θελω να αλλαξω λαστιχα ( εχω τα εργοστασιακα bridgestone 2005) to mprostino glystraei poly eykola ....τι προτεινεται?? θελω καποιο μαλακο να ζεστενεται γρηγορα
θελω να αλλαξω λαστιχα ( εχω τα εργοστασιακα bridgestone 2005) to mprostino glystraei poly eykola ....τι προτεινεται?? θελω καποιο μαλακο να ζεστενεται γρηγορα
Εγω εχω παραγγειλει εδω και μερες τα pilot power της michellin. Μαλακο λαστιχο απ'οτι μου ειπαν αλλα δεν ειναι και φτηνο 370 ευρω εχει.
Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!
Ξέρω το έχουμε ξαναπεί, αλλά που να ψάχνω μέσα από 900+ απαντήσεις μέσα στο thread.
Εξατμίσεις λοιπόν.
Για Bandit 650 F 2005
Ας μην δώσουμε όμως και πολλά λεφτά. Μην μου πείτε πόσα είμαι διατεθημένος,
πείτε μου τι αξίζει κι έχει ωραίο ήχο, δίχως να ξοδέψουμε καμμία περιουσία.
Κοιτούσα τις Miv.
Φθηνές φαίνονται, ωραίο ήχο κάνουν, αλλά πείτε κι εσείς καμμιά γνώμη.![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Leovince....Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Μάγκες, ένα άλλο θέμα.
Ξέρω το έχουμε ξαναπεί, αλλά που να ψάχνω μέσα από 900+ απαντήσεις μέσα στο thread.
Εξατμίσεις λοιπόν.
Για Bandit 650 F 2005
Ας μην δώσουμε όμως και πολλά λεφτά. Μην μου πείτε πόσα είμαι διατεθημένος,
πείτε μου τι αξίζει κι έχει ωραίο ήχο, δίχως να ξοδέψουμε καμμία περιουσία.
Κοιτούσα τις Miv.
Φθηνές φαίνονται, ωραίο ήχο κάνουν, αλλά πείτε κι εσείς καμμιά γνώμη.![]()
Τη φωτογραφία την έχει μέσα στις 900+ απαντήσεις
![]()
Εμένα είχε τους κραδασμούς και το "τρίξιμο" στην περιοχή των 5500 περίπου, αλλά αλλάζοντας την εξάτμιση εξαφανίστηκαν οι κραδασμοί στο fairing και δεν έδωσα συνέχεια. Βέβαια τώρα έχει κραδασμούς στο μαρσπιέ του συνοδηγού που πιάνει η εξάτμιση, αλλά φταίει ο μεταλλικός σύνδεσμος, ίσως ξαναβάλω το παλιό λαστιχάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Οκ, οκ, μην δαγκώνεις! χαλάρωσε! Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία πάντως. Θα εφαρμοστεί ταχύστως!
Την εχεις με ταπα η ξεταπωτο; Το δυναμομετρησες και που;
με την ταπα και οχι δεν το εκανα δυναμομερτηση απο τα στοιχεια που δινει η mivvΑρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Την εχεις με ταπα η ξεταπωτο; Το δυναμομετρησες και που;
Παντως στο δικο μου εχασε μισο ιππο στο τροχο με την εξατμιση.Χρειαστηκε ρυθμιση στο καυσιμο για να κερδισει 2 ιππους. Χαμηλα ειναι καλυτερο και χωρις ρυθμιση.
Δινει κανεις τη μαμα εξατμιση ? (με λεφτα εννοω ...)
- Omnia mea mecum porto -
εχω εγω εξατμιση πολυ ελαφρως γκρατζουνισμενη
Στειλε μου με πμ κανα τηλεφωνο να σε παρω αυριο αν θες.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis67
εχω εγω εξατμιση πολυ ελαφρως γκρατζουνισμενη
Άη βρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Στειλε μου με πμ κανα τηλεφωνο να σε παρω αυριο αν θες.
Τι τη θες τη μαμά εξάτμιση κι εσύ!
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Θελω να φτιαξω αργιλε με καταλυτη..Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Άη βρε!
Τι τη θες τη μαμά εξάτμιση κι εσύ!![]()