Σελίδα 62 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    "...ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ

Σε 10 δισ. ευρώ ανέρχεται η προκαταβολή για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών. Τα κεφάλαια αυτά, υπό μορφή ομολόγων του ESM, θα δημιουργηθούν αυτόματα από τον Μηχανισμό Ευρωπαϊκής Σταθερότητας και θα διακρατούνται σε ειδικό λογαριασμό.

Τα 12,7 δισ. ευρώ θα διατεθούν για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους. Από αυτά τα 7 δισ. ευρώ αφορούν στην αποπληρωμή του δανείου-γέφυρα από τον ESM, 3,4 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή των ομολόγων και των τόκων τους που έχει στην κατοχή της η ΕΚΤ και λήγουν σήμερα, 2,2 δισ. ευρώ κατευθύνονται προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την πληρωμή δόσης και τόκων και 100 εκατ. ευρώ αφορούν στην εξυπηρέτηση άλλων δανείων.

1 δισ. ευρώ θα διατεθεί για την έναρξη αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του δημοσίου και repos (έχουν συναφθεί συμβάσεις συνολικού ύψος 9,7 δισ. ευρώ από τα οποία τα 3,5 δισ. ευρώ πρέπει σταδιακά να επιστραφούν στους φορείς της γενικής κυβέρνησης)

2,3 δισ. ευρώ θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση του πρωτογενούς ελλείμματος της γενικής κυβέρνησης εκ των οποίων 500 εκατ. ευρώ θα κατευθυνθούν για συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ...

ανανήψαντας

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    20 Σεπτέμβρη

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    20 Σεπτέμβρη
    Έρχεται η ελπίδα;

Βαρέθηκα την κοροϊδία. ..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    20 Σεπτέμβρη
    Το γαμάτο ειναι οτι θα λέιπω 2 ευδομάδες στο εξωτερικό και θα χάσω ολα τα καραγκιοζιλίκια που θα γίνουν στα ΜΜΕ.
    Γυρνάω μια μέρα πριν τις εκλογές
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Μάλιστα. Ο Αλέξης λες και ήρθε από τον Σείριο και δεν ζούσε εδώ τόσο καιρό, ο Μεϊμαράκης κουκουρούκου μανταλάκια καφενείο...

Ομαδικό τρολάρισμα και δούλεμα. Μπράβο παιδιά. Μπράβο.

Banned
    Ολα θα πανε καλα....

βαση σχεδιου

με σταθερα τον ανθρωπο....

με υπευθυνοτητα....

με αξιοπρεπεια.....

Το ότι ουδείς ξένος εξεπλάγη ή διαμαρτυρήθηκε για τα έξοδα των εκλογών δείχνει ότι οι εκλογές ήταν μέρος της συμφωνίας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το ότι ουδείς ξένος εξεπλάγη ή διαμαρτυρήθηκε για τα έξοδα των εκλογών δείχνει ότι οι εκλογές ήταν μέρος της συμφωνίας.
    Σωστοςςς...ξεφτιλες!!
    ολοι αποχη θα βαρεσει τρελο νουμερο!
    εγω προσωπικα δεν ψηφιζω κανεναν ξανα..

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    η αποχή δεν είναι ποτέ η λύση. ίσα ίσα τους δίνει άλλοθι να περνάνε τα πράγματα πιο εύκολα μιας και ενσωματώνεται στο 1ο κόμμα αλλά και κρύβεται τεχνητά μέσα στο επι μέρους ποσοστό όσων ψήφισαν.
    για πολλούς ακόμα λόγους, πολιτικούς-βούλησης κλπ αλλά είναι μεγάλο θέμα να ανοιχτεί και δε θα το κάνω μιας και αυτό που επείγει είναι να βρεθεί μια λύση απέναντι σε αυτή τη τρέλα όπως μας την πασάρουνε κάθε φορά.
    δηλαδή έτσι όπως έχουν μαγειρευτεί τα πράγματα δε γίνεται να πηγαίνουμε και εμείς με το σταυρό στο χέρι καθαγιάζοντας όσα ειρηνικά, νόμιμα και συνταγματικά όπλα έχουμε ως πολίτες αυτής της χώρας. δε μπορώ να διανοηθώ οτι αυτή η εκλογική διαδικασία έτσι όπως έχει καταντήσει είναι η μόνη λέξη που μπορώ να αρθρώσω, με τον τρόπο που με έχουν "αφήσει" να αρθρώνω.

παρόλαυτά η αποχή δεν βοηθά.
    το πράγμα για μένα πάντως έχει ξεφύγει τόσο που δε διορθώνεται.
    πάμε και στο υποθετικό ζουμί της ιστορίας.

ποσοστά σύριζα κατρακύλα ή στα ίδια τώρα που πήρε ο κόσμος 3ο μνημόνιο.
    ποσοστά ανελ παρομοίως με από πάνω.
    ποσοστά νδ κατρακύλα γιατί η κατάντια τους δεν έχει τελειωμό.
    ποσοστά πασοκ κατρακύλα παρομοίως με νδ.
    ποσοστά κκε κατρακύλα γιατί και η ρομαντική μλκια που τους έχει βαρέσει με τη στάση τους όχι σε όλα και όχι στον οποιοδήποτε διάλογο από μόνο του αποτελεί αιτία να μην ασχοληθεί κανείς μαζί τους.

με φοβίζει πολύ η τιμωριτική διάθεση των ψηφοφόρων....δε θα διανοηθώ να δω τα χρυσαύγουλα ίσως 2ο κόμμα σε ποσοστό μόνο και μόνο λόγω τιμωρίας για τα υπόλοιπα. μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν ακούγεται τίποτα άσχημο για τους φασίστες τελευταία. σαν να έπαιξε συγχωροχάρτι ξαφνικά από παντού.

λεβέντης εκεί που ήτανε θα είναι μιας και δε πείθει κανέναν.....
    ο ποταμίσιος το ξέρουν και οι πέτρες για το ποιον μπόμπολα εξυπηρετεί και θα πατώσει επίσης...

ποιος ρε έμεινε ρε...ΚΑΝΕΙΣ.

ούτε αριστερή πλατφόρμα περιμένω ούτε λαφαζάνη, ουτε αλαβάνο που πλέον το τρένο πέρασε.

είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ψηφίζω από το 2000 και δε ξέρω τι να κάνω μόλις θα μπω μέσα στο παραβάν.
    το μόνο που έμεινε είναι να μας κλοτσήσει η βίδα που μας έχει στρίψει προ πολλού και να μην γίνουν εκλογές γιατί θα κατέβουμε όλοι στα εκλογικά κέντρα με τις καραμπίνες και μετά πορεία στη βουλή.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Καλύτερα φτιάχτε ένα θέμα Εκλογές 2015 - Τhe Awakening παρά να το γεμίσουμε εδώ.Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί προς πάσα πολιτική κατευθυνση.Προσωπικά κολώνω να προβώ και σε αγορές που με ενδιαφέρουν γιατί δε ξέρω τι θα μου ξημερώσει.Και τα λιγοστά μου χρήματα θα πάω να τα βγάλω απο τη γαμωτράπεζα αυτή τη φορά.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Καλύτερα φτιάχτε ένα θέμα Εκλογές 2015 - Τhe Awakening παρά να το γεμίσουμε εδώ..
    Μην κανετε καμια πλακα...

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    η αποχή δεν είναι ποτέ η λύση.
    Νομίζω οτι κάνεις λάθος, μια «βροντερή σιγή» αποχής μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματική από ο,τι νομίζεις.
    Σκέψου να πάει η αποχή στα 90% (λαιμαι). Δεν θα περάσει το μήνυμα λες;

Αντιθέτως, η συμμετοχή είναι που «τους δίνει άλλοθι να περνάνε τα πράγματα πιο εύκολα», μιας και μ' αυτήν μπορούνν να παριστάνουν οτι είναι η επιλογή του λαού, εκεί που στην ουσία δεν υπήρχε καμμία επιλογή*. Σαν να σου λέω: «προτιμάς να σε σκοτώσω με ρόπαλο ή με λαμαρίνα;» Άντε, άσκησε το πολιτικό σου καθήκον και πές μου!

είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ψηφίζω από το 2000 και δε ξέρω τι να κάνω μόλις θα μπω μέσα στο παραβάν.
    Κάνε το σωστό και μην μπείς στο παραβαν.
    Ή, αν πια είσαι τόσο «εξαρτημένος» ΛΟΛ, ρίξε άκυρο. Φαντάσου 90% άκυρα. Δεν περνάει το μήνυμα, λες;

====

Ακούσα κάπου (δεν ξέρω αν στέκει, πιθανότατα όχι, ήταν από site πσεκαζμένων) οτι άμα υπάρξει αρκετό ποσοστό αποχής, στις επόμενες εκλογές απαγορεύεται να ξαναμπουν οι ίδιοι υποψήφιοι.
    Γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι αλήθεια; Κάπου θα υπάρχει ένας μηχανόβιος συνταγματολόγος ρε πιδιμ.

Και αν στέκει, το φαντάζεστε; Με τη μια να τους ξεφορτωθούμε ΟΛΟΥΣ;

* Υποστάσεις δεν θίγουμε, πρόσφατα δημοψηφίσματα δεν εξετάζουμε...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Φιλε όχι δεν περνάει το μηνυμα.Το μηνυμα δεν το πιάνουν ακόμη και όταν τους χτυπάνε.Στο λέω αυτό μιας και ημουν παρών σε αντιμετώπιση τραυμάτων μετά απο ξυλοδαρμό και ο άνθρωπας δεν είχε καταλάβει το γιατι,τι έγινε κτλ.Δε νοιώθουν σου λέω.
    Φίου φίου φι φι φίου

Την απώλεια της καρέκλας την νοιώθουν, όμως.

Ας βγεί κόμμα χαβαλετζίδικο. Χειρότερο δεν θάναι.
    Να γελάμε τουλάχιστον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Μην κανετε καμια πλακα...
    Αφού ΔΕΝ HABEMUS PAPAM πια....

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic