Σας ειδα κωλομερμυγκα να καταλαμβανετε το αυτοκινητο μου..........................
Σας ειδα κωλομερμυγκα να καταλαμβανετε το αυτοκινητο μου..........................
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Μας βλεπω ολους μες τα νευρα και ειναι ακομα τριτη!!! Θα ναι αναδρομος ο Ερμηςψυχραιμααααα
![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Σε είδα χιπστέρι να ξεκαβαλάς street triple που του είχες βάλει κλιπον και καφέ δερμάτινη σέλα. γαμώ το κεφάλι σου γαμώ.
σε είδα μεσήλικα να οδηγείς το τρίκυκλο MP3 με 10χλμ/ωρα σε πεζόδρομο και να έχεις τα πόδια σου κάτω!!
Τρίκυκλο άπεφτο οδηγάς ρε πεφωτισμένε άρχοντα της Διανόησης. ΤΡΙ ΚΥ ΚΛΟ.
Σας είδα ομοφυλόφιλους να περπατάτε και να κρατιέστε χέρι-χέρι και σας χάρηκα. Άντε μπράβο μπας και διώξει αυτή η
χώρα τα κόμπλεξ και βγούμε στο μεσαίωνα. Στον ισχυρότερο στρατό του κόσμου ο επόμενος αρχηγός θα είναι gay κι εμείς
εδώ ουγκα μπουγκα ρε πστη μου.
Σε είδα πάνω στη στροφή κάτι σαν ντουλάπι να φεύγεις από την καρότσα του αντίθετα ερχόμενου αγροτικού και να σου ξεφεύγω.
Σε είδα φορτηγατζή να πηγαίνεις όπως να'ναι. Σε δρόμο με 2 λωρίδες ανοίγεσαι αριστερά να πάρεις τη στροφή και με κλείνεις.
Πάω να σε περάσω από δεξιά με ξανακλείνεις. Πάω να σε ξαναπεράσω από αριστερά πάλι με κλείνεις.
Όταν τελικά έφτασα δίπλα σου σε ρωτάω αν είσαι πιωμένος και εσύ μου ζήτησες συγγνώμη. :a31:
Σας είδα και σας ένιωσα χώματα πάνω στη στροφή και λέρωσα τις κάλτσες μου.
Σε είδα drz το Σάββατο έξω από την Τιθόρα. Και drzας και ροκάς![]()
![]()
σας ειδα σημερα το πρωι στον περιφερειακο καρδιτσας 8-10 gs, multistrada και κατι αλλο "ακριβα" μηχανακια, δε χερετησε κανενας.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Σε ειδα να παιρνεις επιτελους το ντεμι χωματινο που ηθελες τοσο καιρο!!!! Καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι!!!!
Σε ειδα στο φαναρι να κορναρεις για να φυγω...
Με τι; Με κοκκινο;
Οταν σου εδειξα το φαναρι, δεν μιλησες...
Εχετε χαζεψει μου φαινεται για τα καλα...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
χαχαχχα....μου έχει τύχει χειρότερο: να περιμένω το φανάρι να ανάψει πράσινο, να μην το έχω δει γιατί χάζευακαι το αμάξι που ήταν πίσω μου με έναν παππού μέσα, να μου ακουμπάει τον προφυλακτήρα στην ρόδα...όπως γυρίζω αιφνιδιασμένος, μου λέει ο παππούς "έχει χαλάσει η κόρνα, σου φώναζα ότι άναψε πράσινο και δε με άκουγες.."
![]()
Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.
Σας είδα να ανεβαίνετε πεντέλη κεραίες λίγο πριν το μοναστήρι 2 μηχανές sport αν θυμάμαι καλά... ( ο ένας είχε και κοπελιά πίσω ) .Και οι 2 τέρμα στο αντίθετο ρεύμα σε τυφλή στροφή πάλι καλά που φύσαγε και κατέβαινα χαλαρά αλλίως σίγουρα θα είχα πέσει πάνω στον πρώτο , έκανα νεύμα στον δεύτερο με την κοπελιά αλλά φαινόταν στον κόσμο του και αυτός..ότι να ναι ..
σας είδα στρουμφάκια δύο φορές να είστε στημένοι με το ραντάρ ανά χείρας,στην πρώτη με προειδοποίησαν οι διερχόμενοι οδοιγοί με σινιάλο και στη δεύτερη να πηγαίνουμε χαλαρά με την παρέα και όλα οκ..Σας είδα μοτό παρέες στην εθνική Λαμίας-Βόλου και να χαιρετάτε ελάχιστοι..
Σε είδα κοπελιά με το σκουτεράκι να με μουτζώνεις που σταμάτησα με το αυτοκίνητο στο κόκκινο μπροστά σου (ομολογουμένως απότομα) και εσύ να περνάς το κόκκινο σφαίρα...Φοβήθηκες, το καταλαβαίνω αλλά όποιος φοβάται, πάει με το αστικό.![]()
Σας είδα τις τελευταίες μέρες να πάτε να με φάτε επειδή αλλάζετε απότομα λωρίδα χωρίς να κοιτάξετε.
Όσο για αυτούς που μιλούν στο κινητό και οδηγούν... Αχ....θέλω να κάνουμε έρωτα....