Τι γίνεται???Εγώ δεν συμμετέχω σε καμία διαμάχη??????Mob.....ΣΕ ΕΧΩ ΜΩΡΗ ΚΟΥΛΑΝΤΖΑ!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Τι γίνεται???Εγώ δεν συμμετέχω σε καμία διαμάχη??????Mob.....ΣΕ ΕΧΩ ΜΩΡΗ ΚΟΥΛΑΝΤΖΑ!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
μην αρχιζετε..δεν ειστε στην ιδια κατηγορια..εσυ θα χεις z 750 αυτος εχει 400αρι..αν θες βαλε κοντρα με τον nr με τη βεφα..που πανω κατω κοντα ειστε..
αλλα σε αλλο θρεντ..αυτο εδω ειναι για τους γΛηγορους![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
1,68 υψοςΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κ μαλλον ο ηλιας λεπτοτερος απο μενα![]()
61 κιλος....
γιου?
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
μην αρχιζετε..δεν ειστε στην ιδια κατηγορια..εσυ θα χεις z 750 αυτος εχει 400αρι..αν θες βαλε κοντρα με τον nr με τη βεφα..που πανω κατω κοντα ειστε..
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a5: :a5: :a5:
Έχεις δίκιο.........Αλλά εγώ με ποιόν θα τα βάλω???????Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπα με τον nr ρε γκαβακλα![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
![]()
δεν κωλωνουμε εμεις ρε,αλλωστε εχω παρει μαθηματα απο τον fzr600rrrrrrrrrrrrrr![]()
Με το runner εννοώ....Μήπως φοβάστε κουλάδια μου....?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ειπα με τον nr ρε γκαβακλα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Με το runner εννοώ....Μήπως φοβάστε κουλάδια μου....?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το αλλο με τον yamaha το ξερεις?![]()
ασε το runner ..εδω το aerox λεμε παει για αποσυρση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fzr 600????????????:a53: :a53: :a53: Κοίτα να δεις mob...Να μωρέ....Δεν το εννοούσα πριν....Πλάκα έκανα...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
δεν κωλωνουμε εμεις ρε,αλλωστε εχω παρει μαθηματα απο τον fzr600rrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Fzr 600????????????:a53: :a53: :a53: Κοίτα να δεις mob...Να μωρέ....Δεν το εννοούσα πριν....Πλάκα έκανα...![]()
αααααα,ελεγα και γω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε το runner ..εδω το aerox λεμε παει για αποσυρση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!
:a19:
![]()