Σελίδα 62 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    [B]Σε ειδα Macho-Λαρισαιε [στο φαναρι στο Jumbo] με την μπαντανα στο μετωπο αλλα Τζεην-Φοντα

Μαλλον Πητερ Φοντα ήθελες να πεις

Επίσης σε ειδα παποβιε (με φουλ εξοπλισμο) ξαπλα στην εξοδο απο Κηφισσό για Αγ.Αναργυρους.
    Ησουν ακινητος αλλα μιλαγες και ειχε φτασει και το ασθενοφορο.
    Μια BMW ειδα διπλα , αλλα αθικτη.
    Ευχομαι ολα να πηγαν καλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
    παω να το δοκιμασω
    μπουάχαχαχαχχχχ!! έλα πες μας μετά πως ήταν αν ειναι να το κάνουμε κι εμείς!!
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Σας είδα γαμημένους υπανθρώπους, στο Σύνταγμα, να κάθεστε μέσα στο αμάξι που ήταν σταματημένο με alarm μπροστά από την ράμπα για τους ανάπηρους.

Οταν έφτασε το παιδί με το καροτσάκι το μόνο που έκανες καριόλα που καθόσουν στην θέση του συνοδηγού ήταν να κατεβάσεις λίγο το παράθυρο και να πεις: "Η κοπέλα είναι μέσα, δεν έχω δίπλωμα". Ο πίσω δεν μίλησε καν.

Ημουν έτοιμος να σου φωνάξω οτι έχω εγώ και να μπω μέσα να το κουνήσω αλλά τότε βγήκε η άλλη καριόλα, η οδηγός κρατώντας μια τσάντα των McDonalds και το πήρε κι έφυγε χωρίς να πει ένα "Συγνώμη" ή καν να κοιτάξει το παιδί στο καρότσι και την φίλη του.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Σας είδα γαμημένους υπανθρώπους, στο Σύνταγμα, να κάθεστε μέσα στο αμάξι που ήταν σταματημένο με alarm μπροστά από την ράμπα για τους ανάπηρους.

Οταν έφτασε το παιδί με το καροτσάκι το μόνο που έκανες καριόλα που καθόσουν στην θέση του συνοδηγού ήταν να κατεβάσεις λίγο το παράθυρο και να πεις: "Η κοπέλα είναι μέσα, δεν έχω δίπλωμα". Ο πίσω δεν μίλησε καν.

Ημουν έτοιμος να σου φωνάξω οτι έχω εγώ και να μπω μέσα να το κουνήσω αλλά τότε βγήκε η άλλη καριόλα, η οδηγός κρατώντας μια τσάντα των McDonalds και το πήρε κι έφυγε χωρίς να πει ένα "Συγνώμη" ή καν να κοιτάξει το παιδί στο καρότσι και την φίλη του.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ.
    Καποτε με εναν φιλο βιαζομασταν να παμε καπου και πανω στην βιασυνη παρκαραμε διπλα σε ραμπα αναπηρου απο πεζοδρομιο...Εντελως ασυνεσθητα,δεν το πηραμε καν χαμπαρι...
    Μολις κατεβηκα και πηγα να κλεισω την πορτα βλεπω ενα παλικαρι με καροτσακι να πλησιαζει και συνηδειτοποιω τι καναμε...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!!

Εννοειται οτι τσακιστηκαμε να παρουμε το αυτοκινητο,ζητησαμε συγνωμη και απο τοτε παντα το πρωτο πραγμα που κοιταζω οταν παρκαρω μηχανη/αυτοκινητο ειναι να μην ειναι σε διαβαση/αναπηρικη ραμπα...

Ποσοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ κυκλοφορουν στους δρομους για να καταλαβουν αυτα
    που λες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Εντάξει ρε παιδιά, γυναίκα οδηγός ήτανε, και στις γραμμές του τραίνου να το άφηνε δεν θα το καταλάβαινε

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Εντάξει ρε παιδιά, γυναίκα οδηγός ήτανε, και στις γραμμές του τραίνου να το άφηνε δεν θα το καταλάβαινε
    Δεν εχει να κανει αυτο σε καμια περιπτωση αν ηταν γυναικα ή αντρας.Εχει να κανει με την παιδεία του καθενος και κατα ποσο αισθανεται Ανθρωπος.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Δεν εχει να κανει αυτο σε καμια περιπτωση αν ηταν γυναικα ή αντρας.Εχει να κανει με την παιδεία του καθενος και κατα ποσο αισθανεται Ανθρωπος.
    σωστα.....αλλα τι να λεμε....εδω μερικα περιπτερα ειναι πανω στη γραμμη για τους τυφλους....

σε ειδα να σε ρωταω αν ειναι δικια σου η χαρλευ που με κλεινει να φυγω και γουρλωσες τα ματια στραβωσε το στομα
    σου και μου ειπες <<εεε@@@!!!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΡΛΕΥ ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ?>> :rotflmao: ελυωσα στα γελια
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σε είδα φίλε με το Μπλέ CBF 600, άσπρο κράνος, κορντούρες, να περνάς μέσα από τον κεντρικό δρόμο στο χωριό μου (Σοφάδες Καρδίτσας), ήσουν ο μόνος προβλεπόμενος καβαλάρης που πέρασε από την πλατεία σήμερα το μεσημέρι...καλούς δρόμους...

ήταν κανείς από εδώ μέσα, γιατί από φωτό που κυκλοφορούν κάπου πήγε το μυαλό μου, αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με το κρατίδιο του Καρδιστάν...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    Σε είδα φίλε με το Μπλέ CBF 600, άσπρο κράνος, κορντούρες, να περνάς μέσα από τον κεντρικό δρόμο στο χωριό μου (Σοφάδες Καρδίτσας), ήσουν ο μόνος προβλεπόμενος καβαλάρης που πέρασε από την πλατεία σήμερα το μεσημέρι...καλούς δρόμους...

ήταν κανείς από εδώ μέσα, γιατί από φωτό που κυκλοφορούν κάπου πήγε το μυαλό μου, αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με το κρατίδιο του Καρδιστάν...
    CBF600+ασπρο ARAI=npat ...
    Aλλα δε ξερω αν εχει σχεση με την περιοχη...

Αν και δεν το ξέρω προσωπικά το παληκάρι...εκεί πήγε το μυαλό μου...

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    CBF600+ασπρο ARAI=npat ...
    Aλλα δε ξερω αν εχει σχεση με την περιοχη...
    Εχει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σε ειδα σημερα παππου μου που πηγα να σου ευχηθω.... ειπες ειμαι 83χρονων και μου ειπες μια ιστορια που πηγες με
    ενα arial εκδρομη και σου πεταχτηκε ενας γαιδαρος και πηγες να πεσεις και μετα οτι αγορασες μια χαρλευ και πηγαινες τη
    γιαγια βολτα...επισεις οτι εμαθες τον πατερα μου να οδηγει μηχανη οταν ηταν ακομα παιδακι αραδιαζοντας μου 2-3
    μαρκες απο....μοτοσακα που τα λες ακομα...που ουτε που τις θυμαμαι,και μου πες τοτε δεν υπηρχαν αμαξια τωρα
    ειναι επικίνδυνα ....και ελεγα που εμοιασα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Den se eida pou kseparkarontas mou erikses kato to gsxr kai sikothikes kai efyges.

Eytyxos se eide ena agnoston stoixeion paidi pou edose thn pinakida sou sto apenanti fastfoodadiko.

Avrio tha ertho apto spiti sou na sou zitiso na pliroseis th zhmia (eytyxos mono to deksi fairing). An arnirtheis oti egine, tote tha mpoume kai oi 2 se ena asxhmo tripaki.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ