Σας ειδα ολους εσας χθες περιξ των δρομων της Χαλκιδικης χαιρετηθηκαμε και ευχομαι παντα τετοιες μερες να απολαμβανουμε την βολτα μας.
Σας ειδα ολους εσας χθες περιξ των δρομων της Χαλκιδικης χαιρετηθηκαμε και ευχομαι παντα τετοιες μερες να απολαμβανουμε την βολτα μας.
Σε ειδα να μου κολλας ανεβαινοντας την Ποσειδωνος απο Βαρκιζα προς Λαιμο με τοσα χιλιομετρα που δεν πρεπει να χω ξαναδει κανεναν. Σηκωμενος εσωτερικος πισω τροχος σε καθε στροφη, με ενα απλο C3. Και οσο μπορουσα να δω, μονιμα πανω απο τα 110. Σε χαιρετησα και τοτε, στο λεω κι απο δω: ωραιος, γρηγορος και διακριτικος.
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Σας είδα σκυλάκια να κάνετε ζωντανό εκπαιδευτικό έργο και μολις σας πλησίασα πετάγεστε... εντάξει πρόλαβα και θα μπορέσετε να κάνετε απογόνους...
Σε είδα κι εσένα φίλε με το busa το μαύρο , φουλ εξοπλισμένος και με τα carbon γιοσιμουρια να παίζουν τετρακύλινδρη μελωδία...
Τελευταία τροποποίηση από KostRider; 18/02/2014 στις 16:50.
Σε είδα μαύρο GSXF δικάβαλο, βγήκες από την ΕΟ στην Κηφησιά.
Λάδωσε λίγο αλυσίδα φιλαράκι, την άκουγα με κλειστά παράθυρα να κλαίει...
Σε ειδα με το παπακι να κοβεις απο τερμα αριστερα, σε τερμα δεξια... Ισα που προλαβα να φρεναρω... στο παρα 5 προλαβε και το τζιπ απο πισω μου...
Μ'αρεσει που κοιτουσες και με απορια......
Τι να πω ρε πστ μου...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα στο φανάρι που στρίβεις αριστερά για να μπεις στη Λαυρίου από το Σταυρό να μου κάνεις τιμονιά για να χωθείς μπροστά μου αντί να μείνεις στη λωρίδα σου. Εγώ με το αυτοκίνητο, εσύ με τη τζιπούρα. Φρέναρα για να μη γίνουμε μπίλιες και λίγο παρακάτω σε κοίταξα κυριούλα, συνοδηγός 30άρης που πρέπει να ήταν γιός σου. Τρόμαξα σκεφτόμενος τί θα μπορούσε να είχε γίνει όταν είδα το συνοδηγό να κρατάει χύμα και όρθιο ένα αγοράκι που ακούμπαγε σχεδόν στο παρμπρίζ. Προφανώς στις φίλες σου λες "πήρα ακριβό αμάξι αλλά ήθελα να είναι ασφαλές", έτσι;
σε ειδα να ερχομαι στο στενο για να βγω θηβων και ξαφνικα (ενω ερχομουν προς τα σενα που ειχες σταματησει) βαζεις οπισθεν και σανιδωνεις!!! κορνες φρενα μπροστινα, μπλοκαρισμα του πισω και ευτυχως σταματησες χωρις να μας βρει κανενα κακο!!! καπακι βαζεις πρωτη, κανεις 5 μετρα μπροστα και μου κανεις νοημα να ρθω διπλα σου
ευτυχως το εκανες για να μου ζητησεις 1000 συγγνωμη που με κοψοχολιασες!! δεν πειραζει φιλαρακι (αφου δεν εγινε κατι πιο σοβαρο)...να προσεχεις μονο![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σε ειδα μπαρμπα 80+ να παραβιαζεις stop και να βγαινεις χαλαρος στο δρομο σαν να μην τρεχε τπτ...!!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας αφηνουν να οδηγειτε ακομα......![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σας βλέπω τις τελευταίες μέρες, φανάρια να ανάβετε πράσινο, μόλις φτάνω.. Ούτε για διήθηση δεν προλαβαίνω και σήμερα πηγαίνοντας να βγω μπροστά από μία κλούβα, άναψε στο καπάκι και παραλίγο να με μαζέψει η κλούβα μπροστά...
Σε είδα καλό μου μηχανάκι να "ανάβεις" στην πρωινή κίνηση και να μπαίνει σε λειτουργία μετά από πολύ καιρό το βεντιλατέρ..ήταν κι αυτός ένας τρόπος να καταλάβω πως δουλεύει κανονικά!!![]()
Σε ειδα με το Octavia να εχεις κουμπωσει οπισθεν και να προσπαθεις να βγεις απο εκει που το ειχες χωσει καθετα στο δρομο, τι κορνες τι φωνες στα @@ σου, ισα-ισα προλαβα να περασω, 1 δευτερολεπτο μετα και θα με ειχες μαζεψει![]()
Σε είδα φίλε μου με το royal enfield σου στην πένα να ανεβαίνεις την κηφισίας και μου τρεχαν τα σάλια με το πόσο όμορφο είναι το μοτόρι σου...Καλές βόλτες
...σε ειδα σουπερ σκουτερα 300cc toylastixon !!! με το βαπορι σου εξατμισατο να ξεκινας απο το χαντακι δεξια στο shisha -λιμανι Πειραια για να στριψεις στο περιφεριακο ,τρεις λωριδες καβαλησες για να βαλεις το καραβι σου καπετανιοooo !!! ξεκρανοτος με το γυαλιιιι και τελικα σε περασα απο εξω ,καπετανιοοοο το νου σου !!!
![]()
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)
Σε ειδα να εισαι πισω μου με το vfr nc 24 μαμισιο,πριν την λαμια κοντα στην εξοδο,
εκοψα λιγο και εκανα χωρο να περασεις να το δω,ωραιος,καλους δρομους να εχεις.