Tracer 9 από εμένα αλλά βασική προϋπόθεση ασφάλεια κλοπής η να το ανεβάσεις στην κρεβατοκάμαρα σου.καθως είναι το πρώτο στις προτιμήσεις των κλεφτών στην Ελλάδα.
Δεν εχω καμμια αρνητικοτητσ και ουτε το ψωμι μου τρως.
Λεω απλα τη γνωμη μου
Αν δεν παρεις τη μηχανη που αρεσει σε σενα θα λαβεις σοβαρα υποψιν τη μηχανη που αρεσει σε μενα η στον οποιονδηποτε εδω μεσα?
Αν δεν εισαι σιγουρος γιατι να αλλαξεις?
Οταν πηρα το μονστερ ηξερα οτι ηθελα το μονστερ δεν ημουν αναμεσα σε cb gsr hornet brutale και οτι αλλο γυμνο υπαρχει το ηθελα το πηρα.
Το μονο που σου ειπα ειναι οτι ακουγωντας 1500 διαφορετικες αποψεις πως θα βγαλεις ακρη?
Παρε αυτο που σου αρεσει και θα σε κανει να αισθανεσαι ομορφα οταν το καβαλας,απλα πραγματα.
Πολύ δύσκολο.. τα διπλά φωτιστικά θα μοιάζανε σα να τράκαρε με lancia..
Eίναι περίεργη η αγάπη με τέτοιο επίπεδο σχεδιασμού. Έρχεται με την επαφή, θέλει και λίγο να αναγνωρίζεις τις καταβολές.. παλιοαγάπη![]()
Από ότι έχω καταλάβει από αυτά που λες, έρωτας σου είναι το Ducati. Οπότε, ή παίρνεις το Ducati και λες μια ζωή την έχουμε ή πας με τη λογική και επιλέγεις ένα ιαπωνικό (αφού είσαι και ψειρας) που θα σε βολέψει στην καθημερινότητα.
Επίσης, το ντουκατι δεν θα το έπαιρνα αν δεν είχα στο μυαλό μου, ότι τουλάχιστον 1 φορά το 3μηνο θα έκανα ένα καλό ταξιδάκι να το χαρώ. Να πάρεις το Multi για πήγαινε-έλα κέντρο Αθήνας με 40αρια το καλοκαίρι, θεωρώ, ότι δεν έχει κανενα απολύτως νόημα.
Αν ήμουν στη θέση σου, και είχα τα χρήματα για το μουλτι, θα έδινα το τρανσαλπ και θα έπαιρνα το Ducati + ένα σκούτερ μαξ 200cc για κάθε μέρα.
Το πιο αστείο είναι ότι κατά καιρούς στα διάφορα φόρουμ έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα απο αυτήν την ομολογουμένως κακή απάντηση του ΑΙ.
Βέβαια είναι αξιοθαύμαστο όπως και να έχει και παρακολουθώ το θέμα. Σίγουρα θα βελτιωθεί τουλάχιστον στις ερωτήσεις γενικού περιεχομένου.
Corpse πάρε το καινούργιο Τρανσαλπ που μετά από τόσο καιρό που έχει ανοιχτεί το θέμα, θα έρθει σύντομα πια. Θα είναι πολύ σοβαρή αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα από αυτό που έχεις ήδη. Και αν δε σου αρέσει στις φωτογραφίες, από κοντά μπορεί να αλλάξεις γνώμη!
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE