Σελίδα 62 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια
    Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια και την αρνείται
    Πάλι Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται και τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη
    Ξανά Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη και κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας)
    Ξανά μανά Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή και δεν παρακαλά κανένα
    Πάλι ξανά μανά Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα και αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο)
    Πολύ Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα, αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο) και βάζει το σώμα του σαν όπλο για να υπερασπιστεί ένα δικαίωμα
    Φουλ του Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα, αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο), βάζει το σώμα του σαν όπλο για να υπερασπιστεί ένα δικαίωμα και αρνείται ρητά και κατηγορηματικά (ενώ είναι σε άμεσο κίνδυνο θανάτου ή μόνιμης βλάβης) την υπεράσπιση από συριζέους (άλλο που αυτοί κάνουν την πάπια)
    Φάουλ,οφσαϊντ, κόκκινη κάρτα

Μονά ζυγά δικά σας

Τελικά τα μυαλά σήμερα φτάνουν μέχρι τις οθόνες των pc

παλιά φτάναν μέχρι τις μάντρες των σπιτιών (βλέπανε και το γείτονα)

αυτό βλέπω : ο χαμένος σας τα πήρε όλα
    Πω πω ρε φίλαι εύγε. δεν ξέρεις πόσο με διαφώτισε το κείμενο σου! μου άνοιξε πραγματικά τους ορίζοντες μου.

Α ξέχασα: εμένα η ιδεολογία μου για να κάνω τον κόσμο καλύτερο είναι να κλείνομαι σε δωμάτια με το ημιαυτόματο όπλο μου παρέα με παιδιά.
    Μήπως μπορώ να χρησημοποιήσω το παιδί σου; Αν δεν έχεις δεν πειράζει. Μου κάνει και η γυναίκα σου ή η μητέρα σου.

Σου υπόσχομαι πως δεν θα βλάψω κανένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Εν Ψυχρω ειναι σημαδευω και ριχνω.
    Ο Κορκονεας ουτε αυτο δεν εκανε σωστα.
    Εχασε τον ελεγχο...εβγαλε...εριξε στο δρομο και πηρε η σφαιρα τον Γρηγοροπουλο απο εξοστρακισμο.
    Το εκανε σωστα ο μελίστας όμως

Αυτο ειναι η δικαιολογια για τον Ρωμανο?
    Εκτος απο τον Γρηγοροπουλο, δικαιολογια για τους "ρωμανούς", ειναι και ολα τα παρακατω

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/t...stinomias.html

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Μάγκες το σύστημα που όλοι βρίζετε δεν έχει μόνο αρνητικά, έχει και θετικά και ας τα ξεχνάμε . . .
    Mιλώντας για μένα κ μόνο ,θα πω ότι ,ΔΕΝ βρίζω το σύστημα. (ίσως επειδή δεν είμαι μάγκας)

Αυτό που κάνω από μικρός ,είναι να μην εθελοτυφλώ ,να διακρίνω ,να επισημαίνω ,κ να καταγγέλλω όπως μπορώ τις δυσλειτουργίες του.

Δεν κατακρίνω την ανάγκη ύπαρξης θεσμοθετημένων οργάνων για την τήρηση της νομιμότητας αλλά κ της ισονομίας.
    Ισα-ίσα που ,αυτό ακριβώς το σύστημα θέλω να μου διασφαλίσουν τα όργανα που έχουν ορκιστεί να το υπηρετούν και να το διαφυλάττουν.
    Με αυτό τον τρόπο υπηρετούν κ προστατεύουν κι εμένα.
    (όπως έχουν ορκιστεί ,αλλά κ οφείλουν ,λόγω εργασιακής σύμβασης μεταξύ φορολογουμένων πολιτών & αμειβομένων κρατικών λειτουργών)

Κατακρίνω όμως την καταστρατήγηση των νόμων ,από τα θεσμοθετημένα για την τήρησή του όργανα.
    Κατακρίνω την συγκάλυψη των παρανομούντων οργάνων από συναδέλφους τους ,στο όνομα της "συναδελφικής" αλληλεγγύης.
    Κατακρίνω τις διακρίσεις στην επιβολή του νόμου απέναντι σε ένστολους ,και α-στολους.
    Κατακρίνω την επιβολή βιας ,όταν αυτή φοράει στολή ,αλλά και όταν φοράει πολιτικό ένδυμα.
    Κατακρίνω την καταστρατήγηση των συνταγματικών μου ελευθεριών ,από αυτούς που έχω εξουσιοδωτήσει να τις προστατεύουν.(ένστολους & πολιτικούς)
    Κατακρίνω τον Δικαστή που δεν καταδικάζει αυστηρότερα τον υποτιθέμενο τηρητή της τάξης ,όταν αυτός παρανομεί.
    Κατακρίνω τον πολιτικό ή τον όποιον κρατικό λειτουργό ,που σκοπό έχει να καταχραστεί δημόσιο χρήμα.
    Κατακρίνω τον πολιτικό ή τον όποιον κρατικό λειτουργό ,προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ανθρώπους ,με την δύναμη που αυτοί του έχουν δώσει για να τους προστατεύει.

Για να μην γράφω άλλα κ κουραζόμαστε αμφότεροι ,αυτό που βρίζω κατακρίνω κ δεν μπορώ να δεχτώ είναι το
    ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΩΣΤΑ ,ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΣΗ Κ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

Βέβαια έχω ακούσει πολλές φορές κ κατ'ιδίαν την δικαιολογία τους:
    "Τι να κάνω ρε φίλε...Δεν μπορώ να κάνω κάτι...Ετσι είναι το σύστημα."

Ε...τότε...αν αυτό είναι το σύστημα που εσείς οι μισθοφόροι θέλετε να ισχύει......τότε ΝΑΙ.
    Το βρίζω κ το φτύνω ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ Κ ΑΔΙΚΟ σύστημα σας. (κι ας μην είμαι μάγκας)
    Και απαιτώ ταυτόχρονα να ξηλωθείτε όλοι ,και να τιμωρηθείτε παραδειγματικά ,και την θέση σας να πάρουν άλλοι ,δίκαιοι και ηθικοί λειτουργοί ,οι οποίοι θα φροντίσουν να λειτουργεί ομαλά το σύστημα ,διαφυλάττωντάς το από εσάς κ τους ομοίους σας.

Και αμέσως μετά ,ξυπνάω για άλλη μια φορά ιδρωμένος κ με τρομερό πονοκέφαλο......
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος

Το εκανε σωστα ο μελίστας όμως

Εκτος απο τον Γρηγοροπουλο, δικαιολογια για τους "ρωμανούς", ειναι και ολα τα παρακατω

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/t...stinomias.html

Συγνωμη αλλα τι παρεθεσες εδω?
    Πραγματα και καταστασεις που δεν εχεις ιδεα τι εχει γινει και απλα αναπαραγεις ...ετσι για να την πεις για οσους σκοτωσε η Αστυνομια?
    Τα παραπανω απο μισα περιστατικα ειναι με Αλβανους στα συνορα.
    Ελα κανε μου τη χαρη που εχεις και αποψη για το χαμο που γινεται εκει.
    Τον αλλο λεει τον καθαρισε το Λιμενικο γιατι εκλεψε μια βαρκα για τη βολτα του.

Και που ξερει ο αρθογραφος ρε μεγαλε οτι ηθελε να βολταρει ο συγκεκριμενος?
    Θα μπορουσα να σου εξηγησω καποια πραγματα αλλα δεν με ενδιαφερει να σου δωσω να καταλαβεις γιατι απλα δεν θες.

Επισης αναδρομικα πηρα...12€.
    Εκεινος που εγραψε οτι ...με πλερωνει...να του δωσω πισω τα οποια λεφτα νομιζει οτι πληρωνει...και να μου δωσει κι αυτος τα δικα μου.

Αντε πια με την καραμελα που σας μαθανε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος

Κατ'αρχήν δεν το παίρνω προσωπικά.
    Προσωπικά επίσης ,δεν συμφωνώ ούτε με τον όρο ,ούτε κ με με την αποδοχή των παράπλευρων απωλειών.
    Μου θυμίζει πόλεμο κ στρατόκα@υλους κ τα απεχθάνομαι κ τα δυό.
    Γιατί ,παράπλευρες απώλειες είναι κ τα παλληκαράκια που χάθηκαν από τον ακριβοπληρωμένο αλλά προβληματικό όλμο.
    Παράπλευρες απώλειες είναι και οι αυτοκτονίες της οικονομικής κρίσης.
    Παράπλευρες απώλειες είναι κ οι χαμένες ζωές των αστέγων.
    Παράπλευρες απώλειες είναι και οι κατεστραμμένες ζωές των ναρκομανών.
    Παράπλευρες απώλειες είναι κ ο Γρηγορόπουλος ,κ ο Ρωμανός ,κ ο Καλτεζας.
    Μπορώ να γράψω μεγάλο κείμενο παράπλευρων απωλειών.
    Ποιανού ευθύνη είναι όλες αυτές οι παράπλευρες απώλειες;
    Μα των εκάστοτε συντεταγμένων αρμοδίων οργάνων φυσικά.
    Όταν λοιπόν κάποια στιγμή ο κόσμος δεν θα αντέχει άλλο κ θα βγεί στους δρόμους ουρλιάζοντας ,εσύ ποιανού το μέρος θα πάρεις;
    Εγώ πάντως ,είμαι κ θα είμαι μαζί με αυτούς που έχουν δίκιο.
    Και όλοι νομίζω.
    Αρκεί να ανοίξουν τα μάτια τους ,να ΔΟΥΝ κ να παραδεχτούν.

Τίποτα δεν φτιάχνει έτσι.
    Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κάποιος λογικά σκεπτόμενος.

Το ερώτημα όμως είναι:
    Μήπως κάθε φορά που υπάρχει δυσανεξία του κόσμου προς τα "πολιτικά δρώμενα" ,επιτρέπονται -αν όχι καθοδηγούνται κιόλας- τέτοιου είδους περιστατικά ,με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πολλών ,και την διάσπαση ενός πιθανού μαζικού κινήματος;

Σκέψου.........
    Στα πιο πανω δεν θα διαφωνησω,στον καταμερισμο ευθυνων ομως εχω αλλη αποψη.Φταινε παλι οι αλλοι,εμεις παλι δεν εχουμε ευθυνες?

Τωρα οταν ο κοσμος βγει στους δρομους,ουρλιαζοντας ,χωρις κομματικες σημαιες και χωρις να κοιταζει μονο το προσωπικο του συμφερον,θα ειμαι μπροστα και θα ουρλιαζω ΚΑΙ θα βαραω ,αν χρειαστει ,μαζι τους.

Δεν πιστευω ομως,οτι θα γινει ποτε το ονειρο μου πραγματικοτητα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Ρε Πανο τι λες;
    Αν σκότωσε ο μπάτσος τον Αλέξη; ΑΝ;;;το αμφισβητείς;
    Και για τον Καλτεζά επίσης;
    θα πηδηχτω απ΄το παράθυρο ρε γαμωτο.
    θα φτάσουμε να πρέπει να καλύψουμε όλη την "διδακτέα υλη" για να έρθουμε σε ένα κοινό επίπεδο συζήτησης;

Όσο για το άλμα λογικής επιπέδου Μπούμπκα, που κάνεις στην δεύτερη σου υπόθεση, να σου απαντήσω ότι ποτέ μα ποτέ απλοι διαδηλωτές (και όχι κουκούλες του παρακράτους) δεν έβλαψαν πολίτες.
    Kατσε στα αυγα σου ,ρε πηδηχτουλα,θα μου τσακιστεις και θα εχουμε αλλα.

Τα ΑΝ πανε για παρακατω,δεν αμφισβητω το γεγονος.
    Οσο για το δικο μου αλμα δεν αναφερομαι στους απλους διαδηλωτες.Εναν ομως που διαδηλωνει αγγαλια με το τοξο του και ριχνει βελη δεξια και αριστερα ,ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ,που να τον καταταξω?

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    εγραψα οτι το κλεινω για τα νερα , αλλα αφου το γυρισαμε σε "ρωμανο" θα γραψω ,

εγινε οτι εγινε με τον γρηγοροπουλου , δυστυχως δεν γυρναει ο χρονος πισω , το @ρχιδι ο μπατσος δεν ηταν αντρας αρκετα να ζητησει μια συγνωμη απο την οικογενεια του γρηγοροπουλου , να πει αντρικια ναι νευριασα , τα πηρα , θολωσα , φοβηθηκα και το πιστολιασα το πιτσιρικι αλλα συγνωμη , να ζητησει συγνωμη στην ιδια του την οικογενεια που γ@μησε και την δικια τους ζωη , στον τοτε εφηβο ρωμανο να ζητησει συγνωμη που του πιστολιασε τον φιλο του μπροστα στα ματια του , να προσπαθει να διορθωσει την τραγικη μ@λακια που εκανε μεχρι να κλεισει τα ματια του ,

γιατι να το κανει βεβαια θα μου πεις , για το παιδι που σκοτωσε , για τα δικα του παιδια , για το παιδι ρωμανο και οχι να κρυβεται σαν π@υστρα , ολοι μπορει να κανουμε μια μαλ@κια , αντρας ειναι οποιος το παραδεχεται και αναλαμβανει τις ευθυνες του , εδω βετερανοι πολεμου που εχουν ζησει τα χιλια μυρια και αν σε μαχη σκοτωσουν ενα παιδι που τους σημαδευει κιολας δεν το ξεπερνουν ποτε ,

και τωρα εχουμε ενα παιδι νεκρο , τον γρηγοροπουλου , ενα παιδι που μπορει να πεθανει , τον ρωμανο και αν δεν πεθανει θα σαπιζει στη φυλακη , τα παιδια του μπατσου που ενω δεν φταινε σε τιποτα αναγκαστηκαν να ζησουν τετοιες καταστασεις ,

παιδια θυματα , του ενος π@υστη ή του αλλου , γιατι και ο ρωμανος θα μπορουσε να εχει μεινει εξω απο την ληστεια αν το ειχαν σκεφτει "καποιοι" και οχι να τον βαλουν μπροστα , σορυ ρε μαγκες αλλα εγω σαν αντρας δεν μπορω να βλεπω να την πληρωνουν τα παιδια και να πεταω την ευθυνη σε αυτα , ολα μπορουσαν να ειναι διαφορετικα με μια ειλικρινη συγνωμη ,

οι εφηβοι θα αντιδρασουν , οι νεοι θα φωναξουν , ποτε θα αντιδρασεις οταν δεν θα μπορεις να κουνησεις τον κ@λο σου , η απαντηση σε ενα μπουκαλι , σε μια πετρα , δεν ειναι η σφαιρα σε ενα παιδι ,

ας φροντισει λοιπον οποιος εχει @ρχιδια και ειναι αντρας , πολιτικος , δικαστικος , να μην χαθει μια ζωη ακομα , ας κανει πισω το "νομοθετημενο" αντριλικι αυτη την φορα , θα ειναι η συγνωμη και η προστασια που δεν ειχε ο ρωμανος οταν επρεπε , αδεια ζηταει , δεν θα καταρευσει η "νομιμοτητα" της χωρας , εδω μας εχουν γ@μησει την ζωη η αδεια του ρωμανου μας πειραζει , ελεος ρε π@υστη μου
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Συγνωμη αλλα τι παρεθεσες εδω?
    Πραγματα και καταστασεις που δεν εχεις ιδεα τι εχει γινει και απλα αναπαραγεις ...ετσι για να την πεις για οσους σκοτωσε η Αστυνομια?
    Τα παραπανω απο μισα περιστατικα ειναι με Αλβανους στα συνορα.
    Ελα κανε μου τη χαρη που εχεις και αποψη για το χαμο που γινεται εκει.
    Τον αλλο λεει τον καθαρισε το Λιμενικο γιατι εκλεψε μια βαρκα για τη βολτα του.

Και που ξερει ο αρθογραφος ρε μεγαλε οτι ηθελε να βολταρει ο συγκεκριμενος?
    Θα μπορουσα να σου εξηγησω καποια πραγματα αλλα δεν με ενδιαφερει να σου δωσω να καταλαβεις γιατι απλα δεν θες.

Αντε πια με την καραμελα που σας μαθανε...
    Η ιστοσελιδα που παρεθεσα αναφερεται (αν μετρησα σωστα) σε 44 περιστατικα.

Πραγματι, οι μισες περιπτωσεις και παραπανω, ειναι με αλλοδαπους και τσιγγανους. Ας τις βγαλουμε λοιπον εξω..

Ας βγαλουμε εξω και τις περιπτωσεις τσογλανιών που θανατωθηκαν, επειδη πχ δε σταματησαν σε μπλοκο..

Να βγαλουμε εξω και τις περιπτωσεις που ειναι ανυποστατες φημες.

Ενδεικτικα, τις περιπτωσεις των

Σωτηρη Πέτρουλα
    Ιακωβου Κουμή - Σταματινας Κανελλοπούλου
    Μιχαλη Καλτεζά
    Αυγουστινου Δημητρίου
    Αλεξη Γρηγορόπουλου

να τις βγαλουμε κι αυτες εξω;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    ας φροντισει λοιπον οποιος εχει @ρχιδια και ειναι αντρας , πολιτικος , δικαστικος , να μην χαθει μια ζωη ακομα , ας κανει πισω το "νομοθετημενο" αντριλικι αυτη την φορα , θα ειναι η συγνωμη και η προστασια που δεν ειχε ο ρωμανος οταν επρεπε , αδεια ζηταει , δεν θα καταρευσει η "νομιμοτητα" της χωρας , εδω μας εχουν γ@μησει την ζωη η αδεια του ρωμανου μας πειραζει , ελεος ρε π@υστη μου
    Και οταν την κοπανησει ο Ρωμανος ...και καλα θα κανει...τι θα μας λες?
    Και ο Σακκας εκανε απεργια...τον βγαλανε...σιγα μην ξαναγυρναγε.

Οι γονεις του Ρωμανου καλα κανουν και εκμεταλλευομενοι την επετειο του Γρηγοροπουλου τον ωθησανε στην απεργια πεινας.
    Δε βαριεσαι λενε...
    Καλυτερα να τον θυμουνται σαν επαναστατη που και καλα τα εβαλε με το συστημα.
    Ετσι θα ξεχαστει γρηγορα η ρετσινια της ληστειας και ομηριας.
    Χρημα εχουν και το σκορπανε για να βγαλουν τον κανακαρη τους αντισυστημικο και επαναστατη του κ@@@υ.
    Βγηκε και απο το παραθυρο ο Φλωρος και ελεγε..."εγινε καλος χαμος;;".
    Να παω με το αμαξι μου για καποια δουλεια στο κεντρο και να το βρω καμμενο στο ονομα του Ρωμανου.
    Ρε ειστε παλαβοι μερικοι μερικοι?

Banned
    Ολα αυτα για 5-6 μπουκαλακια [μικρα] νερο...

αμα επαιρναν δλδ κανα ταψι κανταιφια ...

ποσες σελιδες θα γραφαμε;

Προβληματα ρε που εχει ο κοσμος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    [...]
    Σωτηρη Πέτρουλα[...]
    Ενταξει, καλο ειναι να μην ανατρεξουμε σε στατιστικες χωροφυλακης επι Μπαϊρακταρη.

Ας μεινουμε στα πιο προσφατα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Οι γονεις του Ρωμανου καλα κανουν και εκμεταλλευομενοι την επετειο του Γρηγοροπουλου τον ωθησανε στην απεργια πεινας.
    Δε βαριεσαι λενε...
    Χρημα εχουν και το σκορπανε για να βγαλουν τον κανακαρη τους αντισυστημικο και επαναστατη του κ@@@υ.
    Να παω με το αμαξι μου για καποια δουλεια στο κεντρο και να το βρω καμμενο στο ονομα του Ρωμανου.

συγνωμη αλλα εγω στην δικια μου πραγματικοτητα , βλεπω να γ@μιεται καθημερινα η ζωη των συνανθρωπων μου , παιδια να γινονται θυματα της παρανοιας των ενηλικων και τρελενομαι για αυτο , ναι μπορεις να πεις οτι ειμαι παλαβος , τοσο παλαβος που δεν θα κατεβω για την "δουλιτσα μου" σαν να μην τρεχει τιποτα , τοσο παλαβος που προτειμω να καψω ο ιδιος την kawa μου απο το να βλεπω παντου θυματα παιδια και κατεστραμενες ζωες νεων ανθρωπων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος

συγνωμη αλλα εγω στην δικια μου πραγματικοτητα , βλεπω να γ@μιεται καθημερινα η ζωη των συνανθρωπων μου , παιδια να γινονται θυματα της παρανοιας των ενηλικων και τρελενομαι για αυτο , ναι μπορεις να πεις οτι ειμαι παλαβος , τοσο παλαβος που δεν θα κατεβω για την "δουλιτσα μου" σαν να μην τρεχει τιποτα , τοσο παλαβος που προτειμω να καψω ο ιδιος την kawa μου απο το να βλεπω παντου θυματα παιδια και κατεστραμενες ζωες νεων ανθρωπων
    Δεν εχει καμμια σχεση ο Ρωμανος με την καταντια μας.
    Οταν ξεχωρισεις το ενα απο το αλλο τοτε ναι εχεις δικιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros

Δε βαριεσαι λενε...
    https://www.youtube.com/watch?v=4WBXsIKIT1g

Η ανατροπή θα έρθει από την απεργία πείνας του παιδιού αυτού. Και στις εκλογές ξανά όλοι μέσα στο μαντρί.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Δεν εχει καμμια σχεση ο Ρωμανος με την καταντια μας.
    Οταν ξεχωρισεις το ενα απο το αλλο τοτε ναι εχεις δικιο.
    εγω παλι νομιζω οτι ο ρωμανος παραγεται απο αυτην την κατασταση , αλλιως επρεπε να αντιμετωπιστει η περιπτωση ρωμανου , το θεμα δεν ειναι αν θα παρει αδεια ο ρωμανος - θα μπορουσε να παρακολουθει φρουρουμενος πχ , λεω ' γω τωρα οπως ειπαν κι αλλοι , αλλα το "τελειο" συστημα , με τους "τελειους" νομους του και τους "τελειους" λειτουργους του δεν μπορει να βρει μια λυση για το προφανες , να μην πεθανει ενας νεος ανθρωπος , αλλιως ας αφησουμε την υποκρισια περι δημοκρατιας κι ας του φυτεψουν μια σφαιρα στο κεφαλι

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF