Tο είδα.
Βασικά τόχω δεί φορεμένο σε εντούρο-husaberg.
Ρώτησα τον φίλο που το φόραγε και μου είπε πράγματι ότι τον έχει σώσει σε δύο τρείς παρόμοιες καταστάσεις.
Σημείωση:Ο συγκεκριμένος τρέχει και rally raid.
Θα το ψάξω όμως παραπάνω.
Tο είδα.
Βασικά τόχω δεί φορεμένο σε εντούρο-husaberg.
Ρώτησα τον φίλο που το φόραγε και μου είπε πράγματι ότι τον έχει σώσει σε δύο τρείς παρόμοιες καταστάσεις.
Σημείωση:Ο συγκεκριμένος τρέχει και rally raid.
Θα το ψάξω όμως παραπάνω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Καλώς σας βρήκα κυριολεκτικά, πάντα τέτοια.
Πέτρο το μηχανάκι είναι μια χαρά. Οδήγα κάποια άλλο διχρονάκι με τόσα χιλιόμετρα και θα δεις... πόσο καλό μηχανάκι έχεις. Εξάλλου στα μονοπάτια είναι η μαγεία...
Βλέπω κάτι φωτογραφίες από το πιστάκι στου Παπάγου και πορώθηκα. Άσε που με πιάσατε αδιάβαστο, δίπλα στον Υμηττό μένω και δεν το ήξερα.
Καλώς ήρθες Κώστα.
Ναι όντως το παράκανα στο συγκεκριμένο σημείο,δεν ξέρω άν το είδες ήσουν πίσω μου,θυμάμαι ότι βρήκε σε μιά πέτρα...αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το έκανε εκεί ή λίγο πιό κάτω.
Στο πιστάκι θα βρεθούμε σύντομα,δίπλα μας είναι.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
Στο πιστάκι θα βρεθούμε σύντομα,δίπλα μας είναι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σωτήρη σου πάει καρδιά να τον στεναχωρήσουμε
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχίζεις από τραπέζι να μάθεις τις αποστάσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
opote??advice...
Η μόνη συμβουλή,αν πρώτα ξέρεις την βασική τεχνική του άλματος.
Δεν υπάρχει κάτι να κάνεις αν δεν σε φτάνει η φόρα να φτάσεις στην προσγείωση.
Προσγείωση όσο το δυνατό με την φορά της ράμπας και ταυτόχρονα με τις δύο ρόδες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σωτήρη σου πάει καρδιά να τον στεναχωρήσουμε
Tηλεφωνήθηκα με τον δημιουργό...του συγκεκριμένου χώρου.
Με συμβούλεψε "ποτέ την Κυριακή".
![]()
Πέτρο το στραμπιλιζατέρ είναι καλή ιδέα, αρκεί να μη σου "βαραίνει" σε αίσθηση το μπροστινό σε χαμηλές ταχύτητες. Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις σε κάποιον που το χρησιμοποιεί σε παρόμοιο μηχανάκι.
Όταν βρεθούμε σε αυτό το πιστάκι κερνάω μονοπατάδα που ενώνει άλλα 3 πιστάκια. Τα μονοπάτια είναι ζούπερ.
Δηλαδή στα τρία πιστάκια το ένα δώρο!!! Καλή φάση...
Για τα άλματα, αν κάτι δεν πάει καλά το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε (πριν την προσευχή) είναι να αφήσουμε το μηχανάκι να φύγει όσο πιο μακρυά γίνεται...
Καταρχήν σας χαιρετώ όλους γιατί γράφω για πρώτη φορά στο forum.
Κώστα καλώς ήρθες και εδώ.![]()
![]()
Πέτρο το στραμπιλιζατέρ είναι καλή ιδέα, αρκεί να μη σου "βαραίνει" σε αίσθηση το μπροστινό σε χαμηλές ταχύτητες. Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις σε κάποιον που το χρησιμοποιεί σε παρόμοιο μηχανάκι.
Βασικό αυτό.
Ετσι και αλλιώς δεν τόχα ξαναδεί σε εντούρο μηχανάκι.
Rally δεν θα ξανατρέξω,οπότε άκυρο το σταμπιλιζατέρ.
Όταν βρεθούμε σε αυτό το πιστάκι κερνάω μονοπατάδα που ενώνει άλλα 3 πιστάκια. Τα μονοπάτια είναι ζούπερ.
Δηλαδή στα τρία πιστάκια το ένα δώρο!!! Καλή φάση...
ΑΚΟΥΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ.
Τρεις ειδικές,με ζούπερ απλές.
Ωπα γούστα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
na rwtisw????? pirame ena excf 250 08... to mixanaki...APLA DEN TRABAEI BIMA...einai akoma strwsimo...exei tipota ''stop'' ta opoia afairountai meta to strwsimo???? to mono pou isxyei se sxesh me oti diabazoume sta periodika einai oti anebazei mexri POLLLYYYYY psila...kai oti exei frenares...apo kei kai pera...anebazei arketa arga...mperdeyei para poly kai xamila kai psila...(xamila sbinei kiolas) kai apo dymanh...psofio...eimai 85 kila me eksoplismo kai se anifora an den eixes poly fora apla den me anebazei...ti paizete????
![]()
![]()
ωραιο μοτορι πηρες καλες βολτες!
αν θες παντως και δεν εχεις βγαλει ακομα ακρη ενας ειναι ο ανθρωπος για αυτα τα μηχανακια στην αθηνα ειναι στην βουλιαγμενης στο μαγαζι της KTM ο χελιωτης θα στο ρυθμισει σιγουρα!
προσεχε με το σασμαν στο συγκεκριμενο μοτο να χρησιμοποιεις παντα συμπλεκτη! :rotflmao: γιατι εγω την πατησα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από azal
προσεχε με το σασμαν στο συγκεκριμενο μοτο να χρησιμοποιεις παντα συμπλεκτη!
Για πές λεπτομέρειες. Γιατί τα αριστερά μου δάκτυλα έχουν την τάση να τεμπελιάζουν επικίνδυνα. Ακόμα δεν έχει παραπονεθεί πάντως.![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Για πές λεπτομέρειες. Γιατί τα αριστερά μου δάκτυλα έχουν την τάση να τεμπελιάζουν επικίνδυνα. Ακόμα δεν έχει παραπονεθεί πάντως.![]()
![]()
![]()
![]()
απλα δεν χρησιμοποιουσα καθολου συμπλεκτη τους πρωτου 5 μηνες πουθενα ομως ουτε κατεβασματα ουτε ανεβασματα και ενα ωραιο πρωι πηγα για προπονηση στο Αργος και στην μεγαλη ανηφορα (που τωρα δεν υπαρχει εχει αλαξει η πιστα)πηγαινα τερμα γκαζι με 3η και προσπαθουσα να βαλω 4η χωρις συμπλεκτη και χωρις να κλεισω ουτε λιγο το γκαζι πρωτη κλωτσια στον λεβγιε ταχυτητων δεν μπηκε με την 2η μπηκε η 4η συνεχισα εκανα προπονηση σταματαω το σβηνω ξεκουραζομαι και οταν ξανακαβαλησα και το εβαλα μπροστα το μηχανακι ειχε τασης φυγης με νεκραεν ολιγοις 3η και 4η ειχαν γινει ενα τα γραναζια τους
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οικονομικα περιπου στα 500e μου πηγε ανταλακτικα και εργασια καποια ανταλακτικα δεν τα ειχαν ουτε στην αυστρια με αποτελεσμα ευτυχως να τα βρω απο εναν αγωνιζομενο εδω αθηνα μεταχειρισμενα αλλα σε πολλυ καλη κατασταση(μεταχειρισμενο ηταν μονο το transmission 2)τα αλλα τα ειχε κανουργια το παληκαρι!
μετα απο συζητηση παντως με τον le kare μου εδωσε την συμβουλη σε ολα τα κατεβασματα να χρησιμοποιω συμπλεκτη και στα ανεβασματα μονο σε μια περιπτωση μπορω να μην χρησιμοποιω οταν εχει σαμαρια και ο τροχος (πισω) δεν εχει συνεχεια προσφυση!π.χ.στην συκια στην πεντεληπου καηκαν ολα
σε ανηφορες και σε σημεια που ο τροχος εχει συνεχεια προσφυση παντα συμπλεκτη !αλλιως![]()
και μετα αναγκαστικα επειδη δεν ειχα λεφτα να πληρωνω 2η φορα σασμαν ξεκινησα να μαθαινω απο την αρχη χρησιμοποιωντας συμπλεκτη![]()
![]()
xmmmmm...thanks for the tip...giati kai egw ton symplekti eidika sta katebasmata...gouxou gouxou...Αρχικά δημιουργήθηκε από azal
απλα δεν χρησιμοποιουσα καθολου συμπλεκτη τους πρωτου 5 μηνες πουθενα ομως ουτε κατεβασματα ουτε ανεβασματα και ενα ωραιο πρωι πηγα για προπονηση στο Αργος και στην μεγαλη ανηφορα (που τωρα δεν υπαρχει εχει αλαξει η πιστα)πηγαινα τερμα γκαζι με 3η και προσπαθουσα να βαλω 4η χωρις συμπλεκτη και χωρις να κλεισω ουτε λιγο το γκαζι πρωτη κλωτσια στον λεβγιε ταχυτητων δεν μπηκε με την 2η μπηκε η 4η συνεχισα εκανα προπονηση σταματαω το σβηνω ξεκουραζομαι και οταν ξανακαβαλησα και το εβαλα μπροστα το μηχανακι ειχε τασης φυγης με νεκραεν ολιγοις 3η και 4η ειχαν γινει ενα τα γραναζια τους
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οικονομικα περιπου στα 500e μου πηγε ανταλακτικα και εργασια καποια ανταλακτικα δεν τα ειχαν ουτε στην αυστρια με αποτελεσμα ευτυχως να τα βρω απο εναν αγωνιζομενο εδω αθηνα μεταχειρισμενα αλλα σε πολλυ καλη κατασταση(μεταχειρισμενο ηταν μονο το transmission 2)τα αλλα τα ειχε κανουργια το παληκαρι!
μετα απο συζητηση παντως με τον le kare μου εδωσε την συμβουλη σε ολα τα κατεβασματα να χρησιμοποιω συμπλεκτη και στα ανεβασματα μονο σε μια περιπτωση μπορω να μην χρησιμοποιω οταν εχει σαμαρια και ο τροχος (πισω) δεν εχει συνεχεια προσφυση!π.χ.στην συκια στην πεντεληπου καηκαν ολα
σε ανηφορες και σε σημεια που ο τροχος εχει συνεχεια προσφυση παντα συμπλεκτη !αλλιως![]()
και μετα αναγκαστικα επειδη δεν ειχα λεφτα να πληρωνω 2η φορα σασμαν ξεκινησα να μαθαινω απο την αρχη χρησιμοποιωντας συμπλεκτη![]()
![]()
PROzacRIDER
Tελικά δεν μας έχεις ενημερώσει τι έγινε με το EXC/F250...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
xmmmmm...thanks for the tip...giati kai egw ton symplekti eidika sta katebasmata...gouxou gouxou...![]()
![]()
![]()
You BETA believe...