balakia..
o mini κάνει και για πνευμονικές και για τσιγαρίσιες και είναι και στα δύο αρκετά καλός. Όχι τόσο καλός στις τσιγαρίσιες όσο ένας καυφουν ούτε τόσο καλός στις πνευμονικές όσο ένας γκριφιν αλλά μπορεί και κάνει και τα δυο. Δεν φταίει ο ατμοποιητής, είναι λάθος το στήσιμο.
Με αντίσταση 0,5 και με τον αέρα στις μικρές τρύπες είναι λογικό να παθαίνεις αυτό που παθαίνεις.
Τον έχω και τον χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο τώρα και μπορώ να τον κάνω πραγματικά ότι θέλω. Ακόμα και ένα στήσιμο που να κάνει και για τους δύο τρόπους ατμίσματος δεν είναι καθόλου δύσκολο.
Σε γενικές γραμμές ο subtank θέλει λίγο σφιχτό βαμβάκι. Έχω πάψει πλέον να κάνω ενωμένες σπείρες και ότι και να φτιάξω βάζω 5 σπείρες ανοιχτές. Την τιμή της αντίστασης την ρυθμίζω απ' τη διάμετρο της σπείρας και το πάχος του σύρματος. Λίγο βαμβάκι σφιχτό και η αντίσταση ούτε χαμηλά ούτε ψηλά, λίιιιιγο πιο κάτω απ' την ευθεία που πιάνουν τα σύρματα. (όχι πως αν την κατεβάσεις δεν δουλεύει!)
Και μάλιστα κάνω υγρό με περισσότερο pg που σε γενικές γραμμές είναι δυσκολότερο και πιο ιδιότροπο απ' το vg.
Ψάξε να βρεις το στήσιμο που σου ταιριάζει.