Σελίδα 62 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    είμαι απόφοιτος ενός ΤΕΙ και ενός ΑΕΙ στύριζα ξαναβγάζεται επιλέξεται. διατεθημένοι ευθυα

ΤΕΙ και ΑΕΙ Ε?Λιγη προσοχη παραπανω τοτε φιλε μου.
    Να σου πω οτι δεν εχεις δίκιο ψεματα θα πω. Αυτο φιλε αρχισε να συμβαίνει μετα τον στρατο και δεν μπορω να επανέλθω με τπτ όμως. Και δν ξέρω γιατί! Ειναι μλκια ξέρω ....ισως γιατι διαβαζω-γραφω στα αγγλικα πλεον. Anyway sorry ......Θα προσπαθήσω περισσότερο.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ τρεις κουφαλες σε ενα δεντρο.Πανο στους στηλους Ολυμπιου Διος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Τραγέλαφος η κατάσταση…

Ποιόν τελικά να εμπιστευθείς ? Κάποιον απόφοιτο ΑΕΙ (αυτών των ΑΕΙ!) ή κάποιον αγανακτισμένο? (είναι η αγανάκτηση καλός σύμβουλος?) .

Η μήπως κάποιον αγανακτισμένο που είναι και απόφοιτος ΑΕΙ ?

Πιάσ`τ`αβγό και κούρεφτο

Γαμώ την αγανάκτησή μου γαμώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αν και συνήθως με χιούμορ αντιμετωπίζεις καλύτερα δυσάρεστες καταστάσεις.. Δεν νομίζω ότι χωράει χιούμορ σε ότιδήποτε αφορά την κατάσταση που έχουμε βρεθεί..
    Αστείο βρήκα το οτι η φράση του ΧΟΝΤΡΟΥ βρίσκει πατημα έστω και σε μια μερίδα του πληθυσμού.

Η κατάσταση δεν είναι το ιδιο δυσάρεστη για όλους-ούτε είναι για τους ιδιους λόγους δυσάρεστη για τον καθένα. Επισης καποιοι δεν την βρίσκουν καθόλου δυσάρεστη και κάποιοι έχουν αγανακτησει πολυ πριν απο εσένα.

Αυτο που γίνεται στο Συνταγμα δεν είναι απαραιτητα σωστο επειδή το πιστεύεις εσύ. Επισης το γεγονός οτι μαζεύτηκαν 100000 ατομα την "καλή" φορα δεν το κανει και πολυ δημοφιλές.

Θυμάσαι τι είχε γίνει στο EURO το 2004? Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις? Με μια λέξη "Χαμος" ......με δύο "της πουτ@ν@$ "

Αυτο που γινεται στο Συνταγμα τώρα είναι "τρωω-πίνω και την πίνω"

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
    ....

Αυτο που γίνεται στο Συνταγμα δεν είναι απαραιτητα σωστο επειδή το πιστεύεις εσύ. Επισης το γεγονός οτι μαζεύτηκαν 100000 ατομα την "καλή" φορα δεν το κανει και πολυ δημοφιλές.

Θυμάσαι τι είχε γίνει στο EURO το 2004? Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις? Με μια λέξη "Χαμος" ......με δύο "της πουτ@ν@$ "

Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ. Δικαίωμά σου βέβαια να νομίζεις ότι δεν υπάρχει συνολικά αίσθημα δυσαρέσκειας κι ότι όσοι πάνε στο Σύνταγμα πάνε για τις μπύρες και για ό,τι άλλο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αυτο που γινεται στο Συνταγμα τώρα είναι...
    Κάτι.
    Πριν, δεν υπήρχε καν αυτό.
    Το κάτι αυτό έχει θορυβήσει.
    Πριν, δεν υπήρχε καν ψίθυρος.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αστείο βρήκα το οτι η φράση του ΧΟΝΤΡΟΥ βρίσκει πατημα έστω και σε μια μερίδα του πληθυσμού.

Η κατάσταση δεν είναι το ιδιο δυσάρεστη για όλους-ούτε είναι για τους ιδιους λόγους δυσάρεστη για τον καθένα. Επισης καποιοι δεν την βρίσκουν καθόλου δυσάρεστη και κάποιοι έχουν αγανακτησει πολυ πριν απο εσένα.

κουιζάκι: στους 100 ανθρώπους/φίλους/συναγωνιστές/αγανακτισμένους στο Σύνταγμα που

φορούν ρολόι.

πόσοι εξ αυτών φορούν ROLEX ??????????????????????

μία βολτούλα στο Σύνταγμα φτάνει για να "βρεις" την απάντηση
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ. Δικαίωμά σου βέβαια να νομίζεις ότι δεν υπάρχει συνολικά αίσθημα δυσαρέσκειας κι ότι όσοι πάνε στο Σύνταγμα πάνε για τις μπύρες και για ό,τι άλλο.
    Εχεις δει πολλες φορες το matrix φαίνεται. Τεσπα....u cant teach an old dog new tricks.

Δεν πειράζει ...........

ΥΓ Καθε μέρα ειμαι στο Συνταγμα και ειναι ντροπή να λέμε οτι αυτό ειναι η αλλαγή.

Ευχαριστώ παιδια

(Επρεπε να εχει και ενα με φαι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κάτι.
    Πριν, δεν υπήρχε καν αυτό.
    Το κάτι αυτό έχει θορυβήσει.
    Πριν, δεν υπήρχε καν ψίθυρος.
    Εμένα από την αρχή μου άρεσε αυτή η διαμαρτυρία...Με γοήτευε που φανταζόμουνα ότι αυτή η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία που δεν ανήκει σε κόμματα, δεν τρέχει σε συγκεντρώσεις με ένα σημαιάκι στο χέρι, δεν σέρνεται από τους συνδικαΛΗΣΤΕΣ, δεν είναι βολεμένοι και λαμόγια, επιτέλους άρχισε να ξυπνά και να εκφράζεται...
    Είχα στο μυαλό μου ένα όμορφο-ιδεατό σενάριο...ότι κάποιοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θέλουν να αλλάξουν την χώρα, να προτείνουν και να διεκδικήσουν λύσεις που θα την οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες...

Μέχρι που πήγα 2 φορές...Χαβαλές, φάσκελα, και σουβλάκια. Δεν ήταν άσχημα... Παρακολούθησα επίτηδες και κάποιες συνελεύσεις...Ο κάθε πικραμένος έπαιρνε ένα μικρόφωνο και έλεγε ότι αρλούμπα του κατέβαινε στο νού και ότι απωθημένο είχε...Άμεση δημοκρατία το ονόμαζαν οι υπόλοιποι και χειροκροτούσαν...Με καναδυό διπλανούς έπιασα ψιλή κουβέντα.
    Τι ζητάμε ρε παιδιά ???
    "Να φύγει το μνημόνιο"...
    ΟΚ, αυτό πες ότι το κάνουμε... Μετά όμως θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό και αυτό - πως θα προχωρήσουμε ???
    "Θα κάνουμε δημοψηφίσματα στο facebook"

Ένας κόμπος ανέβηκε στο λαιμό μου...Όπου φύγει-φύγει... Ευχαριστώ δεν είμαι φίλος...

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Εμένα από την αρχή μου άρεσε αυτή η διαμαρτυρία...Με γοήτευε που φανταζόμουνα ότι αυτή η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία που δεν ανήκει σε κόμματα, δεν τρέχει σε συγκεντρώσεις με ένα σημαιάκι στο χέρι, δεν σέρνεται από τους συνδικαΛΗΣΤΕΣ, δεν είναι βολεμένοι και λαμόγια, επιτέλους άρχισε να ξυπνά και να εκφράζεται...
    Είχα στο μυαλό μου ένα όμορφο-ιδεατό σενάριο...ότι κάποιοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θέλουν να αλλάξουν την χώρα, να προτείνουν και να διεκδικήσουν λύσεις που θα την οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες...

Μέχρι που πήγα 2 φορές...Χαβαλές, φάσκελα, και σουβλάκια. Δεν ήταν άσχημα... Παρακολούθησα επίτηδες και κάποιες συνελεύσεις...Ο κάθε πικραμένος έπαιρνε ένα μικρόφωνο και έλεγε ότι αρλούμπα του κατέβαινε στο νού και ότι απωθημένο είχε...Άμεση δημοκρατία το ονόμαζαν οι υπόλοιποι και χειροκροτούσαν...Με καναδυό διπλανούς έπιασα ψιλή κουβέντα.
    Τι ζητάμε ρε παιδιά ???
    "Να φύγει το μνημόνιο"...
    ΟΚ, αυτό πες ότι το κάνουμε... Μετά όμως θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό και αυτό - πως θα προχωρήσουμε ???
    "Θα κάνουμε δημοψηφίσματα στο facebook"

Ένας κόμπος ανέβηκε στο λαιμό μου...Όπου φύγει-φύγει... Ευχαριστώ δεν είμαι φίλος...

Αυτό δυστυχώς είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα της δημοκρατίας
    Μπορεί να φτάσει στο σημείο που η ελεύθερη και αυθόρμητη αυτοέκφραση των πολιτών να μήν αποτελεί παρά μια διαμαρτυρία και μόνο, χωρίς στόχο και πρόταση αλλά κυρίως χωρίς όραμα.
    Και το "ΟΡΑΜΑ" δεν είναι κάτι που μπορεί να καθορισθεί από ψηφίσματα διαφόρων αυτόκλητων επιτροπων με πλειοψηφική λογική.
    Όπως έχει αποδειχθεί στην ιστορία, όταν ένα πολύ ισχυρό όραμα κατακυρίευε ψυχε τε και σώματι κάποιες πολύ ισχυρές προσωπικότητες (από τον Μ. Αλέξανδρο, τον Μ. Ναπολέων μέχρι και τον Χίτλερ ή τον Τσέ Γκεβάρα) άλλαζε η ροή της ιστορίας.
    Χρειάζεται κάποιος οραματιστής να μπορέσει να οδηγήσει έναν λαο σε πραγματικά ανατρεπτικές πράξεις και διαδρομές. Να τον εμψυχώσει, να του δώσει δύναμη και κουράγιο και να τον κάνει να ονειρευτεί και να αγωνιστεί πέρα από τα όρια.
    Παλαιότερα, στην κορύφωση γεγονότων, έβγαινε μπροστά κάποιος και έλεγε "Τέρμα αυτό, πάμε να αλλάξουμε τα πάντα, ακολουθήστε με τώρα!"
    Αν τα κατάφερνε να πείσει, τον έγραφε η ιστορία, αν όχι μπορεί και να τον λυντσάριζαν αλλά η ιστορία θα έγραφε τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο.
    Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πλέον αντίστοιχοι οραματιστές στο σήμερα. Βοηθούσαν και οι εποχές παλαιότερα βέβαια. Καλλιεργούνταν μύθοι και ο κόσμος τους πίστευε, δεν μπορούσε άλλωστε και να τους διασταυρώσει.
    Με την παγκοσμιοποίηση δεν μπορούν να καλλιεργηθούν "μυθοι" πλέον..
    Εκτός αν οι έχοντες τον έλεγχο των social media έχουν λόγο να στήσουν έναν στα πλαίσια κάποιου "business plan" τους.
    Μάλον ζούμε εποχές παρακμής της σύγχρονης δημοκρατίας..
    Και δεν νομίζω να ξέρει κάποιος πραγματικά το πως μπορεί να εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε αυτό το τόπο....
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Μήπως όμως ήρθε η ώρα να γίνει κάπως αλλιώς το πανυγύρι;

Έχεις και τη κατάλληλη υπογραφή παναθεμά σε.

http://www.newsit.gr/default.php?pna...=82707&catid=9

Για να δούμε και την υδρο-αύρα εν δράση!
    Ε, μην πάνε χαμένα τόσα ασκισίδια!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Μήπως όμως ήρθε η ώρα να γίνει κάπως αλλιώς το πανυγύρι;
    Για πε, για πε...

E , ΡΕ , ΓΛΕΝΤΙΑ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mbrettania4.jpg 
Προβολές:	226 
Μέγεθος:	238,5 KB 
ID:	229032

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    E , ΡΕ , ΓΛΕΝΤΙΑ
    ελα , πες το , φωτοσοπια ε ;
    Keep on rocking in a free world !!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε