εγώ παίδες ψάχνω από χθες αλλά @@. Οπότε δε θα έρθω αύριο. Έχω λίγη ίσα να πάω δευτέρα για δουλειά.
Καλά να περάσετε.![]()
εγώ παίδες ψάχνω από χθες αλλά @@. Οπότε δε θα έρθω αύριο. Έχω λίγη ίσα να πάω δευτέρα για δουλειά.
Καλά να περάσετε.![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
το διαγαλαξιακο πρακτορειο ειδησεων ¨ο μπαρμπα-σταφιδας" σας ενημερωνει
καιρος σημερα στην Τριπολη:σκονη αφθονη αφρικανικης τι ειναι αυτο τελοσπαντων προελευσεως μαζι με ψιλοβροχο προ ολιγου
βενζινη: σε δυο βενζιναδικα στον δρομο απο Τριπολη για Καψια στην μεγαλη ευθεια,στο υψος Χανια Σκοπης,στο δεξι ρευμα,ενα jet oil και ενα aegean δεν εχουν,τελος
εχει ομως αμολυβδη βενζινη στα 1,27 στον ιδιο δρομο στο ιδιο ρευμα ενα της ΕΚΟ το οποιο σημερα και αυριο θα ειναι ανοιχτα οπως μου ειπε,αλλα δεν ξερει αν θα φτασει για ολους η βενζινη
μαγκες εγω σε λιγο κλεινω το μαγαζι και δε θα ξαναμπώ στο φορουμ μεχρι τη Δευτερα καλά να είμαστε!
Αυριο το πρωι θα είμαι περιπτερο!
Αν προκύψει κάτι έκτακτο, ας ρίξει κανεις σας κανένα τηλ ή sms
![]()
Παιδες ακυρος, εχω δουλειες αυριο που δεν μπορουν να γινουν την Δευτερα. Φιλουμπες και καλα να περασετε!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
το διαγαλαξιακο πρακτορειο ειδησεων ¨ο μπαρμπα-σταφιδας" σας ενημερωνει
καιρος σημερα στην Τριπολη:σκονη αφθονη αφρικανικης τι ειναι αυτο τελοσπαντων προελευσεως μαζι με ψιλοβροχο προ ολιγου
βενζινη: σε δυο βενζιναδικα στον δρομο απο Τριπολη για Καψια στην μεγαλη ευθεια,στο υψος Χανια Σκοπης,στο δεξι ρευμα,ενα jet oil και ενα aegean δεν εχουν,τελος
εχει ομως αμολυβδη βενζινη στα 1,27 στον ιδιο δρομο στο ιδιο ρευμα ενα της ΕΚΟ το οποιο σημερα και αυριο θα ειναι ανοιχτα οπως μου ειπε,αλλα δεν ξερει αν θα φτασει για ολους η βενζινη
η ιδια σκονη ειναι ακριβως πανω απο τα κεφαλια μας και αυτη την στιγμη που γραφω.
ενδεχομενο βροχης δεν ξερω αν υπαρχει. αλλα αν βρεξει, θα γινουμε ολοι μεσα στην λασπη...![]()
παω να ξαμολυθω να γεμισω ρεζερβουαρ...![]()
Αυριο 8 στο περιπτερο.
Βενζίνη βρήκαμε.
Βάλαμε
Αυριο θα έχει
Ξεκιναμε και βλέπουμε (δυσκολο με τόση σκόνη)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Περίφημα!
Αν βρεξει δεν θα ''φαμε'' βροχη,αλλα λασπη...
Μια φορα ειπαμε να μαζευτουμε μπολικοι & μας σκοτιζει ο κωλοκαιρος...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Απο το νωρις το βραδακι προβλεπονται βροχες,οποτε ας ελπισουμε οτι το πρωι θα ειναι καπως πιο καθαρη η ατμοσφαιρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
η ιδια σκονη ειναι ακριβως πανω απο τα κεφαλια μας και αυτη την στιγμη που γραφω.
ενδεχομενο βροχης δεν ξερω αν υπαρχει. αλλα αν βρεξει, θα γινουμε ολοι μεσα στην λασπη...![]()
![]()
![]()
Σταύριο έχει λίγο πιο κάτω από την Agio, στο Μπουρνάζι, απο ποτάμι δηλαδή,Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
στρίβεις δεξιά στο φανάρι της Agio.
και έχει στη Σκουφά στη Πετρούπολη, τέρμα κάτω (προς περιστέρι)
ρε σεις τι πραμα ειναι αυτο με τη σκονη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θυμαμαι αν εχω δηλωσει συμμετοχη και βαριεμαι να διαβασω 60+
σελιδες......
Βαλτε και εμενα!!
Θα φαμε λασπη αυριο...........:rotflmao:
προσέχουμε για να έχουμε!...
μπορείς να μάθεις αν πάνω απο το σπίτι σου το βενζινάδικο,Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε σεις τι πραμα ειναι αυτο με τη σκονη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
έχει 100αρα ή super?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
μπορείς να μάθεις αν πάνω απο το σπίτι σου το βενζινάδικο,
έχει 100αρα ή super?
ειμαι στο μαγαζι ακομα Φωτη
![]()