Σελίδα 62 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112162 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αρα ερχεσαι στα λογια μου...ειναι αλλου ο τυπος...
    ok next question...

αν παιζεις με 3 στοπερ με τον αστερα μεσα...τωρα που πας ξανθη ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;

δεν ερχομαι καθολου στα λογια σου....

ο Τεν Κατε ειναι οντως "αλλου" με την καλη εννοια!

Για να ρωτησω κατι....πες μου εναν προπονητη που θα ειχε καταφερει μια ομαδα που πρακτικα δεν εχει αμυνα, να παιζει αξιοπρεπη μπαλα...

η θες να μου πεις οτι εστω και για τα διαστηματα που εχει παιξει καλα ο Πανθηναϊκος δεν παρουσιαζει μια εντελως διαφορετικη εικονα απο τις μαλακιες που βλεπουμε τοσα χρονια...

α ρε γιομες και Μαλεζανι που σας χρειαζονται!!!

Αυτο που λειπει απο τον Παναθηναϊκο ειναι παικτες ποιοιτητας (οχι ποδοσφαιρικης) που θα σεβονται τα λ7 που παιρνουν!

Αυτο που λειπει απο τον Παναθηναϊκο ειναι πειρα απο την διοικηση ωστε να τραβαει τα χαλιναρια οποτε χρειαζετε...150.000 € πριμ για την Ιντερ; 250.000 € προστιμο για τον Αστερα!...απλα πραγματα...

Αφηστε τον Τεν Κατε γιατι αμα μας αφησει αυτος, θα κλαιμε με μαυρο δακρυ μετα...

χαιρετισμους απο τον Οσιμ εχετε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    δεν ερχομαι καθολου στα λογια σου....

ο Τεν Κατε ειναι οντως "αλλου" με την καλη εννοια!

Για να ρωτησω κατι....πες μου εναν προπονητη που θα ειχε καταφερει μια ομαδα που πρακτικα δεν εχει αμυνα, να παιζει αξιοπρεπη μπαλα...

η θες να μου πεις οτι εστω και για τα διαστηματα που εχει παιξει καλα ο Πανθηναϊκος δεν παρουσιαζει μια εντελως διαφορετικη εικονα απο τις μαλακιες που βλεπουμε τοσα χρονια...

α ρε γιομες και Μαλεζανι που σας χρειαζονται!!!

Αυτο που λειπει απο τον Παναθηναϊκο ειναι παικτες ποιοιτητας (οχι ποδοσφαιρικης) που θα σεβονται τα λ7 που παιρνουν!

Αυτο που λειπει απο τον Παναθηναϊκο ειναι πειρα απο την διοικηση ωστε να τραβαει τα χαλιναρια οποτε χρειαζετε...150.000 € πριμ για την Ιντερ; 250.000 € προστιμο για τον Αστερα!...απλα πραγματα...

Αφηστε τον Τεν Κατε γιατι αμα μας αφησει αυτος, θα κλαιμε με μαυρο δακρυ μετα...

χαιρετισμους απο τον Οσιμ εχετε...
    κωστακη ο οσιμ ειναι ισως απο τα οτι καλυτερο εχουν περασει απο τον παναθηναικο.

δευτερον μαλλον εθελοτυφλεις σε ολες τις μαλακιες που κανει-εχει κανει μεχρι τωρα ο τεν κατε.
    τριτον αυτους τους παιχτες τους διαλεξε ο ιδιος.γιατι οταν στο τελος της προετοιμασιας κρατησε αυτους που ηταν υπο διωγμο, ειναι δικο του το φταιξιμο.
    τεταρτον μπορω να σου πω αρκετους προπονητες που περασαν και δεν ειχαν αμυνα αλλα δεν τους εβαζαν να παιζουν ολοι πισω με τον αστερα.
    με την ιντερ ναι, οχι με αστερα και λοιπους.

τελος παιχτες που μπορουν να κανουν την διαφορα, εχει ο παναθηναικος.
    αλλα το ΠΟΙΟΣ τους βαζει στον παγκο ειναι :

- επιλογη δικη μου;
    - επιλογη τεν κατε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

επισης μιας και το ξεχασα πριν....

νομιζω εχουμε δωσει περιπου 20κατι επισημα παιχνιδια....

θες να μου πεις εσυ που παρακολουθεις την ομαδα....σε ποσα απο αυτα εχουμε παιξει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΠΑΛΑ οπως ειπες;;

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ
    Δηλαδι φταιει ο τεν κατε που κατεβασε την ομαδα με 3 σεντερ μπακ .. ε???
    για εμενα καλα εκανε και καλα θα ξανακανει ......
    Οσο το κεντρο της αμηνας μας κανει παιδαριοδι λαθη και η επιθεση μας χανει τα αχαστα καλα κανει...
    Πειτε μου σας παρακαλω απο τοτε που μπεικε μεσα ο γκουμας στο κεντρο τις αμηνας κανουμε το ευκολο λαθος ??και αν γυνει το διορθωνει ο γιαννακης ναι η οχι????
    Πειτε μου σας παρακαλω ποσα ευκολα γκολ εχει χασει η επιθεση μας στα τελευτεα ματς οταν το παιχνιδι ειναι στο 1-0????
    Μαγκες ο τεν κατε πληρωσε την επιθεση σε 3 ματς μεσα στο οακα εσεις αν ησασταν στην θεση του τι θα κανατε???

Στο γκολ του αστερα αν το ξαναδητε εχουμε 9 ποδοσφαιρηστες μεσα στην μικρη παιριοχη και κανεις δεν μαρκαρει εξω απο αυτη τους 3 επιθετικους του αστερα.....μηπως φταιει ο τεν κατε και για αυτο????

Αφηστε ησιχο τον τεν κατε γιατι μας εχει διξει οτι αγαπαει το επιθετικο ποδοσφαιρο ασχετος αν οι παικτες δεν μπωρουν να το εφαρμοσουν....

Ειναι ο μονος που ξερει τι γινετε και ο μονος που πραγματικα παιει να τρελαθει ο ανθρωπος....
    γιατι την μια ημερα βλεπει αυτα που λεει να ανταποκρηνονται σε επαγκελματιες ποδοσφαιρηστες και την αλλη σε ομαδα των τσικο.........
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    τι χαλια ποδοσφαιρο ηταν αυτο?εβλεπα αεκ-λειβαδιακος και δε πιστευα αυτα που εβλεπα μπουγιο στην αλανα ηταν και ο ολυμπιακος τουλαχιστον το πρωτο ημιχρονο που ειδα εκανε κατι πραγματα που απορουσα ασχετος με το αποτελεσμα δε ξερω στο β'ημιχρονο τι εγινε αλλα το πρωτο δε μου αρεσε και πολυ.Εκει στην ΑΕΚ εχουν σοβαρα προβληματα περα απο την πλακα δεν εχουν ψυχολογια οι παιχτες καθολου(βασικα σκασιλα μου αλλα κουβεντα να γινετε)παντως ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι ο Μπασινας πρεπει να κανει τα παντα εκει περα με τραγικα αποτελεσματα

περαστικα σας
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    τώρα είσαι εσύ EVI ή ο IDI;... εν πάσει περιπτώσει...

Ο Μπασινάς είναι ενας παίκτης καμμένος απο το Ισπανικό πρωτάθλημα ακόμα. Ειδικότερα την τελευταία χρόνια του , δεν μπορούσε και ήταν εμφανές.

Στην Εθνική είναι πάλι ο ίδιος παίκτης που δεν μπορεί καλά-καλά να εκτελέσει κόρνερ στο μέσο ή στο δεύτερο δοκάρι και ή την στέλνει χαμηλά ή στο πρώτο , κρεμμόντας τους επιθετικούς.

Γενικά δεν έχει σπιρτάδα και δεν έχει αυτό που είχε ο Ζήκος ας πούμε πέρσι για την ΑΕΚ.

Το ζητούμενο είναι οτι πήρε πολλάαααααα λεφτά... πολύ περισσότερα απο άλλους και η απαίτηση να αποδώσει απο αυτόν είναι πολύ πιο μεγάλη.

Τα περί ψυχολογίας τα ακούω βερεσέ... όταν παίρνεις 3 μύρια ευρώ για 3 χρόνια με κλειστό συμβόλαιο , θα ξεσκίσεις ευατόν και θα τρέχεις επί 90 λεπτά μέχρι να κλατάρεις.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν είναι χαζοί... δεν το βλέπουν αυτό οτι και να υποστηρίζουν οι φυλλάδες. Γιατί χειροκροτούν τον Κυργιάκο και τον έχουν κάνει σημαία; Μήπως επειδή παθιάζεται;.. γκέλες κάνει και αυτός, αλλά δίνει οτι μπορεί στην ομάδα. Και εκτιμάται ανάλογα. Ο Μπασινάς δεν το κάνει.. ΤΕΛΕΙΑ!

Μαζί με τον Μπασινά είναι και άλλοι που νομίζουν οτι πάνε για περίπατο εντός γηπέδου.

Εκνευριζόμαστε απίστευτα όταν βλέπουμε τον Μπλάνκο ανάμεσα σε 3 αμυντικούς ή τον Σκόκο να κάνει αντεπίθεση μόνος του και οι άλλοι να τον κοιτάνε χωρίς να τρέχουν !!!

Για αυτό και το σύνθημα "βγάλτε τις φανέλες και φύγετα απο εδώ" έγινε ξανά πραγματικότητα.

Στην επανάληψη που είμαι σίγουρος πως τα χοντρο-άκουσαν απο τον Σέρβο, βγήκαν και έπαιζαν καλύτερα.

Σκέψου οτι για να κάνει αλλαγή ο Μπάγιεβιτς στο 36' , τι λάθη έβλεπε και πόση αγανάχτηση είχε.

Η ΑΕΚ θέλει παίκτες και επειγόντως μάλιστα. Και δεν είναι μόνο στα άκρα το πρόβλημα. Ελάχιστοι παίζουν σε αυτή την ομάδα και προσπαθούν... ακόμα λιγότεροι αξίζουν να είναι 11αδα σε μια ΑΕΚ μεγάλη όπως την ξέρουμε.

Και για να μην πάμε και μακριά , αν συγκρίνουμε το πέρισυ με το φέτος .. πόσοι απο τους σημερινούς θα ήταν ικανοί για 11αδα πέρισυ;

Να το ξαναπούμε λοιπόν.. οι μέτοχοι όσο δεν βγάζουν πρόεδρο σημαίνει οτι χειρότερο για αυτούς. Το γήπεδο λεέι σκέφτονται και πάλι στην Ν.Φιλαδέλφεια... ο Μπάγιεβιτς - Νικολάου είναι πίσω.... οι φίλαθλοι φνάζουν για ¨Τίγρη" όπως και η Original στην ερασιτεχνική... το περισσότερο που βλέπω είναι να έρχεται μέχρι τον Γενάρη... δυστυχώς γιατί είναι πισωγύρισμα αλλά ευτυχώς γιατί κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει το θέμα με τους υπεύθυνους-ανεύθυνους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    η ευη ειμαι...αλλιως θα με ενοιαζε κοιτα να δεις εγω ειμαι ερασιτεχνης και ξερω πολυ λιγοτερα απο τους περισσοτερους εδω μεσα αλλα θα σου πω κατι σαν ασχετη...εγω ειδα ενα μπουγιο μεσα στο γηπεδο που δε μπορουσε να κανει καλα ενα αλλο μπουγιο(λειβαδιακο που πανυγιρησαν την ισοπαλια σαν να πηγαν τσου λου)κεφαλια-δοκαρι-κεφαλια-δοκαρι βιασυνη χαμενα πεναλντι(πασα εδωσε ο τυπος)και 2 παιχτες που δε μπορουν να σωσουν την ομαδα μονοι τους.Οσο για τον γαυρο ενω φαινοταν ανωτερος απο τον αντιπαλο και εντυπωσιακος στο α ημιχρονο εκανε λαθη που αλλες ομαδες ΔΕΝ θα του τα χαριζαν (ειπα ασχετος απο το αποτελεσμα) τελικα 3 ομαδες λεμε οτι εχει το πρωταθλημα αλλα μονο μια βλεπω εγω να δω τι θα πειτε για πετσινα και παραγκες κλπ φετος
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    η ευη ειμαι...αλλιως θα με ενοιαζε κοιτα να δεις εγω ειμαι ερασιτεχνης και ξερω πολυ λιγοτερα απο τους περισσοτερους εδω μεσα αλλα θα σου πω κατι σαν ασχετη...εγω ειδα ενα μπουγιο μεσα στο γηπεδο που δε μπορουσε να κανει καλα ενα αλλο μπουγιο(λειβαδιακο που πανυγιρησαν την ισοπαλια σαν να πηγαν τσου λου)κεφαλια-δοκαρι-κεφαλια-δοκαρι βιασυνη χαμενα πεναλντι(πασα εδωσε ο τυπος)και 2 παιχτες που δε μπορουν να σωσουν την ομαδα μονοι τους.Οσο για τον γαυρο ενω φαινοταν ανωτερος απο τον αντιπαλο και εντυπωσιακος στο α ημιχρονο εκανε λαθη που αλλες ομαδες ΔΕΝ θα του τα χαριζαν (ειπα ασχετος απο το αποτελεσμα) τελικα 3 ομαδες λεμε οτι εχει το πρωταθλημα αλλα μονο μια βλεπω εγω να δω τι θα πειτε για πετσινα και παραγκες κλπ φετος

H ΠΑΡΑΓΚΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.......

Πάλι κοντά μας θάναι........

Φροντίζει πρίν άπό σάς γιά σάς.......

Ό Κύρκος δέν πήγε πειθαρχική........

Οί βοηθοί τών άγώνων Άρη -Πανσερραικού καί Λάρισσας-Ήρακλή

πήγαν πειθαρχική.......

Ο ΒΟΗΘΟΣ.........ΟΣΦΠ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ......

ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ OFF-SIDE ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ

ΑΛΛΑ Ο ΟΣΚΑΡ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ..........

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ.....???

Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΝΙΓΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ....????

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ...........ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.....????

ΠΑΡΑΓΚΑ............

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ...........

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ......!!!!!!!!

Άφού λοιπόν είσαι άθώα καί μικρούλα,διάβαζε γιά νά μαθαίνεις
    ή
    ρώτα τόν IDI.........αύτός τά ξέρει....!!!!
    Καί 40 βαθμούς νά ήσασταν μπροστά
    πάλι τήν ίδια φιλοσοφία θά είχατε..........όπως
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Καί 40 βαθμούς νά ήσασταν μπροστά
    πάλι τήν ίδια φιλοσοφία θά είχατε..........όπως
    12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...!!!

Θα το δούμε αυτό, σύντομα θα φτάσουμε και τους 40 βαθμούς από σας

ενω εσείς από τότε που δημιουργηθήκατε μια ζωή κλάψα.
    Παράγκα και παπαριές και ας γεμίσουμε κάνα κουβά με δάκρια που είμαστε αδικημένοι.

βολτάδικο μέλος
    Ναι... Ο Ολυμπιακός με 32 τελικές προσπάθειες πήρε άδικα το αποτέλεσμα της νίκης και τους 3 βαθμούς. Παράγκα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ...

ρεεεε
    τα έχουν χάσει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......τους έχουν ζαλίσει η σφαλιάρες και βλέπουν και τον Θρύλο να ζωγραφίζει στο γήπεδο...

αλλα το oofside που δεν έδωσε στο Εστογιάννοφ στο 5' και έχασε το τετ α τετ το κάναν γαργάρα....

απολαύστε Θρύλο τώρα κύριοι γιατι αν περιμένετε απο εσάς γάματα

υ.γ βαζ'ελια πως πάμε με τα παλτά καλά???? ο σόουζα???!!!!! βρε το "τανκς" (έτσι δεν σας ρίχναν το κουτόχορτο οι φυλλάδες??) την πουλέυει χριστουγενιάτικα??? ...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Ναι... Ο Ολυμπιακός με 32 τελικές προσπάθειες πήρε άδικα το αποτέλεσμα της νίκης και τους 3 βαθμούς. Παράγκα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αυτό φίλος δε λέει τίποτα ξέρεις. Ίσα ίσα δεν είναι και καλό για τους παίκτες σου, γιατί μυρίζει χασογκολίαση...

Από την άλλη, όταν το πρώτο γκολ είναι οφσάιντ (πολύ δύσκολη φάση όμως άρα δικαιολογείται), το τέταρτο είναι 3 μέτρα μπροστά και ενδιάμεσα δεν έχει δώσει 2 πέναλντι (αρκετά φανερά μάλιστα) στον Πανιώνιο... οι 32 ή 132 ευκαιρίες ή τελικές ή σουτ ή όπως τα ονομάζουν οι στατιστικολόγοι δε μου λένε τίποτα.

Τελική είναι το δοκάρι του Τζιμπούρ, τελική και το σουτ του (βάλε όποιον θες) στις κερκίδες...

Το ότι έχεις μεγαλύτερα ονόματα και καλύτερη ομάδα, δε σημαίνει ότι πρέπει και να κερδίζεις αυτοδικαίως. Αυτό είναι το μεγάλο σας πρόβλημα φίλοι Ολυμπιακοί, ότι βασίζετε όλα σας τα επιχειρήματα σε ονόματα, μπάτζετ και αριθμούς. Αν ήταν έτσι ο αθλητισμός δεν θα υπήρχε νόημα. Η γοητεία είναι στον να μπορεί ο αδύναμος να κερδίσει τον δυνατό αν τον πετύχει σε κακή μέρα.

Όλο το θέμα λοιπόν δεν είναι το αν κέρδισες προχτές. Δεν θα ήταν 4-1 θα ήταν 2-1. Το θέμα είναι ότι την τελευταία δωδεκαετία όσα ματς ήσασταν στο τσακ να τα χάσετε (κυρίως λόγω κακής μέρας παικτών) ή βαθμολογικά κρίσιμα, σας τα έδωσαν ή έστω σας έδωσαν το Χ. Και ξέρετε πολύ καλά ότι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, η απόσταση από το θρίαμβο μέχρι την καταστροφή είναι ένα γκολ. Η ψυχολογία σε μια ομάδα είναι τεράστιο πράγμα και όταν κάθε χρονιά δε σε αφήνουν να πέσεις από την κορυφή, η ψυχολογία είναι με το μέρος σου.

Φανταστείτε μόνο να έπερνε το διπλό η ΑΕΚ προχτές τί ιστορία θα γινόταν με τον "αναμορφωτή" Ντούσαν και την "αναγέννηση" κλπ... Έτσι αλλάζει το κλίμα, σε αβαντάρει ο Τύπος και αλλάζει και η ψυχολογία των παικτών.

Δικό σας είναι και φέτος, κατά τα φαινόμενα δικαιότατα γιατί δε νομίζω ότι μπορούμε να σας χτυπήσουμε, αλλά τουλάχιστον μη γ@μάτε τους άλλους. Δεν θα το πάρετε με 20 βαθμούς διαφορά, αλλά με 15... σιγά τα αυγά.

Ευχαριστώ όσους δεν βαρέθηκαν και διάβασαν ως εδώ το κατεβατό...

ΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΛΛΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟ :rotflmao:

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Από την άλλη, όταν το πρώτο γκολ είναι οφσάιντ (πολύ δύσκολη φάση όμως άρα δικαιολογείται), το τέταρτο είναι 3 μέτρα μπροστά και ενδιάμεσα δεν έχει δώσει 2 πέναλντι (αρκετά φανερά μάλιστα) στον Πανιώνιο...
    οι ευκαιρίες λένε πολλά...οι κλασσικές ευκαιρίες ήταν 7~8 και μπήκαν 4 (οκ 3 αν εξαιρέσεις το offside του 4ου)

πάντως ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΈΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΤΡΑΒΑ ΣΦΥΡΑ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ αλλά ΓΑΡΓΑΡΑ και αυτό...

ΓΙΑ ΤΟ OFFSIDE ΣΤΟ 5' ΤΟΥ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ....Η' ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ????

Να νικας 4-1 και να μιλας για ενα οφσαιντ του αντιπαλου που δεν δοθηκε,και που δεν μπηκε γκολ κιολας,δεν ειναι ολιγον τι παραλογο?Δεν ειναι δικαιολογια για 2 δικα σου γκολ οφσαιντ μετα.

Και στο 5' κιολας...Μεχρι το 95' εχει πολυ περιθωριο ο διαιτητης να διορθωσει τα κακως κειμενα και την καταφορη αδικια που ακολουθει τον ΟΣΦΠ παντου απο τοτε που ανελαβε ο Κροκους....

καλό πιπίλισμα.....

υ.γ τελικά ίσως αυτή η καραμέλα λειτουργει σαν παυσίπονο, σαν παραισθησιογόνο σε εσάς.....συνεχίστε γιατι στις πολικές θερμοκρασίες και στην κατάντια που πέσατε ΜΟΝΟ αυτό σας σώζει

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα