Terens, χτες είχε γράψει ένα κατεβατό, αλλά κόλλησε ο υπολογιστής και το έχασα.![]()
Εν ολίγοις αυτό που έγραφα σχετικά με τα μπινελίκια κλπ δεν είναι το τί γράφεις αλλά το πώς το γράφεις, ιδίως όταν ο άλλος δεν σε βλέπει και δε μπορεί να ξέρει αν κάνεις πλάκα ή όχι.
Κι άντε να έχεις πιεί κι έναν καφέ με τον άλλον πετάς κι ένα μαλάκα χωρίς παρεξήγηση. Να λες μαλάκα ή πούστη κάποιον που δεν τον ξέρεις δεν είναι κι ότι καλύτερο. Υπάρχουν τρόποι καλύτεροι κι επειδή ξέρεις να γράφεις πολύ καλά, είμαι σίγουρος ότι αν θες τους βρίσκεις.
Τώρα για τα περί ανοίγματος ποδιών. Το αν τα άνοιξε κάποιος Μητσιμπόνας, κάποιος Τοχούρογλου ή κάποιος Μπατατούδης δε λέει κάτι για τον ΠΑΟΚ και για τον κόσμο του! Είναι σα να λέω ότι όλοι οι ΑΕΚτσήδες είναι λαμόγια γιατί είχες πρόεδρο τον Γιδόπουλο και τον Μάκαρο. Δε στέκει!
Θυμάσαι πολύ καλά τί γινόταν στην Τούμπα σε εκείνα τα ματς. Ακόμη και με διαλυμένη ή και "στημένη" -όπως λες- ομάδα ο γάβρος χρειάστηκε να λήξει ματς στο 82, να παίρνει σορηδών πέναλτι, να φορτώνει κίτρινες και κόκκινες τους παίκτες μου και πολλά άλλα με Ποντίκηδες, Παπουτσέληδες, Κασναφέρηδες και το κακό συναπάντημα. Άρα για ποιό άνοιγμα ποδιών μιλάς που παικτικά ήμασταν πολλά επίπεδα από τον τότε γάβρο και πάλι έφτυνε αίμα αυτός και τα κοράκια για να περάσουν.
Δες μόνο τα τελευταία δυο χρόνια, που έχω λίγο ορθοποδήσει ποδοσφαιρικά τί αίμα τον έχω πάει όπου τον βρω!
Λες πάλι για τον βάζελο. Δηλαδή οι μεταγραφές απαγορεύονται; Εσύ που είχες πάρει μια εντεκάδα από την Ξάνθη δηλαδή πώς έλεγες ότι ήταν παράρτημα του θείου; Είδες εσύ να κάθομαι για να χάσω από τον βάζελο; Να μου πεις ότι δεν υπάρχει ο ίδιος φανατισμός όπως με τον γάβρο να το δεχτώ, αλλά αυτό δεν έγινε τώρα, υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Ίσως έχει να κάνει με το ότι ο δικός μου ο λαός μοιάζει σε προφίλ με του γάβρου (μάζα, πιο λαϊκά στρώματα κλπ), εξ ου και η κόντρα είναι μεγαλύτερη.
Τέλος για το τί έχει χάσει ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια πιστεύω το ξέρεις καλύτερα από εμένα. Επίσης δεν είναι μόνο το τί έχασε (ούτως ή άλλως δεν υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα για τις κούπες αλλά γιατί έτσι μάθαμε και γουστάρουμε) αλλά και το πού θα μπορούσε να βρίσκεται σε επίπεδο ποδοσφαιρικής δύναμης, χρημάτων, τίτλων και οπαδών αν δεν της στερούσαν αυτά που άξιζε. Δεν θέλω πράγματα που δεν αξίζω και το έχω αποδείξει πολλές φορές χειροκροτώντας τον καλύτερο! Γι' αυτό και είμαι περήφανος γι' αυτά τα λίγα που πήρα, γιατί τα πήρα φτύνοντας αίμα κι όχι παρά κι εξουσία...
Τώρα για τις φωτιές μην τα ξαναλέμε! Το ότι ο πυρσός βρήκε τον Σάχα από 50 μ. μακριά είναι καθαρά θέμα τύχης, όπως και το ότι δεν κάηκε κάποιος από τους δεκάδες πυρσούς που πετιούνται σε άλλα ματς (π.χ. τελικός κυπέλλου)! Το ότι στο γήπεδο είναι 50-100-200 βλαμμένοι δε μπορεί να χαρακτηρίζει όλο τον κόσμο, άσε που αυτά που έγιναν στον ημιτελικό ήταν μάλλον στημένα από κάποιους για τον Ζαγόρ.
Το θέμα είναι να μην υπάρχουν αυτοί σε κανένα γήπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία άσχετη με την κουβέντα!