ρε παπαράκο παραληρείς, το νόημα των όσων έγραψα το καταλαβαίνεις????Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δες και εσυ το βιντεακι που εβαλα...ειναι η ''αθλητικη κυριακη'' της Ιταλιας...οχι γαυροικη...![]()
![]()
![]()
αυτο το βλεπεις ντουκου...στο πανελ ειναι κορυφαιοι αθλητικογραφοι και πρωην ποδοσφαριστες (καπου φαινετε και ο Zenga) νομιζω....για να μην πω οτι παιζει βιντεακι του Moratti (προεδρου της Inter) να ριχνει χριστοπαναγιες στην ΣΩΣΤΗ αποβολη του Sneider...και βεβαια ρε μαλακα αν δεν δωσει πεναλντυ η κοκκινη εκει που πρεπει οσο σωστος και να ειναι θα υπαρχει γκρινια...αν κερδισεις λιγοτερη...αν χασεις μονο γκρινια...κατσε που απο του χρονου θα σε πηγαινει πιπακολο να σε δω τι θα γραφεις και θα λες...οχι εσυ προσωπικα...αλλα οι ομοιηδεατες σου και τα αφεντικα...εδω αρχισατε απο τωρα να κλεγεστε που σας παιζει 50-50 και 80-20/90-10 τους βαζελους...αλλα εχει ο Σαββας τα αρχεια βρε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λέω πολύ απλά ότι το έχουμε παραμαμήσει και εμείς να μιλάμε συνέχεια για διαιτησία
εγώ φιλαράκι παραμένω αμετακίνητος σε αυτά που έχω πει, είπα οι 3 δεν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται για σφυρίγματα γιατί συνολικά είναι ευνοημένοι τόσα χρόνια. Δεν έχω κάτσει να μετρήσω και ούτε πρόκειται ποιος παίρνει περισσότερα σφυρίγματα και ποιος λιγότερα, οπότε και του χρόνου να ξέρεις ότι δεν θα πολυασχοληθώ και του παραχρόνου κτλ. Απλά βλέπω την γενικότερη εικόνα ενός ματς και σχολιάζω. Είσαστε τόσοι που λέτε για την διαιτησία βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ δεν πέφτω σε αυτό το τρυπάκι ούτε τώρα ούτε ποτέ. Είπαμε σχολιάζω καμιά φορά σφυρίγματα και διαιτησίες αλλά μέχρι εκεί δεν αναλωνομαι να σχολιάζω όλο τον αγώνα φάση φάση που έκανε και που δεν έκανε λάθος ο διαιτητής.![]()