.Πολλοι δεν γνωρίζουν την διάταξη περί φορολογίας αν δεν πληρώνεις με κάρτα.
.Πολλοι δεν γνωρίζουν την διάταξη περί φορολογίας αν δεν πληρώνεις με κάρτα.
Ας το βάλουμε λοιπόν εδώ να υπάρχει.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από taxheaven.gr
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Για το αφορολογητο θα χρησιμοποιώ κάρτα σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα για σοβαρά πόσα
Έτσι κι αλλιώς δεν έχω τρελό εισόδημα
Σε μικρές καθημερινές συναλλαγές η τράπεζα νταβατζης τρώει από το κέρδος του εμπόρου και δεν θέλω να βοηθάω σε αυτό
Λογικά και οι υποχρεωτικές συναλλαγές με κάρτα για αφορολογητο έγιναν για να κερδίζουν οι τράπεζες
Δε γουστάρω άλλο σε συμβάσεις μεταξύ ιδιωτών (τραπεζα-πελατης) ο απέναντι να έχει όλη τη νομοθεσία υπέρ του
Λοιπόν έχει και συνέχεια η φάση και πολύ γέλιο, με το που τους έστειλα το παραστατικό (αγαπούλα πάνε τα λεφτά) επικοινώνησαν άμεσαενώ όταν είχαν τα κλεμμένα στην τσέπη με έγραφαν κανονικά με copy paste την ίδια απάντηση.
Και επειδή τα ζώα δεν πήραν πρέφα ότι μαζί με τη διαδικασία αμφισβήτησης ακύρωσα και την κάρτα με την οποία έγινε η αρχική συνδρομή, με απείλησαν και πάλι ότι θα με ξαναχρεώσουν, "κόψε τις μαγκιές αν θέλεις να σε βοηθήσουμε" κλπ
Τώρα λοιπόν που τα κλεμμένα δεν γυρνάνε πίσω και με έχουν αυτοί ανάγκη για να τερματιστεί η συνδρομή, θα τους συμπεριφερθώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για να δουν τη γλύκα...
Αγριεμένο σε βλέπω Παντελή.
Χαλάρωσε, η αγορά οσονούπω αυτορρυθμίζεται.![]()
Oldfarts never die
Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
https://www.imdb.com/title/tt11464826/
Ναι το είδα και εγώ χτες, όλως τυχαίως τώρα βλέπω τον φρεσκοανακαλυφθήν για μένα nidyanazo.
https://www.youtube.com/watch?v=Wvb9...nel=aydinvideo
Ένα βίντεο πάντως σχετικά πρόσφατο με τον ghost rider και τον junior, να οδηγεί πειραγμένο bmw παρέα με τον μπαμπά στη μηχανή του να ακολουθεί με άφησε πολύ προβληματισμένο.
Εμείς είναι που δίνουμε views και αέρα σε αυτά τα άτομα με τα κλικ πάνω στα βίντεο.
Μπες πίστα και κάνε χρόνους, έχουμε γεμίσει άμυαλους που νομίζουν ότι η διήθηση στα 250 σημαίνει ότι είναι τιμόνια.
Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 19/01/2024 στις 12:05.