Σελίδα 62 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 1098

Θέμα: MotoGP round 18 06-08/11 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

όποιος δεν μπορεί να δει ότι τα νούμερα και οι βαθμοί μαγειρεύτηκαν ας το γυρίσει στο κάντυ κρας ή το σκάκι.

ειδικά στον τελευταίο αγώνα τα χόντα ήταν πασιφανέστατα πιο γρήγορα, έπρεπε να έκαναν το 1-2 και η Λορενθίτα
    τρίτη. Με δίκαιο και ξεκάθαρο αγώνα ο Ρόσσι θα έπαιρνε πανάξια το πρωτάθλημα γιατί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν
    ήταν ο ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. και όποιος κατάλαβε το έπιασε τι εννοώ.

ε περιμένω τώρα κάποιον να μου κάνει παράθεση και να γράψει: "ναι και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι."
    Αδερφέ, οι νίκες και η κατάταξη μετράνε σε αυτό το άθλημα... βάση τον αριθμών λοιπόν, ο Lorenzo συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς και το πήρε. Δεν είναι ούτε ότι του χαρίστηκαν βαθμοί, ούτε ότι τους έκλεψε από κάποιον άλλο. Προσωπικά ήθελα όσο τίποτα άλλο να το πάρει ο Rossi! To άξιζε και αυτός εξίσου και αυτό φαίνεται από τη μικρή διαφορά στην τελική βαθμολογία.

Από εκεί και έπειτα, το πρωτάθλημα δεν το έκλεψε ο Lorenzo από τον Rossi. Το πρωτάθλημα το γ@μησε το μ@λ@κιστήρι... και πέρα του ότι όλοι διαπιστώσαμε τι είδους *στράκι είναι, κατάφερε να κάνει *δέλο την άκρως ανταγωνιστική αλλά σε γενικές γραμμές καλή ατμόσφαιρα στους αγώνες και να ξεφτιλίσει δύο εκ των κορυφαίων οδηγών του αθλήματος παρασύροντας τους σε ατοπήματα με την συμπεριφορά του. Λόγω του μ@λ@κισμένου, χάσαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα από τα καλύτερα φινάλε τον τελευταίων ετών!

Φυσικά και με στεναχωρεί το ότι ο γιατρός έχασε μια τεράστια ευκαιρία να κλείσει στόματα και σπίτια στα 37φεύγα του... αλλά δεν μπορώ να ισχυρίζομαι ότι ο lorenzo το πήρε με πουστι@ και χωρίς να το αξίζει. Στη μέχρι τώρα πορεία του, μπορεί να έχει αποδειχθεί ξινός, γκρινιάρης, ψωνισμένος κτλ-κτλ αλλά @δι δεν ήταν ποτέ και ας έχει ακούσει και υποστεί ένα καρά ψ/χ μ@λ@κίες από αντιπάλους του (το τοίχος στο paddock της Yamaha δεν το έχουμε ξεχάσει ε; ).

Γρήγορος πολύ και οδηγάρα, είναι, μην τα απαξιώνουμε όλα, ασχέτως αν τον πάμε ή όχι.

Eπιμένω στην άποψη μου... ήταν ηλίου φαεινότερο το ότι το μ@λ@κιστήρι έβγαλε τρελά θέματα με τον γιατρό... τελεία και παύλα. Ο γιατρός με τη σειρά του έκανε την μ@λ@κι@ και έμπλεξε τον χόρχε στην κόντρα του με τον mm και ο χόρχε με τη σειρά του τσίμπησε και είπε και αυτός π@π@ριές...

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αν ψάχνεις κάποιον που έχει σούρει τα ατελείωτα στον Danny P μάλλον εγώ είμαι. Νομίζω πως με κάλυψαν παραπάνω για το τι σημαίνει killer (χωρίς να είναι βρώμικος) και looser.
    Κατά καιρούς έχω πει, για ποιό λόγο τον βάφτισα "φαροφύλακα" και "looser", και δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός αντίλογος.

Αν διαφωνεί κάποιος οτι είχε τεράστιες διακυμάνσεις στην απόδοση του, οτι δεν έμπαινε ποτέ σε μονομαχίες (και όποτε έμπαινε τις έχανε), πως δεν υπάρχει προηγούμενο παραμονής αναβάτη επί τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα που θα κρατάει εργοστασιακό, οτι είχε πάντα τις πλάτες της Repsol που τον επέβαλε, οτι έφαγε τρελό από τους νεοφερμένους που πήραν πρωτάθλημα με τη μία, πως όλες οι νίκες που έπαιρνε ήταν μόνο όταν έφευγε μπροστά και γεια χαρά νταν...ευχαρίστως να τους ακούσω.

Αυτό που είδα όμως, ειναι πως κάτι άλλαξε μετά το β'μισό του περυσινού πρωταθλήματος (βοήθεια από ψυχολόγο έγραψαν). Συνεχίστηκε και φέτος και αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα με την εγχείρηση που τον κράτησε εκτός, δείχνει πως έχει βρει το κλικ που χρειάζεται για να μπαίνει σε μάχες χωρίς να μασάει. Ταχύτητα έχει, πάντα είχε...είναι αστείο να το συζητάμε καν.
    Προσωπικά πάντως, τον συμπάθησα μετά το Hitting the Apex που τον είδα. Πολύ συμπαθής και ανθρώπινος χωρίς να βγάζει το στυλάκι της ντίβας του JL ή του ΜΜ και όντως εξαιρετικά άτυχος κάποιες χρονιές.

Στα + του επίσης που έδειξε άλλη ποιότητα ανθρώπου, πως δεν μπήκε στο τριπάκι των υπολοίπων να ξεκατινιαστεί με δηλώσεις και συμπεριφορές στα τελευταία γεγονότα. Μετρημένος και σοβαρός, έδειξε πως προσπαθεί να προστατεύσει το άθλημα, παρά τους συναθλητές του.

Προσπαθώ να μην είμαι κολλημένος. Και όταν αλλάζει κάτι να το βλέπω, μόνο οι βλάκες επιμένουν.

ΥΓ. Ενας επίσης σημαντικότατος λόγος που δεν μπορώ να του ρίχνω καραμούζες, είναι διότι ο φίλος μου ο Αρης (sapila racing) αγόρασε το κράνος τυ DP. Δεν μου πάει η καρδιά να τον τρολλάρω ρε γαμώτο...
    για την παραδοχή..

Το ποιόν του ανθρώπου (αυτά που αναφέρεις περί ποιότητας) όμως προϋπήρχε, αλλά τότε του χρεωνόταν ως "αδυναμία". Από τις δηλώσεις του στην Μαλαισία ο καθένας κράτησε ότι τον συνέφερε ή του ακουγόταν συμπαθέστερο. Το σαφές παράπονο που εξέφρασε για την παλαιότερη επιθετικότητα του Rossi και την αντίφαση που βρίσκεται τώρα, ελάχιστοι μνημόνευσαν.
    Δυστυχώς στον αθλητισμό υπάρχουν εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες ιστορίες) ανθρώπων που είχαν όλα τα εχέγγυα μιας μεγάλης καριέρας, που τους την στέρησαν όμως τραυματισμοί ή συγκυρίες. Για αυτό τον λόγο ανέφερα σαν ατυχή τα σχόλια για τον Dani, δυστυχώς δεν στάθηκε τόσο "τυχερός" στους τραυματισμούς του όπως οι υπόλοιποι και επίσης δυστυχώς κανέναν δεν βλέπω να το λαμβάνει υπόψιν..
    Τελευταία τροποποίηση από tomy; 09/11/2015 στις 20:09.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tomy Προβολή μηνύματος
    .... δυστυχώς δεν στάθηκε τόσο "τυχερός" στους τραυματισμούς του όπως οι υπόλοιποι και επίσης δυστυχώς κανέναν δεν βλέπω να το λαμβάνει υπόψιν..
    μπα υπήρξαν και απο αυτοί στο παρελθόν

Μέλος Το avatar του/της simoril
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Με δίκαιο και ξεκάθαρο αγώνα ο Ρόσσι θα έπαιρνε πανάξια το πρωτάθλημα γιατί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν
    ήταν ο ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. και όποιος κατάλαβε το έπιασε τι εννοώ.
    Σορρυ μαν, αλλά εγω δεν έπιασα τι εννοείς.
    Σταθερά πιο γρήγορος ο δόκτωρ με το σκορ 16-2 υπερ του Γιώργου στις κατατακτήριες;
    Που στους μισούς αγώνες γύριζε σαν την άδικη κατάρα μέσα στη πίστα για να μαζέψει τα 16 σίγουρα πονταλάκια;
    4-5 πολύ καλούς αγώνες έκανε.
    Ενω ο Γιώργος κατέβαινε για νίκη σε κάθε αγώνα, ασχετα αμα δε του βγήκε σε κάποιους αγώνες που εξελίχθηκαν σε ροντεο με τις μηχανές να μπαινοβγαίνουν στα πιτς ή να γυρίζουν με βροχινα λάστιχα στο στεγνό.

Οπότε για να ξέρουμε και τι λέμε ο γιατρός ήταν πιο αποτελεσμάτικος ενω ο Γιώργος ήταν σαφώς πιο γρήγορος ιδίως στο δευτερο μισό του πρωταθλήματος.
    Και κατα τη γνώμη μου άξιζε περισσότερο το Πρωτάθλημα ο JLo (οχι πως ο Ρόσι δεν το άξιζε)...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Και ο Rossi για νίκη κατέβαινε σε κάθε αγώνα, άσχετα αν δεν του έβγαινε πάντα.
    Life begins at 45°.

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από simoril Προβολή μηνύματος
    Σταθερά πιο γρήγορος ο δόκτωρ με το σκορ 16-2 υπερ του Γιώργου στις κατατακτήριες;
    Που στους μισούς αγώνες γύριζε σαν την άδικη κατάρα μέσα στη πίστα για να μαζέψει τα 16 σίγουρα πονταλάκια;
    Ενω ο Γιώργος κατέβαινε για νίκη σε κάθε αγώνα, ασχετα αμα δε του βγήκε σε κάποιους αγώνες που εξελίχθηκαν σε ροντεο με τις μηχανές να μπαινοβγαίνουν στα πιτς ή να γυρίζουν με βροχινα λάστιχα στο στεγνό.

Οπότε για να ξέρουμε και τι λέμε ο γιατρός ήταν πιο αποτελεσμάτικος ενω ο Γιώργος ήταν σαφώς πιο γρήγορος ιδίως στο δευτερο μισό του πρωταθλήματος.
    Και κατα τη γνώμη μου άξιζε περισσότερο το Πρωτάθλημα ο JLo (οχι πως ο Ρόσι δεν το άξιζε)...
    Εχεις δίκιο. Ενας από τους δυό τους το άξιζε. Αλλά έπρεπε να το κρίνουν οι δυό τους και όχι το ΜΜ (Μεγάλο Μ@λ@κιστήρι)
    The road less travelled, is less travelled for a reason...

Ούτε αυτό ευσταθεί...

Με τις λέξεις θα παίζουμε τώρα; Και αυτή η ιστορία με τις pole δεν είναι σε καμία περίπτωση απόδειξη ανωτερότητας, μια ένδειξη είναι η οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα διατηρηθεί και στον αγώνα.

Και οι δυο τους οδήγησαν εκπληκτικά φέτος. Περισσότερη βαρύτητα δίνω στην προσπάθεια του Rossi που στα 37 του, εκεί που άλλοι θα ήταν για ψάρεμα ή θα απολάμβαναν το "εφ άπαξ" τους, κορεσμένοι από κύπελλα και τίτλους, το παλεύει ακόμα κόντρα σε πύρκ@υλ@ πιτσιρίκια και νεότερους, φουλ φορμαρισμένους οδηγούς. Αυτό και μόνο θα με έκανε να πάρω κάμψεις μπροστά στον Rossi αν ήμουν Lorenzo ή MM ή δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος... όπως και να έχει όμως, οι αγώνες είναι αγώνες και όχι πανεπιστημιακό συνέδριο για να απονεμηθούν τιμές στους γηραιότερους.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

τα motogp δεν είναι dragster δεν κερδίζει αυτός που είναι μόνο πιο γρήγορος. Αν το κέρδιζε τελικά ο Ρόσσι δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν θα το άξιζε (όπως κι ο ίδιος λες) όπως δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν το αξίζει κι ο Λορένθο (πέρα από προσωπικές προτιμήσεις). Το να καταφέρεις όταν ο αντίπαλός σου κερδίζει να είσαι ψηλότερα από τη θέση που παίρνει αυτός όταν εσύ κερδίζεις είναι εξίσου σημαντικό, δεν τρέχουν δύο αναβάτες. Επομένως δεν υπάρχει ο ένας είναι πιο γρήγορος από τον άλλο, προφανώς εκεί που κέρδισε ο Ρόσσι εκείνος ήταν ο πιο γρήγορος και το αντίστροφο. Κι εκεί που κέρδισε γιατί ο άλλος έπεσε σημαίνει ότι ο άλλος δεν έκανε κάτι σωστά (εξαιρούνται οι πτώσεις τύπου σε παίρνω μαζί μου αλλά τέτοιες δεν είχαμε ούτε για Ρόσσι ούτε για Λορένθο). Το γεγονός όμως είναι ότι ένας τρίτος αναβάτης (για λόγους προσωπικής ηλιθιότητας) επέλεξε να εμποδίσει έναν συγκεκριμένο αναβάτη. Μπορεί ο Λορένθο να το έπαιρνε έτσι κι αλλιώς αλλά εγώ αν ήμουν στη θέση του δε θα μου άρεσε αυτή η παρέμβαση αν θεωρούσα ότι μπορούσα να το πάρω έτσι κι αλλιώς.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ εκεί που έχει να αναζωπυρωθεί η όλη συζήτηση είναι αν τελικά το CAS αποφασίσει υπέρ του Ρόσσι.

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Tελικα ο ντανυ κερδισε πολλους ποντους στην υπολυψη του κοινου....O 93 εκανε MM (Megali mpinia) και καταφερε να γινει ο πιο αντιπαθης αναβατης στην ιστορια των GP
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    εγώ αν ήμουν στη θέση του δε θα μου άρεσε αυτή η παρέμβαση αν θεωρούσα ότι μπορούσα να το πάρω έτσι κι αλλιώς.
    Το αστείο είναι πως ο ίδιος δεν ενοχλήθηκε καν από το πέτσινο και θεώρησε την επέμβαση λογική και αναμενόμενη.
    Δεν θα μπορούσε να το πάρει αλλιώς.
    Και δεν τον νοιάζει αφού δείχνει πως το μόνο που θέλει είναι το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα του τρόπου.

O Mεγάλος οδηγός φαίνεται!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsz.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	11,8 KB 
ID:	344608Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsa.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	49,9 KB 
ID:	344609Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsw.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	15,2 KB 
ID:	344610

https://www.facebook.com/VideoMotoGP...4922567873887/

Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το αστείο είναι πως ο ίδιος δεν ενοχλήθηκε καν από το πέτσινο και θεώρησε την επέμβαση λογική και αναμενόμενη.
    Δεν θα μπορούσε να το πάρει αλλιώς.
    Και δεν τον νοιάζει αφού δείχνει πως το μόνο που θέλει είναι το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα του τρόπου.
    Μα και η θέση του Lorenzo δύσκολη ήταν! Πρώτα απ΄όλα κατηγορήθηκε ευθέως από τον Doc ότι τα έχει κάνει πλακάκια με τον συμπατριώτη του για να του κόψουν αέρα και πρωτάθλημα. Θα έπρεπε να απαντήσει πιο ψύχραιμα διατηρώντας απόσταση από αυτό και όχι να πέσει σαν βλάκας στην παγίδα ...βέβαια έξω από τον χορό όλοι έξυπνοι και ψύχραιμοι το παίζουμε, αν είμασταν στη θέση όλων αυτών δεν ξέρω πως θα αντιδρούσαμε δεδομένης της πίεσης.

Από εκεί και έπειτα, τι θα έπρεπε να κάνει στον αγώνα δηλαδή; Να αναγκάσει τον μμ να τον περάσει με το στανιό και να χάσει το πρωτάθλημα;

Σαφώς τον ευνόησε η περίεργη και προκλητική στάση του μμ... αλλά αν -λέω αν- λάβουμε ως δεδομένο το ότι σε όλη αυτή την ιστορία δεν ενέχεται πουθενά ο lorenzo και πως ότι έγινε αφορά τον γιατρό και τον μμ... με ποια στάση θα είσασταν ευχαριστημένοι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    μετά τα γεγονότα στο ράντσο;
    Ουι.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Μα και η θέση του Lorenzo δύσκολη ήταν! Πρώτα απ΄όλα κατηγορήθηκε ευθέως από τον Doc ότι τα έχει κάνει πλακάκια με τον συμπατριώτη του για να του κόψουν αέρα και πρωτάθλημα. Θα έπρεπε να απαντήσει πιο ψύχραιμα διατηρώντας απόσταση από αυτό και όχι να πέσει σαν βλάκας στην παγίδα ...βέβαια έξω από τον χορό όλοι έξυπνοι και ψύχραιμοι το παίζουμε, αν είμασταν στη θέση όλων αυτών δεν ξέρω πως θα αντιδρούσαμε δεδομένης της πίεσης.

Από εκεί και έπειτα, τι θα έπρεπε να κάνει στον αγώνα δηλαδή; Να αναγκάσει τον μμ να τον περάσει με το στανιό και να χάσει το πρωτάθλημα;

Σαφώς τον ευνόησε η περίεργη και προκλητική στάση του μμ... αλλά αν -λέω αν- λάβουμε ως δεδομένο το ότι σε όλη αυτή την ιστορία δεν ενέχεται πουθενά ο lorenzo και πως ότι έγινε αφορά τον γιατρό και τον μμ... με ποια στάση θα είσασταν ευχαριστημένοι;
    Όλοι αυτοί έχουν μανατζερς, ομάδες κλπ από πίσω τους.. (καλά ο ΜΜ έχει από πίσω του όλους μας, με την άλλη έννοια, πλέον).

Θα μπορούσε να πάει στον ΜΜ και να του πει να κόψει τις μαλ@κίες και μετά βγει και να το πει ότι του το είπε:

"Γιεθ, γιου νόου, άι τολδ Μάρκ του θτέη εγουάι φρομ Βαλεντίνο. Δε ρεσουλτ άι κεν τέηκ μη αλόοουν"

Αλλά δεν το έκανε είτε γιατί είναι μαλ@κας είτε γιατί είχαν συνεννοηθεί. Simple.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ...
    Προφανώς και καταμεσής του αγώνα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Θα μπορούσε όμως να μην έχει πάει στις κάμερες και να λέει ότι του κατέβαινε, μετά το συμβάν με τον γκόμενό του. Θα μπορούσε να μην πάει στους αγωνοδίκες και να ζητάει μηδενισμό του team mate του και της εταιρίας του για να το πάρει χωρίς καν να τρέξει στον επόμενο αγώνα. Θα μπορούσε να μην ζητήσει από το CAS ακρόαση και μαρτυρία εναντίον του team mate του και της εταιρίας του.

Θα μπορούσε μετά τον αγώνα να να μην βγει να πει ότι τον βοήθησαν να μείνει στην Ισπανία το κύπελλο. Θα μπορούσε ο γκόμενος να μην προσπαθήσει να πετάξει τον Ντάνι εκτός πίστας.

Γενικά δήθεν δεν είχε ανάμειξη, πρακτικά είναι εξώφθαλμα ωφελημένος "αλλά δεν το ήθελε και δεν το προκάλεσε, ο γκόμενος τα έκανε μόνος του καλΙε".
    Βολικό... Κάτι ειδικά δικαστήρια του ελληνικύ δημοσίου μου θυμίζει, έκλεβε ο Άκης πχ και ο Σημίτης δεν είχε ιδέα και τέτοια.

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP round 11 BRNO Česká republiky
    από Ζεύκας στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2015, 02:22
  2. MotoGP Gran Premio Βαλένθια
    από Vice στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2014, 13:35
  3. MotoGP Round 18, Valencia
    από bmwr1100gs στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 195
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2013, 10:48
  4. MotoGP Round 11 Brno České republiky
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2013, 00:39
  5. MotoGP Round 11 Brno České republiky (official fan club)
    από 7gibernau στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 00:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF