαι όποτε τα θυμάμαι.
και επειδή το ποστ σου γενικά με βρίσκει σύμφωνο,και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει οποιοδήποτε "χρώμα" για αποδέκτη, τι με νοιάζει εμένα τι κάνει η πλέμπα?
εδώ άλλοι βγάζουνε εξώφυλλα εφημερίδων και άρθρα απο βαμμένα μπλογκ,για να μας την πούνε,και αναρωτιόμαστε αν μασάει?μωρέ φτύνει και τα κουκούτσα σου λέω.
και κλείνοντας,τελικά τους έφαγε ή τον έφαγε η αεκάρα ρε?![]()
υγ: πρέπει να σταματήσω να γράφω σεντόνια διαολε
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Aυτο που επιχειρεις να κανεις ειναι τουλαχιστον βλακωδες...δημιουργεις εντυπωσεις μεσα απο ενα αχταρμα αναφορων σε παλαιοτερα post και ξερεις οτι αν ανατρεξουμε σε αυτα (σε προκαλω) θα αποδειχθει πως γραφεις οτι σου κατεβει... ευελπιστω οτι ειναι απλως μια ατυχη στιγμη σου...
Αναφερθηκα στα τεκτενομενα επι εποχης Κουμπουρια (Γ.Βαρδιονογιαννη) οπως εχω αναφερθει και σε παλαιοτερα post σε αυτα...η αποψη μου ηταν και παραμενει, οπως εχει διατυπωθει πολλες φορες εδω, οτι ο Παναθηναϊκος εκεινης της εποχης ευνοηθηκε απο τη διαιτησια καργα...
Τι σχεση εχουν οι αναφορε στο Γουεμπλεϊ με τα παραπανω, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω...οπως θα διαπιστωσεις αν ανατρεξεις σε παλαιοτερα post μου (παλι σε προκαλω) η αποψη μου για τον αθλο του Παναθηναϊκου ηταν και παραμενει η ιδια...σε καμμια περιπτωση δεν ευνοηθηκε η ομαδα μεχρι που να φτασει στο τελικο, ουτε και υπηρξε στημενο η στημενα ματς...
Σε οτι αφορα στις "μαρτυριες" και στα "αποδεικτικα" που με τσαμπουκα τα ονομαζεις ετσι προσπαθωντας να πεισεις, τα θυμαμαι πολυ καλα...ενα αποκομμα απο την Daily Mirror, το Βρετανικο αντιστοιχο της δικης μας espresso δηλαδη, το οποιο φροντισες να κατεβασεις μολις επεσε το σχετικο κραξιμο και η "μαρτυρια" της χηρας του Παππαδοπουλου...και φυσικα οι γνωστες καραμελες που χρησιμοπιοιειτε ολοι οι γαυροι τοσα χρονια και απο το πολυ πες-πες κοντευτε να τις πιστεψετε...(φανταζομαι ησουν στα αποδυτηρια στη φαση με τις ανθεδεμες ετσι
Αυτο δε που εγραψα "Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε!" αφρορα στο πως εχουν τα πραγματα φετος για τον Παναθηναϊκο οπου εχει παρει τα σφυριγματα του....απλα το επισημαινω γιατι το απομονωσες για να δημιουργησεις παλι εντυπωσεις...
Σε ολα τα ανωτερω σε προκαλω να με διαψευσεις!!!
Καλα Σοβαρολογεις.....?????? Τι μου τσαμπουνας για γουεμπλευ κλπ....
Απο ολα αυτα τα γενικα ( και τα εντος και τα εκτος σας ) που λεγαμε ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ εσυ εμεινες στο αποκομα της Daily Mirror....?????
Και μετα λες για εμενα οτι θελω να δημιουργησω εντυπωσεις.....????
Εγω μιλαω για ολα οσα εχουμε πει.... Και αν θες μονο τα του ελληνικου πρωταθληματος δεν εχω προβλημα......
Και εσυ κολλησες σε μια αφορμη απο τις δεκαδες που ειχαμε μονο και μονο για να μου πεις .....??? Τι...????
Εχω ολες τις αφορμες ( και μιλαω τωρα μονο για το ελληνικο πρωταθλημα ) για τις αντιπαραθεσεις που ειχαμε .......
ΕιναΙ στην διαθεση σου και οποιου θελει.......
Για να μην τρελαθουμε τελειως εδω μεσα.....
reeeeeeeeeeeeeeeeeeΑρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
για τα λοιπά δικά του παιδιά (λέγε με Μίλος Μάριτς,Ιβάν Ρέζιτς,...κι ο κατήφορος συνεχίζει).
den drepesai na ksexnas tin paiktoura pou eserne mazi tou opoy kai an pigaine????????
abonsa :rotflmao: :rotflmao:
re sy bageli ti tha ginei me tin omadoula sou re......
einai noemvris.....kai eisai .....
eksw apo prwtathlima ( :rotflmao: siga to neo)
eksw apo kupello
eksw apo eurwpi
megali omada me megali istoria re .......:rotflmao: :rotflmao:
pantws osoi pane gipedo tha exoun na lene....
imoun kai egw mesa....otan tsibisame to X apo tin bate borisof :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι, αλλά ο Μπάγεβιτς δεν έχει καμια ευθύνη γι' αυτό![]()
Να δω ρπμ πότε θα πάψει το απυρόβλητο γι' αυτόν τον άνθρωπο. Μια ισοπαλία έφερε ο Κετσπάγια κι έφυγε νύχτα, 9 μήνες νικάει ο ΤενΚατεΣ και τον περιμένουν στη γωνία.
Ενώ ο σερβος, τα 'χει σκ@τώσει σε όλους τους στόχους και πάντα κατι άλλο φταίει. Τώρα ανακαλύψαμε οτι θεός δεν αφήνει το αεκάκι να κερδίσει...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais