Σελίδα 62 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Terens, χτες είχε γράψει ένα κατεβατό, αλλά κόλλησε ο υπολογιστής και το έχασα.

Εν ολίγοις αυτό που έγραφα σχετικά με τα μπινελίκια κλπ δεν είναι το τί γράφεις αλλά το πώς το γράφεις, ιδίως όταν ο άλλος δεν σε βλέπει και δε μπορεί να ξέρει αν κάνεις πλάκα ή όχι.

Κι άντε να έχεις πιεί κι έναν καφέ με τον άλλον πετάς κι ένα μαλάκα χωρίς παρεξήγηση. Να λες μαλάκα ή πούστη κάποιον που δεν τον ξέρεις δεν είναι κι ότι καλύτερο. Υπάρχουν τρόποι καλύτεροι κι επειδή ξέρεις να γράφεις πολύ καλά, είμαι σίγουρος ότι αν θες τους βρίσκεις.

Τώρα για τα περί ανοίγματος ποδιών. Το αν τα άνοιξε κάποιος Μητσιμπόνας, κάποιος Τοχούρογλου ή κάποιος Μπατατούδης δε λέει κάτι για τον ΠΑΟΚ και για τον κόσμο του! Είναι σα να λέω ότι όλοι οι ΑΕΚτσήδες είναι λαμόγια γιατί είχες πρόεδρο τον Γιδόπουλο και τον Μάκαρο. Δε στέκει!

Θυμάσαι πολύ καλά τί γινόταν στην Τούμπα σε εκείνα τα ματς. Ακόμη και με διαλυμένη ή και "στημένη" -όπως λες- ομάδα ο γάβρος χρειάστηκε να λήξει ματς στο 82, να παίρνει σορηδών πέναλτι, να φορτώνει κίτρινες και κόκκινες τους παίκτες μου και πολλά άλλα με Ποντίκηδες, Παπουτσέληδες, Κασναφέρηδες και το κακό συναπάντημα. Άρα για ποιό άνοιγμα ποδιών μιλάς που παικτικά ήμασταν πολλά επίπεδα από τον τότε γάβρο και πάλι έφτυνε αίμα αυτός και τα κοράκια για να περάσουν.

Δες μόνο τα τελευταία δυο χρόνια, που έχω λίγο ορθοποδήσει ποδοσφαιρικά τί αίμα τον έχω πάει όπου τον βρω!

Λες πάλι για τον βάζελο. Δηλαδή οι μεταγραφές απαγορεύονται; Εσύ που είχες πάρει μια εντεκάδα από την Ξάνθη δηλαδή πώς έλεγες ότι ήταν παράρτημα του θείου; Είδες εσύ να κάθομαι για να χάσω από τον βάζελο; Να μου πεις ότι δεν υπάρχει ο ίδιος φανατισμός όπως με τον γάβρο να το δεχτώ, αλλά αυτό δεν έγινε τώρα, υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Ίσως έχει να κάνει με το ότι ο δικός μου ο λαός μοιάζει σε προφίλ με του γάβρου (μάζα, πιο λαϊκά στρώματα κλπ), εξ ου και η κόντρα είναι μεγαλύτερη.

Τέλος για το τί έχει χάσει ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια πιστεύω το ξέρεις καλύτερα από εμένα. Επίσης δεν είναι μόνο το τί έχασε (ούτως ή άλλως δεν υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα για τις κούπες αλλά γιατί έτσι μάθαμε και γουστάρουμε) αλλά και το πού θα μπορούσε να βρίσκεται σε επίπεδο ποδοσφαιρικής δύναμης, χρημάτων, τίτλων και οπαδών αν δεν της στερούσαν αυτά που άξιζε. Δεν θέλω πράγματα που δεν αξίζω και το έχω αποδείξει πολλές φορές χειροκροτώντας τον καλύτερο! Γι' αυτό και είμαι περήφανος γι' αυτά τα λίγα που πήρα, γιατί τα πήρα φτύνοντας αίμα κι όχι παρά κι εξουσία...

Τώρα για τις φωτιές μην τα ξαναλέμε! Το ότι ο πυρσός βρήκε τον Σάχα από 50 μ. μακριά είναι καθαρά θέμα τύχης, όπως και το ότι δεν κάηκε κάποιος από τους δεκάδες πυρσούς που πετιούνται σε άλλα ματς (π.χ. τελικός κυπέλλου)! Το ότι στο γήπεδο είναι 50-100-200 βλαμμένοι δε μπορεί να χαρακτηρίζει όλο τον κόσμο, άσε που αυτά που έγιναν στον ημιτελικό ήταν μάλλον στημένα από κάποιους για τον Ζαγόρ.

Το θέμα είναι να μην υπάρχουν αυτοί σε κανένα γήπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία άσχετη με την κουβέντα!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ας μην κρυβόμαστε παίδες....

ΟΛΟΙ για τον γαύρο ζείτε και ζούμε.... γι'αύτο και είναι η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας με διαφορά απο τον δεύτερο/η
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ας μην κρυβόμαστε παίδες....

ΟΛΟΙ για τον γαύρο ζείτε και ζούμε.... γι'αύτο και είναι η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας με διαφορά απο τον δεύτερο/η
    Το πρόβλημα είναι ότι είναι μεγάλη για λάθος λόγους και το ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πολλοί από εσάς ακόμη δεν το έχετε καταλάβει...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

κοινό χαρακτηριστικό ΟΛΩΝ των μεγάλων ομάδων εις τον πλανήτ....

όλοι ψάχνονται να τις λασπολογήσουν..... (εδω το ίδιο έφθασε να κάνει και ο Μουρίνιο φέτο)

και αυτό είναι επίσης ένα ακόμα χαρακτηριστικό ότι ο Θρύλος είναι η μεγαλύτερη ομάδα με διαφορά
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    κοινό χαρακτηριστικό ΟΛΩΝ των μεγάλων ομάδων εις τον πλανήτ....

όλοι ψάχνονται να τις λασπολογήσουν..... (εδω το ίδιο έφθασε να κάνει και ο Μουρίνιο φέτο)

και αυτό είναι επίσης ένα ακόμα χαρακτηριστικό ότι ο Θρύλος είναι η μεγαλύτερη ομάδα με διαφορά
    Υπάρχουν δύο βασικές διαφορές του γάβρου με τις πραγματικά μεγάλες ομάδες ανά τον πλανήτη:

1) Ο γάβρος είναι ποδοσφαιρικά ανύπαρκτος σε διεθνές επίπεδο, άρα δεν θεωρείται μεγάλη ομάδα.

2) Κανείς δεν ψάχνεται για να λασπολογήσει. Όλοι τα ξέρουν και πλέον άρχισαν και να τα λένε (έστω και λίγα)!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    http://www.sport24.gr/football/Champ...s.1193125.html

να ξανακάνουμε τη γνωστη κουβέντα για ευρωπαίους και πουτάνες της ευρώπης;

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar

πως φαινεται οτι ασχολεισαι με το αθλημα

εγω ξέρω οτι με 2 νικες φετος γινομαστε εμεις ευρωπαιοι κι εσεις πουτανες:wacko: :wacko:

Όποιος ξέρεις τα βασικά των βασικών γνωρίζει ότι δεν συγκρίνεις ποτέ μήλα με πατάτες!

Το να λες ότι ο βάζελος είναι στην ίδια θέση με την Ντόρτμουντ, όταν ο μεν πρώτος έχει παίξει 80 ματς, η δε δεύτερη έχει 53 είναι τουλάχιστον αστείο!

Η σωστή σύγκριση των ομάδων θα ήταν π.χ. βαθμοί ανά παιχνίδι όπου ο ζέλας έχει 1,1375 και οι Γερμανοί 1,7170. Οι δύο αυτοί αριθμοί, με βάση την επίδοση του ζέλα διαφέρουν κατά 50,95%...

Σας φαίνεται εσάς αυτό σαν ίδια επίδοση;

Αντίστοιχα ο γάβρος έχει 1,0897 βαθμούς ανά παιχνίδι, δηλαδή βάσει επίδοσης βαζελουά είναι στο -4,2%.

Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε εάν αυτό το 4,2% ξεχωρίζει τις πουτάνες από τους ευρωπαίους ή όχι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Terens, χτες είχε γράψει ένα κατεβατό, αλλά κόλλησε ο υπολογιστής και το έχασα.

Εν ολίγοις αυτό που έγραφα σχετικά με τα μπινελίκια κλπ δεν είναι το τί γράφεις αλλά το πώς το γράφεις, ιδίως όταν ο άλλος δεν σε βλέπει και δε μπορεί να ξέρει αν κάνεις πλάκα ή όχι.

Κι άντε να έχεις πιεί κι έναν καφέ με τον άλλον πετάς κι ένα μαλάκα χωρίς παρεξήγηση. Να λες μαλάκα ή πούστη κάποιον που δεν τον ξέρεις δεν είναι κι ότι καλύτερο. Υπάρχουν τρόποι καλύτεροι κι επειδή ξέρεις να γράφεις πολύ καλά, είμαι σίγουρος ότι αν θες τους βρίσκεις.

Τώρα για τα περί ανοίγματος ποδιών. Το αν τα άνοιξε κάποιος Μητσιμπόνας, κάποιος Τοχούρογλου ή κάποιος Μπατατούδης δε λέει κάτι για τον ΠΑΟΚ και για τον κόσμο του! Είναι σα να λέω ότι όλοι οι ΑΕΚτσήδες είναι λαμόγια γιατί είχες πρόεδρο τον Γιδόπουλο και τον Μάκαρο. Δε στέκει!

Θυμάσαι πολύ καλά τί γινόταν στην Τούμπα σε εκείνα τα ματς. Ακόμη και με διαλυμένη ή και "στημένη" -όπως λες- ομάδα ο γάβρος χρειάστηκε να λήξει ματς στο 82, να παίρνει σορηδών πέναλτι, να φορτώνει κίτρινες και κόκκινες τους παίκτες μου και πολλά άλλα με Ποντίκηδες, Παπουτσέληδες, Κασναφέρηδες και το κακό συναπάντημα. Άρα για ποιό άνοιγμα ποδιών μιλάς που παικτικά ήμασταν πολλά επίπεδα από τον τότε γάβρο και πάλι έφτυνε αίμα αυτός και τα κοράκια για να περάσουν.

Δες μόνο τα τελευταία δυο χρόνια, που έχω λίγο ορθοποδήσει ποδοσφαιρικά τί αίμα τον έχω πάει όπου τον βρω!

Λες πάλι για τον βάζελο. Δηλαδή οι μεταγραφές απαγορεύονται; Εσύ που είχες πάρει μια εντεκάδα από την Ξάνθη δηλαδή πώς έλεγες ότι ήταν παράρτημα του θείου; Είδες εσύ να κάθομαι για να χάσω από τον βάζελο; Να μου πεις ότι δεν υπάρχει ο ίδιος φανατισμός όπως με τον γάβρο να το δεχτώ, αλλά αυτό δεν έγινε τώρα, υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Ίσως έχει να κάνει με το ότι ο δικός μου ο λαός μοιάζει σε προφίλ με του γάβρου (μάζα, πιο λαϊκά στρώματα κλπ), εξ ου και η κόντρα είναι μεγαλύτερη.

Τέλος για το τί έχει χάσει ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια πιστεύω το ξέρεις καλύτερα από εμένα. Επίσης δεν είναι μόνο το τί έχασε (ούτως ή άλλως δεν υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα για τις κούπες αλλά γιατί έτσι μάθαμε και γουστάρουμε) αλλά και το πού θα μπορούσε να βρίσκεται σε επίπεδο ποδοσφαιρικής δύναμης, χρημάτων, τίτλων και οπαδών αν δεν της στερούσαν αυτά που άξιζε. Δεν θέλω πράγματα που δεν αξίζω και το έχω αποδείξει πολλές φορές χειροκροτώντας τον καλύτερο! Γι' αυτό και είμαι περήφανος γι' αυτά τα λίγα που πήρα, γιατί τα πήρα φτύνοντας αίμα κι όχι παρά κι εξουσία...

Τώρα για τις φωτιές μην τα ξαναλέμε! Το ότι ο πυρσός βρήκε τον Σάχα από 50 μ. μακριά είναι καθαρά θέμα τύχης, όπως και το ότι δεν κάηκε κάποιος από τους δεκάδες πυρσούς που πετιούνται σε άλλα ματς (π.χ. τελικός κυπέλλου)! Το ότι στο γήπεδο είναι 50-100-200 βλαμμένοι δε μπορεί να χαρακτηρίζει όλο τον κόσμο, άσε που αυτά που έγιναν στον ημιτελικό ήταν μάλλον στημένα από κάποιους για τον Ζαγόρ.

Το θέμα είναι να μην υπάρχουν αυτοί σε κανένα γήπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία άσχετη με την κουβέντα!

ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ..........ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Προσπερνώ τήν πρώτη παράγραφο όπου και έχεις τά δίκια σου.
    Μερικές φορές προσπαθώντας γιά τό άποτέλεσμα χάνω τό μέτρο.
    Τό άν κάποιος άνοιξε τά πόδια του όπως είπες,
    ΣΙΓΟΥΡΑ δέν έκφράζει τόν κόσμο τού ΠΑΟΚ.
    Όμως άμαυρώνει τό ΔΙΚΕΦΑΛΟ καί τήν ίστορία του.
    Τό άν λοιπόν κάποιοι άνοιξαν τά πόδια καί φορούσαν τή φανέλλα
    μέ τό Δικέφαλο..........ποιόν στιγματίζουν...??
    Μόνο τή διοίκηση..??
    ΟΧΙ τό σύλλογο...??
    Δέν είπα έγώ ότι έκανε μεταγραφές ό κόσμος...!!
    Ούτε έφταιγε ό κοσμάκης γιά τίς ρεμούλες....!!
    ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ........
    ΚΑΘΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
    ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.....!!!
    Ή όμάδα στιγματίζεται.
    Όπως είπες καί σύ όπου τόν πετύχεις
    τώρα τά τελευταία 2-3 χρόνια τό γαύρο,τού κάνεις τή ζωή δύσκολη.
    ΓΙΑΤΙ...??
    Όταν έριχνες τίς έξάρες ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ....!!
    Τόν γαύρο όμως τόν έσκιζες....!!
    Άφήνω τήν άπάντηση σέ όλους τούς νοήμονες φιλάθλους.
    Ό ΠΑΟΚ έχασε πολλούς τίτλους τήν έποχή τών Παρίδη,Τερζανίδη,Σαράφη,
    Κούδα,Φουντουκίδη,Ίωσηφίδη,Άποστολίδη κ.λ.π.....
    Μετά άπό τόν Παντελάκη...........ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ...!!
    Παρόλα αύτά τόν πήρατε τόν τίτλο μέ ποιόν άλλον άντίπαλο..??
    Φυσικά τήν ΑΕΚ....
    ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0 μέ Γκουερίνο στό 87ο λεπτό...!!
    Ήμουν μέσα....
    ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ........
    ΑΛΛΑ............μήν ξεχνάς στήν κούρσα είχατε άντίπαλο τήν ΑΕΚ...!!
    Άλλιώς θά σάς έτρωγε τό μαύρο σκοτάδι, όπως τόσα χρόνια μέ τήν όμαδάρα....!!!
    Καί στόν δεύτερο τίτλο καί πάλι μέ ΑΕΚ ή κούρσα,καί ΠΑΟ αύτή τή φορά.
    Όσο γιά τού πού θά μπορούσε νά είναι ΑΝ δέν τού στερούσαν τίτλους
    μήν είσαι σίγουρος.
    Ό ΠΑΟ πού πήρε πού είναι σήμερα...??
    Παίζει μέ κάτι ψαράδες...!!
    Γιά τούς πυρσούς καί τό χαμό τής Τούμπας μόνο ένα.
    Ή ΑΕΚ στήν Τούμπα ΣΤΗΡΙΞΕ τόν ΠΑΟΚ...!!
    Λίγα είκοσιτετράωρα μετά ό ΠΑΟΚ σέ άνακοίνωση του
    ΕΘΑΒΕ τήν ΑΕΚ....
    Σέ σώζω καί σύ μέ κράζεις 2 μέρες μετά...??
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ...!!
    Τό πού έτυχε νά πέσει ό πυρσός ούτε πού μέ νοιάζει,
    έτσι κι άλλιώς τόσοι πού πέφτουν κάποιος θά έπεφτε σέ κάποιο κεφάλι.
    Έπειδή μίλησες γιά Ξάνθη........
    Βλέπε πώς γίνονται τά κόλπα άλλά Μαλαισία...!!
    Ή ΑΕΚ πλήρωσε ακριβά τήν Ξάνθη.....
    καί ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    τού τύπου περάστε κύριε,πάντα γίνεται σφαγή έκεί πάνω μέ ΑΕΚ....!!
    Λάθος παράδειγμα......ΛΑΘΟΣ...!!
    Άλλο μεταγραφή καί άλλο πού νά στείλω τόν Μούν, ΠΟΥ...??
    ΤΟΥΜΠΑ....!!
    Πού νά στείλω τόν Δάρλα νά πάρει παιχνίδια....ΠΟΥ..??
    ΤΟΥΜΠΑ.......!!
    Άμ τόν άλλον ..??
    Πού κατάντησε μεγάλο ταλέντο τής Παιανίας στήν Κέρκυρα..??
    κ.λ.π......κ.λ.π.......
    Καί πληρωμένα παρακαλώ τά συμβόλαια.
    Φέρε τόν έναν,φέρε τόν άλλον.........ΛΕΦΤΑ...??
    ΕΧΟΥΜΕ....!!!
    Είδες τέτοιο πράμμα μέ ΑΕΚ - Ξάνθη...??
    Άν είδα νά κάθεσαι νά χάσεις...??
    ΟΧΙ μέ τόν τρόπο πού έννοείς....ΑΛΛΑ
    είδα τόν βάζελο όταν χρειάστηκε νά σέ προσπεράσει..........ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ
    ΣΑΝ ΦΕΡΡΑΡΙ..........!!!
    χωρίς νά τόχει.
    Τόν είδα όταν συγκρούστηκε μαζί σου γιά τόν ίδιο στόχο
    ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ.........ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ...!!
    Τόν είδα νά παίρνει τίτλο στό 93ο λεπτό μέ Όλιζαντέμπε...!!
    Τό νά τόν κερδίσεις 10 φορές καί τήν τελευταία καί κρίσιμη
    νά κάνεις κο...κο....κο....
    έ.........ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ..!!
    Μιά φορά τόν στείλατε στό καναβάτσο.....
    ΒΡΥΖΑΣ...........ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ.............ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ....!!
    Άγαπημένα μας ξαδέρφια.........άσπονδα..!!

υγ. Νά ξέρεις ότι άν λέμε κουβεντιάζουμε ...........ΝΑΙ άπαντάμε σέ όλα.
    Άσχετο άν ή άπάντηση μας δέν καλύπτει τόν άλλον.
    Δέν πρέπει νά άπαντάμε έπιλεκτικά όπου βολεύει,ή όπου μάς συμφέρει.

υγ2. Ό Βιτόλο ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ μέ τόσο συνοπτικές διαδικασίες
    καί ούτε γάτα ούτε ζημιά..??
    Κανένας δέν τόν διεκδίκησε..??
    Προσφυγή καί ΠΑΟ κατευθείαν...??
    Άλλοι σύλλογοι δέν ύπάρχουν...??
    Κί αύτό ντούκου...??
    Ψεκάστε σκουπίστε...??
    Γιά τό Μπλάνκο παράδειγμα μάς έπριξαν 6 μήνες...!!
    Αύτός........ταγμένος ήταν..??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Όποιος ξέρεις τα βασικά των βασικών γνωρίζει ότι δεν συγκρίνεις ποτέ μήλα με πατάτες!

Το να λες ότι ο βάζελος είναι στην ίδια θέση με την Ντόρτμουντ, όταν ο μεν πρώτος έχει παίξει 80 ματς, η δε δεύτερη έχει 53 είναι τουλάχιστον αστείο!

Η σωστή σύγκριση των ομάδων θα ήταν π.χ. βαθμοί ανά παιχνίδι όπου ο ζέλας έχει 1,1375 και οι Γερμανοί 1,7170. Οι δύο αυτοί αριθμοί, με βάση την επίδοση του ζέλα διαφέρουν κατά 50,95%...

Σας φαίνεται εσάς αυτό σαν ίδια επίδοση;

Αντίστοιχα ο γάβρος έχει 1,0897 βαθμούς ανά παιχνίδι, δηλαδή βάσει επίδοσης βαζελουά είναι στο -4,2%.

Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε εάν αυτό το 4,2% ξεχωρίζει τις πουτάνες από τους ευρωπαίους ή όχι.

αν συγκρίνεις τις δυο ομάδες με βάση αριθμό αγώνων αποτελέσματα και γκολ χωρίς να βλέπεις τα ονόματα τους προκύπτει από κάπου ότι η μια είναι πρεσβυς και η άλλη περίγελος;

ότι η μια είναι πρεσβυς και η άλλη περίγελος;

a mprabo twra milas swsta.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re mlk sfairo

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...h.1194537.html
    Ναι ρε, τί ψάχνεις; Υπάρχει περίπτωση να ήταν σοβαρός και να θέλει να ασχοληθεί με το ελληνικό δέλο; Κάποια πουστίτσα θα έχει κάνει κι αυτός και θέλει τώρα να το παίξει καλός. Αφού κι ο κόσμος πλέον δεν τους πιστεύει και τους ψιλογράφει στα @@ του και δεν ασχολείται...

Βέβαια η ανακοίνωσή του είναι όλα τα λεφτά!!! Cult! "Για΄σενα έχω κάνει κρατητήριο"... Ο ΘΕΟΣ!!!

ΥΓ Ελπίζω το μλκ να ήταν φιλικό αλλιώς θα τα πάρω!

καλως........

δεν το συνεχίζω αλλο για να αφήσω τους βάζελος στο ψωνιο τους:ZZZ:

αλλωστε δεν τους εχει απομεινει τιποτα αλλο

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246