Σελίδα 63 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 1353585960616263646566676873 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 931 έως 945 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ρε συ devils τα χεις μπλεξει λιγο

Αλλο οι παιδερες , αλλο οι εμπρηστες αλλο αν θες και οι πολιτικοι που αξιζουν αυτο που ειπες να το παθουν.

Ο καγκουρας που περναει με racing εξατμιση και ο καπνιστης που κανει 10 malboro ανα καφε
    και ντουμιανιαζει τον γυρω του με μια χριστοπαναγια (αν δεν σε σεβαστει πρωτα ) θα στρωσει ακουσε με... Ο σωστος ο καπνιστης θα σε σεβαστει ομως.

και αν μου την ειπες στο προηγουμενο σου μηνυμα ΣΕ ΠΑΩ που ελεγε και ο Χριστοδουλος :rotflmao: :rotflmao:

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τι να του ευχηθω δλδ, να του φυσηξει καποιος αλλος τον καπνο πανω στην μουρη του? αφου δεν θα τον νοιαξει...
    προφανώς όταν κάποιος σου κάνει κάτι τέτοιο, δεν το κάνει για να πάθεις καρκίνο.

μπορεί να θέλει να σε προσβάλλει, να σε μειώσει, ή μπορεί να το κάνει ακόμη και κατά λάθος, πάντως όχι για να πάθεις κάτι κακό με την έννοια που νομίζεις.

επίσης το να εισπνεύσεις καπνό δεν σημαίνει ότι θα πάθεις καρκίνο, πρόκειται για παραπληροφόρηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    επίσης το να εισπνεύσεις καπνό δεν σημαίνει ότι θα πάθεις καρκίνο, πρόκειται για παραπληροφόρηση.
    Πόσο και τι καπνό (τι σωματίδια από τι υλικό) και για τι χρονικό διάστημα;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

[...]επίσης το να εισπνεύσεις καπνό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάθεις καρκίνο, [...]
    Ορθή επανάληψη

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ορθή επανάληψη

Βάλε και ένα "και" ανάμεσα στις 2 τελευταίες λέξεις και είσαι ΟΚ.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Η προγιαγιά μου πέθανε 103 και κάπνιζε αδιάλλειπτα.... πέθανε από πέσιμο.
    Ο πατέρας μου κι ο παππούς μου απο καρκίνο στα 67 και 58 αντίστοιχα - κάπνιζαν.
    Θεία μου, από καρκίνο στα 65 της και δεν έβαλε ποτέ τσιγάρο στο στομα της....

Γάμησέ μας τώρα, εδώ αναπνέεις καρκίνο σε κάθε σου αναπνοή αφού ζεις ατην Αθήνα, το τσιγάρο σε πειραξε...

και?
    ο καθε ανθρωπος δεχεται διαφορετικα το καθε τι που λαμβανει απο το περιβαλλον.
    αλλος μπορει να την παθει απο μεταλλαγμενες ντοματες, και αλλος να μην νοιωθει απο μεταλλαγμενα...

αλλος καπνιζει και πεθανε, αλλος δεν καπνιζει και πεθανε γρηγοροτερα, αλλος καπνιζει και ζει μεχρι τα 200...νταξ' το πιασαμε.... οτι να'ναι...

και ο καρκινος που νομιζεις οτι αναπνεεις επειδη ζεις στην Αθηνα, θα εκπλαγεις ποσο αθωος ειναι σε σχεση με αλλα...

εχετε βρει το νεφος και τα μικροσωματιδια σαν αποδιοπομπαιο τραγο και του φορτωνεται τα παντα...ΑΡΑ το τσιγαρο ειναι αθωο...

ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ....

α,παρεπιπτοντως υπαρχουν και μαγαζια στην επαρχια και σε περιοχες που δεν εχει νεφος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Πόσο και τι καπνό (τι σωματίδια από τι υλικό) και για τι χρονικό διάστημα;
    δεν ξέρω. αυτό που ξέρω είναι ότι ο καρκίνος δεν διαλέγει αποκλειστικά τους καπνιστές, άρα μη νομίζετε ότι έχετε ξεμπερδέψει και ότι είστε ασφαλείς από αυτόν.

αν θες να δεις τι άλλο «προκαλεί» το κάπνισμα, ρίξε μια ματιά στα πακέτα.

«το υπουργείο υγείας προειδοποιεί: το κάπνισμα μπορεί να σκοτώσει»

είναι σαν να λέμε: «το υπουργείο μεταφορών προειδοποιεί: το αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέτα μπορούν να σκοτώσουν»

ή

«το υπουργείο υγείας προειδοποιεί: όλα τα φάρμακα μπορούν να σκοτώσουν»

εμείς όμως επιλέγουμε να επικεντρωνόμαστε στο κάπνισμα επειδή είμαστε πάααααρα πολύ έξυπνοι.

Βάλε και ένα "και" ανάμεσα στις 2 τελευταίες λέξεις και είσαι ΟΚ.
    Σωστός

[...]επίσης το να εισπνεύσεις καπνό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάθεις και καρκίνο, [...]
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ρε συ devils τα χεις μπλεξει λιγο

Αλλο οι παιδερες , αλλο οι εμπρηστες αλλο αν θες και οι πολιτικοι που αξιζουν αυτο που ειπες να το παθουν.

Ο καγκουρας που περναει με racing εξατμιση και ο καπνιστης που κανει 10 malboro ανα καφε
    και ντουμιανιαζει τον γυρω του με μια χριστοπαναγια (αν δεν σε σεβαστει πρωτα ) θα στρωσει ακουσε με... Ο σωστος ο καπνιστης θα σε σεβαστει ομως.

και αν μου την ειπες στο προηγουμενο σου μηνυμα ΣΕ ΠΑΩ που ελεγε και ο Χριστοδουλος :rotflmao: :rotflmao:

κωστη δεν μιλαμε για τους σωστους καπνιστες εδω...

εδω ειναι αυτοι που αν τους εκφρασεις την δυσαρεσκεια σου στο τσιγαρο που κανουν θα σε γραψουν στα @@ τους...

εχω πει και αλλες φορες, εχουν παει να με σκοτωσουν απειρες φορες με το μηχανακι. αν ομως μου ζητησει συγνωμη, απλα σκυβω το κεφαλι και φευγω. δεν μπορω να κανω κατι αλλο και φυσικα δεν εχω λυμενο το ζωναρι, αλλα το δικιο να το λεμε..

δεν ξέρω. αυτό που ξέρω είναι ότι ο καρκίνος δεν διαλέγει αποκλειστικά τους καπνιστές,
    Σωστά. Απλά καπνίζοντας αυξάνεις τις πιθανότητες διότι προσθέτεις άλλον ένα επιβαρυντικό παράγοντα στη λίστα. ΚΑι η λίστα είναι μεγάλη και ατελείωτη (πόλη, ακτινοβολία, χημικά, άγχος, αρρώστειες κτλ κτλ)

Σωστά. Απλά καπνίζοντας αυξάνεις τις πιθανότητες διότι προσθέτεις άλλον ένα επιβαρυντικό παράγοντα στη λίστα. ΚΑι η λίστα είναι μεγάλη και ατελείωτη (πόλη, ακτινοβολία, χημικά, άγχος, αρρώστειες κτλ κτλ)

Ναι αλλα αυτες οι υστερικα γελεοιες αποψεις οτι αμα σου ερθει καπνος στο μουρη θα πεθανεις απο καρκινο, προσβαλουν τη νοημοσυνη μας.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σωστός
    [...]επίσης το να εισπνεύσεις καπνό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάθεις και καρκίνο, [...]
    λάθος. ποτέ δεν θα το έλεγα έτσι, μόνο όπως το είπα αρχικά και παραμένω στη θέση αυτή

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ωραια να το θεσουμε αλλιως..

τι θα "ευχοσουν" σε καποιον που:
    πηδαει το ανηλικο παιδι σου?
    μεθυσμενος πεφτει πανω στην εγγυο γυναικα σου?
    .
    .
    .
    .
    .

γενικα σου προκαλει κατι κακο...

επειδη ο καπνος ειναι καρκινος. εκει κολλαει και η ανταποδοτικοτητα. τι να του ευχηθω δλδ, να του φυσηξει καποιος αλλος τον καπνο πανω στην μουρη του? αφου δεν θα τον νοιαξει...
    Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι οτι έχεις χάσει το μέτρο.
    Παραδέξου τη μαλακία που έγραψες, βάρα και ενα εντιτ, όλοι λέμε μαλακίες ενίοτε.
    Μη προσπαθείς να εξισώσεις αυτον που πηδάει ανήλικα με αυτον που σου φύσηξε το καπνό στα μούτρα.

Τέλος εγω, μεγάλο παιδί είσαι κάνε οτι νομίζεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι οτι έχεις χάσει το μέτρο.
    Παραδέξου τη μαλακία που έγραψες, βάρα και ενα εντιτ, όλοι λέμε μαλακίες ενίοτε.
    Μη προσπαθείς να εξισώσεις αυτον που πηδάει ανήλικα με αυτον που σου φύσηξε το καπνό στα μούτρα.

Τέλος εγω, μεγάλο παιδί είσαι κάνε οτι νομίζεις.

ειπαμε ημουν υπερβολικος. φυσικα και δεν εχει το ιδιο "βαρος" το παραδειγμα του ανηλικου, με τον καπνο αλλα ελπιζω να καταλαβες με ποιο σκεπτικο το ειπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    πω ρπμ από πότε είχα να μπω στο forum και βρήκα 20 καινούριες σελίδες
    τις διάβασα όλες όμως

λοιπόν:

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    Λοιπόν επειδή με παρέπεμψαν στο παρόν θρεντάκι ας πω και εγώ την γνώμη μου. (Είναι σαν αυτές που έχουμε όλοι...ξέρετε ποιες μην τα ξαναγράφω...)

Ξεκινάω με την εξής δήλωση. Είμαι ΜΑΝΙΩΔΗΣ καπνιστής....(Το 25άρι pall mall στην Ελλάδα έφευγε απο τις 8:00 που το αγόραζα, στις 17:00-18:00)

Πριν έρθω στην Αμερική, η πρώτη ερώτηση που έκανα σε μια φίλη Ελληνίδα που ήταν εδώ, ήταν "Με το κάπνισμα τι γίνεται;"

Ερχόμενος εδώ, είπα "Ότι και να γίνει, εγώ δε το κόβω..."

Ήρθα λοιπόν και το κάπνισμα απαγορεύεται σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο. Σαν να μην έφτανε αυτό, απαγορεύεται και σε ακτίνα 20ft απο οποιαδήποτε πόρτα. Το πρόστιμο είναι 350$ αν θυμάμαι καλά και είναι ικανοί, να σταματήσει περιπολικό και να σε γράψει αν θεωρεί οτι είσαι αρκετά κοντά σε πόρτα π.χ έτσι και σε δει. Το ακόμα χειρότερο δε, είναι οτι υπήρχαν ανιχνευτές καπνού που έπιαναν και το τσιγάρο σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού μου....
    Ήμουν σε απόγνωση....
    Αλλά σε μια χώρα που τα αυτονόητα δεν χρειάζονται ρουφιανογραμμές για να εφαρμοστούν αυτό που έγινε ήταν να προσαρμοστώ εγώ. Απλά εδώ δεν διανοείσαι να ανάψεις τσιγάρο σε κλειστό χώρο. Είτε καφετέρια είναι αυτό, είτε μπαρ ή οτιδήποτε άλλο. Θες να καπνίσεις; Πεζοδρομιάκι με τσιμεντένιο τασάκι και βγάλε καρκίνο σε 10 λεπτά. Δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο είναι; Για εμένα τον μανιώδη καπνιστή; Απο τα 30 τσιγάρα την ημέρα, πέσαμε στα 7. Δεν συζητάω για το κέρδος πάνω απο όλα στην υγεία αλλά και στην τσέπη. Καφεδάκι το πρωί στο σπίτι πρίν τη δουλειά; Μπαλκονάκι, τσιγαράκι να μας χτυπάει και ο πρωινός αέρας. Αισθάνθηκα ποτέ διωκόμενος ή οτι μου καταπατώνται τα δικαιώματα μου; Όχι, γιατί συνεχίζω να καπνίζω. Δεν μου είπε κανείς κόψε το τσιγάρο αύριο. Απλά μου είπε κάπνιζε για πάρτη σου και όχι για άλλους 10. Ξέρετε τι ωραίο είναι να μπαίνεις οπουδήποτε και να μην βρωμάει ο τόπος;;; Στην Ελλάδα δεν το παρατηρούσα αλλά εδώ μου φάνηκε η διαφορά.
    Το μέτρο είναι σωστότατο και καλά θα κάνουν όσοι αντιδρούν να το σκεφτούν 2 φορές.
    Η μεγαλύτερη επανάσταση που θα συντελούταν στην Ελλάδα μετά το 1821 θα ήταν επιτέλους να εφαρμόζουμε τον νόμο, χωρίς ρουφιάνους κουκουλοφόρους καταδότες.
    Και αφού έγραψα όλα αυτά, ας πάω έξω να κάνω ένα τσιγαράκι.....
    μπράβο ρε φίλε τα είπες όλα

Θα 'λεγα να μην το ξεχειλώνεις, αλλα ναι, η στατιστική καρκίνων (γενικώς - άρα και μεταστατικών) είναι για 1 στους 4 κατοικους.

Θλιβερό νούμερο και επιβεβαιωμένο οικογενειακά
    same here

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καπνιστης ειμαι φιλε

και καπνιζω σαν αραπης ΣΠΙΤΙ μου, και στους δρομους

στα μπαρ που πηγαινω ομως δεν με χαλασει καθολου που κανω 3 τσιγαρα αντι για πακετο

ειναι περιεργο αλλα το συνηθισα σε ενα μηνα,

ουτε καταπιεση ενιωσα ουτε τιποτα

και ουτε λιγοτερο αντρας νομιζω εγινα επειδη μου το επεβαλλαν

ωραίος

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    OLOI!!!

AMESWS META TIN PRWTI EBDOMADA PROSARMOGIS....

a kai na sou pw....eilikrina...mou fainetai TRAGELAFIKO-AXIOLYPITO na moy leei kapios (kai eilikrina den paei se sena) DEN THA VGW gia kafe...gaiti den borw na kapnisw.....

oute pisteuw oti etsi tha paei...
    ακριβώς: ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF