Σελίδα 62 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 2022

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    balakia..

o mini κάνει και για πνευμονικές και για τσιγαρίσιες και είναι και στα δύο αρκετά καλός. Όχι τόσο καλός στις τσιγαρίσιες όσο ένας καυφουν ούτε τόσο καλός στις πνευμονικές όσο ένας γκριφιν αλλά μπορεί και κάνει και τα δυο. Δεν φταίει ο ατμοποιητής, είναι λάθος το στήσιμο.

Με αντίσταση 0,5 και με τον αέρα στις μικρές τρύπες είναι λογικό να παθαίνεις αυτό που παθαίνεις.

Τον έχω και τον χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο τώρα και μπορώ να τον κάνω πραγματικά ότι θέλω. Ακόμα και ένα στήσιμο που να κάνει και για τους δύο τρόπους ατμίσματος δεν είναι καθόλου δύσκολο.
    Σε γενικές γραμμές ο subtank θέλει λίγο σφιχτό βαμβάκι. Έχω πάψει πλέον να κάνω ενωμένες σπείρες και ότι και να φτιάξω βάζω 5 σπείρες ανοιχτές. Την τιμή της αντίστασης την ρυθμίζω απ' τη διάμετρο της σπείρας και το πάχος του σύρματος. Λίγο βαμβάκι σφιχτό και η αντίσταση ούτε χαμηλά ούτε ψηλά, λίιιιιγο πιο κάτω απ' την ευθεία που πιάνουν τα σύρματα. (όχι πως αν την κατεβάσεις δεν δουλεύει!)

Και μάλιστα κάνω υγρό με περισσότερο pg που σε γενικές γραμμές είναι δυσκολότερο και πιο ιδιότροπο απ' το vg.

Ψάξε να βρεις το στήσιμο που σου ταιριάζει.
    Sent from me using a computer.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    ~ΕΝΤΟΥΜΑΝΙΑCON~

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_2016-09-01-21-21-45.jpg 
Προβολές:	152 
Μέγεθος:	33,2 KB 
ID:	365096

Όνομα:	IMG_20160901_205035.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	97,6 KB 
ID:	365097

Έχει και ένα ντριπ τιπ έξτρα το οποίο είναι τεράστιο στο άνοιγμα για να σταζεις μέσα ευκολότερα

Όνομα:	IMG_20160901_212022.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	78,0 KB 
ID:	365098
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν βγάζω εύκολα άκρη ψαχνοντας οπότε ας δούμε αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία:

Μπορούμε να πάρουμε το ΗΤ μαζί μας σε πτήση, πόσες μπαταρίες και μέχρι ποια ποσότητα υγρών;
    Δεν μιλάω για χρήση μέσα στο αεροπλάνο, αδιάφορο μου είναι. Αν μπορούμε να το έχουμε μαζί μας είναι η ερώτηση.
    Από όσο έχω καταλάβει, κάθε εταιρεία έχει την τακτική της. Αν και όλοι κινούνται προς τον πλήρη αποκλεισμό.

Πάντως 2 χρόνια πριν και μαζί μου το πήρα χωρίς πρόβλημα, αλλά και κλεφτές τζούρες έκανα (ιζι τζετ).
    Με ότι είχα γεμίσει όμως από πριν, όχι μπουκαλάκια κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    Σας ευχαριστω ολους για της απαντησεις.
    Δεν το ηξερα αυτο για της σπειρες της αντιστασης και μαλιστα τυρανιεμαι να ειναι κολημενες μεταξυ τους,η ρουφιανα η πρωτη ολο με γανιαζει.
    Για τσιγαρισιες με αυτον δηλαδη τι αντισταση πρεπει να φτιαξω,1 ohm,με δεδομενο οτι θελω τερμα κλειστο τον αερα;
    ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν βγάζω εύκολα άκρη ψαχνοντας οπότε ας δούμε αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία:

Μπορούμε να πάρουμε το ΗΤ μαζί μας σε πτήση, πόσες μπαταρίες και μέχρι ποια ποσότητα υγρών;
    Δεν μιλάω για χρήση μέσα στο αεροπλάνο, αδιάφορο μου είναι. Αν μπορούμε να το έχουμε μαζί μας είναι η ερώτηση.
    Έχω πάρει 2 φορές με Ryanair. Ego One με 20 και 30ml μπουκαλάκια σε πλαστικό σακουλάκι από αυτά που σου δίνουν στο αεροδρόμιο. Δεν μου ζήτησαν καν να ανοίξω την τσάντα να δούνε τι είναι.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από balakia Προβολή μηνύματος
    Για τσιγαρισιες με αυτον δηλαδη τι αντισταση πρεπει να φτιαξω,1 ohm,με δεδομενο οτι θελω τερμα κλειστο τον αερα;
    Από 1Ω και πάνω θα την κάνεις, είτε με κολλημένες είτε με ανοιχτές. Το βαμβάκι ψιλοσφιχτό και μόνο οσο χρειάζεται (μη το γεμίζεις μέσα το ντεκ, όσο χρειάζεται για να κλείσουν οι τρύπες). Σύρμα μη βάλεις πιο χοντρό από 28GA. Με κάνθαλ 28GA βγάζεις εύκολα αντιστάσεις κοντά στο 1 ή 1.1Ω ή και μεγαλύτερες αν θέλεις.

Διάμετρο σπείρας νομίζω έκανα 2.5μμ αλλά τώρα φτιάχνω 2μμ. Μου αρέσει περισσότερο έτσι αλλά δε βγάζει πάνω από 1Ω με 5 σπείρες ανοιχτές. Σε αυτή την περίπτωση θέλεις 30GA (πιο λεπτό). 5 σπείρες τις χωράει εύκολα και 6 βάζεις χωρίς κόπο, από κει και πάνω χαλάνε.

Ο αριθμός των σπειρών δεν ειναι ανεξάρτητος απ' την εμπειρία ατμίσματος. Άλλο 1 Ω με λίγες σπείρες λεπτού σύρματος άλλο 1Ω με περισσότερες σπείρες πιο χοντρού σύρματος.

Τώρα τα έχω ξεχάσει αυτά. Φτιάχνω με έλεγχο θερμοκρασίας και δουλεύει πολύ καλά με όλες τις επιλογές αέρα.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 02/09/2016 στις 20:26.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Από 1Ω και πάνω θα την κάνεις, είτε με κολλημένες είτε με ανοιχτές. Το βαμβάκι ψιλοσφιχτό και μόνο οσο χρειάζεται (μη το γεμίζεις μέσα το ντεκ, όσο χρειάζεται για να κλείσουν οι τρύπες). Σύρμα μη βάλεις πιο χοντρό από 28GA. Με κάνθαλ 28GA βγάζεις εύκολα αντιστάσεις κοντά στο 1 ή 1.1Ω ή και μεγαλύτερες αν θέλεις.

Διάμετρο σπείρας νομίζω έκανα 2.5μμ αλλά τώρα φτιάχνω 2μμ. Μου αρέσει περισσότερο έτσι αλλά δε βγάζει πάνω από 1Ω με 5 σπείρες ανοιχτές. Σε αυτή την περίπτωση θέλεις 30GA (πιο λεπτό). 5 σπείρες τις χωράει εύκολα και 6 βάζεις χωρίς κόπο, από κει και πάνω χαλάνε.

Ο αριθμός των σπειρών δεν ειναι ανεξάρτητος απ' την εμπειρία ατμίσματος. Άλλο 1 Ω με λίγες σπείρες λεπτού σύρματος άλλο 1Ω με περισσότερες σπείρες πιο χοντρού σύρματος.

Τώρα τα έχω ξεχάσει αυτά. Φτιάχνω με έλεγχο θερμοκρασίας και δουλεύει πολύ καλά με όλες τις επιλογές αέρα.
    Ευχαριστω,θα το δοκιμασω....
    ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Συνταγή παραπλήσια στο Boss reserve της Cutwood.

Kράτησα τη νικοτίνη χαμηλά για να παίξει εύκολα σε dripper και γενικά σε αεράτους ατμο/τές για πνευμονικές τζούρες.Η συνταγή προέκυψε ως twist απο τη συνταγή του Boss reserve.

Κρεμώδη υφή,απαλή μπανάνα χωρίς να βγαίνει μπροστά απο τα υπόλοιπα αρώματα,πάραυτα την καταλαβαίνεις.Η βάση του υγρού ειναι κρεμώδης και ελαφρά βουτυρώδες και δεν κουράζει.Η επίγευση είναι ελαφρώς γαλακτερή με το φυστικοβούτρο να κάνει τη παρουσία του στο τελείωμα μαζί με τη βανίλια swirl.
    To μόνο σίγουρο είναι πως στο τελειώμα της τζούρας,θα γλέιφετε τα χείλη σας λόγω της επίγευσης.Ατμίζεται άμεσα. όμως έτσι βγαίνει μπροστά η μπανάνα.Μετα απο μερικές ώρες υπάρχει καλύτερο δέσιμο των γεύσεων όπως προανέφερα.

Τα αρώματα με το τρίγωνο μπροστά περιέχουν διακετύλιο.

Όνομα:	Recipe.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	80,7 KB 
ID:	365429
    Φίου φίου φι φι φίου

Όνομα:	IMG_20160912_162013.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	17,5 KB 
ID:	365853
    The Hurricane V1.2

Τον έχω 3 ημέρες, αντίγραφο 1:1
    Εύκολο στήσιμο, αεράτος όπως:Αερατη τσιγαρίσια, σφιχτη πνευμονικη. Θέλει λίγο παραπάνω βαμβάκι σε σχέση με kfl+, phenomenon λόγω του θάλαμου ατμοποιησης. Γεύση:Κοντράρει στα ίσα τους 2 που είπα πριν. Γέμισμα όπως ο subtank. Διαρροή καμία ως τώρα. Λίγο βαρύς θα έλεγα αλλά τίποτα το φοβερό. Για τα Λεφτά του, κάτω από 20 ευρώ, είναι εξαιρετικός ως απόδοση αλλά και ως κατασκευη.

Αυτό όμως που μου άρεσε πολύ είναι ο τρόπος ατμοποίησης. Ελάχιστα σκασίματα με ανοιχτές σπειρες, βελουδινος ατμος. Πολύ ομαλή ροή που μόνο στον phenomenon έχω ξανασυναντησει.
    Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 12/09/2016 στις 15:38.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Το αρχισα και εγω σημερα με ενα σετ της Nobaco που ειχα παρει 2 χρονια πριν..
    Με πιανουν κατι "φρικες" οταν σκεφτομαι οτι δεν εχω αναψει τσιγαρο αλλα ολα υπο ελεγχο προς το παρον..
    Δεν καπνιζα και πολυ ουτως ή αλλως. 10 με 15 τσιγαρα τη μερα max.
    Αλλα ειπα να μηδενισω και μου το ειχε προτεινει και ο γιατρος για το στομαχι που εχω ενα θεματακι..
    Προς το παρον κομπλε!
    MADE IN JAPAN 日本製

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Το αρχισα και εγω σημερα με ενα σετ της Nobaco που ειχα παρει 2 χρονια πριν..
    Με πιανουν κατι "φρικες" οταν σκεφτομαι οτι δεν εχω αναψει τσιγαρο αλλα ολα υπο ελεγχο προς το παρον..
    Δεν καπνιζα και πολυ ουτως ή αλλως. 10 με 15 τσιγαρα τη μερα max.
    Αλλα ειπα να μηδενισω και μου το ειχε προτεινει και ο γιατρος για το στομαχι που εχω ενα θεματακι..
    Προς το παρον κομπλε!
    Δεν τα λές και λίγα τα 10-15...νταξ δεν είναι και 1μιση πακέτο που έκανα μετά το στρατό.Ένιγούεϊ καλως μας ήρθες στην φαμίλια των ατμιστών κ εσύ θα σε μυήσει ο χαμενοςστηνκαλτσααιχμαλώτου καλά.Σε κανα 2μηνο σε κόβω με καινούριο μοντάκι χαχαχαχαχα

Ουτε καν δίμηνο.Ξεκίνα για ντριπερ μάστορα με clapton coils να ανοιγεις πρόγραμμα σε μαγαζί με τα ντουμάνια.
    Φίου φίου φι φι φίου

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ουτε καν δίμηνο.Ξεκίνα για ντριπερ μάστορα με clapton coils να ανοιγεις πρόγραμμα σε μαγαζί με τα ντουμάνια.
    Μπαρδον...;;;
    Τρωγωνται τουτα...;;;

Ρε θελω να αναψω κανονικο τσιγαρο λεμε...
    Δεν εχω χαρμανα απο την νικοτινη (ισα ισα πηρα περισσοτερη απ'οτι συνηθως) αλλα ειναι η συνηθεια πολυ ισχυρη ρε γμτ...
    Θελω να μυρισω καπνο...
    Πιστευω σε 2 με 3 μερες να το εχω ξεπερασει καπως...
    MADE IN JAPAN 日本製

Moderator
    Όταν θα βρεις και το κατάλληλο υγρό θα σου αρέσει όπως σου άρεσε και το τσιγάρο. Εγώ πλέον κάνω χωρίς νικοτίνη δροσερά αρώματα φρούτων και τα απολαμβάνω. Δεν έχει καμία σχέση με το τσιγάρο και ούτε θέλω να έχει. Κάπου υπάρχει και ένα μπουκαλάκι virginia της natura 0% αλλά έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω.

ε αμα ειναι ετσι αναψε το μη το κουράζεις.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13