Α! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,
ΝΟΜΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
Α! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,
ΝΟΜΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
Σαν βγεις στον πηγεμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάνε μακρύς ο δρόμος!
ρε παιδια...αυτος ο idi που ειναι ????
βγες ρε απο τη τρυπα σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
βγες να πεις τι ελεγες το σαββατο το βραδυ !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον μαγκες για να ξερουμε και τι μας γινεται
το ματσακι ηταν 1Χ 2πλο δεν ερχοτανε με τη καμια !!!!!!!
παμε παρακατω....στο πρωτο ο παο ασελγουσε σε 11 πτωματα (τα πτωματα ως γνωστον δεν παιζουνε μπαλα) επιασε το αεκακι απο το λαιμο και οι κιτρινιαριδες 2η μπαλια ουτε στον υπνο τους.2μπαλακια στο χαλαρο και απο το πουθενα μειωσε το αεκ.
β ημιχρονο και το αεκ πατησε μπαλα.αλλαξε μεχρι και 3η μπαλια![]()
αλλα ο παο επαιζε στα σιγουρα.αποτελεσμα η φαση του ζορο και μονο.εκει ο παναθηναικος επιστρατευσε τη δυναμη δεδομενης και της κουρασης απο τη τεταρτη και νααααααα ξυλο το μοχαμεντ !!!!
![]()
και ενω το ματς εχει τελειωσει μενει με 10 ο πρασινος.γιομες η αεκ να παρει το χ αλλα δεν...και ερχετε η μεγαλη φαση!!!!καπου εδω θα κανω μια παυση για το απαιτουμενο κραξιμο.ρε σεις σα πολυ ντιγκινταγκες δεν μαζευτηκαμε να δουμε μπαλα???λοιπον μαγκες η μπαλα εχει επαφη και ειναι αντρικο σπορ.αν ο δελλας θελει να μην τον ακουμπανε να παει να παιξει βολλευ!!!σηκωθηκανε για διεκδικηση ειναι στον αερα και τον βρισκει ο μαυρος.ωραια.και τι να κανουμε τωρα?τον βριζει ο δελλας και καλα κανει.και ο ξυπνιος ο μαυρουκος σκηνοθετει την αποβολη του.αφου μπορει καλα κανει!!!ηθικα λαθος αλλα επι της ουσιας καλα κανει!!!αυτα τα σαβουαρ βιβρ και φαιρ πλει πολυ μου τη δινουν!!!τι επρεπε δλδ να πει ο μαυρος???<<σας παρακαλω κυριε αρχηγε της αντιπαλης ομαδος και κωλο(σσε) της εθνικης βγαινετε σας παρακαλω οικιοθελως διοτι με εξυβρισατε και αυτο επισυρει καρτα και μια και δεν υπεπεσε στη κριση του διαιτητη σας το ζηταω ευγενικα προκειμενου να το πραξετε μονος σας>>????
το επαιξε και κερδισε.και καλα εκανε.κοιταξε το συμφερον της ομαδας του και μαγκια του.
χανουμια σας τα λεω ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ.για να δουμε μεχρι τα χριστουγεννα ποσες θα μαζεψετε....
και οσο για τα βαζελια....σας παρακαλω πεστε στη λουμπα των χανουμιων...πιστεψτε οτι εχεται ομαδαρα !!!!!!!
αυτα και γεια μας!!!!!!!!
υ.γ.ΡΕ IDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΠΗΡΕΣ R1 ΤΕΛΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??????????????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Γιωργο εγω στα ελεγα απο το καλοκαιρι ακομα και συνεχιζω να το λεω.....ΔΕΝ εχουμε ομαδα...
οσο για την φαση της αποβολης....περιεργη δηλωση του αεκτζη (νομιζω) μακη μπεκιαρη....
¨¨ημουν μεσα και ειδα την φαση...ο δελλας τον χτυπησ娨
δεν ειδα απο το βιντεο και δεν μπορω να εχω γνωμη....απλα μου εκανε εντυπωση η δηλωση του
εμ... αγαπητέ συνομιλητή , ερυθρού χρώματος και φίλαθλου αισθημάτος (μτφ: κωλόγαυρε που μιλάς...)...δεν λέω οτι δεν έχουμε ομάδα...
Απεναντίας! Με 30 παίκτες σίγουρα έχεις 3 ομάδες. Έκείνο που δεν βλέπω είναι να παίζουμε μπάλα και να θυμίζουμε κάτι απο την δική σας τελευταία χρονιά που οι μισοί έπαιζαν ενα ημίχρονο και οι υπόλοιποι πρέφα.
Σε σύγκριση με πέρισυ δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω.
- Δήθεν δεν θέλουμε Ευρώπη και τρώμε σφαλιάρες απο ξυλοκόπους που ακόμα και όταν έπαιζε ο Τσιάρτας (ως γνωστό ...αστραπή ο άτιμος... και με δύο δεξιά παπούτσια) τότε με Χιμπέρνιαν τους πηδούσαμε ασάλιωτους. Και έχεις και ονόματα σαν Ρίμπο, Αρουαμπαρένα, Μανού μέσα που τους γνωρίζουν έξω απο άλλα πρωταθλήματα.
- Δήθεν πάμε για πρωτάθλημα και μόλις έρχονται τα δύσκολα , παίζουμε 4-5-1 και παντζούρια κάτω.
- Δήθεν έχουμε ομόνοια... και μόνο ο καλός Μπλάνκο βγήκε να καλύψει προπονητή με δηλώσεις χθες, ενώ την ίδια ώρα το πρωί υπήρξε έντονος διάλογος Φερέρ - Μορέτο.
Να συγκρίνω λίγο με πέρισυ παιδιά;
Η ΑΕΚ κερδίζει δύο φορές συνεχόμενες μετά απο χρόνια στο CH.L. ομάδες σαν την Μίλαν και Λίλ.
Μέχρι τον Νοέμβρη διατηρεί επαφή με κορυφή και παίζει μπάλα... οχι αστεία!
Πάθος απο παίκτες και δύναμη ειδικά στην άμυνα ... έστω και με τσεκουριές του Τσιρίλο.
Φέτος...
Τρώμε μια κατραπακιά 4αρα απο την Σεβίλη. Δεν λέω ... ομαδάρα ... αλλά οχι και με τα χέρια κάτω!
Κάνουμε συνεχόμενα ρεκόρ εσωτερικά ... με άμυνες και παθητικό... αλλά ούτε μπάλα παίζουμε και σίγουρα δύσκολα παιχνίδια είχαμε μόνο με την Ξάνθη. Μέχρι τον ΠΑΟ!
Συνεχίζουμε στο UEFA και τρώμε μια 3αρα απο τους red bull με φτερά έξω...
Και μια ισοπαλία με τους άλλους ξυλοκόπους στην Σκανδιναβία.
Βλέπουμε μια ΑΕΚ να παίζει με ενα "τσούκου-τσούκου" (όσον αφορά την ταχύτητα ανάπτυξης) δύο φορές πιο κάτω σε σχέση με πέρισυ, παρόλο που Μανού και Αρουαμπαρένα, Ράμος είναι 3 φορές ταχύτεροι απο Γεωργέα , Σέζαρ και Μαντούκα.
Το κέντρο είναι χαμένο, μιας και Ζήκος Ενσαλίβα , πολύ απλά δεν συνεργάζονται. Μόνος του ο Ρίμπο βγάζει μπαλιές - θαύμα , αλλά ρε παιδιά... είναι στο club των 35+ πλέον... έλεος! Δεν μπορεί να τραβήξει μια ΑΕΚ μόνος του.
Έδώ σε αυτή την ηλικία εμείς και δεν μπορούμε να κάνουμε 200-300χλμ μονοκοπανιάς πάνω σε μηχανή γιατί πιάνεται ο πισινός μας στην σέλα.
Τέρμα καλός ο Μάχο .... αλλά απογοήτευσε με τον ΠΑΟ. Ανέτοιμος ψυχολογικά για μένα.
Άμυνα... καλός ο Παπασταθόπουλος, αλλά άπειρος και θέλει εμπειρία ακόμα στο γήπεδο. Δέλλας .... δίλημα. Καλός ήταν μέχρι τώρα, αλλά με τον ΠΑΟ, αντιμετώπισε το θέμα Ντογιέ με ερασιτεχνισμό.
Καλά για Άλβεζ δεν μιλάω... μια του ύψους , μια του βάθους... μάλλον θέλει καμιά δήλωση των "200.000€" πάλι , μπας και πεισμώσει και παίξει.
Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ... τι συζητάμε αλήθεια;... όταν στα πρώτα 20 έχεις φάει 2 ... τυχερός είσαι που δεν έφαγες και άλλα. Θυμηθείτε οτι πέρισυ με τον ίδιο τρόπο είχε φτάσει 4 η ταρίφα.
Τα ντέρμπυ θέλουν συναίσθημα,θέλουν πάθος.Αυτό έλειπε απο την ΑΕΚ στο ξεκίνημα. Κυρίως επειδή κατά την γνώμη μου, είχε κατέβει να πάρει έστω ισοπαλία και να φύγει αλώβητη. Μόνο που ο μικρός καραφλός με την ντουντούκα...ε συγνώμη.. με την Σάλπιγγα... σήμανε επίθεση και μας άφησε στο 6 με το πουλί... (ξέρετε την μπεκάτσα λέω)... στο χέρι!
Καμία ομάδα δεν μπορεί να πάρει ενα ντέρμπυ μόνο με τεχνική. Εδώ Ρεάλ - Μπάρτσα παίζουν που έχουν όλους τους τεχνίτες του κόσμου και βλέπεις και πάλι οτι χάνει εκείνος ο οποίος δεν έχει "ψιλο-φανατιστεί" με το παιχνίδι.
Το θέμα είναι τι θα γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή τώρα. Η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ μέσα στο ΟΑΚΑ , έχει τεράστιο και δύσκολο έργο.
1- Ψυχολογία στο ναδίρ και ομάδα απέναντι που είναι χωρίς προπονητή , αλλά θέλει βαθμούς. Αυτό συνήθως είναι επικίνδυνος συνδυασμός.
2- Να περιμένει απο τον ΠΑΟ να χάσει ... που δεν το βλέπω με τέτοια ψυχολογία.
Με τους κόκκινους δεν ασχολούμαι αν δεν περάσουν τον ΑΡΗ... προς το παρόν έχουν δικά τους προβλήματα με τον ίβιτς να έχει τάσεις αμνησίας και να λέει πως πρέπει να κερδίζει ο ΟΣΦΠ, αλλά δεν είπε τίποτα για παίκτες πάγκου το καλοκαίρι! Πως θα το κάνει με 13 παίκτες; Ο Λεμονής έχει γίνει Χουντίνι με τα τρύκ που κάνει.
ΑΡΗΣ... ΑΡΗΣ...ΑΡΗΣ...
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΟΜΑΔΕΣ... κάποιοι εδώ μιλάνε για βάτραχους και αηδίες. Δεν λέω... παίζει και θέμα ηθικής... αλλά πλέον σε εποχές επαγγελματισμού και αποδόσεων αυτά είναι μαλ...ες!!!
Δείτε ρόστερ που έχει ο ΑΡΗΣ και πως εμπλουτίζεται.
Δείτε κάλυψη που έχει σε γραμμές και πως μοιράζει μπαλιές.
Θυμηθείτε οτι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο με αυτόν σε τεχνική ηγεσία.
Και εδώ είσαστε και εδώ είμαστε.. αν δεν τον σφάξει καμιά παράγκα... τον έχω ικανό για όλα στα playoffs, μιας και κάτω απο 5η θέση δεν πέφτει με τίποτα, αν τον αφήσουν να παίξει μπάλα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε παιδια...αυτος ο idi που ειναι ????
βγες ρε απο τη τρυπα σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
βγες να πεις τι ελεγες το σαββατο το βραδυ !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον μαγκες για να ξερουμε και τι μας γινεται
το ματσακι ηταν 1Χ 2πλο δεν ερχοτανε με τη καμια !!!!!!!
παμε παρακατω....στο πρωτο ο παο ασελγουσε σε 11 πτωματα (τα πτωματα ως γνωστον δεν παιζουνε μπαλα) επιασε το αεκακι απο το λαιμο και οι κιτρινιαριδες 2η μπαλια ουτε στον υπνο τους.2μπαλακια στο χαλαρο και απο το πουθενα μειωσε το αεκ.
β ημιχρονο και το αεκ πατησε μπαλα.αλλαξε μεχρι και 3η μπαλια![]()
αλλα ο παο επαιζε στα σιγουρα.αποτελεσμα η φαση του ζορο και μονο.εκει ο παναθηναικος επιστρατευσε τη δυναμη δεδομενης και της κουρασης απο τη τεταρτη και νααααααα ξυλο το μοχαμεντ !!!!
![]()
και ενω το ματς εχει τελειωσει μενει με 10 ο πρασινος.γιομες η αεκ να παρει το χ αλλα δεν...και ερχετε η μεγαλη φαση!!!!καπου εδω θα κανω μια παυση για το απαιτουμενο κραξιμο.ρε σεις σα πολυ ντιγκινταγκες δεν μαζευτηκαμε να δουμε μπαλα???λοιπον μαγκες η μπαλα εχει επαφη και ειναι αντρικο σπορ.αν ο δελλας θελει να μην τον ακουμπανε να παει να παιξει βολλευ!!!σηκωθηκανε για διεκδικηση ειναι στον αερα και τον βρισκει ο μαυρος.ωραια.και τι να κανουμε τωρα?τον βριζει ο δελλας και καλα κανει.και ο ξυπνιος ο μαυρουκος σκηνοθετει την αποβολη του.αφου μπορει καλα κανει!!!ηθικα λαθος αλλα επι της ουσιας καλα κανει!!!αυτα τα σαβουαρ βιβρ και φαιρ πλει πολυ μου τη δινουν!!!τι επρεπε δλδ να πει ο μαυρος???<<σας παρακαλω κυριε αρχηγε της αντιπαλης ομαδος και κωλο(σσε) της εθνικης βγαινετε σας παρακαλω οικιοθελως διοτι με εξυβρισατε και αυτο επισυρει καρτα και μια και δεν υπεπεσε στη κριση του διαιτητη σας το ζηταω ευγενικα προκειμενου να το πραξετε μονος σας>>????
το επαιξε και κερδισε.και καλα εκανε.κοιταξε το συμφερον της ομαδας του και μαγκια του.
χανουμια σας τα λεω ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ.για να δουμε μεχρι τα χριστουγεννα ποσες θα μαζεψετε....
και οσο για τα βαζελια....σας παρακαλω πεστε στη λουμπα των χανουμιων...πιστεψτε οτι εχεται ομαδαρα !!!!!!!
αυτα και γεια μας!!!!!!!!
υ.γ.ΡΕ IDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΠΗΡΕΣ R1 ΤΕΛΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??????????????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραια τα λες....για κανε μας τωρα ομως και μια αναλυση της ομαδας σου....και για τον αγωνα στην Τριπολη.....και για την κιτρινη καρτα του Αντωνακη.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Φιλικη συμβουλη κοψε τα ληγμενα δεν ξερεις τι λες .....
Μια δυνατη διεκδικιση ηταν κ τιποτα αλλο.
Ο δελλας ηταν εριστικος απο την αρχη του αγωνα. Θα πρεπει να τιμωρηθει γιατι συνεχισε κοντρα του με το εντοι κ στα αποδυτηρια
Εγω ξερω ενα.... οταν δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου κ εισαι πιο αργος κ απο χελωνα τα βαζεις με τον αντιπαλο. Με τα χαλια της ομαδας του κ τα δικα του επρεπε να ασχολειται ο κυριος δελλας.
Επισης εχει καταντησει αηδια να μεταδιδουν γαυροι αγωνες της ομαδας μας. Ελεος πια να μην υπαρχει τουλαχιστον ενας παναθηναικος σχολιαστης στα εντος εδρας παιχνιδια. Χτες ηταν ο Μηνου...
Αδερφια φετος ειναι ευκαιρια να πεσει το κοκαλισταν... ας το παρει κ η αεκ δε με νοιαζει
Θα αγαλιασω να δω ολα αυτα τα τσιρακια πανουτσεους καρπετοπουλος παπαδημητρεους κλπ κλπ να κρυφτουν στο καβουκι τους.
Αρκετα τους ανεχτηκαμε μια δεκαετια
![]()
Θα μάθεις.
Σιγά-σιγά.
Ο Μήνου με ποιόν είναι ??
Αν δεν τόχεις πάρει πρέφα,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΙΣΤΑΝ.
Όμάδα πάντως δεν έχετε.
Στον Πειραιά θα πάτε για κλαρίνο.
Θες κανένα από τα χάπια μου ??
Θα σου κάνουν καλό.
![]()
ορίστε κλασικό παράδειγμα γαύρου!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
.....ωραια.και τι να κανουμε τωρα?τον βριζει ο δελλας και καλα κανει.και ο ξυπνιος ο μαυρουκος σκηνοθετει την αποβολη του.αφου μπορει καλα κανει!!!ηθικα λαθος αλλα επι της ουσιας καλα κανει!!!αυτα τα σαβουαρ βιβρ και φαιρ πλει πολυ μου τη δινουν!!!.......
μπράβο ρε!
συγχαρητήρια!!!
με αυτήν την νοοτροπία όλα αυτά τα χρόνια της υποτιθέμενης παντοδυναμίας σας καταντήσατε το Ελληνικό ποδόσφαιρο όπως είναι!!!![]()
"pan HONDA ariston"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Θα μάθεις.
Σιγά-σιγά.
Ο Μήνου με ποιόν είναι ??
Αν δεν τόχεις πάρει πρέφα,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΙΣΤΑΝ.
Όμάδα πάντως δεν έχετε.
Στον Πειραιά θα πάτε για κλαρίνο.
Θες κανένα από τα χάπια μου ??
Θα σου κάνουν καλό.
![]()
Ειναι λιγο νωρις για να αποφασισουμε ποιος εχει κ ποιος δεν εχει ομαδα.
Αυτη τη στιγμη η ομαδα μου ειναι σε καλυτερη κατασταση.
Θα κανουμε ταμειο κατα το Μαη.
Παντως καλη ειναι η 4η θεση εεε?![]()
![]()
Εγω εχω την πρασινη αρρωστια μου κρατα τα χαπια για παρτη σου![]()
παίδες κακά τα ψέματα το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει και μοναδική διαφορά τον τριών για εμένα είναι ή ψυχολογία, πράγμα που μπορεί να αλλάξει ή και να γυρίσει μπούμερανγκ σε κάποιους, εξαρτάτε από την διαχείριση που θα γίνει από τον κάθε έναν την σύντομη περίοδο της διακοπής.
καμία ΟΜΑΔΑ δεν χάνετε με μία κακή εμφάνιση ή αποτέλεσμα και καμία ομάδα δεν παίρνει το πρωτάθλημα με ένα ντέρμπι.
το ευχάριστο φέτος είναι ότι προμηνύετε ένα πρωτάθλημα με πολλές συγκινήσεις
έτσι το πρωτάθλημα θα είναι πιό γλυκό στο τέλος.......
ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"pan HONDA ariston"
ρε για πρωταθλημα συζηταμε απο τωρα;;;
μονο στην Ελλαδα συμβαινει αυτο!!
εγω λεω οτι δεν υπαρχει φαβορι...το ευχαριστο ειναι οτι ολες οι ομαδες παιζουν πολυ καλα και ισως (....) δουμε καλη μπαλα στην συνεχεια.
ο ΠΑΟ μετα απο χρονια δειχνει πραγματικα σημαδια ανακαμψης, αλλα ειναι πολυ νωρις για εγκωμια και μ@λ@κιες....εχουμε πολυ δρομο ακομα μπροστα.
Να συνεχισει να παιζει ετσι και το κυριοτερο να δωθει εμφαση στην Ευρωπη ...για την Super League στα @@ μου προσωπικα...ας το παρει οποιος τον καιει περισσοτερο.
Αν αυτες οι εμφανισεις εχουν συνεχεια και παγιωθει μια νεα αγωνιστικη αντιληψη στον Παναθηναϊκο τοτε θα εχουμε καιρο για χαρες και πανηγυρια....προς το παρων ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος.
Ευρωπη και παλι Ευρωπη...
Εγω παντως.....
Τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ βλεπω φετος !!!!
![]()
οχι ρε γαμοτο !Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω παντως.....
Τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ βλεπω φετος !!!!
![]()
και αυτα τα +5, +8, +12 κτλ τι γινανε;
![]()
ελα ρε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
οχι ρε γαμοτο !
και αυτα τα +5, +8, +12 κτλ τι γινανε;
![]()
δεν καταλαβαινεις???
κατι εχει παθει το παιδι. Μαλλον τον πειραξε η αλλαγη καιρου!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο STOYBI, ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
![]()