Συνήθως η πίστα είναι μια humbling experience για αυτούς τους τύπους επειδή καταλαβαίνουν πόσο γρήγοροι δεν είναι
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Στην πίστα, με αρκετή εξάσκηση, όλοι γίνονται γρήγοροι (για τις ικανότητές τους πάντα). Στον δρόμο, όμως...![]()
Life begins at 45°.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
The Dirty Harry
Θα στο θέσω διαφορετικά για να καταλάβεις το σκεπτικό μου:
Όταν ρωτήσουν τον πιτσιρικά που θα έχει βρεθεί στο ΚΑΤ με σπασμένα όλα τα κόκαλα (το ευτυχές σενάριο, έτσι; υπάρχουν και χειρότερα....) Που τα είδε αυτά και προσπάθησε να τα αντιγράψει, προτιμώ να απαντήσει, "στο YouTube και έχει πολλά τέτοια" παρά "στο moto.gr στο οποίο είμαι μέλος έναν μήνα και έχει πολλά τέτοια".
Το πιάνεις τώρα;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Technically, ακόμα και αυτά εδώ στο youtube βρίσκονται.
![]()
Life begins at 45°.
1ον κανείς δεν θα ρωτήσει κάτι τέτοιο, είναι πλέον ανούσιο, οπουδήποτε θα μπορούσε να το έχει δει .
2ον δεν είπε κανείς να τρώμε σπαμ για βίντεο του Ghοst και άλλα τέτοια κιτσαριά.
3ον Είναι πλέον απιστευτα απίθανο να μείνει κάποιος πιτσιρικάς σε φόρουμ , ο γραπτός λόγος και η αργή διαδραστικότητα μας προφυλάσσουν από ανθρώπους με Attention Span 10 δευτερολέπτων.
Αυτό που είπα έιναι ότι το να λες ΜΗ δεν οδηγεί κάπου . Καλύτερα να μένει εδώ και να τρώει ο οποιοσδήποτε ένα όμορφο και σεμνό κράξιμο παρά να αισθάνεται επαναστάτης που το ανέβασε και κάποιος boomer mod του το κατέβασε
Αν με εννοείς.
The Dirty Harry
μπράβο ινφλουενς το μοτοτζιάρ...!!
Εγω λεω να βαζουμε βιντεακια με τις χαμηλοτερες καταναλωσεις.
Να μας μιμουνται και να πανε οσο πιο αργα γινεται ωστε να βγαλουν ακομα χαμηλοτερη.
![]()
Ride(s) the wind of change...