Σελίδα 62 από 142 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 2116

Θέμα: Ποδήλατα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le

Αν τα μαζευεις ενα ενα αυτα τα 2500.....................

πιστευω πως αν τα μαζευεις ένα ένα μεχρι τα 2500 για να πάρεις ποδήλατο εχεις και αρκετο χρόνο να δεις τι υπαρχει και τι θέλεις παρα να ρωτας σε μοτοσυκλετιστικό φορουμ όπου οι διαβασμένοι για τα ποδηλατα ειναι ελάχιστοι...

όπως και να'χει πιστευω πως να σκασεις με την μία 2500 για ποδήλατο τη στιγμη που δεν εχεις ιδιαίτερη σχέση (φαίνεται απο την ερωτηση) ειναι υπερβολή!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    πιστευω πως αν τα μαζευεις ένα ένα μεχρι τα 2500 για να πάρεις ποδήλατο εχεις και αρκετο χρόνο να δεις τι υπαρχει και τι θέλεις παρα να ρωτας σε μοτοσυκλετιστικό φορουμ όπου οι διαβασμένοι για τα ποδηλατα ειναι ελάχιστοι...

όπως και να'χει πιστευω πως να σκασεις με την μία 2500 για ποδήλατο τη στιγμη που δεν εχεις ιδιαίτερη σχέση (φαίνεται απο την ερωτηση) ειναι υπερβολή!

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... λένε...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [...]Καλες βολτες οτι και αν επιλεξεις, η αποψη μου ειναι οτι με τα χρηματα αυτα "κακο" ποδηλατο αποκλειεται να παρεις, μην κολησσεις με ατελειωτες συγκρισεις τεχνικων χαρακτηριστικων, παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο.
    [...]όπως και να'χει πιστευω πως να σκασεις με την μία 2500 για ποδήλατο τη στιγμη που δεν εχεις ιδιαίτερη σχέση (φαίνεται απο την ερωτηση) ειναι υπερβολή!

+1 και στους δυο απο πάνω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... λένε...
    Δεν διαφωνω Δημήτρη! Απο την άλλη νοιώθω υποχρεωμένος να δώσω και μια άλλη διάσταση στον όποιο συνομιλητή μου όταν κρίνω πως ίσως βοηθήσει, για τη περίπτωση που δεν το εχει σκεφτει με άλλο τρόπο!

Πολλές φορές κολλάμε τοσο κοντα σε ένα δενδρο που χανουμε το δασος, αν αμς τραβηξει καποιος λίγο πιο πίσω μονο καλό μπορεί να βγει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    +1 και στους δυο απο πάνω

Για πές τωρα εναν τρόπο να συνδιασουμε Δ.Σ. freeday (πάει Γλυφαδα σήμερα) και επιστροφή Δ.Σ. ;

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Το ξερο οτι το φορουμ δεν ειναι ποδηλατικο.

Το ξερω πως δεν μπηκα σε λεπτομεριες .........................και ξερω μερικα πραγματακια αλλιως δεν θα εδινα ετσι απλα τα 2500? και δεν ειναι και τοσο υπερβολικα.

Απλα υπεθεσα πως καπιος θα ασχολειτε και εδω με το αθλημα και θα μου εδινε σοβαρες απαντησεις.

Εl_hymador........σε ευχαριστω αν και εχω φαει πολλες μερες ψαχνωντας και συγκρινοντας χαρακτηριστικα στο συγκεκριμενο site........δεν καταλιγω καπου.........μιας και ειναι ολα σε φωτογραφιες!!!!!!

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

Για πές τωρα εναν τρόπο να συνδιασουμε Δ.Σ. freeday (πάει Γλυφαδα σήμερα) και επιστροφή Δ.Σ. ;

Δεν υπάρχει, ειδικα εαν θες να το συνδυάσεις με.... χμμ... δειπνο

Ασε που θα μας βγει η παναγία για Γλυφάδα , σκέψου την επιστροφή, ανηφόρα Συγγρού
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Απλα υπεθεσα πως καπιος θα ασχολειτε και εδω με το αθλημα και θα μου εδινε σοβαρες απαντησεις.
    Ειναι σοβαρές απαντήσεις. Οπως καποιος που παίρνει την πρώτη του μηχανή δε λέει να σκάσει 10,000 να παρει το καινουριο gsxr 1000, έτσι και καποιος που τωρα θελει να ξεκινησει mountain δε χρειάζεται να σκασει 2,500.

Δικά σου ειναι βέβαια, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις με κατι φτηνότερο να μπεις στο χώρο και μετά ανεβαίνεις, όσο ανεβαίνουν οι επιδόσεις και η όρεξή σου.

Εαν παντως θες να τα σκασεις, με 2,500 παίρνεις εξαιρετικά ποδήλατα, οποτε δες αυτο που σου ειπε ο hymador, υποθέτοντας οτι εχεις καταλήξει στο στυλ ποδηλασίας που σ' αρέσει (άλλο mountain γενικά, άλλο downhill παντως)

Μπες στο cyclist.gr και στο podilates.gr να δεις κι εκει γνώμες

Με το καλό
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν διαφωνω Δημήτρη! Απο την άλλη νοιώθω υποχρεωμένος να δώσω και μια άλλη διάσταση στον όποιο συνομιλητή μου όταν κρίνω πως ίσως βοηθήσει, για τη περίπτωση που δεν το εχει σκεφτει με άλλο τρόπο!
    Ντάξει απλα δε πιστευω οτι τον βοήθησες με το σχολιο σου... πριν

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Δεν υπάρχει, ειδικα εαν θες να το συνδυάσεις με.... χμμ... δειπνο

Ασε που θα μας βγει η παναγία για Γλυφάδα , σκέψου την επιστροφή, ανηφόρα Συγγρού
    πιο δείπνο καλέ; για μπυρες θα παμε!

εγω θα παω, αν σου ανοιξει η ορεξη για πεταλι , παρε τηλ!

πιο δείπνο καλέ; για μπυρες θα παμε!
    ναι, το ξέρω, άλλο λέω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Ντάξει απλα δε πιστευω οτι τον βοήθησες με το σχολιο σου... πριν
    με αποκαταστησε ο καπταιν!

ναι, το ξέρω, άλλο λέω
    αχαχαχχαχαχαχαχα οκ, τωρα το πιασα! Καλή μασαμπούκα

Δικά σου ειναι βέβαια, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις με κατι φτηνότερο να μπεις στο χώρο και μετά ανεβαίνεις, όσο ανεβαίνουν οι επιδόσεις και η όρεξή σου.

Αγόρασα με την ιδια λογικη ενα hardtail scott aspect στα 400+ ευρω και βλέπω οτι τελικά δεν ήταν αυτό που ήθελα.. μιας και ηθελα κάτι σε full susp ωστε να μπορώ να έχω λιγο περισσότερη ευχαρίστηση σε κατηφορικά και μονοπάτια κτλ...

Ουσιαστικά λόγω απειρίας πήγα και πήρα ενα ποδήλατο που δεν έκανε αυτό που ήθελα και γενικα δε το ευχαριστιέμαι τοσο πολύ...

Αντιθετα πιστευω με ενα ποδηλατο διπλης αναρτησης μπορείς να έχεις και διασκέδαση αλλα και να κανεις τη βόλτα σου χωρις περιορισμους...

Διαφωνω δλδ οτι πρεπει να παρεις κατι φτηνο για αρχή...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Kαι εγώ μεσα αμα θέλετε να κανονισουμε

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Παρόμοια θέματα

1. Ktm & ποδηλατα
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 14:06
  2. Κατάστημα με ποδήλατα κανείς..?
    από motaba στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99