Σας βλέπω οδικές να κάνετε πάρτυ σήμερα που έπεσε η πρώτη ψιχάλα μετά από μήνες...![]()
Σας βλέπω οδικές να κάνετε πάρτυ σήμερα που έπεσε η πρώτη ψιχάλα μετά από μήνες...![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
όχι απαραίτητα ... πολλές φορές είναι καλύτερα να πετάξεις τη μηχανή με πίσω φρένο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Μόνο γκάζι. Την έχω πατήσει κι εγώ με ζώο... Περαστικά![]()
Σε βλέπω μεγάλε αρκετά πρωινά στην Κηφισίας μετά το Υγεία προς Μαρούσι που παω δουλειά,να πηγαίνεις με το μπόμπο στην πένα και εσύ πάνω κουστουμάτος τέρμα γκάζι!!!
Yamaha FZS 600
ειδα σημερα μετα απο την πρωτη φθινοπορινη βροχη παπακι να σουρνεται στην ασφαλτο και απο πισω να ακουλουθα ο ιδιοκτητης στα γονατατελικο το παπακι εφτασε πρωτο στο πεζοδρομιο
και Κυριακη απογευμα εξω απο αρχαια Ολυμπια μια παρεα με ss, πολυ ωραιο το πορτοκαλι κτμ![]()
![]()
![]()
πωλειται φρεσκος βασιλικος πολτος και μελι ευκαλυπτου παραγωγης μου χωρις καμια επεξεργασια
Για να είμαι ειλικρινής, δε μπόρεσα να καταλάβω ποτέ πως είναι δυνατόν να χάσεις τον έλεγχο, μπλοκάροντας τον πίσω τροχό. Αλλά καβαλάω ΚΤΜ, τι ξέρω εγώ? :PΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
όχι απαραίτητα ... πολλές φορές είναι καλύτερα να πετάξεις τη μηχανή με πίσω φρένο ...
ΥΓ. Έχω πέσει από ζώο πέφτοντας στα φρένα (δεν έχασα τον έλεγχο, το ζώο κυριολεκτικά με έριξε, όταν πλέον είχα ελάχιστη ταχύτητα) και έχω αποφύγει, σε άλλη περίπτωση, φρενάροντας δυνατά, αρκετά ώστε να ελιχθώ μακρυά του. Δεν υπάρχει κανόνας. Αλλά νομίζω 8/10 περιπτώσεις, καλύτερα να σκεφτείς το γκάζι.
ΥΓ2. Μιλάμε για μικρά αδέσποτα της πόλης ε, όχι για άλογα.
Life begins at 45°.
Με ειδα στην πηγμενη απο κινηση+βροχη ηλιουπολεως να χρησιμοποιω και το πεζοδρομιο αλλα σε μια προσπαθεια αναβασης ενος πολυ ψηλου πεζοδρομιοθ (σε συνδυασμο με τη βροχη) να γλιστραω, να χανω την ισσοροπια μου να πεταω το κλρ κατω και να συνεχιζω...ορθιος ευτυχως:P Δυστυχως παμε για καινουργιο headlight(ευτυχως εχω το παλιο αφου φορουσα αφτερμαρκετ) και μερικα πταισματα ακομα
Το πεταξες το κακομοιρο με την μια καταχαμα..Και το κοψες με τα ποδια..??:rotflmao:![]()
Υ.γ.Μου φανηκε αστειο φιλε αλλα ζημια=Euro σε καταλαβαινω..![]()
Σε είδα ανάπηρη με το Τζιπακι να περνας με κοκκινω και το παλικαρι με το TDM να πλακωνεται στα φρενα αλλα λογω ψιλοβροχου να μην σταματαει με τιποτα. Σηκωθηκε και εσυ απλα συνεχισες στην πορεια σου σαν να μην συμβαινει τιποτα.
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Σε ειδα με το παπι να ριχνει παπαδες να εχει 8 μποφορ και εσυ για να μην βραχεις να κρατας μια τεραστια ομπρελα θαλλασης...Αφου δεν απογειωθηκες φιλε τυχερος εισαι![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Είδα Hornetα μου το κοντέρ σου να πλησιάζει τα 72000 κμ και να μην έχω μία για το μεγάλο σέρβις....![]()
![]()
![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Σε ειδα φιλε με το vstrom να χαιδευεις το ομολογουμενως ωραιο ποδι τις κοπελιας σου. Τι τοθελες ομως να συνεχισεις προς το νινι της. Αφου την κρατησες την μηχανη και δεν γινατε ενα με τις μπαριερες παλι καλα.
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a32:
![]()
![]()
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Σας είδα πάνω από 15.000 ΜΟΤΟ GUZZI το Σκ που πέρασε να περνάτε έξω από το εργοστάσιο και να κάνετε τον γύρο της Λίμνης Como, για να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια της εταιρίας....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Σας είδα κακόμοιρα παπιά και σκουτεράκια πεσμένα όλα στο πλάι παρασυρμένα από την νεροποντή που μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμι.Σαν στρατιώτες πεσμένοι στο πεδίο της μάχης.
Μερικά μάλιστα τα έπαιρνε το ρέμα!
Ακόμα θυμάμαι τα νοήματα ενός παιδιού να πηγαίνουν αργά τα αυτοκίνητα γιατί σήκωναν κύμα(!) και τουμπάριζαν τα μηχανάκια!!![]()
![]()
Αυτα είναι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σας είδα πάνω από 15.000 ΜΟΤΟ GUZZI το Σκ που πέρασε να περνάτε έξω από το εργοστάσιο και να κάνετε τον γύρο της Λίμνης Como, για να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια της εταιρίας....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαλε και καμμια φωτό αν εχεις , που θα έχεις!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα 100 χρόνια θα κάνετε το γύρο της Ιταλίας;![]()