Σελίδα 615 από 666 ΠρώτοΠρώτο ... 115515565605610611612613614615616617618619620625665 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 9.211 έως 9.225 από 9987

Θέμα: Ο καφενές vol.2

Παλαιό μέλος
    το γράφω μπάς κ ενδιαφέρει κάποιον...πολυ ωραία μποτάκια για μοτο -ακριβά καλα κράνη - μπουφάν δερμάτινα για μοτο με προστατευτικά στους ωμους αγκώνες κλπ - επίσης ολόσωμες αγωνιστικές φορμες δερμάτινες ,σε πολυ καλές τιμές ,σχεδόν ολα ειναι μεταχειρισμένα αλλα σε πολυ καλή κατάσταση εχει κάθε σαββατοκύριακο στο παζάρι στον ελαιώνα (ειναι στο σκεπαστό κτίριο απέναντι απο τον σταθμό )

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexis72 Προβολή μηνύματος
    το γράφω μπάς κ ενδιαφέρει κάποιον...πολυ ωραία μποτάκια για μοτο -ακριβά καλα κράνη - μπουφάν δερμάτινα για μοτο με προστατευτικά στους ωμους αγκώνες κλπ - επίσης ολόσωμες αγωνιστικές φορμες δερμάτινες ,σε πολυ καλές τιμές ,σχεδόν ολα ειναι μεταχειρισμένα αλλα σε πολυ καλή κατάσταση εχει κάθε σαββατοκύριακο στο παζάρι στον ελαιώνα (ειναι στο σκεπαστό κτίριο απέναντι απο τον σταθμό )

Και 99% κλεμμένα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Και 99% κλεμμένα....
    ΟΧΙ δεν ειναι γύφτοι αυτοί που το εχουν

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Στην Ισπανία αυξήθηκαν κατά 18% οι θάνατοι από την οδήγηση μοτοσυκλέτας. Οδήγησε πολύς κόσμος 125άρια με δίπλωμα αυτοκινήτου, με άσχημα αποτελέσματα. Πλέον κάνουν υποχρεωτικά τα μαθήματα οδήγησης, τη χρήση κράνους full face και των ειδικών γαντιών.

https://www.motomag.gr/news/epikairo...-hrisi-gantion
    https://www.carandmotor.gr/moto/ypoh...-poy-tha-ginei
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Από σήμερα και οι άδειες κυκλοφορίας, τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ & ασφάλιση είναι διαθέσιμα στο gov.gr wallet .
    Άδειασε μιά τσέπη στο μπουφάν
    Ααααψού!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    ΟΧΙ δεν ειναι γύφτοι αυτοί που το εχουν
    Πας μη γυφτος διατηρει φορολογικα αρχεια και κανει δοσοληψιες με τιμολογια και δελτια αποστολης, ναι..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    4 μήνες αναμονή για την σέλα... ;

Άνοιξη του '22 έφτιαξα την δική μου κι έκανε 3-4 μέρες.. Τι να μεσολάβησε..
    Δεν έκανα παραγγελία , 4 μήνες ήταν το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού για να πάω από εκεί να κάνω μετρήσεις και να την αφήσω για φτιάξιμο.
    Κάνε κόπο και πάρε για πλάκα, Τέλη Μαρτίου -Απρίλιο θα σε βάλει.
    The Dirty Harry

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Δεν έκανα παραγγελία , 4 μήνες ήταν το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού για να πάω από εκεί να κάνω μετρήσεις και να την αφήσω για φτιάξιμο.
    Κάνε κόπο και πάρε για πλάκα, Τέλη Μαρτίου -Απρίλιο θα σε βάλει.
    Πήρα όντως από περιέργεια.. Είπε να πάω από κει όποτε θέλω να δοκιμάσω μια ανατομική που έχουν για τεστ και αν μου κάνει και το αποφασίσω, μου δίνουν σέλα αντικατάστασης και σε 10 μέρες είναι έτοιμη η δική μου..

Τι φάση..
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    Πήρα όντως από περιέργεια.. Είπε να πάω από κει όποτε θέλω να δοκιμάσω μια ανατομική που έχουν για τεστ και αν μου κάνει και το αποφασίσω, μου δίνουν σέλα αντικατάστασης και σε 10 μέρες είναι έτοιμη η δική μου..

Τι φάση..
    Ναι γιατί έχεις V-strom και έχουν μάλλον έτοιμες .
    Το δικό μου μοντέλο π.χ. δεν έχουν να μου δώσουν καν σέλα αντικατάστασης.
    Όπως και να έχει εγώ που πήρα το έκλεισα από τα τέλη Σεπτ.
    Πήρα τον Δεκέμβριο να δω αν άνοιξε κάτι και μου είπαν επόμενο διαθέσιμο τέλος φλεβάρη.
    Είτε με καβλαντάνε είτε ισχύει η πρώτη πρόταση μου .
    Στην προηγούμενη (ΤΑ 700 ) ήταν πάνω κάτω όπως τα γράφεις.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Πας μη γυφτος διατηρει φορολογικα αρχεια και κανει δοσοληψιες με τιμολογια και δελτια αποστολης, ναι..??
    αυτος ο πάγκος ειναι εκεί τουλάχιστον 8-9 χρόνια και μου ειπαν τα φέρνουν απο εξωτερικό κυρίως αμερική ,αν ηταν κλεμμένα ...(δεν βαζω το χέρι μου στη φωτιά βέβαια πως δεν ειναι...γιατι απλα δεν το ξέρω ) τόσα χρόνια εκεί θα υπήρχε κάποιος που θα αναγνωριζε τα κλοπιμαία που του ειχαν παρει κ θα αντιδρούσε αναλόγως....(καθε σαββατοκύριακο περνούν απο εκεί χιλιάδες κόσμος απ ολη την αθήνα οπότε κάποιος θα αναγνώριζε κάποιο χαμένο-κλεμμένο δικό του ...) και δεν τα εχουν κρυμμένα μεσα σε μπαούλο πχ η σε σακούλες ,αλλα φόρα παρτίδα επάνω σε μεγάλο πάγκο κ ειναι κυρίως ακριβά δερμάτινα κομμάτια ,μπουφάν-γάντια -μποτάκια-μπουφάν-ολόσωμες δερμάτινες αγωνιστικές φόρμες κλπ κλπ ,προσωπικά εχω πάρει εγω και φίλοι κ γνωστοί μου μπουφάν δερμάτινα με προστατευτικά σε αγκώνες ωμο κλπ στο 1/3 1/4 κατω απο τιμής σε εκθεση ,δερμάτινα μποτάκια μοτο η δερμάτινα γάντια μοτο κράνη κλπ ,λίγο πιο πίσω απο αυτον τον πάγκο ,υπάρχουν αλλοι πάγκοι με μετα/να εξαρτήματα κυρίως απο παπιά ,αλλα κ μεγάλες ,κυριως παλιές μοτο (ρόδες-αναρτήσεις-μοτέρ- σέλες-οργανα κλπ ...) γι αυτα εχω ΣΙΓΟΥΡΑ μεγάλες αμφιβολίες για την προέλευσή τους ...(αν και λένε πως ειναι απο παρατημένα-πεταμένα στο δρόμο...η απο τον οδδυ στην μαγουλέζα...)

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Κι εγώ που κάλεσα τον περασμένο Φλεβάρη για να πάω να βάλω στο σιμπι του αδερφού μου, μου κλείσανε ραντεβού αρχές Ιούλη αν θυμάμαι καλά.
    Και μιλάμε για σιμπιεξ,που το βλέπεις σε συχνότητα ίδια με τα κρυπτον
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Δε γουστάρουμε Χόνδα αγόρια, τι ζόρι τραβάτε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Όχι , απλώς στους γύφτους είναι κανόνας,στους υπόλοιπους εξαίρεση.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Ουτε ο Γιακουμπ δεν ειχε τοση αναμονη...ελεος ρε φιλε.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος
    αυτος ο πάγκος ειναι εκεί τουλάχιστον 8-9 χρόνια και μου ειπαν τα φέρνουν απο εξωτερικό κυρίως αμερική ,αν ηταν κλεμμένα ...(δεν βαζω το χέρι μου στη φωτιά βέβαια πως δεν ειναι...γιατι απλα δεν το ξέρω ) τόσα χρόνια εκεί θα υπήρχε κάποιος που θα αναγνωριζε τα κλοπιμαία που του ειχαν παρει κ θα αντιδρούσε αναλόγως....(καθε σαββατοκύριακο περνούν απο εκεί χιλιάδες κόσμος απ ολη την αθήνα οπότε κάποιος θα αναγνώριζε κάποιο χαμένο-κλεμμένο δικό του ...) και δεν τα εχουν κρυμμένα μεσα σε μπαούλο πχ η σε σακούλες ,αλλα φόρα παρτίδα επάνω σε μεγάλο πάγκο κ ειναι κυρίως ακριβά δερμάτινα κομμάτια ,μπουφάν-γάντια -μποτάκια-μπουφάν-ολόσωμες δερμάτινες αγωνιστικές φόρμες κλπ κλπ ,προσωπικά εχω πάρει εγω και φίλοι κ γνωστοί μου μπουφάν δερμάτινα με προστατευτικά σε αγκώνες ωμο κλπ στο 1/3 1/4 κατω απο τιμής σε εκθεση ,δερμάτινα μποτάκια μοτο η δερμάτινα γάντια μοτο κράνη κλπ ,λίγο πιο πίσω απο αυτον τον πάγκο ,υπάρχουν αλλοι πάγκοι με μετα/να εξαρτήματα κυρίως απο παπιά ,αλλα κ μεγάλες ,κυριως παλιές μοτο (ρόδες-αναρτήσεις-μοτέρ- σέλες-οργανα κλπ ...) γι αυτα εχω ΣΙΓΟΥΡΑ μεγάλες αμφιβολίες για την προέλευσή τους ...(αν και λένε πως ειναι απο παρατημένα-πεταμένα στο δρόμο...η απο τον οδδυ στην μαγουλέζα...)
    το παλιο παζαρι σχιστου δεν ειναι? κλεμμενα ειναι ολα τα καινουργια -με ελαχιστες εξαιρεσεις- απο τριτες χωρες συνηθως. πολλα ειναι απο λιμανια και τελωνεια. επισης αρκετοι εχουν βρει κλεμμενα δικα τους εκει. μαλιστα το γνωριζει η αστυνομία αλλα κλασσικα δεν κανει τιποτα.

Παρόμοια θέματα

1. Σ/Κ στα Τζουμέρκα, Vol. II
    από apapadop στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 13:17
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3