Σελίδα 62 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112162 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    ρε συ, επειδη πήρες την λεμονοκουπα του θειου νομιζεις οτι απεκτησες μπαστούνι του μπεηζμπολ?

και φέτος μια απο τα ίδια θα είναι ΚΑΙ θα σου μείνει η "ρετσινιά" του Βασιλάκι. Για την νεα Τουμπα να μην πω τπτ καλύτερα.
    Μα αυτό λέω! Τουλάχιστον να μου ξεκαθαρίσουν τί παίζει για να ξέρω να μην ασχολούμαι. Δηλαδή ποιός ο λόγος να ασχολούμαι με κάτι (πολύ δε περισσότερο να πληρώνω και τα ωραία μου λεφτούλια) όταν δεν υπάρχει πιθανότητα να έχω και μια επιτυχία; Έτσι τουλάχιστον λες ότι έκανες και μια προσπάθεια.

Όπως και να 'χει τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όποιος θίγεται ή δεν γουστάρει τη φάση απλά δεν ασχολείται. Όπως ο busa το λέει ότι δεν γουστάρει Ντούσαν και δεν ασχολείται έτσι και με τον Γκαγκάτση. Δεν θα πάθει και τίποτα.

ΥΓ Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια γιατί όλοι έχετε προεξοφλήσει ότι θα μας παίζει η διαιτησία. Καθίστε να δούμε και μετά τα συζητάμε.

ΥΓ2 Η "νέα Τούμπα" τί είναι;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    η νέα τουμπα είναι ο πραγματικος λόγος που ο βασιλάκης είναι στην ΠΑΕ. Ειναι το μεγαλο φαγοπότι της εργολαβίας - υπερπαραγωγής με την κωδική ονομασία "ειναι μικρό το γήπεδο"

Συντομα η εταιρεια παραγωγής Κατσαριδας Α.Ε. θα το διανυμει σε ενα χωράφι κοντα σας.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    ούτως ώστε όταν τους κοντράρει να τον ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι.
    στο ΟΑΚΑ εστω ηταν η original και ολοι οι υπολοιποι...δεν μπορεις να φανταστεις τι κραξιμο ακουγανε...το παιχνιδι ο Ντεμης δεν το εχασε απο την original αλλα απο τους μεγαλομετοχους...και ο Μπαοκ νομιζω δεν εχει κατι τετοιους...

Ο Ηρακλάκος του νότου δεν ξέρω. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν έχει.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Το ενδιαφέρον στατιστικό της κλήρωσης : Από την καθιέρωση της Α' Εθνικής κατηγορίας, ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει σε πρεμιέρα την ΑΕΚ μόλις μία φορά, τη σεζόν 1991-1992. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δε θα τη θυμούνται και με μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς στις 01/09/1991 ο Ολυμπιακός είχε διασύρει στο παλιό "Καραϊσκάκη" την "υπερομάδα του Μπάγεβιτς" με 4-2, με τον Όλεγκ Προτάσοφ να κάνει χατ τρικ μέσα σε 26 λεπτά και τον Ολυμπιακό να έχει πετύχει και τα 4 γκολ του σε 34'. Για την ιστορία, οι σκόρερς : Νίκος Τσιαντάκης 1-0 (3'), Όλεγκ Προτάσοφ 2-0 (8'), 3-0 (18'), 4-0 (34'), Τόνι Σαβέβσκι (42'), Βασίλης Δημητριάδης (60').

Το κόλλημά σου καταντάει εκνευριστικό!

Για τον Γκαγκάτση λέω πάλι για την ΑΕΚ μας λες και το πόσο αδικημένη είναι (και πάλι)! Άλλη μια φορά όλοι συνωμότησαν για να μην προχωρήσει μπροστά η μονίμως αδικημένη ομάδα σου. Τί κλαψομουνίαση είναι αυτή; Ούτε ο Πλούταρχος τόσο κλάμα ρε άνθρωπε!

Ναι ρε αδικήθηκα στα play off!!! Αδικήθηκα που ο Κάκος δεν απέβαλε τον Σιμάο, αδικήθηκα γιατί δεν απέβαλε τον Ενσαλίβα, αδικήθηκα γιατί στο κύπελλο με πέταξαν με το στανιό εκτός τελικού (ενώ εσένα σε πήγαν καρότσι), αδικήθηκα γιατί όλη τη χρονιά έπαιξα τα μισά παιχνίδια με παίκτη/παίκτες λιγότερο και καλά για σκληρό παιχνίδι, αλλά είχα τους περισσότερους τραυματισμούς από κλοτσιές αντιπάλων (Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς, Γκαρσία δύο φορές κλπ).

Σου φτάνουν;

Όχι βέβαια! Το μόνο που θα βλέπεις όλη τη χρονιά είναι ο Γκαγκάτσης. Λάθος off side; Γκαγκάτσης! Ανάποδο φάουλ; Γκαγκάτσης! Φαλτσοσφύριγμα; Γκαγκάτσης!

Το βρήκες το παραμύθι σου για φέτος...

edit: Το αν έβγαλε τον Ενσαλίβα με λάθος κάρτα στο ματς με τη Λάρισα το γράφω στα @@ μου. Για τον βάζελο το έκανε όχι για μένα! Εσύ το πήρες το ματσάκι με τη μούφα; Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα...

KAI ΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.......

Άλλά κάνεις πώς δέν καταλαβαίνεις.........
    Κωνσταντινίδης, Χαλκιάς, Δάρλας, Σαλπιγγίδης, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος.......
    μού ξεφεύγουν καί κανά δυό......!!!

2,5 μύρρια ό Μελίσσης......??:rotflmao: :rotflmao:

ΤΙ ΑΔΙΚΙΑ..........ό Γκαρσία έφαγε κλωτσιές άπό άντιπάλους...!!
    Καλά γιά τό Μουσλίμοβιτς άσε......αλλού είσαι....!!!
    Ό άνθρωπος 2 φορές θλάση έπαθε ......χωρίς νά ύπάρχει άντίπαλος στά 5 μέτρα.....!!!

ΩΣΤΕ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ............ΜΟΥΦΑ......!!!

Ρέ φίλε ή ........ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ.........ή δέν έχεις σχέση μέ τό ποδόσφαιρο καί
    μάς κάνεις χαβαλέ....!!!

Όσο γιά τό κύπελλο.......ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.............
    ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ.........ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ....!!

Πολλές φορές γράφεις ώραία πράμματα,άλλά μέ αύτές τίς δικαιολογίες γιά τή νέα σας
    διοικητική μεταγραφή..........
    πάνε όλα στό βρόντο....!!!

Η ΑΕΚ ΦΙΛΕ...............ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ

ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΦΗΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ....!!!

ΑΥΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 70......!!!

ΤΩΡΑ ΠΙΑ........ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ....

ΓΙΑΥΤΟ Ο ΑΡΗΣ........ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ Β'....!!!

ΓΙΑΥΤΟ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΠΕΣΕ........ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ.....!!!!

Άντε μές στίς μαλακίες...............νά λέμε καί καμμιά άλήθεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    KAI ΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.......

Άλλά κάνεις πώς δέν καταλαβαίνεις.........
    Κωνσταντινίδης, Χαλκιάς, Δάρλας, Σαλπιγγίδης, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος.......
    μού ξεφεύγουν καί κανά δυό......!!!

2,5 μύρρια ό Μελίσσης......??:rotflmao: :rotflmao:
    Εσύ δηλαδή που αγόρασες τον Μάκο είσαι κλίκα με τον Πανιώνιο; Και γιατί τότε δεν άφησα τον βάζελο να με περάσει στην κανονική περίοδο; Να ρίξω στάχτη στα μάτια ε; Μπίζνα είναι ρε! Εγώ έχω το πρόβλημα που πούλησα ακριβά ή ο βάζελος που πήρε ότι να 'ναι;

ΤΙ ΑΔΙΚΙΑ..........ό Γκαρσία έφαγε κλωτσιές άπό άντιπάλους...!!
    Δεν έφαγε; Δεν έφαγε πρώτος αγκωνιά από τον Φιόγκο; Δεν έφαγε κλωτσιά από τον Σιμάο κι έμεινε 2 μήνες έξω; Δεν έφαγε -ξανά- κλωτσιά από τον Σιμάο κι ο Κάκος έκανε την πάπια; Αλλά βέβαια, έχετε μάθει με τσαλαβούτες τύπου Καραγκούνη, Αλεξανδρή, Γιαννακόπουλου, Κωστή (για να μην σε ξεχάσω) και σας φαίνεται ψυχάκια ο άλλος. Φυσικά τσιμουδιά για τον διαιτητή και το κατά πόσο μπορεί να εκνευρίσει ένα παίκτη προστατεύοντας τους αντιπάλους!

ΩΣΤΕ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ............ΜΟΥΦΑ......!!!
    Μα και βέβαια! Ήταν για κόκκινη ο Ενσαλίβα ή όχι; Όχι βέβαια... φορούσε το σωστό χρώμα φανέλας!

Ρέ φίλε ή ........ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ.......

Το συντομότερο ανέκδοτο του moto.gr!!! Να λες εσύ, ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι μια εταιρεία "είναι ιδέα και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν" ότι είμαι εγώ βαριά! Ναι καλά!

Όσο γιά τό κύπελλο.......ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.............
    ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ.........ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ....!!
    Σημασία δεν έχει το τί λες εσύ, αλλά το τί έγινε κι αυτό ήταν η σφαγή της Ξάνθης!

Πολλές φορές γράφεις ώραία πράμματα,άλλά μέ αύτές τίς δικαιολογίες γιά τή νέα σας
    διοικητική μεταγραφή..........
    πάνε όλα στό βρόντο....!!!
    Μα δεν είναι δικαιολογίες. Είναι λογικά επιχειρήματα. Αν διάβαζες προσεκτικότερα θα έβλεπες ότι διαχώρησα το συναίσθημα και την ηθική από το πρακτικό σκέλος και είπα ότι απλά θα ήθελα να ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι ώστε να ξέρω να ασχολούμαι ή όχι. Για μένα η ομάδα -πλέον- είναι διασκέδαση και τίποτε άλλο. Μόνο την Εθνική διαχωρίζω. Οι άλλες έρχονται δεύτερες.

Η ΑΕΚ ΦΙΛΕ...............ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ

ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΦΗΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ....!!!
    Ναι αλλά δεν παύει να είναι στον σβέρκο όλων των υπολοίπων... Το ότι την πηδάνε οι άλλοι δύο δε δίνει άλλοθι στο να πηδάει τους άλλους. Και μη μου πεις ότι δεν το κάνει. Το κάνει όπου την παίρνει, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν μπορεί.

Άντε μές στίς μαλακίες...............νά λέμε καί καμμιά άλήθεια
    Ε βέβαια! Η μόνη αλήθεια είναι η δική σου! Πάντοτε και με όλους. Και λες εμένα ότι είμαι βαριά... Δεν θα πάρω ευχαριστώ.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Ο Ηρακλάκος του νότου δεν ξέρω. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν έχει.
    οταν παρεις τους δεκαπλασιους τιτλους απο αυτους που εχεις μπορεις να με λες και ιωνικο της ξανθης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Το ενδιαφέρον στατιστικό της κλήρωσης : Από την καθιέρωση της Α' Εθνικής κατηγορίας, ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει σε πρεμιέρα την ΑΕΚ μόλις μία φορά, τη σεζόν 1991-1992. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δε θα τη θυμούνται και με μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς στις 01/09/1991 ο Ολυμπιακός είχε διασύρει στο παλιό "Καραϊσκάκη" την "υπερομάδα του Μπάγεβιτς" με 4-2, με τον Όλεγκ Προτάσοφ να κάνει χατ τρικ μέσα σε 26 λεπτά και τον Ολυμπιακό να έχει πετύχει και τα 4 γκολ του σε 34'. Για την ιστορία, οι σκόρερς : Νίκος Τσιαντάκης 1-0 (3'), Όλεγκ Προτάσοφ 2-0 (8'), 3-0 (18'), 4-0 (34'), Τόνι Σαβέβσκι (42'), Βασίλης Δημητριάδης (60').

ναι θυμαμαι με πικρα οτι πηραμε το πρωταθλημα εκεινη τη χρονια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ω ρε τι γινεται!!! ε ρε γελια!!!

63 μυρια μεσα ο γαυρος λεει ο κατασκοπος με του που εδειξε ενδιαφερον ο Μαρινακης
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

συγνωμη ρε παιδια που τα εκανε τα 63 μυρια ελλειμμα ο γαυρος; ολοι μελη τωρα για να ορθοποδησει η ομαδα της καρδιας σας...

μετα εχουμε και το αλλο...

εβγαινε ο τιμουρ και ελεγε πως χρειαζεται παικτες και πως θελει Κλαστρομ και Γκονζαλες απαραιτητως, σημερα για ενα περιεργο λογο δηλωσε πως η ομαδα και ετσι να μεινει μια χαρα ειναι...

τεσπα, το πιο ωραιο θεμα ειναι το πρωτο....63 μυρια... :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    πως το εκανε το ελλειμα ο γαυρος

σιγουρα αυτο δεν εγινε σε 1,2 χρονια, αλλα δεν εκανε τεραστιες μεταγραφες, και λεφτα μπηκαν στο ταμειο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    πως το εκανε το ελλειμα ο γαυρος

σιγουρα αυτο δεν εγινε σε 1,2 χρονια, αλλα δεν εκανε τεραστιες μεταγραφες, και λεφτα μπηκαν στο ταμειο
    Ξερεις ποσα λεφτα απαιτουν οι διαιτητες την σημερον ημερα; πιο ακριβα απο παικτες σου ερχονται!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    οταν παρεις τους δεκαπλασιους τιτλους απο αυτους που εχεις μπορεις να με λες και ιωνικο της ξανθης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΧΑ!!!! Να το γαύρειο επιχείρημα!!! Τρελή κωλοτούμπα λέμε, αλλά όταν σας τα λένε οι γαύροι αρχίζετε τις κατάρες!!!!!!

Αφού γουστάρετε τόσο πολύ κούπες πάρτε πολλές ρε να κάνετε σερβίτσια για να μαζεύεστε και να πίνετε καφέ με τους πολυκουπίτες φίλους σας τους γαύρους.

Ακόμα δεν καταλάβατε ότι δεν μας νοιάζει; Αν μας έκαιγε ρε θα ήμασταν άλλη ομάδα...

πειναλες γαυροι δεν εχουν μια... πουλανε τη παε για να ζησουν χαχαχχααχ κατι μου θυμηζει αυτο χαχαχαχαα

εχει ο καιρος γυρισματα χαχαχαααα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΧΑ!!!! Να το γαύρειο επιχείρημα!!! Τρελή κωλοτούμπα λέμε, αλλά όταν σας τα λένε οι γαύροι αρχίζετε τις κατάρες!!!!!!

Αφού γουστάρετε τόσο πολύ κούπες πάρτε πολλές ρε να κάνετε σερβίτσια για να μαζεύεστε και να πίνετε καφέ με τους πολυκουπίτες φίλους σας τους γαύρους.

Ακόμα δεν καταλάβατε ότι δεν μας νοιάζει; Αν μας έκαιγε ρε θα ήμασταν άλλη ομάδα...
    για γαυριο επιχειρημα ειπες? μιλας εσυ Ηλισιακε της Καβαλας ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607